5 דברים ש...

5 דברים ש...

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: 5 השירים הכי פחות אהובים: 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: 5 הופעות שהכי זכורות לטובה: 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: תהנו.
ותודה לענבר, מפורום היהודים

Smileey Girl

New member
בגלל שהראיון בגלגל"צ נורא משעמם..

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי:איש יקר,ביום שמש יפה,אשה לוויתן,יותר טוב כלום מכמעט וכשהקיץ יבוא. 5 השירים הכי פחות אהובים:רק כך ברא אותך הטבע 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב:כרגע-המלכה מתוסכלת ויהיה לה קשה לעזוב. 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי:נועה 5 הופעות שהכי זכורות לטובה:כמובןשבסוזן דלל 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי:שהוא לקח לי את הפלאפון ושר לתוכו 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: הנסיעה באוטובוס להופעה בסוזן,היה מישהו שנורא הפחיד אותי 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]:לא חושבת שקרה לי כזה דבר 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי:עצוב לי להזכר בהם): 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים:'רצון חזק לחבק,לנשק ולברוח',משפט שנורא מזכיר לי בן אדם יקר. 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים:את כל השיר 'כשהקיץ יבוא' ו'זכיתי לאהוב'. 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי:נראה לי שזה היה בחמישי בסוזן שרציתי להצטלם עם עיליי והמצלמה החליטה לא לפעול וחברהשלי מנסה לצלם ולא יוצא פלאש אז כולו חיכה בסבלנות עד שהמצלמה תעבוד ובסוף היא לא עבדה,אחרי איזה 5 נסיונות. (כשהגעתי הביתה ראיתי שהתמונות קיימות בסופו של דבר!!) 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי:הכרטיס מההופעה בנס ציונה (?!) 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים:זכיתי לאהוב וזה לא אותו דבר 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם:לא זכור לי כרגע.

:O

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: א.צוכה בוחקת ב.החברים הישנים שלי ג.זה טוב ד.כמה שאני אוהב ה.לבד 5 השירים הכי פחות אהובים: א.ניסים ב.כך ברא אותך הטבע ג.אשה לויתן ד.בוא ה.פרלמו[עיבוד מזעזע] 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: "רק לשמוע ולשתוק" לא חמש, אבל לא עברתיO: 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: נועה ושירה
[בהגדרה של קרובים קרובים]. אם לא, אנשי פורום למינהם
5 הופעות שהכי זכורות לטובה: א.ניצנים-עברי אביב ב.בכורה לדיסק החדש בגני התערוכה ג.הופעת סיום הסיבוב של האנשים החדשים ד.ההופעה בחאן-לפני הדיסק החדש ה.חוצות היוצר בסיבוב של יותר טוב כלום 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: א.נועה ואני מכינים שלט ב.מפגש פורום בפורים-נועה ואני על אלכוהול, הכרנו את שירה ועמית
ג.מפגש פורום שני-מיס משטרת ישראל, מאבטחים, הדס, מורי וחרא. ד.ההופעה האחרונה במועדון התאטרון[D:] ה. לא מצליח לחשוב על עוד. 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: באמת שאין לי כח או רצון להזכר בהם:) 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: וואו, לא חושב שיש כאלו. אולי רשל"צ
5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: כנראה לא הבנתי את אחת השאלות הקודמות באופן נכון. אופסO: 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: "וגם כשגדלת את עדיין זוכרת" 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: "וגם כשגדלת את עדיין זוכרת" 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: שיט
בטח מלא, ואני גם לא רוצה להזכר. 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: השלט האלמותי-"עברי עצור כנס בי מאחור" עם החתימות של חברי הלהקה
5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: לא נראה לי שיש אחד:X 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: לא עוקב אחרי ראיונות איתוO:

YqUeen

New member
../images/Emo11.gif

איך משתמשים במדגישומטיק?!?! 5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: החברים הישנים שלי, כשהקיץ יבוא, אישה לויתן, אהוב יקר (נחשב, נכון?!), אגדות (וגם השיר ששרת לה...) 5 השירים הכי פחות אהובים: ניסים, יותר מדי הרבה, ועוד כמה שאני לא אוהבת את הלחן....
5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: "המלכה מתוסכלת ו(יהיה)לה קשה לעזוב" 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: נממ בערך... מעין
5 הופעות שהכי זכורות לטובה: היו רק שלוש
בחולון, במדיטק 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: שניים, כששמעתי את "כמה שאני אוהב" בפעם הראשונה, שזה עשה לי משהו מטורף, אי אפשר להסביר... ומתישו אחר, שדווקא ניסים עזר לי, שזה השיר היחיד נראה לי שאני ממש לא אוהבת של עברי. 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: נממ אולי קצת קצת בסוזן דלל.. 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: לנס ציונה
5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: ההופעות, אלא מה. שהן רק 3
5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: "(שוב) צוכה (ושוב) בוחקת, מדברת לעצמה, חושבת". לעצור כאן:] 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: את כל "איש יקר".. 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: ההופעה בנס ציונה... פאדיחה ענקית! כל ההופעה, עם מי שהייתי שם..
5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: דיסקים?! פלייליסט, מפרטים, בקבוק מלפני כמעט שנה
, ופוסטרי-עברי למיניהם, כמובן. שזה הזוי לכשעצמו!! 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: זכיתי לאהוב, מלטף ומשקר ותמיד אהבה, רק אותם. 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: "כן. כן. כן. לא. לא. לא."
מה.. מי זוכר?!

maymayush

New member
אוףף... נמחק לי ואני עונה שוב.

5השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: המרגשים? כמה שאני אוהב, תמיד אהבה, כשהקיץ יבוא, זכיתי לאהוב וחורף. 5 השירים הכי פחות אהובים: שירים, השיר ששרת לה, מטייל אוסטרלי (מה לעשות), מתחמם וביום שמש יפה כי הוא מעצבן אותי בזמן האחרון. 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: הכוונה לציטוטים כן? *היו אנשים שאמרו לי, אנחנו כאן ממש לידך, עכשיו כולם נעלמו לי, הם כולם נעלמו, רק נשארת אתה. *והם אומרים לי ילד תתגבר על יחסים שלא עובדים, גם אצלנו יש כאלה, שעונים שמתאבדים. *רוצה להיות אחד שיש לו כמה חברים, שלא צריך תירוץ להסתובב עם אסימונים בכיסים. *זאת לא אשמתי, ואני לא אשם. *לאונרדו בטוח, הלב לא צריך לנוח, ואז הוא שוב מתאהב עם ארמונות (?) באוויר, וזה מוות בטוח, זה מוות מהיר. ואני מוסיפה אחד שרק השבוע נוסף ובזכות הפינה של הגר: את אמרת לי, תחכה לי, אני בתוך תוכי צוחק, כי את לא ממש יודעת על מה באמת אני חושב. 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: אממ לא ממש הכרתי אנשים קרובים בזכות עברי... הכרתי אנשים נחמדים כמו חברי הפורום, אפשר לומר שהכי את מאי. 5 הופעות שהכי זכורות לטובה: הייתי רק בהופעת פסנתר אחת, וכשעברי הופיע בבית הגלגלים, אז אין לי חמש. 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: *עברי שר את השיר של ברייט אייז בהופעת הפסנתר. *בריטני ספירס (לא התבלבלתי נכון?) גרה בפתח תקווה. כן למה לא, תפיל אותה עלינו. תודה עברי. *אני והאח הקטן שלי לבד בבית, רוקדים ומתפרעים לצלילי הכוס הכחולה. רגע של אושר. *המכתבים שכתבתי לעברי, השחרור שעברתי בזכות כתיבתם. פריקת מטען. בעצם אי אפשר לומר שכתבתי אותם לעברי, כי כתבתי אותם בעצם בשביל עצמי, ולא כדי לשלוח. רק שדיברתי אל עברי. אז זה קצת מסובך... *הפעם הראשונה ששמעתי את חורף (ברדיו בנסיעה בשישי בערב עם אבא שלי לקנות אוכל כי חברים באים, הפעם הראשונה ששמעתי את חולצת פסים, בהופעה בבית הגלגלים, השיר הראשון ששמעתי של עברי, ניסים ברדיו בדרך לסבתא בשבת בבוקר. 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: *עברי לא שר את כמה שאני אוהב בהופעת פסנתר כי הוא חולה. *עברי חולה בהופעת פסנתר. פשוט עד כמה שרציתי להיות שם ולשמוע אותו גם רציתי שהוא יפסיק וילך לשתות תה חם ולנוח... דאגתי. *האורות נדלקים בזאפה. *עברי לא עונה לי למייל, ואני כל יום בודקת כל חמש דקות אם הוא ענה. זה קצת עצוב. אבל בסוף הסתבר שהאימייל שלי לא עובד והוא בכלל לא קיבל את ההודעה. *כשקניתי את דיסק ההופעה ולא היו שם את הביצועים ללאונרדו וזכיתי לאהוב שנורא רציתי. 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: *לזאפה. *לפורום. *לקניית חמישה דיסקים של אותו אומן. (זה לא מקום אבל נסלח לי). *להופעה של בית הגלגלים. ואני ממש שמחה שהלכתי בסוף, כי היה מגניב. *להערצת אומן (שוב, זה לא מקום, אבל לא נורא). 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: אממ זה בערך מה שכתבתי ב5 רגעים שלא נשכח... אז רק נוסיף את צירוף המקרים המוזר שבדיוק לאחר ההופעה בבית הגלגלים השמיעו שם שירים של עברי, ואז ברי סחרוף, והם הופיעו אחד אחריי השני. זה סתם נתקע לי במוח. רוב הדברים שאני זוכרת הם דברים קטנים שנתקעים לי בראש, דברים גדולים נקלטים אבל פחות טוב כי הם גדולים אז גם ככה אני אזכור אותם. 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: גם אצלנו יש כאלה, חרא של כבשים (מצטערת נישאר עם 7)ץ 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: בחיים פוגשים אנשים שאומרים לך תשמע, תפסיק עם השכל ותביא נשמה (טוב זה ממש לא 5 מילים אבל אני לא מצליחה להגביל את עצמי ל5... יש כל כך הרבה. לנסות שוב? היא לא צריכה אותך יותר... אוף, למה לא הקליטו את לאונרדו עם התוספת הזו? הקטע הכי אהוב עלי בשיר. 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: בשתי ההופעות לא היו פדיחות. 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: *עבודה באנגלית על עברי, כשעברי בשער. וזה הכי הזוי שיש לי. ואם נדבר על לא הזויים אז יש לי את הדיסקים, אמפי4 מלא בכל השירים האפשריים שיש לו (כולל כל מיני ביצועים שלא כלולים בדיסקים), מלא תמונות שלו מפנאי פלוס, ידיעות ומעריב לנוער בשקית, 4 מכתבים שכתבתי לו וכו' וכו'. 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: זה לא אותו דבר, תמיד אהבה, מלטף ומשקר, זכיתי לאהוב ועכשיו גם נוסף the man i love, שאני ממש הייתי רוצה למצוא דרך להכניס את השיר לאמפי או למחשב. 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: *הקטע על הפטמות בשידור היום. זה היה מוזר. *שבריטני ספירס גרה בפ"ת. *הגוגל מוגל של רונן. *אני רוצה לשיר לכם שיר- טוב, זה לא כזה מצחיק, זה סתם מעלה בי את השאלה מה הוא עוד יכל לשיר לנו חוץ משיר, ולמה בהופעה שבה הוא שר הוא צריך להגיד לנו שהוא רוצה לשיר. כבר אמרתי שאני מוזרה, אני כבר לא טורחת להתווכח עם זה. *אני נכנס אל הבית של גל אוחובסקי, מחפש דיסקים, מוצא משהו שאני חייב לשמוע ולוקח הביתה (כן זה ציטוט ממש לא מדויק אני פשוט לא נזכרת בנוסח האמיתי)- למה אני לא יכולה להיכנס לבית של גל אוחובסקי לבחור לי דיסק ולקחת הביתה? למה אני לא יכולה להיכנס לבית של גל אוחובסקי עם עברי ולבחור דיסק וללכת איתו לשמוע בבית? כיף להם. טוב, השעה בהחלט משפיעה עליי... כתבתי פה דברים די מוזרים. לילה טוב לכם.

maymayush

New member
כן טוב כנראה שלא ממש הבנתי את הקטע

של ההגבלה ל-5 מילים... לא נורא. בכל אופן, כתבתי שם משהו על ההופעה של בית הגלגלים, אז זה לא הכי ברור, אז אני כותבת שוב... אחריי שההופעה נגמרה ונסענו הביתה (אני אבא ובת דודה) שמענו רדיו בנסיעה, והיה שיר של עברי ואז שיר של ברי סחרוף, וכך הם גם הופיעו. ונראה לי שהיה גם של עוד מישהו שהופיע שם, אבל את זה כבר שכחתי. ועכשיו אני באמת הולכת לישון. לילה טוב.

הצלצול שלי בפלפון הזוי לחלוטין

תשאלו אפילו את אורעד חחחחחחחחחחחחחחחחחח 5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: 1. ואולי 2. אישה לויתן 3. זה לא אותו דבר 4. איש יקר 5. מלטף ומשקר 5 השירים הכי פחות אהובים: 1. חורף- לא יודעת למה 2. כך ברא אותך הטבע 3. פרחה במרצדס... חחח 4. לא יודעת 5. לא יודעת 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: 1. "החזקת חיים" 2. נפזר את מסך הערפל 3. מלבד הגעגוע 4. יום טוב 5. הרגעים שבין המוות לחיים 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: שני, אורעד, שרון, בר ורוני (ארדיטי חחחחחחחח) 5 הופעות שהכי זכורות לטובה: ה-100, ניצנים 2005, ניצנים 2004, ים המלח ועמק יזרעאל 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: את הניתוח בבטן שעברתי, בשביל מה החזקתי חיים, המשחק של מכבי תל אביב מול ברצלונה ביום הולדת שלו, המנוי שאין לי לשנה הבאה למשחקים, היום הולדת שלי 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: סופרלנד שעברתי ניתוח למחרת בבוקר ימית 2000 שחטפתי זעזוע מוח ובכל זאת נשארתי להופעה מה שהיה טעות ההופעה עם אביב גפן שממש סבלנו שם ההופעה בבאר שבע בחורף ניצנים 2003 שלא הייתי... 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: יש המון אבל: קיבוץ יפעת, קיבוץ בארי צמח, בית גבריאל-באוטו ים המלח-באוטו קיבוץ מעגן מיכאל (שאגיע) 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: שעברתי את הניתוח בבטן אחרי שעברתי את הניתוח בבטן שהוא החליט שאני לא נורמלית שבאתי להופעה המתנה שהבאתי לו ליום הולדת היום שהתחלתי ללכת לכל הופעה טרזינה 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: מסך הערפל טוב כשהקיץ יבוא ואולי 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: ואולי הוא יהיה הדבר שבשבילו 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: המ.. נעמד מאחורי מסומם שהפחיד אותנו פחד מוות ונכנסתי ללחץ וכמעט קפצתי מעל הגדר, התיישבתי כי כאב לי נורא הראש והייתה המולה שצרחתי עברי שהוא היה לידי מהלחץ בפעמים הראשונות שפגשתי אותו ששאלתי אותו אם הוא עברי לפני ההופעה בטרזינה שצרחתי לו אני אוהבת אותך כשבא לעזוב לי את היד בניצנים 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: תמונות תמונות ממוסגרות וזהו 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: זכיתי לאהוב כבשים ואולי-ההופעה זה לא אותו דבר-ההופעה בתי קפה- שהוא שר עם פריצי זה הדבר שהכי קרע אותי מצחוק מעולם 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: הוריד חגורה משך לעצמו בתחתונים מאחור שלא אכפת לו לעשות ילד למישהי פוףףףףףףףףף אה הא

Margarita chum

New member
למה את כותבת ככה?../images/Emo190.gif

לא חבל? תופסת כל כך הרבה מקום? קצת שמירה על איכות הסביבה, מה

palola

New member
../images/Emo57.gif עונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo57.gif

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי:אחד, ביום שמש יפה, הכוס הכחולה, איש יקר, חורף. (
) 5 השירים הכי פחות אהובים:החברים הישנים שלי, זה טוב, הזמן עכשיו (אבל קצת קשה להגיד לא אהוב על השירים של עביר כי זה נורא תלוי במצב רוח.. לפחות מבחינתי..) 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: "בעיניים האלה יש משהו נשבר מבפנים"... 5 הופעות שהכי זכורות לטובה: הלוואי והייתי ב5
הייתי ב3 בדיוק ולכן כל אחת מהן זכורה לי לטובה... 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: את ההופעות עצמן, ואת מה שהיה מסביב...הזמן שזה היה וזה.., את ההשתגעויות מהשירים בחדר, את הרגעים שצועקים לי.."תנמיכי!", 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה:שוב הלוואי שהייתי ב5 לפחות.. אבל בהופעה בביתן 1 התעצבנתי שהיינו צריכים לחכות שעה, ובפסטיבל בשקל שהיינו צרכים לחכות 3 שעות או יותר ולסבול את לירון תאני. 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: אממ עכו!.. סתם לא אני שם הרבה...אבל מבחינת מקום שהוא לא פיסי.. מבחינת תהליך אומנותי במגמה.. היחס לאומנות ...הגעתי למקומות אחרים.. חשבתי על זה היום בדיוק -חפרנית שכמותי
- 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: הופעה בביתן 1, סלקום ווליום, הרגע שעדר פרחות רץ בצרחות לעבר האולם בשביל לראות אותו, שלירון תאני ירד על מישהי מהקהל, 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: "הוא רוצה הכל והוא חייב עכשיו" (נו 6..)- אח שלי
| 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים:" האהבה שלי שקשה בשבילכם.. היא טובה בשבילי".. לבת דודה שלי [
] 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: אני לא באמת זוכרת את הדברים שקורים בזמן ההופעה לאורך זמן.. תמיד מסתבר שהייתי קצת מטושטשת מהרגיל.. או שפשוט לא קרה עדיין.. 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: תמונה מההופעה בביתן 1 שבעצם לא צילמתי אבל ממש התבאסתי מזה שלא היו לי תמונות אז הוצאתי מהאינטרנט (מהפורום יותר נכון) ופיתחתי אותן בחנות... כל השאר סטנדרטי... דיסקים וזה.. 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: אין לו כל כך הרבה לא? אני אוהבת את כולם
(באמת) 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: |פיפ בטח יש מלא ואני לא זוכרת... 1. כשהוא שר לאסף אמדורסקי "אתה פשוט כל כך מוצא חן בעיני..." 2. כשהוא ניגן על האורגנית הזאת... 3. שהוא לבש חולצה עם אלי ישי (ענק..) 4. היום בראיון היא שאלה אותו אם הוא אוהב לרקוד ואז הוא אמר שכשהוא בגרוב הוא קורע תרחבה ועשה מין קול כזה שלרררר.. משהו מוזר ומצחיק לחלוטין... 5.כשהוא סיפר בפסטיבל בשקל (לפני יותר טוב כלום מכמעט) שהוא חלם בלילה על מטוס שמתרסק וכמה זה מפחיד ואם זה יוצא מודש בכל המשפט זה לא אשמתי אני שמתי
.. אבל תפוז מעצבנים

palola

New member
* שמתי...

אחרי זה כתבתי את הקיצור מקיים של סיום הדגשה אבל כנראה שהוא מחליט להיעלם...

GR££N woMAN©

New member
המממ אוקיי

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: כרגע - אישה לוויתן, ואולי, זה לא אותו דבר, זכיתי לאהוב ושירים נראה לי 5 השירים הכי פחות אהובים: כרגע - רק ניסים 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: וואו זה קשה.. הממ לא יודעת 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: - דפנה
5 הופעות שהכי זכורות לטובה: - כל ארבעת ההופעות בניצנים והופעה אחת בטאוור רקורדס 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: - דונט קנו 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: - אין 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: - באר שבע, זאפה נו די אין לי 5 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: - זאפה, מאחורי החדר אומנים בב"ש, אביב גפן בניצנים כמעט קופץ מהעמוד, הופעה של מירי שניצנים האחרון, אבא נכנס עם דיסק של ניסים והקדשה 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: - "ילד תיזהר מאנשים שמחייכים" 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: - אין לי 5. 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: - פףףף בזאפה שהזזנו את ים ואור נראה לי מהמקום
[לא נעים], כולי הייתי מלאה קולה בגלל מלצרית מסכנה, המממ 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: - 2 הקדשות ממנו [לא ודעת כמה זה הזוי], ויש לי מקום עם כל הדיסקים שלו
כמו מקדש
נו זה כבר 5
5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: - ריטה ועברי - עטוף ברחמים, מלטף ומשקר, בוא, תמיד אהבה, בתי קפה 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: - המממ בכל ראיון הוא עושה קולות מוזרים, הממ

גם אני רוצה.

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: צוכה בוחקת, משהו אמיתי, כמה שאני אוהב, יותר טוב כלום מכמעט ואדוני. 5 השירים הכי פחות אהובים: כנפיים, זה טוב, כמה כוכב, כך ברא אותך הטבע והזמן עכשיו. 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: "בעיניים האלה יש משהו נשבר מבפנים". 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: אריאלה, הגרי, נחנח, מיכלית ויעלי. 5 הופעות שהכי זכורות לטובה: הופעת סיום 'האנשים החדשים', הופעת הבכורה לזלא"ד, כברי, פגסוס וכפ"ס בספטמבר. 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: כל ההופעות, דולי, יום אומנויות בבי"ס, שיחת הטלפון ביומולדת של גיל 15 והממ. הדמעות המטורפות באיזשהו יום. 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: פסטיבל בשקל בעכו, החתימות על הדיסקים בכפ"ס, אפטר-הופעה בפגסוס [וכל, אבל כל, מה שקשור לזה. שזה עד היום, אז זה נחשב הרבה רגעים
.] 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי כברי, קיבוץ יפעת, החור בעמק חפר, אבן יהודה ופרדסיה. 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: יום אומנויות!!, יומולדת 15, הטרדות טלפוניות שונות ומשונות
, ההכתרה ב'פגסוס', התמונה הראשונה. 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: "ואולי הוא יהיה הדבר בשבילו החזקת חיים". 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: "אמרת אני שונאת בנים, אני צריכה אישה"?
.. סתם. 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: המ. "עילי, תעשה אותי", עברי שורף אותי עם זיקוק, ההכתרה, דולי, שעפתי על מישהו בהופעת ה100
. 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: קופסאת עברי
, 7 קלטות וידיאו, מכתבים לרוני/טיוטות לשאלות/ציורים/שירונים כאילו אני המנהלת שלו
, סטיקלייט!, פלייליסט עם שערות-שטיח
ושקיות זיקוקים
. 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: 'מלטף ומשקר', זלא"ד, זכיתי לאהוב.. 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: "זה שוס", "כן וזה וזה וכן", "כשהייתי קטןןןןן...", "עברי עיוור", "אני בכלל חושב שאת צריכה לתת לה פטור". טוב, תקשיבו. זה נורא קשה
, אני מצטערת. כל החיים שלי איכשהו קשורים אליו [קטע עצוב, אני יודעת], וברור ששכחתי מלא דברים והופעות וקטעים מצחיקים.. אבל זה הדברים הראשונים שעלו לי לראש.

נווו, אני חייבת להוסיף!

דברים הזויים שיש לי בחדר זה גם פוסטרים של המון הופעות [ואחד מהם אמא תלשה
] ובריסטול ענקי של דברים שאנשים מהבי"ס שלי כתבו על עברי, וזה נורא הזוי.. ומטופש
. ודברים שהוא אמר שמצחיקים אותי זה "מרי, שבי. שבי, מרי. שבי!!"
, ו"ברור ששבי יותר סקסי מקיפי.." וכל ה"אני רוצה לשדך בין קואלה לג'ירפה" וכאלה.

האגוש

New member
יא ../images/Emo9.gif

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: אישה לוויתן, ואולי, בובה אחת, כמה שאני אוהב, כשהקיץ יבוא. 5 השירים הכי פחות אהובים: אממ
לא אהובים..אני אוהבת הכל
נו אוף :( "כך ברא אותך הטבע" , שירים", "ספרד" , "ניסים" , זכיתי לאהוב" [כי הם חרושים] 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: הממ
"שוב מתאהבת, עם ארמונות באוויר". 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: המ, בלתי אפשרי לתת 5
5 הופעות שהכי זכורות לטובה: כברי, תל מונד, פגסוס, זאפה [בפעם השניה
] והופעת ה-100
5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: קשה לתאר רגע מסויים..אבל אני חושבת שרגעים בהופעות, רגעים עם אנשים שאני אוהבת, אם זה בטלפון או פנים מול פנים, או במסנג'ר..פשוט..לא יודעת. אני חושבת שזה יותר מרגעים, זה פשוט אנשים שאני לא אשכח לעולם.
5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: המ...זה יותר אחרי הופעות
כל מיני תקריות לא נעימות.. 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: כברי דמט!!!111, לחיפה הגעתי
, לפרדסיה הגעתי!!
, אזור התעשיה עמק חפר זה אחד החורים...כמעט הלכנו לאיבוד
ואממ..ביה"ס למוזיקה הזה שהייתה בו את הסדנא..זה היה מקום נורא..חורי
5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: מאורעות?
אמ..נו כל התקופה הזו שהוא זכה במליוני פרסים
"זמר השנה" בכל תחנת רדיו אפשרית, ראיונות מסויימים, אבל..אני גרופית
הכל אצלי קשור לעברי איכשהו
. 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: אממ..או-אה.."אחד בשביל כולם וכולם בשבילו" 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: "אה אה, אר אר, אה"
[אדוני וזה :$] מוקדש לאורעדית
5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: אווווו, להתחיל לספור?
לטס סי..תקרית השייח, תקרית לחיצת היד, תקרית-לפני-הופעה-בסלקום-ווליום, כל כברי זה תקרית אחת גדולה
, "עילי תעשה לי ילד!!!!11" *חברה של עילי עוברת*
אמנם לא אני אמרתי את זה, אבל הייתי שם, זה מה שחשוב
5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: איף!
פלקט ענקקקקקק שנחנח הביא לי
, הפוסטר של ההופעה בקיוג'ה [שבכלל הייתה בפגסוס] , הלוח שנה [אבל לא נדבר על זה] , הקופסא
, ועוד פוסטר של הופעה מגולגל מעל המערכת. 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: זכיתי לאהוב, תמיד אהבה, זה לא אותו דבר, מלטף ומשקר, ניסים. 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: "עברי עיוור"
, "אם הייתי זוכר מה המילה הראשונה של השיר הייתי מתחיל לשיר" , "קול" , *עברי עושה קולות* , "שבי מרי, שבי!!!111" איף, זה היה מייגע! זה נורא קשה ;[

ME

5 השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: 1.ואולי 2.כשהקיץ יבוא 3.חורף 4.ביום שמש יפה 5.זכיתי לאהוב 5 השירים הכי פחות אהובים: 1.לידו זהו אין עוד... 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: יש שתי שורות "אז עדיו חולמת ועדין רוצה זה כבר כמה שנים שהיא לא מרוצה" 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: את ליאור החמודה שלי ואת הפורום הזה כולם פה נחמדים לאללה 5 הופעות שהכי זכורות לטובה: הייתי רק באחת ...המופע בקיסריה 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: המופע של השירותרום טקס פרסי עמ"י החזרות למופע בקיסריה עברי מתאריין בגלגל"צ עברי מתראיין שוב לגלגל"צ |היום| 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה:השירותרום כי לא הייתי וכל השאר שלא הייתי 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]:אנפי קיסריה?
5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: הלכתי בקניון ביום הזכרון והיה תשיר גשם אחרון בידיוק שבאתי לצאת 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: "אז אני יודע שזכיתי לאהוב" 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי:העיפו אותי בגלל שישבתי לשיר שיר של רמי במקום לעבוד 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי:תמונה שלו ממעריב להוער...פוסטר שלו שלט של הקראוון שלו..דיסקים וספר השירים 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים:זכיתי לאהוב זה לא אותו דבר ניסים בוא וזכיתי לאהוב + אדוני בעמ"י 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם "אולי בנשמה ...יש שם אור יש שם משהו גדול" כאליו מה הגדול הזה? זין
ויאללה מה יש לך עם החמש הזה? נגד עין הרע
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה