../images/Emo58.gif4X19 - טימטומה של פיבי.../images/Emo58.gif
וואו
ראיתי את כל הפרק באיכות DVD נהדרת.... ועד עכשיו אני בהלם.... חוץ מהעובדת שליאו נראה בו נורא - זה היה כזה פרק נפלא!!
פיבי מטומטמת. כל הסיפור עם קול יכל להגמר - אבל היא פשוט מטומטמת! היא כל כך מפגרת... הטיפשות שלה.... ברצינות - היא אפילו לא אחראית לפעולות שלה, כולם מתמרנים אותה כמו ילדה בת שש, היא לא מספיק אחראית, היא דופקת את הכל בשביל קול - כשהיא יכלה לקבל אותו גם כשהיא טובה
(ולא אכפת לי שהיא לא ידעה את זה, מה קרה ללסמוך על אהבת חייך??) אבל יותר חשוב, נראה לי שיש לי תאוריה לגבי המקור - מקור זה תואר, רק תואר -
שליט העולם התחתון. לפני 5000 שנה שד חזק אחד ירש את התואר, ומאז, גם אם השמידו את הגוף שלו, הוא נולד לגוף אחר. אותו מקור - גוף אחר. כל שחלקים מהאישיות של המקור של סוף העונה השלישית - עברו גם לקול. עכשיו האחיות, אחרי 5000 שנה, הצליחו לחסל אותו - המקור,
המסוים הזה, מת. כעת ייקח שד אחר חזק את התאור, רק את התואר. לא חייב שיהיו לו אותם כוחות, אבל הוא יהיה שליט העולם התחתון. מה דעתכם? ודבר אחרון - למה לחתוך?! למה כל הזמן חותכים את קול?! 3X21, 4X19, 4X16, למה כל כך הרבה לחתוך? וגם ב 4X18.... כשלקחו מפייג´ את הדם.... למה כל כך הרבה לחתוך!!!!