5 דברים!

5 דברים! ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

כל אחד כותב 5 דברים שהוא אוהב,5 עובדות עליו ו5 דברים שהוא שונא! 5דברים אהובים: 1. 2. 3. 4. 5. 5 דברים שנואים: 1. 2. 3. 4. 5. 5 עובדות על עצמי: 1. 2. 3. 4. 5.

me! ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

5 דברים אהובים: 1.אני אוהבת את כריטינה אגילרה 2.אני אוהבת את קלי קלארקסון 3.אני אוהבת את בנחמין רוחאס 4.אני חולההההההההההההה על החתול הכי יפה בעולם!(אני ינסה לצלם אותו ואני ישים תמונה!) 5.אני אוהבת חיות! 5 דברים שנואים: 1.אני שונאת אנשים צבועים! 2.אני שונאת אנשים שעושים מה שאתה עושה! 3.אני שונאת ילדים מגיל 3-9! הם מעצבנים! פשוט קרציות! 4.אני שונאת אנשים שהם קרציות! 5.אני שונאת עוף! בעעע זה מגעיללללללל! 5 עובדות על עצמי: 1.קוראים לחתול שלי קיאנו על שם קיאנו ריבס!(כי בתקופה שהוא נולד יצא מטריקס 2! חחעעעעעעע) 2.אני ב ז' 4! 3.אני גרה בקיבוץ בית קשת בצפון! 4.אני לומדת בבית ספר כדורי! איפה שיצחק רבין , יגאל אלון, ואפילו יצפאןלמדו! 5.יש לי יום הולדת ב12.9! אז אני מצפה לאיזה שירשור ברכות!

../images/Emo41.gif אהבתי..אני עונה!!

5 דברים אהובים:
אני חולה על אלפונסו הררה!! חח...
אני מתה על המשפחה שלי..חח כן..
אני אוהבת להיות במחשב
אני אוהבת מאוד בריכות ולהשתזף
אני אוהבת לדבר בטלפון 5 דברים שאני שונאת:
אני שונאת חיות שזה כולל כלבים וחתולים!
אני שונאת אנשים שקרנים!
אני שונאת לחכות בתור ארוך..
אני שונאת לעמוד הרבה על הרגליים
אני שונאת לקום מוקדם 5 דברים על עצמי:
אני נורא אוהבת לישון
הנשיקה הראשונה שלי הייתה רק בגיל 15
החבר הראשון היה בגיל 13 בכיתה ז
אני מתגייסת ב13.12 למי שלא ידע..חח
אני נורא אוהבת ת'צבע ורוד... חחח זהו!

ooOMoRoShOoo

New member
../images/Emo12.gif

איך אפשר לא לאהוב תדברים התמימים והחמודים האלוו בתמונה->> חיה מוזרה ומתוקה ששמה לא ידוע

שירנוש91

New member
ויייייייייייי אמאאאאאאא..מפחיד....

טוב אז שבוע שעבר הינו בגן חיות לקחנו את אחי הקטן וראינו משהו כמו החייה שבתמונה ואם זה הם אז לא כדי להיתקרב אליהם.. ראינו אותם כזה הם מסתכלים עלינו חחח.. והם טורפים כול גבר שבא הם כמעט אכלו לאיזה אחד לידנו ת'אצבע בעעעעעעעעעעעע איזה פחד.. ומה שהכי קטע ראינו אצלם שם בור כזה ובתוכו היתה ציצור מזההההההה גדולה אבל ממש גדולה והיא היתה מתה אז ככה מי שהבין ומי שלא הם עכלו אותה..... אמאאאאאאאאאאאאא בעעעעעעעעעע רק מהמחשבה זה למותתת.. בקיצור איכסההה בא לי להקיא..

ooOMoRoShOoo

New member
מזההההההה??

הם תמימים ומתוקיםםםם!! איך הם יכולים לאכול צוצור?

יייהיי גמאני עושה :)

5דברים אהובים: 1. טלוזייה 2.מוניקה סקס 3.חברות שלי 4.הדג נחש ובמיוחד את גיא מר
5. רוק ישראלי.. 5 דברים שנואים: 1. בית ספר 2.ערסים 3.פאקצות 4.בעעעעעעעע הורים לפעמים... 5. ישראלים טיפוסים.... 5 עובדות על עצמי: 1. יש לי אובססיה ללהקת מוניקה סקס!!! 2. למרות שאני נשמעת פה די פריקית אני מאוד אוהבת טלנובלות ורבלדה היא אחת מהן :) 3. יש לי שם לפלאפון שלי |הלם| קוראים לו שאנן 4. אני ילדת סנדוויץ' 5. אני אוהבת הומואים הן חמודים :) במיוחד את אסי :) אני רוצה רק להגיד שסורי שלא כתבתי פה מלא זמן פשוט לא היה לי זמן סורי אבל אני קראתי קצת.. אל תכעסו אליי

מאמי את פריקית?

מה באמת?! אני מתה על פריקיות יש להן את האופי הכי מושלם מכולם! כי הם טובות ועושות מה שבראש שלהן! מתה על פריקים! מתה!

לדעתי

פריקים הם האנשים הכי טובים בעולם הזה! הם עצמאים והכל! הייתי רוצה להיות פריקית אבל אני.. זה לא בדם שלי... כאילו לא יודעת אולי אם אני יתחבר עם איזה פריקי או פריקית אז אולי אבל לא... חחחח בנתיים אין לי חברה או ידיד פריקי/ת...

אוי חבללללל

יש לי חברות פריקיות זה כיף.. יש בי משהו פריקי כזה אבל לא במראה החיצוני אבל בוא נגיד שאני די עושה מה שבראש שלי ולא אכפת לי אף אחד לא מזיז לי אף אחד :) אני אוהבת פריקים..חח

ooOMoRoShOoo

New member
עונה

5דברים אהובים: 1.חופשש! 2.רבלדההה 3.משפחה 4.טלוויזיהההה כי אז לא הייתי יכולה לראות רבלדה 5.המחשבבבב שלי איך אני יכולה בלעדיו 5 דברים שנואים: 1.ביצפרר!!!! 2.טונה 3.עגבניה 4.חרקים 5.מורות [לא כולן רק חלק] 5 עובדות על עצמי: 1.אני אוהבת רבלדהה 2.אני לא יכולה לחיות בלי המחשבב 3.אני מתעבת את הביצפר ואת מי שהמציא אותו 4.אני אוהבת טוסטיםםםם! [?!] 5.אני חולההה על חיותתת! [לא על חרקים!]

את כתבת בדברים השנואים שאת

שונאת עגבנייה.. וגם אני שונאת ... וכל מי שאני מכירה אוהב אז עד שמישהון שונא אז זה קדוש חחחח :)

ooOMoRoShOoo

New member
אה חח

עגבניה ב-
בלבד! גם..בפיצה לפעמים שהם מגזימים עם העגבניה זה לא טעים

למעלה