5 דברים!

Ripelll

New member
עונה../images/Emo68.gif

5דברים אהובים: 1.ים שקט 2. החברות שלי הילה והילה
3. תינוקים קטנים וחמודייייים (אחי) 4. בגרדים חדשים 5. שינויים 5 דברים שנואים: 1. צביעות
2. אנשים גאוותנים
3. סטיגמות
4. אנשים שמנצלים את כוחם לרעה
5. המורה למתמטיקה
5 עובדות על עצמי: 1. אני מאוווווווווד אוהבת לכתוב
2. אני כל הזמן מחייכת (כן... גם עכשיו...) 3. אני אעשה הכל בשביל החברות שלי 4. אני ממש, אבל ממש אוהבת לדבר\לעשות שטויות
5. החלום שלי הוא להיות חוקרת הכי גדולה בארץ (בשב"ק, במוסד או במשטרה, איפה שיבוא...)

הדסוששש

New member
../images/Emo27.gif עונהההה ../images/Emo27.gif

5דברים אהובים: 1. לרקוד 2. ללכת לים ולהשתזף 3. אינטרנט ואייסי 4. לקנות בגדים 5. אחותי הקטנה 5 דברים שנואים: 1. ג'וקים 2. רעש 3. לקום בבוקר 4. ללכת לבד הביתה בלילה 5. שהבצפר רחוק מהבית 5 עובדות על עצמי: 1. אני מחולניקית 2. אני דרדסטלה 3. אני כפרסבאית (ומי שגר בכפ"ס מ בין למה זו עובדה חח) 4. אני מכורה לתיקים 5. אני מכורה למחשב שלי

eveligne406

New member
ניקו היובר רולאאאזזזזזזזזזזזזזז

טוב זה הולך להיות ארווווווךךךך אז תתכוננו... 5 דברים שאניייי אוהבת!!! 1.המשפחה שלי. 2.אנהי! 3.אנהי! 4.אנהי! 5.אתכם!!! 5 דברים שאני שונאתתת...... >< 1. שמנסים להתחרות בי. יש דברים...שאני פשוט אובססיבית אליהם. ושמנסים להתחרות בי, זה מרגיז...ואני מסוגלת לפגוע ללא רחמים...חח...לא באמת!! אני לא יכולה שמנסים להתחרות בי על משהו שאני אוהבת.. 2. שמחקים אותי!!! ואני לא מדברת על חיקויים כמוו...חיקויים של יצפאן כאלה.חחח.. למשל. את אנהי אני הערצתי ראשונה מבין כל החברות שלי... אבל משום מה, אחרי כמה זמן, הן החליטו שגם הן "מעריצות שרופות של אנהי" . עד היום אני שונאת אותן. אני לא יכולה זה מעצבןןן זה ...זה כולירעעעעע!!! אוסאה, זה שאין לכן חיים משלכן זו לא אשמתי!! ולא רק בזה גם כשקונים משהו איזה בגד שיש לי גם, או עושים את אותה התסרוקת שלי..זה מעצבןןן... 3. שונאת אנשים שמנסים להיות משהו שהם לא...כמו פריקים... יש הרבה שמנסים להיות פריקים...והם פשוט לא...בכלל, אני שונאת פריקים...לפי דעתי זה סתם תווית לאנשים שמחפשים תשומת לב.. 4. אני שונאת שכופים עליי לעשות דברים שאני לא רוצה...זה מלחיץ אותי. 5.שונאת מזויקת דיכאון..
עובדות עליי...שאף פעם לא ידעתםםם....
1.אני מעריצה של אנהיייי!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח טוב את זה בטח ידעתם...נה.. 2.אני לא יכולה לשמוע את המילה ורידים\עורקים\כלי דם. 3.בעברי הרחוק הייתי מהגרת אפריקנית עם כינים. 4.אני מפחדת פחד מוות מזיקוקים..!! 5. אף פעם לא הדלקתי גפרור או מצית...

גם אותי זה מעצבן שמחקים אותך!

+
יש לי חברה שעושה בדיוק מה שאני עושה! אני התחלתי לאהוב מוזיקה באנגלית לאהוב כול מיני זמרים מארה"ב אני חולה על כריסטינה וזה מעצבן אותי שהיא עושה מה שאני עושה ואוהבת את מי שאני אוהבת! אני מפסיקה לאהוב אנשים בגלל שאנשים מחקים אותי!

חניניתה

New member
עונהההההה

5 דברים אהובים: 1.אלפונסו, ובנחמין 2. טלויזיה ומחשב 3.שוקולד 4 משפחה וחברים 5.ים 5 דברים שנואים: 1.ערסים, פקאצות, צבועים (כל הבית ספר שלי כמעט) 2.אני שונאת להסתובב בקניונים ולקנות בגדים.. זה מחרפן אותי.. בדרך כלל אמא שלי קונה לי 3. לקום בבוקר משעון מעורר 4.ירקות 5.בית ספר!!! 5 עובדות על עצמי: 1.יש לי כלב בן שלושה חודשים (הוא רק שבועים אצלי) 2. היה לי כלב 14 שנה הוא היה יותר גדול ממני.. קיבלנו אותו שהוא היה בן שבוע היננו צריכים להזריק לו אוכל כי הוא לא יכל עדין 3.אני גרה בחיפה אני לומדת בבית ספר אליאנס (חרא בית ספר) 4.אני מכורה לטלנובלות!! 5. אני אוהבת לרקוד

חחחח גם חברה שלי לומדת באליאנס

אבל בתל אביב.. בע אתם חייבים ללמוד צרפתיתי נכון בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

גם אני

שונאת לקנות בגדים, הכי אני שונאת את המוכרות שכל דקה באות ושואלות "את צריכה עזרה" את עונה לא ואז אחרי שמדדת משהו הן באות ואמורות "זה ממש יפה לך" כשעושים את זה אני הולכת, אני אוהבת רק חנויות גדולות שאין כמעט מוכרים ואז הם לא מתקרצצים עליך

s h a r o n 7

New member
אני באליאנס ת"א חחח../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

וזה אחלה בצפר דווקא

שירנוש91

New member
עונננה בננה..

5דברים אהובים: 1. החבר שילייייייייי כפרעליו 2. לצאת לוולות.. 3. בכירה ים(למרות שאין פה ים..) 4. להיות במחשב 5. ויש עוד הרבעעעעע חחח 5 דברים שנואים: 1. שמשקרים..שמעליבים.. 2. ביתספר.. 3. שמעירים אותי בבוקר לבית ספר אני מרגישה שהעולם יושב עלי חחחח 4. כמה ילדים נאכסים מהכיתה שלי חחחחח
5. ממממ..שההורים שלי קוראים לי לארגן ת'חדבר בזמן שאני במחשב או בטלוויזיה..פאקינגגג מעצבן חחח 5 עובדות על עצמי: 1. הנשיקה הראשונה לא משנה חח 2. החבר הראשון בכיתה ה' או ו' לא רציני אבל זה היה עכשיו יש חבר אחר...יותר רציני חחח 3. אני בכיתה ח'4 למי שרוצה לדעת חח 4. אין לי עוד... 5. מה לספר עלי..לא עולה לי בראש בשעה הזו חחח

למעלה