אוףף... נמחק לי ואני עונה שוב.
5השירים הכי יפים ומרגשים, לדעתכם, של עברי: המרגשים? כמה שאני אוהב, תמיד אהבה, כשהקיץ יבוא, זכיתי לאהוב וחורף. 5 השירים הכי פחות אהובים: שירים, השיר ששרת לה, מטייל אוסטרלי (מה לעשות), מתחמם וביום שמש יפה כי הוא מעצבן אותי בזמן האחרון. 5 מילים מתוך שיר, של עברי, שמתארות אתכם הכי טוב: הכוונה לציטוטים כן? *היו אנשים שאמרו לי, אנחנו כאן ממש לידך, עכשיו כולם נעלמו לי, הם כולם נעלמו, רק נשארת אתה. *והם אומרים לי ילד תתגבר על יחסים שלא עובדים, גם אצלנו יש כאלה, שעונים שמתאבדים. *רוצה להיות אחד שיש לו כמה חברים, שלא צריך תירוץ להסתובב עם אסימונים בכיסים. *זאת לא אשמתי, ואני לא אשם. *לאונרדו בטוח, הלב לא צריך לנוח, ואז הוא שוב מתאהב עם ארמונות (?) באוויר, וזה מוות בטוח, זה מוות מהיר. ואני מוסיפה אחד שרק השבוע נוסף ובזכות הפינה של הגר: את אמרת לי, תחכה לי, אני בתוך תוכי צוחק, כי את לא ממש יודעת על מה באמת אני חושב. 5 אנשים הכי קרובים שהכרתם בזכות עברי: אממ לא ממש הכרתי אנשים קרובים בזכות עברי... הכרתי אנשים נחמדים כמו חברי הפורום, אפשר לומר שהכי את מאי. 5 הופעות שהכי זכורות לטובה: הייתי רק בהופעת פסנתר אחת, וכשעברי הופיע בבית הגלגלים, אז אין לי חמש. 5 רגעים שלא תשכחו לעולם, בעקבות עברי: *עברי שר את השיר של ברייט אייז בהופעת הפסנתר. *בריטני ספירס (לא התבלבלתי נכון?) גרה בפתח תקווה. כן למה לא, תפיל אותה עלינו. תודה עברי. *אני והאח הקטן שלי לבד בבית, רוקדים ומתפרעים לצלילי הכוס הכחולה. רגע של אושר. *המכתבים שכתבתי לעברי, השחרור שעברתי בזכות כתיבתם. פריקת מטען. בעצם אי אפשר לומר שכתבתי אותם לעברי, כי כתבתי אותם בעצם בשביל עצמי, ולא כדי לשלוח. רק שדיברתי אל עברי. אז זה קצת מסובך... *הפעם הראשונה ששמעתי את חורף (ברדיו בנסיעה בשישי בערב עם אבא שלי לקנות אוכל כי חברים באים, הפעם הראשונה ששמעתי את חולצת פסים, בהופעה בבית הגלגלים, השיר הראשון ששמעתי של עברי, ניסים ברדיו בדרך לסבתא בשבת בבוקר. 5 רגעים/הופעות שהכי זכורים/ות לכם לרעה: *עברי לא שר את כמה שאני אוהב בהופעת פסנתר כי הוא חולה. *עברי חולה בהופעת פסנתר. פשוט עד כמה שרציתי להיות שם ולשמוע אותו גם רציתי שהוא יפסיק וילך לשתות תה חם ולנוח... דאגתי. *האורות נדלקים בזאפה. *עברי לא עונה לי למייל, ואני כל יום בודקת כל חמש דקות אם הוא ענה. זה קצת עצוב. אבל בסוף הסתבר שהאימייל שלי לא עובד והוא בכלל לא קיבל את ההודעה. *כשקניתי את דיסק ההופעה ולא היו שם את הביצועים ללאונרדו וזכיתי לאהוב שנורא רציתי. 5 מקומות שלעולם לא חשבתם שתגיעו, והגעתם בזכות עברי [גם אם זה אנשים שהכרתם, שגרים במקומות הזויים לטעמכם]: *לזאפה. *לפורום. *לקניית חמישה דיסקים של אותו אומן. (זה לא מקום אבל נסלח לי). *להופעה של בית הגלגלים. ואני ממש שמחה שהלכתי בסוף, כי היה מגניב. *להערצת אומן (שוב, זה לא מקום, אבל לא נורא). 5 מאורעות שאתם הכי זוכרים, שקשורים איכשהו לעברי: אממ זה בערך מה שכתבתי ב5 רגעים שלא נשכח... אז רק נוסיף את צירוף המקרים המוזר שבדיוק לאחר ההופעה בבית הגלגלים השמיעו שם שירים של עברי, ואז ברי סחרוף, והם הופיעו אחד אחריי השני. זה סתם נתקע לי במוח. רוב הדברים שאני זוכרת הם דברים קטנים שנתקעים לי בראש, דברים גדולים נקלטים אבל פחות טוב כי הם גדולים אז גם ככה אני אזכור אותם. 5 מילים מתוך שיר, שהכי תפורים על אדם שאתם מכירים: גם אצלנו יש כאלה, חרא של כבשים (מצטערת נישאר עם 7)ץ 5 מילים מתוך שיר, שהייתם רוצים להקדיש לאדם שאתם מכירים: בחיים פוגשים אנשים שאומרים לך תשמע, תפסיק עם השכל ותביא נשמה (טוב זה ממש לא 5 מילים אבל אני לא מצליחה להגביל את עצמי ל5... יש כל כך הרבה. לנסות שוב? היא לא צריכה אותך יותר... אוף, למה לא הקליטו את לאונרדו עם התוספת הזו? הקטע הכי אהוב עלי בשיר. 5 פאדיחות שקרו לכם בזמן הופעה/לפני/אחרי: בשתי ההופעות לא היו פדיחות. 5 דברים הזויים שיש לכם בחדר שקשורים לעברי: *עבודה באנגלית על עברי, כשעברי בשער. וזה הכי הזוי שיש לי. ואם נדבר על לא הזויים אז יש לי את הדיסקים, אמפי4 מלא בכל השירים האפשריים שיש לו (כולל כל מיני ביצועים שלא כלולים בדיסקים), מלא תמונות שלו מפנאי פלוס, ידיעות ומעריב לנוער בשקית, 4 מכתבים שכתבתי לו וכו' וכו'. 5 הקליפים, של עברי, שאתם הכי אוהבים: זה לא אותו דבר, תמיד אהבה, מלטף ומשקר, זכיתי לאהוב ועכשיו גם נוסף the man i love, שאני ממש הייתי רוצה למצוא דרך להכניס את השיר לאמפי או למחשב. 5 דברים שעברי אמר/עשה במהלך ראיון/הופעה ותמיד יצחיקו אתכם: *הקטע על הפטמות בשידור היום. זה היה מוזר. *שבריטני ספירס גרה בפ"ת. *הגוגל מוגל של רונן. *אני רוצה לשיר לכם שיר- טוב, זה לא כזה מצחיק, זה סתם מעלה בי את השאלה מה הוא עוד יכל לשיר לנו חוץ משיר, ולמה בהופעה שבה הוא שר הוא צריך להגיד לנו שהוא רוצה לשיר. כבר אמרתי שאני מוזרה, אני כבר לא טורחת להתווכח עם זה. *אני נכנס אל הבית של גל אוחובסקי, מחפש דיסקים, מוצא משהו שאני חייב לשמוע ולוקח הביתה (כן זה ציטוט ממש לא מדויק אני פשוט לא נזכרת בנוסח האמיתי)- למה אני לא יכולה להיכנס לבית של גל אוחובסקי לבחור לי דיסק ולקחת הביתה? למה אני לא יכולה להיכנס לבית של גל אוחובסקי עם עברי ולבחור דיסק וללכת איתו לשמוע בבית? כיף להם. טוב, השעה בהחלט משפיעה עליי... כתבתי פה דברים די מוזרים. לילה טוב לכם.