והאחרון!! והפעם - מתוך שבוע האופנה בניו יורק. איזהו אמיץ? שלא מפחד ללבוש טורקיז צעקני.
ד דבירוש2 New member 21/9/09 #5 והאחרון!! והפעם - מתוך שבוע האופנה בניו יורק. איזהו אמיץ? שלא מפחד ללבוש טורקיז צעקני.
E eboy10 New member 22/9/09 #13 ../images/Emo45.gif צבע מדהים! יפה לצבע שיער/עור של הדוגמן (כן, ברור שחשבו על זה) והלוק הכללי מגניב! החולצה פתוחה מידיי לטעמי אבל דוגמן יכול להרשות לעצמו
../images/Emo45.gif צבע מדהים! יפה לצבע שיער/עור של הדוגמן (כן, ברור שחשבו על זה) והלוק הכללי מגניב! החולצה פתוחה מידיי לטעמי אבל דוגמן יכול להרשות לעצמו
H HanAn189 New member 22/9/09 #17 ../images/Emo31.gif בקשר לדבר אחד... החולצה לא צריכה להיות כל כך פתוחה לטעמי... בכללי, זה מצוין!
ס סנופפ בוי New member 22/9/09 #19 יש לי באותו צבע , קפוצ'ון מהיינס מת עליו אבל בחיים אני לא אשלב את זה עם כחול O:
I imitsu New member 23/9/09 #26 בחזרה לשנות ה80.. זה יותר כמו גופיה מאשר חולצה אבל ניחא.. והאמת... אם כבר.. אולי היה נראה יותר טוב בלי החולצה/גופיה
בחזרה לשנות ה80.. זה יותר כמו גופיה מאשר חולצה אבל ניחא.. והאמת... אם כבר.. אולי היה נראה יותר טוב בלי החולצה/גופיה
S Shy Guy New member 26/9/09 #30 נוטה ל-../images/Emo45.gif לא מפריע לי המחשוף של החולצה/גופיה ו..הצבעים בהחלט מעולים!
C Cardian New member 21/9/09 #6 מגניב! אהבתי את הנעליים, מגפיים עם שוליים מקופלות זה מגניב. אבל בכללי יש לי משהו נגד מכנסיים קצרות, זה נראה סוג-של לא אסטטי. אבל הסטייל הכללי מגניב ביותר. אני אהבתי!
מגניב! אהבתי את הנעליים, מגפיים עם שוליים מקופלות זה מגניב. אבל בכללי יש לי משהו נגד מכנסיים קצרות, זה נראה סוג-של לא אסטטי. אבל הסטייל הכללי מגניב ביותר. אני אהבתי!
S Shy Guy New member 26/9/09 #31 נוטה ל-../images/Emo31.gif הקרדיגן/ג'קט/מה שזה נראה די מעניין, הנעליים מגניבות... השאר - לא. |: