5 על הגרדום!!

דבירוש2

New member
5 על הגרדום!!

בגלל שאף אחד לא המשיך, החלטתי אני לפתוח את זה מחדש... והראשון:מוטוקי, מתוך בלוג I look - אופנת רחוב ישראלית, בלוג מומלץ.

דבירוש2

New member

פריזאי עליז בליל האופנה בפריז, על רקע קיר השערים של ווג (מתוך YNET)

Cardian

New member
למה כובע?

כובע למה. למה למה ברווז. אהבתי את העניבה המשעשעת, פארודיה חמודה על עניבת פרפר, עדיין הכובע והמשקפיים מעצבנים ולא מתאימים. אני דוגל בפריט אחד מעניין, והשאר רגילים. אם אתה עושה סלט של פריטים מושכים, אתה יכול להצטרף לקרקס מדראנו. כמו הבחור הזה עם הACT של ג'יימס בונד :p

eboy10

New member
../images/Emo45.gif

דווקא לא מסכים עם תמיר בנוגע לכובע. נכון, הוא לא שיא המתאים אבל בלעדיו היה משהו חסר... לא יודע, כאילו הוא המשהו הקטן שמחבר הכל. העניבה מגניבה כמו העניבה ההיא שראינו ב-I LOOK לאחרונה, כשפרסמו שם את הפורום. בכללי אהבתי. רק חבל שהמצולם החליט להתעקם קצת לכבוד התמונה

Shy Guy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

כפי שבר כתב, קשירת העניבה מאוד מזכירה את העניבה שראינו בפוסט ב-ILook שבו פורסם הפורום הקטנטן שלנו, אבל.. היא קצת ארוכה מדי במקרה הזה, לדעתי.
אני לא כ"כ בטוח מה הדעה שלי לגבי התיק, אבל בגדול, נראה די חביב. :)

דבירוש2

New member

מתוך הגרסונייר, בלוג אופנת גברים, במראה הרזה, שלא לומר שדוף, שלא לומר על סף עילפון, שלא לומר הפחמימות-הם-אויבנו-וצריך-להפטר-מהם-בהקדם, אם כי תוכלו לראות גם אותי מתלבש ככה, בימים שקצת חסר לי תשומת לב.

Cardian

New member
זה מגניב לחלוטין!

זה רטרו במיטבו. סקיני, מדגיש את כל התקופה- צנע, רעב, רחוב - זה מישהו שלקח את השיק של שנות ה20 והפך את זה ללוק ממש מתאים ועדכני. אהבתי מאוד, אם היה לי שיער, אולי גם אני הייתי הולך עם כובעים כאלה :p

eboy10

New member
../images/Emo31.gif

אני מאוד מאוד בעד לשאוב השראה מהעבר... השראה. אבל מקומו של העבר מאחור, וזה מראה מוגזם מבחינתי. מילא היה קצת צבע או איזה פריט מעניין....

imitsu

New member
גאד הוא נראה כמו איזה מוזלמן!

כאילו עכשיו יצא מהגטו...

Cardian

New member
בעייתי.

אלה דברים שרואים רק בשבוע האופנה. זה לוק שהותאם במיוחד לתצוגה, ואני מאוד מקווה שאין אנשים כאלה ברחוב :S מעיל מגניב, מחוייט, מכנסיים קצרות- שאני לא מחבב במיוחד (אלא אם כן מדובר בג'וגינג), ותיק... בעייתי. של נשים. וזה לא יוניסקס - זה תיק של נשים. לא עובר את הסלקציה בכניסה לג'ימבורי.

eboy10

New member
../images/Emo31.gif

באמת לוק של מסלול. ועוד אחד שאפילו לא נראה טוב. פשוט סתמי ולא מעניין במיוחד.

HanAn189

New member
הרגת אותי מצחוק ../images/Emo178.gif

"במראה הרזה, שלא לומר שדוף, שלא לומר על סף עילפון, שלא לומר הפחמימות-הם-אויבנו-וצריך-להפטר-מהם-בהקדם"
ללא התיק זה היה מושלם... והנעליים

imitsu

New member
הייתי נותן לזה שם אחר

נראה יותר כמו בחור שנקלע בטעות לתצוגת אופנת נשים שימו לב לז'קט - מותאם לגזרת נשים לא גברים בכלל..

Shy Guy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

הפריטים טובים, אבל השילוב הורס קלות.. אבל זה יותר ברור כשמבינים שזה נלקח משבוע אופנה כלשהו. :) עם התיק אין לי בעיה מיוחדת, רק הייתי מחליף לו למכנסיים ארוכים (לא שיש לי משהו נגד קצרים, אבל השילוב לא נראה כ"כ טוב
) וזה היה משפר את המראה לחלוטין.

למעלה