5 דברים ש...

רגע משנה

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: כשהקיץ יבוא אגדות בובה אחת כבשים אישה לויתן..גירסת המופע

orbu7

New member
אני עונה עכשיו../images/Emo26.gif

5 השירים הכי יפים ומרגשים: כבשים,זה לא אותו דבר, כמה שאני אוהב, בוא, ביום שמש יפה. 5 השירים הכי פחות אהובים: על קו המים, אף אחד משנינו, החברים הישנים שלי, אישה לוויתן, בתי קפה. מילים מתוך שיר שמתארות אתכם הכי טוב:לא יודע אין בן אדם מסויים שהכרתי בזכותו את עברי לא הייתי ב-5 הופעות 5 רגעים שלא תשכחו לעולם בעקבות עברי: שהצטלמתי איתו והבאתי לו ברכה וציור שציירתי במיוחד בשבילו. אין לי רגעים שהיו זכורים לי לרעה לא קרה לי דבר כזה שאגיע למקום שלא חשבתי שאגיע אליו בזכות עברי לא אין לי מאורות הקשורות לעברי מילים מתוך שיר שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים:אין מילים מתוך שיר שאתם הייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים:אין הפאדיחה הכי מצחיקה זה שבזמן שעברי שר את "יותר טוב כלום מכמעט" אז הוא תמיד עוצר למשך איזה כמה שניות/דקות ואז ממשיך אין לי דברים הזויים 5 הקליפים הכי טובים: ניסים {מתוך ההופעה},זכיתי לאהוב, מלטף ומשקר, זה לא אותו דבר, תמיד אהבה. 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך הופעה: מתוך דוקוסלב "אני חושב שהדיבור על הקריירה אינו רלוונטי", "אני רוצה להיות אבא", בהופעות "תודה רבה".

MaaYanGa

New member
בא לי גם

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי:כמה שאני אוהב, בובה אחת, ואולי, צוכה בוחקת, איש יקר. 5 השירים הכי פחות אהובים:כך ברא אותך הטבע ואממ אין עוד שירים מיוחדים שפחות אהובים כי זה כל פעם משתנה, למרות שרב השירים הם שירים שלא יכול להימאס לי מהם. 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב:"כמה שאני אוהב אני רוצה גם משהו אחר" אז מה אם זה לא 5 מילים? 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי:יהלי
, מקווה להכיר עוד אנשים... 5 הופעות שהכי זכורות לטובה:היו רק 3
... ושלושתן זכורות לטובה: נס ציונה, חולון, סוזן דלל. 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי:כששמעתי בפעם הראשונה את כמה שאני אוהב ובכיתי
, 3 ההופעות (כבר 4 רגעים
) ואממ החלומות ההזויים שלי עליו
5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה:אין כ"כ כאלה, חוץ מזה שאני מצפה שהוא יענה לי על מכתב ששלחתי לו והוא לא עונה..
5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]:נס ציונה
5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי:הדיסק הראשון שקניתי
, כדור מומינים, סרט-הפקק של פריגת, הפרסומת של סוזנה, "שלום, הגעתם לאייל שחר" 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים:"עדיין חולמת ועדיין רוצה, כבר כמה שנים שהיא לא מרוצה" 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים:"תגלה שיש בדרך אנשים טובים" 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי:בהופעה הראשונה שלי כי צרחתי כמו פאקאצה, כשיהלי צרחה "נינט" בסוף ההופעה בסוזן דלל והייתי לידה
, כשהמצלמה התקלקלה
5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי:פלייליסט, פקק של פריגת וכל שאר הדברים אצל יהלי-זונה... 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים:מלטף ומשקר, תמיד אהבה, זכיתי לאהוב, בתי קפה, זה לא אותו דבר. 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם:העצירה המופרזת בהופעת ה-100 ביותר טוב כלום, "אני לא עד כדי כך רזה, זה יהיה עליי חולצת בטן", האדישות כמעט בכל ראיון, הרקיעות ברגליים ב"תישאר,תישאר...", זה אמנם לא הוא עשה אבל באירוח הראשון בתפוז, כשהמראיין אמר "למה אתם מתכוונים?" עברי לא מפסיק לצחוק שם וזה מצחיק...

ofir1988

New member
אני ../images/Emo9.gif

השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: אממ זה הרבה יותר מחמש
השירים הכי פחות אהובים: 1. כרטיסי אשראי.. 2. אממ כך ברא אותך הטבע 3. אלף בנות דתיות 4. כנפיים 5. יותר מידי הרבה מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: ------------ אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: ניר
, הגר
,בר
, ליאור
, אלה בעיקר
הופעות שהכי זכורות לטובה: 1. הופעת המאה 2. תל מונד
3. זאפה 1 4. זאפה 2 5. סלקום ווליום רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: אממ, לא יודעת
רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: 1. כפס באממ נו באולם 2. אמממ ההופעה ברעננה - לא הכרתי אף שיר 3. 4. 5. מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: תל מונד
,פרדסיה
(לא ידעתי שבכלל קיים כזה מקום! וחולון! זאת ידעתי שהיא קיימת, אבל אף פעם לא איבדתי שם משהו שבגללו אני אסע עד לשם
(עד עכשיו) מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: אממ הסדנא עם עברי
, וכל ההופעות, ועוד
מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: 1."האהבה שלי שקשה.." 2. "שמדברים על זה הרבה, אני שותק ומסתגר" 3. אין לי 4. כוח .. 5. לחושב על עוד
מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: לילה , עייף
מי זוכר מילים עכשיו?
פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: 1. אמממ צרחתי את המילים של השיר על אסי עזר?!
2. אממ הלכנו להופעה של עברי שהיתה מלאה באוהדי כדורגל שרופים, בהחלט פאדיחה
3. אומממ
, אין עוד
4. 5. דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: 1. אממ פוסטר? 2. אמממ פוסטר שיווקי? איך קוראים לדבר הזה נו? 3. כרטיסים מכל הופעה שהייתי? 4. נו מאיפה לי.. 5. מזה הזוי ומזה לא
הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: 1. מלטף ומשקר 2. בוא 3. זה לא אותו דבר 4. 5. דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: 1. אמממ , משחה להלבנת פטמות, בהחלט לוקח מקום ראשון. 2. אמממ כל מיני דברים שהוא אמר בזאפה , שנכנסו אליו 3. אממ כל מיני דברים שהוא אמר בהופעה עצמה בזאפה 4. מה שהוא אמר במהלך זכיתי לאהוב בזאפה
5. ואומממ, מה עוד מה עוד!? לא יודעת

היי... מצטרפת לפורום נעים מאוד

אני פינגווינית ביער, חדשה אצל עברי
השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: אף אחד משנינו משהו אמיתי זה לא אותו דבר הכוס הכחולה כשאתה לבד מממ ויש עוד מלא שירים... אבל לאלו אני הכי מתחברת. 5 השירים הכי פחות אהובים: זכיתי לאהוב ניסים אשה לויתן בחולצת פסים על קו המים 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: "(ש)את תינוקת שהולכת לבד בערפל" 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: מממ לא מכירה הרבה אנשים, אבל מצאתי את הפורום, זה גם משהו. 5 הופעות שהכי זכורות לטובה: הייתי רק בהופעה אחת (סוזן דלל בשבוע שעבר) והיה פשוט ענק
5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: מממ אחרי ההופעה רציתי להגיע לכביש הראשי לתפוס מונית ולא רציתי ללכת לבד אז הלכתי עם מעריצות קצת יותר ותיקות ואז הן עצרו באיזה מקום ולא הבנתי מה הן נתקעו... התברר שאנחנו מחכות לעברי אחרי ההופעה
היה שווה. 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: עוד לא הגעתי לשם אבל אגיע... אשדוד, כי יש שם הופעה ואני אשן אצל ידיד שלי. 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: מממ טוב אין לי. 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: "יש משא ומתן על הרגש שלי" 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: "כולם נעלמו, רק נשארת אתה" 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: יש לי מלא דברים הזויים בחדר אבל הם לא קשורים לעברי 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: זה לא אותו דבר - מצולם ומבויים מאוד יפה 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: ההפסקה לקראת סוף שיר בהופעה בסוזן דלל

NoAmOoOsH

New member
אז מה קורה?

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: 1. איש יקר. 2. זכיתי לאהוב. 3. להבין את המים. 4. אישה לויתן. 5. זה לא אותו דבר. *זה השירים הכי מרגשים לא הכי יפים. 5 השירים הכי פחות אהובים: 1. בובה אחת. 2. הזמן עכשיו. 3. ספרד. 4. מתחמם. 5. ואולי. *כולם יפים פשוט לאלה אני הכי פחות מתחברת. 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: כל השיר צוכה בוחקת. 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: רק את ים. 5 הופעות שהכי זכורות לטובה: הייתי בשתיים..שהיו מוצלחות במיוחד :] אז תל-מונד וכפ"ס.. 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: את היום של ההופעה בתל-מונד! 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: אין כאלהה! 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: אין. |: 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: 2 הופעות והחתמה. 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: לאדעת. 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: לאדעת 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: אין 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: לא הזוי אבל יש פוסטר על הדלת :] 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: 1. זה לא אותו דבר. 2. זכיתי לאהוב. 3. מלטף ומשקר. 4. תמיד אהבה. יש עוד חוצמהדי וי די?! 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: הוא תמיד מצחיק.. אתמול ב-y ב-10 שאלות אותו "הייתה הופעה בת.." והוא במקום "100" "זונה" וכל מיני דבריםם כאלה..תמיד יש לו.

הרוב אצלי פחות מ-5... כי אני חדשה..

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: תמיד אהבה, זה לא אותו דבר, ואולי, אף אחד משנינו, כמה כוכב. 5 השירים הכי פחות אהובים: אמ. אני לא מכירה את כל השירים לעומק...אולי "יותר מיד הרבה"... 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב:"החושך הוא חבר שלי ברגעים הכי יפים","זה תמיד אהבה, זה תמיד מסובך ונמאס", "זה לא אותו דבר, כמו שלימדו אותנו","ברגעים שטוב לי אני לא יכול לכתוב","אף אחד משנינו לא ילחש באוזן, אני רוצה, כמה שאני רוצה" 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: עוד לא :) 5 הופעות שהכי זכורות לטובה:לא הייתי בהופעות 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי:הפעם הראשונה ששמעתי את "ניסים" בערוץ 24.(זהו בנתיים:)) 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה:---- 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]:---- 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: הפעם הראשונה ששמעתי את הדיסק הראשון. 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים:אממ..הרוב אני מרגישה שזה עליי
5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים:"תשמור על החופש שלך"\זה תמיד אהבה 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי:---- 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי:לא הזוי.. ראש1 עם כתבה עליו. 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים:"זה לא אותו דבר","הכוס הכחולה" 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: בדיסק LIVE לפני השיר "ואולי" מישהי צועקת "עברי תעשה לי ילד" אב עברי אומר לה "אני לא יעשה לך ילד עכשיו, אבל אני אספר לך סיפור, זה כמעט טוב, זה טוב"
2: אתמול בY בעשר הכתב אמר לעברי השלם את המשפט, ההופעה הייתה בת___, אז עברי אמר ההופעה הייתה בת זונה! אז הכתב אמר "אני התכוונתי להופעה בת 100 למה לקלל?" ועברי חייך

B bas

New member
זה ארוך אבל....בכל זאת ../images/Emo13.gif

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: 1.השיר ששרת לה 2.יותר טוב כלום מכמעט 3.מרי לנצח. אותי הוא מרגש! 4.אישה לוויתן 5.צוכה בוחקת 5 השירים הכי פחות אהובים: 1.ספרד 2.זה טוב 3.כך ברא אותך הטבע 4.לא יודעת.אין לי עוד.
5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: "עדיין חולמת,עדיין רוצה וכבר כמה שנים שהיא לא מרוצה" (זה 5 מילים כפול שתיים
) 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: אלונה,שירלי,טוב את ברק יש לי במסנג'ר אם זה נחשב ואפילו אמרתי לו בהצלחה לפני הבגרות
אבל אני אשמח להכיר..! 5 הופעות שהכי זכורות לטובה: צוותא- כי זו הייתה ההופעה הראשונה שלי רוק עצמאות- לאו דווקא ההופעה עצמה,האווירה בכללי חולון-כי היה קטעים מצחיקים והצוותא השני. 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: 1.אחרי ההופעה,שהתנפלו עליו כל כך הרבה פרחות.ואני לתומי חשבתי שהם הולכות למחוץ אותו למוות צעקתי עליהם שיעזבו אותו,מסכן.והוא אמר "כן כן תקשיבו לה היא חכמה" או משהו כזה.
2.שאחרי רוק עצמאות כולם התקשרו אליי כדי להסכים איתי שהוא באמת אחלה. 3.ששחכתי איך קוראים לי בהחתמות על הדיוידי
5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: בכללי לא זכורים לי דברים רעים וכאלה,חוץ מההתנפלות עליו אחרי או בזמן ההופעה. אז אני אביא כמה דוגמאות: 1. שבאמצע ההופעה מישהי החליטה להביא לו 200 נשיקות ושמעו את זה במיקרופון
2. שמישהי עלתה לבמה והביאה לו בטעות מכה בצלעות. 3.שאחרי ההופעה מלא בנות קפצו על הבמה והוא היה צריך לרוץ לנפשו 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: ביינתים הלכתי רק להופעות באיזור המרכז. 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: אה..אממ כבר סיפרתי עליהם איפשהוא 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: "החיוך שלה היה כזה יפה..." (שלו) |הדג"ש|5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: "זה העיינים שעושות את ההבדל" 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: מפרטים,פליילסט אחד אה ומשהו קצת הזוי. אחרי ההחתמות בטאוור רקורדס נורא רציתי אחד מהפוסטרים.אז אחרי התחננויות למינהם הביאו לי את הפוסטר החתום אז יש לי פוסטר שחתום ע"י עברי לידר באהבה לטאוור רקורדס.
5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: זה לא אותו דבר אדוני זה תמיד אהבה (כי הוא כזה שונה שם) ניסים זה לא ממש קליפ אבל מתוך הדיודי זה נחשב? אז עטוף ברחמים עם ריטה 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: הווו יש כל כך הרבה. תסלחו לי אם אני לא ארשום אותם נכון?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

שלי..

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי:אחד,זה לא אותו דבר,ואולי,חורף,כמה כוכב. 5 השירים הכי פחות אהובים:אממ..כך ברא אותך הטבע,ו"שירים",בגלל הלחן. 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב:"כבר כמה שנים שהיא לא מרוצה" 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי:האמת שאני הייתי רקבשתי הופעות וזה..אז לא יצא לי להכיר הרבה אנשים
5 הופעות שהכי זכורות לטובה:הייתי רק בשתיים,ה-100 ובחולון במדיטק.האווירה של המדייטק הייתה יותר מיוחדת. 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי:ביסלי גריל
,כשאמא שלי אמרה לי שהיא מכירה את עברי עוד הרבה לפני שידעתי מי זה בכלל אז שאני לא אחוש יותר מדי(בסך הכל רציתי להשמיע לה את זה לא אותו דבר),הפוסטר הזז,ו..זהו. 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה:לרעה?..המעשנים שהיו בהופעת ה-100,האנשים שצרחו כאילו אין אנשים מסביבם,וכאילו עברי הוא לא בן אדם אלא איזה שליח אלוהים שעומד מולם,והקטע עם fight,והדמעות האלה שלא הפסיקו לרדת. 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]:אין.. 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי:לילה הקנייה של זה לא אותו דבר(היה הזוי
),היומולדת שלי(הבוקר שאחרי הופעת ה-100,אנשים ששכחו וזה..),הערבי מהמשתלה.. 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים:וכשאני אגדל אני אהיה כמו כולם 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים:אותן מילים. 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי:אממ..לא היה. 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי:לא הזויים..כמה פוסטרים,"זה לא אותו דבר",אבל יש מחברת כזאת הזויה עם שירים.. 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים:מלטף ומשקר,תמיד אהבה,ואולי בהופעה. 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם:לא זוכרת באיזה שיר בהופעת ה-100,אבל בגלל שהיתה את הרביעיית נגנים הוא אמר "איזה כיף שיש את הסוף הזה",שהוא משך לג'נג'ו בעניבה בצורההזוייה ביותר בהופעה בחולון,ואממ זהו.לא מצליחה לחשוב על עוד כרגע.

booba 1

New member
[:

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: ואולי כבשים לבד פז'ו צבאית מלטף ומשקר 5 השירים הכי פחות אהובים: אחד השיר ששרת לה הזמן עכשיו ספרד אגדות 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב:"מוות בטוח זה מוות מהיר"
5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: אין לי מושג.. נראלי את כל מי שבפורום.. 5 הופעות שהכי זכורות לטובה:הייתי רק ב4
5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: יש רק שניים.. בדי וי די במרי לנצח הוא עשה את זה יפה.. בהופעת חורף אחרונה ב"מלטף ומשקר" הוא שר לי
5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה:בהוד השרון לא היה משו! 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים:"והיית ביקורתי על איך שהגוף שלך יושב" זה לא ממש 5 מילים [: 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי:מלא כתבות על הדלת ותמונה חמודה שלו שהוא רובוט ותמונה מגעילה שהוא עם היד במכנס
5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים:"מלטף ומשקר"
"זה לא אותו דבר" "בוא" "זכיתי לאהוב" "כבשים" 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: שהוא עונה תשובות קצרות "כן לא לא לא כן כן כן" חחחחחחחח או שבהופעות הוא עונה לטלפונים

FollowTheLIDER

New member
המ.. נשמע נחמד.. של ווי טריי?

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: איש יקר, זכיתי לאהוב, השיר ששרת לה, ביום שמש יפה ו.. להבין את המים 5 השירים הכי פחות אהובים: המ.. 5?! אוקי.. זמן, זה טוב, ספרד, המ.. די זהו! 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: אממ.."תמיד כשנשברת עולה לקחת אוויר" 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: דפנה
, הגר
, נו ואת כולכם
.. 5 הופעות שהכי זכורות לטובה: 2 ההופעות פסנתר, הופעה בטרזינה, הופעה בצוותא, ו.. הופעה בכנס מתגייסים שנה שעברה.. 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: וואו, אל תגזימו.. אמ.. טוב הפעם הראשונה שהצטלמתי איתו והתרגשתי וזה
, בהופעת פסנתר הראשונה כשהוא שר את "השיר ששרת לה" והתחלתי לבכות
, ההופעה הראשונה שהייתי והתאהבתי בו..
, אמ.. בטירונות, שהחליטו לקרוא למחלקה שלנו "לידר" [באנגלית אבל] ואני הייתי כל כך נגד כי פחדתי שיצחקו עליי [מה שקרה ד"א..] ו.. שוב, בטירונות, השיר שהחזיק אותנו שפויות "עוד שעה שעתיים ואת.. חוזרת הביתה.." [עזבו שזה היה שבוע-שבועיים..] 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: ההופעה האחרונה, הופעת ה100
וזהו. 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: עמק חפר! כפר סבא.. שזה לא כזה הזוי אבל הנסיעה הראשונה שלי לשם לבד.. וזהו.. 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: מיצינו לא?
אממ.. שמישהי עלתה לבמה בהופעה בעמק חפר וקפצה עלינו.. כשעברי התבלבל כמעט בכל השיר "פלרמו" בהופעת פסנתר, אממ.. שעברי התבלבל בכל שיר בערך בכל הופעה..
, את ההופעה האחרונה שעלו עליי 2 פקאצות עם סיגריות וצרחו
, ו.. כשעברי שר לי חצי שיר
זה היה לי! שתקו! 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: אני חושבת שלחשוב זו מחלה.. 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: אני רוצה אותך שלי ולא שלה
5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: שצעקתי משו וכולם שמעו אותי.. וזהו. אני לא פדחנית
5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: תמונה שלי ושלו תלויה על לוח שעם, ומפרט של עילי
5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: יש לו בערך, רק 5 קליפים, לא? .. זכיתי לאהוב, זה לא אותו דבר, מלטף ומשקר, יותר טוב כלום מכמעט [
] ו..
איזה עוד קליפים יש לו? אה.. יומטוב.. :| 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: אני לא זוכרת דברים כאלה.. עזבו אותי..

מעיייין

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: 1.לאונרדו 2.החברים הישנים שלי 3.זכיתי לאהוב 4.בתי קפה
5.זה לא אותו דבר 5 השירים הכי פחות אהובים: 1.מרי לנצח (זה היחיד שאני הכי פחות מתחברת עליו) 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: ואו. קשה. מאוד קשה. 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: אף אחד. 5 הופעות שהכי זכורות לטובה: היתי רק ב-3. כולם. בעיקר בווליום ת"א. שם בעצם התחלתי ממש לאהוב ת'מוזיקה שלו. 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: החתימות. וליום ת"א לא עולה לי עכשיו 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: כלום. 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: בית שמואל.. 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: את הראיון של פסטיבל המוזיקה עם ה"למה צריך פסטיבל מוזיקה בכלל?" "תגיד, מה אתה רוצה ממני?
" שראיתי ת'דיסק של עברי אצל בן דוד שלי ושמעתי את זה (הוא לא ממש) ואז הוא הביא לי ת'דיסק והתמכרתי. 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: החברים הישנים שלי כולם אותו דבר (6 מילים) וזה לילדה מהכיתה שלי (לא ממש חברה) שלעולם לא תשתנה. 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: קשה. יש כ"כ הרבה. 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: אין חמש. אבל בהופעה בבית שמואל הוא הסתכל עלי בזמן שהוא שר וחייכתי לו ת'חיוך הכי דבילי שקיים 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: לא זוכרת 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: אם אני זוכרת נכון, יש לו רק 3. 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם:"תגיד מה אתה רוצה ממני?" והיו עוד. לא זוכרת. הודגש באמצעות מדגישומטיק
תסלחו לי שלא עניתי על הכל 5 תשובות.. ובכלל, בקושי עניתי.

dabnir15

New member
../images/Emo3.gif עונה עונה ../images/Emo3.gif

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: אחד, ביום שמש יפה, משהו אמיתי, אישה לויתן, איש יקר. 5 השירים הכי פחות אהובים: כרטיסי אשראי, כך ברא אותך הטבע, כנפיים, ספרד, גשם אחרון (נו זה לא שלו) 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: "אחד עם הכוח לספוג מבלי להשיב" (נו זה 6) 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: נחנח,אופירי,הגרי, יעל,מור,סתיו, ליאורי ועוד מלא. 5 הופעות שהכי זכורות לטובה: ניצנים
ושום הופעה אחרת! 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: הדברים נשמרים במערכת
5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: ההופעה בבנה ביץ' וזהו
5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: טוב אני אתחיל וזה בגלל האנשים: הוד השרון, אבן יהודה, שנקין
וזהו. 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי:
5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים:
5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: "אני יודע שזכיתי לאהוב" 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: עזבו
5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: כלום- מה אני גרופי?!
5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: זכיתי לאהוב. (יש לו בכלל 5 קליפים?!!?) 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: כל דבר
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ברוש15

New member
לא זה בסדר../images/Emo7.gif

באמת באמת שזה בסדר..יעל,מור,נחנח,הגר,סתיו,ליאור ועוד... או-קי...אל תדאג אני ממש ממש לא נוטרת טינה

dabnir15

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;-

;-
;-
;-
;-
;-
;-
;-
;-
;- בוכה:(

TauberiT

New member
../images/Emo42.gif

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: 1. אישה לויתן 2. כמה שאני אוהב 3. יותר טוב כלום 4. בובה אחת 5. תמיד אהבה 5 השירים הכי פחות אהובים: 1. כך ברא אותך הטבע 2. אגדות 3. כנפיים 4. הזמן עכשיו 5. זכיתי לאהוב, כי הוא חרוש מידי
5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: "אני רוצה גם משהו אחר" 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: יש קצת צימצומים...
1. מור ואופיר [הן ביחד
] 2. הגר, נחנח ואורעד [גם הם ביחד..] 3. ניר 4. בר וסתיו [כי הן אישה ואישה
] 5. יעלי אני ממש מקווה שלא שכחתי אף אחד
5 הופעות שהכי זכורות לטובה: 1. יום העצמאות שנה שעברה ברעננה
2. צוותא הראשון 3. זאפה השני [
] 4. ים המלח
5. פגסוס 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: 1. הפגישה עם הגר במוסי', כי היא הראשונה שפגשתי
2. ההופעה הראשונה בזאפה, כי היא ההופעה הראשונה שלי עם החברותא מהפורום
3. המפגש דודות הראשון. זה קשור לעברי, לא?
4. אחרי ההופעה בצוותא, כשנפגשתי איתו פעם ראשונה. 5. אחרי הופעת ה100, כשגיליתי שג'וני זוכר אותי והביא לי מפרט
5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: 1. כפ"ס, בהיכל התרבות, היה קצת מעצבן. כי ציפיתי להופעה חורף, אבל בשיר השני כולם נעמדו
אין יותר. האמת שאני מדחיקה את כל מה שהיה רע.
5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי: 1. אזור התעשיה של עמק חפר
. הו, זה היה לילה
2. ים המלח, לעזאזל, מי המטומטם שנוסע כל כך הרבה בשביל הופעה? אה כן, אני
אבל היה הכי כיף בעולם
3. פרדסיה. זה חור יותר מהוד השרון! 4. מתן. לא הייתי, אבל אני עוד אגיע, ואז זה ייכנס לרשימה הזאת
5. צומת דרורים ב12 בלילה
5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: 1. המפגשפורום הראשון
כן כן, זה שיעלי אירגנה
2. ההקדמה לאחד השירים בהופעה השנייה בזאפה
3. הפנים של חברה שלי כשהבאתי לה את הדיוידי החתום של עברי
4. השיחה ההזויה עם שמואלי
5. הנסיעה לים המלח
5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: "לישון, לישון, לישון, לישון, לישון.." מתוך פלרמו
5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: "תשיר לי את השיר ששרת לה". בבקשה
מוקדש ב
אליו. ורק אליו. 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: 1. הופעת ה100. ואני מעדיפה לא לפרט
2. שנפלו עלי בפגסוס זה נחשב?
3. שוב בהופעת ה100, כשכמעט תלשתי לג'וני את היד בגלל איזה פקאצה
4. לפני הופעה, אז זה נחשב ההופעה של ארכדי דוכין שהיתה לפני עברי? אז זה נחשב פאדיחה לצרוח את המילים הלא נכונות של השיר כן?
5. והו, ההתאהבות המטורפת של אמא שלי וחברה שלה בעברי. זה פאדיחה בפני עצמה. כזאת שמתמשכת. אבל היא התחילה אחרי ההופעה בים המלח
5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: 1. פלייליסט חתום ומנוילן?
2. פוסטר של ההופעה שהיתה אמורה להיות בקיוג'ה 3. מפרט של ג'וני שנראה כמו צלחת מעופפת?
4. קופסאת חתימות
אבל לא רק של עברי... 5. המ, אני יכולה להגיד על משהו הזוי שאין לי בחדר. פלקט ענק וקשיח של עברי מההחתמות בכפ"ס
5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: 1. תמיד אהבה 2. זכיתי לאהוב [קופיק
] 3. ניסים 4. זה לא אותו דבר 5. מלטף ומשקר 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: 1. לפני זכיתי לאהוב בזאפה השני
2. אם הייתי נזכר במילה הראשונה של השיר הייתי מתחיל לשיר
3. עברי עיוור 4. ההפסקה ביותר טוב כלום בהופעת ה100 5. "קול"
ועוד משהו, זה לא עברי, אבל זה קשור: אביב גפן: "אחרי שהדכאוני וההומו הופיעו פה, אפשר להתחיל לעשות מוזיקה באמת..."
זה היה ארוך. ממש

למעלה