אני
5 דברים שאני אוהבת 1. אני ממש ממש אוהבת לשחק (אני בחוג דרמה) 2. אני אוהבת טלנובלות 3. אני אוהבת אנגלית 4. אני אוהבת לראות קלטות וידאו ותמונות שלי בתור ילדה קטנה 5. אני אוהבת לצייר, לפסל בקרמיקה וכל מיני עבודות יצירה למרות שלא יוצא לי לעשות אף פעם. 5 דברים שאני שונאת 1. אני שונאת ערבית עד מוות
2. אני שונאת כשהבנים ביתה שלי מביאים סקייטבורד לכיתה ונוסעים אם זה בהפסקות בתוך הכיתה, וזה עושה מלא רעש, יש לי בנים כאלה ילדותיים בכיתה שזה כואב, אני כבר ב-ט והם משחקים בזה
3.אני שונאת לריב עם אנשים, בגלל זה אני ממש סבלנית כלפי כולם, ובשביל לעצבן אותי צריך ממש להתאמץ. 4. אני שונאת חומוס, חצילים וכל הגועל האלה, אף פעם לא טעמתי מזה וזה עושה לי בחילה רק מלהסתכל. 5. אני שונאת כשאנשים לא מבינים הומור, כי אני ילדה שתמיד צוחקת על כל מיני דברים ואז אנשים לא מבינים אותי נכון, אלא נעלבים. 5 עובדות על עצמי 1. אני בת 14 בעוד שבוע בדיוק
2. הדבר הכי חשוב לי מבחינת מראה זה העיניים. 3. אני הכי קטנה במשפחה, יש לי עוד שתי אחיות גדולות, והשנה אני היחידה שלומדת
4. אני הופעתי בששטוס כשהייתי בכיתה ד, והשתתפתי במשימת השכל, היינו הכי קטנים והמפתח היחידי שהשגנו היה מפתח הספתח חחחחח 5. השנה זה החופש הראשון שלא טסתי בו מאז גיל 4
אבל לא נוראה כי אני טסה בחנוכה לסקי בפעם הרביעית