5 דברים ש...

כן, הממ.

בוידיאו צ'אט בוואלה שהיה איתו שנה שעברה, שאלו אותו על השם שלו ואם כשהוא היה קטן, זה היה מפריע לו.. אז הוא ענה שזה לא הפריע לו, אבל תמיד היו צוחקים עליו.. "עברי עיוור", "עברי, אתה מצרי?".. שטויות של ילדים
.

smily boy

New member
עונההההה../images/Emo6.gif

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: "השיר ששרת לה" "איש יקר" "להבין את המים" "זכיתי לאהוב" "זה לא אותו דבר" 5 השירים הכי פחות אהובים: "פלרמו" "חורף"(הוא כאילו נכתב כי היה חסר שיר בדיסק.) "ספרד" וזהו 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: וואו זה קשה אממ אני חושב ש"אם היה לי אקדח הייתי יורה בעצמי..אף אחד לא יגיד לי את החופש שלי" 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי:
5 הופעות שהכי זכורות לטובה: ביום העצמאות שנה שעברה ברעננה! וואו מדהים 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: ~שמור במערכת~ 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה:שמישהו מהקהל צעק בשיר שקט "יהומו רד מהבמה!!" ואני התנפלתי עליו שזה מיותר ושהוא פשוט מפגר..ועוד אנשים הצטרפו אלי אז הוא הלך
5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים:"אמרת אני שונאת בנים אני צריכה אישה"
ידידה שלי! חחח 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: "זה טוב זה טוב אני ממש קרוב-מותק אל תפסיק אתה עושה לי טוב" מתוך "לבד" 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: קונדומים? מאיפה לי?
5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: זכיתי לאהוב,זה לא אותו דבר, ניסים! 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם:"אבל אומלטה! אני לא יכול לצאת איתך..אני הומוסקסואל"
!!

lital4321

New member
עונה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי:משו אמיתי,זכיתי לאהוב,יותר טוב כלום,הזמן עכשיו, אחד. 5 השירים הכי פחות אהובים:רעל,בתי קפה,כבשים,אגדות,כשהקיץ יבוא 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב:אחד עם הכוח לספוג מבלי להשיב 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי:אין 5 הופעות שהכי זכורות לטובה:הופעת המאה שכל כך לא מיציתי 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי:הופעת המאה וההופעה הראשונה שהייתי בבית שמואל 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה:ההופעה בווליום כשהייתי עייפה ובקושי הכרתי תשירים 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]:בית שמואל,גני תקווה 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי:כשנפגשתי איתו והצטלמתי עם שלט מזל טוב 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים:אל תכעס על אמא בנאדם היא רק אותך אוהבת מבין כולם היא לא צריכה להיות באבל על ילד שנמאס לו קצת מהעולם. 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים:אותן המילים 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי:עמדתי כמו קופה בגני תקווה בכניסה באמצע האולם כזה כשנכנסים ורקדתי עם חברה והיינו מזה דפוקות ועילי וגו'ון ופרסון הסתכלו כאילו נחתנו ממאדים 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי:אין ממש.. 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים:תמיד אהבה ובוא למרות שאני לא מוצאת אותו בשומקום אם יש לכם שלחו לי 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם:''יש לי פנטזיה להיות גמל''

whynot5

New member
עכשיו אני.

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: ואולי, חורף, כשהכל יעבור, אחד ואיש יקר. 5 השירים הכי פחות אהובים: אהממ.. בראש ובראשונה זה כנפיים. עכשיו צריך לחשוב
מטייל אוסטרלי, לבד, טוב, באמת כשקשה למצוא עוד. 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: נשברת ועפה לשמים שלה. אני יודעת שזה 4.
5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי:
5 הופעות שהכי זכורות לטובה: סעמק, מי היה ב-5?
5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: זה קשה. יש כלמיני רגעים כאלה... יש אחד, שאין לי מושג למה אני נזכרת בו עכשיו.. אבל כששמעתי לראשונה את השיר חורף... הייתה לי הרגשה לא ברורה כזאת.. קסומה. ואם כבר חורף, אז כשחי
, השמיע לי ת'שיר בטלפון, מההופעה. 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: אהמ, לא זוכרת רגעים כ"כ גרועים, ולמה לטרוח ולחפש?
5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: לוידעת נו...
5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: אוף. החיים שלי לא סובבים סביבו עד כדי כך. יש כמה דברים, אבל נו..
5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: קוראים לי מרי לנצח.
סתם. 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: ואולי, במקרה, יגמרו החיפושים.
[שוב 4] 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: לא זכורות לי כאלה. 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: אין.
הדברים שיש לי והם קשורים לעברי אלה הדיסקים, וספר שירים. 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: זכיתי לאהוב, מלטף ומשקר, זה לא אותו דבר, כבשים. זהו. 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם אהמממממ...
כנראה שאני הרבה פחות גרופית מהרבה אנשים פה. אפילו לא הייתי ב-5 הופעות.

Yaarit4

New member
../images/Emo9.gif

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי:איש יקר,להבין את המים,חורף,זכיתי לאהוב,בובה אחת 5 השירים הכי פחות אהובים:אלף בנות דתיות 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי:אממ אין כאלה 5 הופעות שהכי זכורות לטובה:ההופעה בבית גבריאל 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי:שהוא החזיק לי ת'יד 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה:שבשיר פלרמו הוא ביקש לעצום את העיניים ולדמיין כל מיני דברים(זה היה מרגש) 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]:לאדעת 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי:כל מיני 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים:אין 5 יש יותר
5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי:אין 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי:אין 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים:זכיתי לאהוב,מלטף ומשקר,זה לא אותו דבר,תמיד אהבה 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם:שבעשור הוא לבד חולצה של אלי ישי ואממ בטח יש עוד אבל אני פשוט לא זוכרת

Ayelet Potter

New member
../images/Emo27.gif

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: 1.אף אחד משנינו 2.הכוס הכחולה 3.כשהכל יעבור 4.הזמן עכשיו 5.לידו ועוד כמה כי אני לא יכולה לא לכתוב אותם =( 6.ואולי 7.מרי לנצח 8.כמה כוכב 5 השירים הכי פחות אהובים:אין 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב:"אתה מבין שהבדידות שלך נשארת מבפנים," "החברים הישנים שלי,כולם אותו דבר." 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי:אין..אבל יש חברים שלי שקצת יותר התקרבתי אליהם בזכות עברי.אני חושבת.. 5 הופעות שהכי זכורות לטובה:הייתי רק ב3..במדיטק,ברוק עצמאות[או שזאת הייתה חצי הופעה?
] ובהופעה המאה.. 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי:ההופעות שלו,וכל הפעמים הראשונות ששמעתי תשירים שלו.. 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה:אין 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]:אין.. 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי:אמ.. אני זוכרת שמתישהו הייתי לבד בבית,ויצאתי החוצה לחצר ושמעתי שירים של עברי אחד אחרי השני והתחלתי לבכות והוצאתי הכל והיה אוויר קריר והרגשה מצמררת. 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים:"בשקט בשקט,חצי הזדמנות עברה בשקט בשקט..וזה לא קרה" 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: "יש לי עוד חיים לתת,הגוף הזה עוד חי.." 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי:אחרי ההופעה המאה אני לא הצלחתי להירדם כי ניסתי להיזכר בשם של שיר של עברי שאני מאוד אוהבת ורציתי שהוא ישיר,ואני זכרתי את כל המילים והלחן ולא זכרתי תשם. 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי:אין 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים:תמיד אהבה,זכיתי לאהוב,מלטף ומשקר,הכוס הכחולה [זה לא בידיוק קליפ,זה פשוט מההופעה..] 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם:לאדעת

זiהרים

New member
בא לי לענות על זה

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: כמה כוכב, לאונרדו, בתי קפה, ואולי, זכיתי לאהוב. 5 השירים הכי פחות אהובים: זה טוב, כנפיים (שיר בלי פזמון), החברים הישנים שלי, מטייל אוסטרלי, אחד. 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: עזבו, אישי.. 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: אין כאלה. אבל יש אנשים מאוד קרובים שאוהבים את עברי גם:] 5 הופעות שהכי זכורות לטובה: לפני שלוש שנים- רוקעצמאות. לפני שנתיים- ניצנים. לפני שנה- ים המלח (היה מדהים), ניצנים, ונתיבות (הופעת יומולדת בחינם:). והשנה- ים המלח היה מושלם
אלו הכי זכורות לי לטובה. 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: תנו לי לחשוב על זה.. אין. 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: ההופעה בצוותא שממש לא נהנתי בה. לא יודעת למה. אולי כי כולם באולם היו זקנים ופאקצות.. 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: אחרי עברי לא הגעתי למקומות הזויים. אחרי להקה אחרת כן.
5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: לא יודעת, ישלי עוד דברים בחיים חוץ מעברי 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: אני צריכה לחשוב על זה. 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: אנערף.. 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: אמ.. לא יודעת, הייתי בחתימות בקניון ובדיוק היה פלרמו ברקע של החנות ואני הייתי די מול עברי, פתאום נפלטה לי צעקה ביחד עם השיר "כמה נשיקות בנאדם יכול לזכוררררררר" עם ידיים למעלה והכל :D ועברי הסתכל עלי המום ואז חייך :] 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: היו לי פעם כמה תמונות שלו על הארון. טוב זה לא הזוי. 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: כבשים, בוא (מיוסי וג'אגר), תמיד אהבה (הוא נראה שם בן 15 בערך) 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: אני רק זוכרת שפעם אחת הוא אמר "אמא שלי פתחה תנ"ך- ראתה עברי.. יללה עברי!" וממש נקרעתי מזה

Naych

New member
אממ... איף, נכנעתי ../images/Emo3.gif

טובבבב... נכנעתי ללחצים מצידי
5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: ביום שמש יפה, אישה לוויתן, כשהקיץ יבוא, זה טוב, חורף, כשהכל יעבור, בא לי עודדדד
5 השירים הכי פחות אהובים: כמה כוכב, לידו, רעל, הזמן עכשיו, זהו
5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: כל מי שקרוב אליי יודע את זה ואני לא נותן לאנשים לשכוח שאני אוהב אותם. 5 הופעות שהכי זכורות לטובה: פגסוס, תל-מונד, פסנתר ראשונה, כפ"ס, סדנת אומן (שתקו
) 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: ה-31.05.06, "אתה נחנח לא?", ערב ה-24 במאי, מיטה-דיסק-אליטה, כל רגע קשה שאנשים פה היו בו לצידי. 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: ה-100, פסנתר שנייה, אחרי הפגסוס, 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: חולון, הוד"ש, סוזן דלל, ביצפר MUZIK, רופין 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: ה-31.05.06, ה-24.05.06, מיטה-דיסק-אליטה, מפגשפורום
, פגסוססס... כ"כ... 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: תמיד כשנשברת עולה לקחת אויר 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: זה טוב שיש לי מישהו (לריב איתו נו
) 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: אחת שמזיינת את כולן, "עילי תעשה לי ילד!!!111אחדאחדאחדONEONEONE" 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: עוגה, לוח חצים, קופסא, מדבקה (
מושלמתת), פוסטר (ששש...) 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: נראה לי שלא ראיתי אף קליפ שלו
אבל אם השיר עם ריטה נקרא קליפ אז הוא במקום כל ה-5... 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: אממ... נו כל הופעה הוא מתעלה על עצמו. הלוואי והיו לי ציטוטים אבל אין לי כרגע... פעם אחרת
טוב נו, מצאתי- אחד שהרשים אותי, אפשר? "בא לי לבעוט להם בראש", ואחד מצחיק נו
"אל תשלול ממני את האפשרות הזאת!" אההה.. ואהבתי וזה

עונה כרגיל באיחור..

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי:מלטף ומשקר, מטייל אוסטרלי, ביום שמש יפה, איש יקר ומשהו אמיתי 5 השירים הכי פחות אהובים:כבשים, חולצת פסים, השיר ששרת לה, הזמן עכשיו,כשאתה לבד 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: "אחד עם הכוח לספוג מבלי להשיב" משפט שמתאר אותי לוו דווקא בהקשר של השיר.. 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: יש יותר מחמש.. 5 הופעות שהכי זכורות לטובה: הייתי רק בהופעה אחת (מתביישת..) וגם היא לא הייתה שלמה ברוק עצמאות 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: אין לי חמש.. *ההופעה ברוק עצמאות *הפעם הראשונה ששמעתי את פלרמו באוטובוס מפוצץ באנשים, בחורף, בגשם וכל כך התחברתי לפזמון של השיר.. *הפעם הראשונה ששמעתי את עברי לפני 4 שנים בשיר "על קו המים" וחשבתי שהוא סוטה כי שמעתי "דגים קטנים מחרמנים אותו" במקום מחממים אותו.. חח.. 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: אין! 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: כשהתחילו לשדר את הפרסומת של איגי עם "ג'קט"בטלוויזיה והמערכת שלי הייתה כבויה והייתי בטוחה שאני משתגעת כי אני מדמיינת קולות- עד שראיתי שזה מהפרסומת. 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: "תפסיק עם השכל ותביא נשמה" תפור עליי! 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: כנ"ל 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים:מלטף ומשקר (למרות שאני לא מבינה אותו) וזכיתי לאהוב 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: הקולות

crazystav

New member
אני

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: ביום שמש יפה, כבשים, משהו אמיתי, בוא (לא נחשב
), לאונרדו, על קו המים 5 השירים הכי פחות אהובים: כרטיסי אשראי, שירים, לא ידעת. 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: "שוב צוכה ושוב בוחקת. מדברת..." 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: הם יודעים מי הם
5 הופעות שהכי זכורות לטובה: אילת
, פסנתר ראשון
, יום הסטודנט של שנה שעברה
, אחווה ת"א, פסנתר 2 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: נמ 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: זה בתל אביב נו, ב31 של שנה שעברה, עם גמר כוכב נולד!!!
, ו... לא ידעת 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: אמ. האמת שלא הגעתי לשום "חור" טוב נו, חוץ מהקוקטיל.
5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: "קל הרבה יותר לפחד ביחד" 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: "אני יודע שזכיתי לאהובבבבב (זה כאילו 5) 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: אמ. לא מדברים על זה
5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: הפוסטר של ההופעה, הדלת שלי
, הדודה
, ונראה לי שזהו, מה
5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: יש לו ויתר מ5 קליפים? 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: שבי יותר סקסי מקיפי!!
, שהוא ניסה חומר להלבת פיטמות או משו
, וכל הופעה, והקטעים שלו...

5 דברים ש...

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי:זכיתי לאהוב, זה לא אותו דבר, ואולי, מלטף ומשקר, אף אחד משנינו. 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב:"אני רוצה.. כמה שאני רוצה.." (אף אחד משנינו) 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: "אדוני מוריד מדים וקדימה למיטה" (חבר שלי) חח 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: "אז אני יודעת שזכיתי לאהוב" :-* 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: ניסים, זה לא אותו דבר, זכיתי לאהוב, הכוס הכחולה, תמיד אהבה.

למעלה