5 דברים!

ooOMoRoShOoo

New member
../images/Emo5.gif

אני שונאת סלט
עגבניה לבד אני בחיים שלי לא אכניס לפה

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo12.gif

אתן מוזרות...
איך אפשר לחיות בלי סלט???

Stav 1

New member
5 דברים אהובים עלי :)

1.בגדים..=]] 2.רבלדה (:) 3.ספגטי->רק של אמא הכי טעיםםם חחח...=]] 4.לצאת עם חברות וידידים...=]] 5.לצחוק לצחוק צחוק אתם יודעים בדיחות וזה ..=]] 5 דברים שנואים: 1.כלבים =/ 2.בשר =[ בעע... 4.סרטים של כושים שכל שנייה צוחקים חחח אתם מכירים תסרטים האלה נכון? שכל פעם שמים כאלו ת'צחוק של האנשים פשוט מטומטם =) 5.פאקצ'ותתת בלעעעע =/////////////

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifממ.. אז גם אני...../images/Emo13.gif

5דברים אהובים: 1.אמא ואבא..וכל המשפחה שלי והחברות הטובות. 2.מוסיקה
3.טלויזיה.
ומחשב!!!
..(איך הייתי מגיעה לפה בלעדיו??) 4.נס קפה.
5.שאני יכולה לעשות מה שבא לי
5 דברים שנואים: 1.דגים..(כולם חוץ מטונה)
2.בית ספר
3.משרד הרישויי
4.המכון הרפואי לבטיחות בדרכים
(תעבדו פחות שעות תספיקו יותר..) 5.מלחמות, פיגועים, וכל מה שקורה במדינה הזאת...
5 עובדות על עצמי: 1.אני דתיה..(לכל אלו שלא ידעו...)
2.אני גרה בחור שאף אחד לא מכיר..
3.אני דיי גבוהה..
4.אני עולה לכיתה י"ב
(יום ראשון ב"ה) 5.ואממ.. אני אני.
(חח אין לי עוד מה להגיד עליי)

christeamo

New member
עונההההההההה

5דברים אהובים: 1.לשיר ולרקוד.. 2.לשמוע שירים ולראות סירטונים של רבלדה 3.לשתות מיץ תפוזים 4.להתאפר 5.לדבר בפלאפון איך לא חחחחחחח..=) 5 דברים שנואים: 1.שמשקרים לי! 2.הטלנובלה "האלמנה" בעעעעעעע.... 3.המצב בארץ.. 4.לאכול בצל איכסע..... 5.ובשר..=\\ 5 עובדות על עצמי: 1.לא יכולה להעביר את היום בשביל לשמוע לפחות שיר 1 של רבלדה... 2.הטיול השנתי של כיתה ז' היו היומיים הכי טובים בחיים שלי! 3.אני מתה על חצאיות,גם מיני וגם 4\3 4.יש לי צמיד כסף עם ראשי התיבות "RBD" 5.יש לי בחדר שלוש פוסטרים ענקיים 1 של אנחל בויר,אחד של כריס,ואחד של RBD ! עוד דבר מיוחד שלא ידעתם עליי : אני חולהה מטורפתתתתתתתתתת על השחקן חואן סולר =) (חיחיחי לא יותר מכריס)

christeamo

New member
וגם ש-אני מטורפת על הראל מויאל!!!!!

מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

legalyblond

New member
עונה ../images/Emo26.gif

5 דברים אהובים: 1.המשפחה שלי 2.החברות שלי 3.אני אוהבת כשכייף לי 4.אני אוהבת מחשב/פלא/טיוי 3 דברים חשובים באותה מידה! 5.אני אוהבת להצליח! 5 דברים שנואים: 1.אני שונאת שקרנים 2.אני שונאת בצלללל! 3.אני שונאת כשאני עצבנית 4.אני שונאת ריבים 5.אני שונאת לא להשיג או להצליח במשהו שאני נורא רוצה! 5 עובדות על עצמי: 1.אני נורא אוהבת להיות עם החברות שלי הכיי כייף לי 2.מוזיקה אני לא יכולה בלעדיה! 3.אני גרה באילת 4.אני בת 17 עוד שבוע בדיווק! 5.אני חולה על שוקולד!! לא יכולה בלי!

natali61

New member
עונההה

דברים שאני אוהבת: 1. מחשב 2. אני חולה על פונצ'ו שלי איך לא חחח.. 3. חולה על רבלדה פשוט חולה כל היום אני מדברת עליהם 4. לדבר בפלאפון 5. את החברות שלי דברים שאני שונאת: 1. שמשקרים לי 2. לא להצליח במטרה כל שהיא שיש לי 3. לבכות 4. לריב 5. בצל איכסס ועגבניהה דברים עלי 1. החלום הכי גדול שלי הוא להיות מפורסמת 2. יום ראשון ב6 בערב יש לי אודישן למחזמר בחנוכה 3. אני כיתה ח' ותלמידה טובה וזהוו

אני

5 דברים שאני אוהבת 1. אני ממש ממש אוהבת לשחק (אני בחוג דרמה) 2. אני אוהבת טלנובלות 3. אני אוהבת אנגלית 4. אני אוהבת לראות קלטות וידאו ותמונות שלי בתור ילדה קטנה 5. אני אוהבת לצייר, לפסל בקרמיקה וכל מיני עבודות יצירה למרות שלא יוצא לי לעשות אף פעם. 5 דברים שאני שונאת 1. אני שונאת ערבית עד מוות
2. אני שונאת כשהבנים ביתה שלי מביאים סקייטבורד לכיתה ונוסעים אם זה בהפסקות בתוך הכיתה, וזה עושה מלא רעש, יש לי בנים כאלה ילדותיים בכיתה שזה כואב, אני כבר ב-ט והם משחקים בזה
3.אני שונאת לריב עם אנשים, בגלל זה אני ממש סבלנית כלפי כולם, ובשביל לעצבן אותי צריך ממש להתאמץ. 4. אני שונאת חומוס, חצילים וכל הגועל האלה, אף פעם לא טעמתי מזה וזה עושה לי בחילה רק מלהסתכל. 5. אני שונאת כשאנשים לא מבינים הומור, כי אני ילדה שתמיד צוחקת על כל מיני דברים ואז אנשים לא מבינים אותי נכון, אלא נעלבים. 5 עובדות על עצמי 1. אני בת 14 בעוד שבוע בדיוק
2. הדבר הכי חשוב לי מבחינת מראה זה העיניים. 3. אני הכי קטנה במשפחה, יש לי עוד שתי אחיות גדולות, והשנה אני היחידה שלומדת
4. אני הופעתי בששטוס כשהייתי בכיתה ד, והשתתפתי במשימת השכל, היינו הכי קטנים והמפתח היחידי שהשגנו היה מפתח הספתח חחחחח 5. השנה זה החופש הראשון שלא טסתי בו מאז גיל 4
אבל לא נוראה כי אני טסה בחנוכה לסקי בפעם הרביעית

מאיי כמה דברים עליי חחח

5דברים אהובים:(עליי
) 1.רבלדה(זה יכלול את שחקניה)
2.הפסקות
3.מחשב
4.הפורום
5.פלאפון 5 דברים שנואים: 1.בצפר 2.מורות 3.חשים וחשות 4.פשטריות בע
5.נצלנים ונצלניות! 5 עובדות על עצמי: 1.עקשנית 2.נאמנה אני חושבת שאני חברה נאמנה אומרים לי סוד הוא ילך איתי לקבר(חח כמה דרמה) 3.עצבנית, פתיל מאוד קצר 4.חכמה, לדעתי להודות שאני חכמה זה לא להשביץ! תמיד היה לי בין הציונים הכי טובים בשכבות כי אני מתאמצת ולא עצלנית! 5.ראש פתוח, נורא אוהבת לנסות דברים! נורא גם אם אני מתה מפחד! לפעמיים הפחד גובר עליי ולפעמיים לא.. למשל הדבר שכרגע בא לי לנסות זה באנג' איזה 10 מ' לפחות! יואו זה כזה כיף! וכזה מפחיד! אבל אני לא מפחדת כי זה בטיחותי ולא יכול לקרות לי כלום! חחחחח.. אוהבת לשמוע רעיונות חדשים ולנסות אותם! לדעתי אני ממש פתוחה!

למעלה