5:50......זה התחיל איפשהו

מצב
הנושא נעול.

alantan

New member
תודה על המידע!

לחברה הציבורית
דווקא היה לוגו שהופיע על כל האוטובוסים והצביעה דומה בכולם...כחול סגול לבן, "שונה" במעט הייתה הצביעה של הELים.... בגדול מאזו ומתמיד התח"צ נהגה לצבוע אות האוטובוסים בדפוס קבוע וייחודי... להזכירכם בתח"צ לפני כ15 שנה....כל האוטובוסים היו אדומים עד שהחליטו לצבוע אותם בגווני כחול סגול ולבן.... היום דן חוזרת לצביעה שהתח"צ ברחה ממנה לפני 15 שנה.... האוטובוסים היו נראים פשוט נורא באדום.
תודה על המידע!

הלעיטני נא מן הירוק הירוק הזה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ובפוזה של הסיבוב
יא ירוק!
הלעיטני נא מן הירוק הירוק הזה

fireman

New member
אמרנו בכורה?

ואם כבר אז עמה מטרודנים
ואיזה אגד נחמד ואיזה אוטובוס, הופת בכורה כאן בפורום
אמרנו בכורה?
אירוס ירוחם! סליחתכם שאין חיתוכים ובכלל כל התמונות שלי היום על ה]נים ובאיכות נמוכה... התעצלתי להקטין אז צילמתי בגודל מינימום ואני עייף בשביל לחתוך.... שוב...סליחתכם

טוארג

New member
וואלה!! תמונות מעולות. תודה רבה.

במרכז העיר מרדף אחרי סקניה ניסיונית מחורבנת..... המכונה הזאת מטוס! הסיפור המצולם בהמשך..... המחשב שלי עייייייייף לגמרי....
וואלה!! תמונות מעולות. תודה רבה.
דרך אגב, זה ה-EL וה-SL ששרתו בתח"צ לשעבר נכון?

fireman

New member
רק תמונה אחת

ערן, האם אתה מודע לכך שנהגת והיית
עסוק בעת ובעונה אחת בדבר נוסף מעבר לנהיגה ..... הרי החוק אוסר לנהוג ולעסוק בדבר נוסף.
רק תמונה אחת
צולמה תוך כדי תנועה אם זה לא היה ב5 בבוקר לא הייתי חושב על זה אפילו.... הכביש היה ריק לגמרי.... אני והסקאניה.

אוהד11

New member
גם למען הפורום אל תסתכן ושמור על

רק תמונה אחת
צולמה תוך כדי תנועה אם זה לא היה ב5 בבוקר לא הייתי חושב על זה אפילו.... הכביש היה ריק לגמרי.... אני והסקאניה.
גם למען הפורום אל תסתכן ושמור על
עצמך !

אחלה תמונות.

במרכז העיר מרדף אחרי סקניה ניסיונית מחורבנת..... המכונה הזאת מטוס! הסיפור המצולם בהמשך..... המחשב שלי עייייייייף לגמרי....
אחלה תמונות.
הצבע של האוטובוסים הישנים שהעלית ממש לא הולם אותם. תמונות מעניינות - תודה רבה.

fireman

New member
אם נראים כמו

אחלה תמונות.
הצבע של האוטובוסים הישנים שהעלית ממש לא הולם אותם. תמונות מעניינות - תודה רבה.
אם נראים כמו
רכב שעמד בשמש 5 שנים, לא זז, צבר אבק ולכלוך ואיזה יום החליטו לגרד ממנו את כל הלכלוך ופתאום הוא נראה חיוור. ככה הצבע שלהם.... הם נראים פשוט נורא אבל אם תשווה אותם לאיך שהם נראו קודם..... הם פשוט "יפייפיים"

מצב
הנושא נעול.
למעלה