4X15

Woogyman

New member
הנצנצים של ליאו עולים למעלה ../images/Emo58.gif

הוא עושה אורבינג למעלה. פייג´ עושה אורבינג לתוך עצמה. חוץ מזה שהאורבינג של פייג´ יותר כהה ("קהה" :) משל ליאו. אצל פייג´ גם רואים את הפנים שלה הרבה יותר זמן בגוון כחול כזה כשאצל ליאו הוא ישר מתמלא נצנצים ונעלם. גם הסאונד ברקע שונה.

Woogyman

New member
גם בגלל זה נראה לי פתאום הגיוני ../images/Emo58.gif

שפייג´ לא יכולה לעלות "למעלה". אף פעם לא דיברו על זה בכל אופן.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif4X19 - טימטומה של פיבי.../images/Emo58.gif

וואו
ראיתי את כל הפרק באיכות DVD נהדרת.... ועד עכשיו אני בהלם.... חוץ מהעובדת שליאו נראה בו נורא - זה היה כזה פרק נפלא!!
פיבי מטומטמת. כל הסיפור עם קול יכל להגמר - אבל היא פשוט מטומטמת! היא כל כך מפגרת... הטיפשות שלה.... ברצינות - היא אפילו לא אחראית לפעולות שלה, כולם מתמרנים אותה כמו ילדה בת שש, היא לא מספיק אחראית, היא דופקת את הכל בשביל קול - כשהיא יכלה לקבל אותו גם כשהיא טובה
(ולא אכפת לי שהיא לא ידעה את זה, מה קרה ללסמוך על אהבת חייך??) אבל יותר חשוב, נראה לי שיש לי תאוריה לגבי המקור - מקור זה תואר, רק תואר - שליט העולם התחתון. לפני 5000 שנה שד חזק אחד ירש את התואר, ומאז, גם אם השמידו את הגוף שלו, הוא נולד לגוף אחר. אותו מקור - גוף אחר. כל שחלקים מהאישיות של המקור של סוף העונה השלישית - עברו גם לקול. עכשיו האחיות, אחרי 5000 שנה, הצליחו לחסל אותו - המקור, המסוים הזה, מת. כעת ייקח שד אחר חזק את התאור, רק את התואר. לא חייב שיהיו לו אותם כוחות, אבל הוא יהיה שליט העולם התחתון. מה דעתכם? ודבר אחרון - למה לחתוך?! למה כל הזמן חותכים את קול?! 3X21, 4X19, 4X16, למה כל כך הרבה לחתוך? וגם ב 4X18.... כשלקחו מפייג´ את הדם.... למה כל כך הרבה לחתוך!!!!

Woogyman

New member
אבל ר-ג-ע... ../images/Emo58.gif

לא אמרת כלום על הכוח החדש של פיבי! והנחה שפייפר הורידה לשד! איך את מתעלמת מהדברים החשובים בפרקים? :)

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif

כולם סיפרו לי כל כך הרבה על הנגחה שפייפר נתנה, שכבר חשבתי שהי מי יודע מה מחטיפה מכות... כולה פגעה בו... כבר ציפיתי לניצוצות. בקשר לכוח של פיבי – לדעתי לא כזה שווה. נחמד, בסך הכל. יכול להיות שאני לא מתלהבת בגלל שאני יודעת שהכוח הוא מהתינוק. וסם – לא הבנתי למה לפיבי לא יכול להיות את הכוח הזה? הוא לא באמת שלה, הוא של הילד שלה – שלא קיבל אותו מהאלדרז´, אלא ממקור רע.

Woogyman

New member
את מתכוונת לדיון שפתחתי פה פעם?

התכוונתי לגילגול הקודם של פיבי, שהרי הייתה מכשפה טובה בתחילת חייה ולכן לאלדרז היתה שליטה על הכוחות שלה. וליאו אמר שהכוח של האש נלקח ממנה (אחרי שהיא מתה, כאילו הוצא מהשושלת) בגלל שהיא השתמשה בו לרעה. אז השאלה שפעם שאלתי הייתה איך האלדרז יכולים לקחת את הכוח הזה אם הוא כוח של שד (כמו שליאו אמר), כי הרי אין להם שליטה על כוחות של שדים.

Ophel McNeil

New member
טעות שלי. ../images/Emo9.gif

ולדעתי פשוט מדובר בכוחות שונים, שמבוססים על אש. בסך הכל, אף פעם לא ראינו את הכוח של פיבי מהגלגול הקודם - רק את הכוח כשהוא מועצם פי שלוש. כך שיכול להיות, שהכוח המקורי שלה היה מבוסס על אש - אבל לא ממש דומה. מסכים? ואם כבר הסכמה - מה בנוגע לתאוריה שלי על המקור? נשמעת הגיונית? כי אני כבר מצאתי בה פגם שמוטת את כולה.

Woogyman

New member
זאת גם התיאוריה שלי בקשר אליו ../images/Emo58.gif

זה גם מה שרשמתי בדף עם המקור בתוכנה של האתר (הורדת אותה, אגב?). המקור זה תואר. כמו "ראש ממשלה", רק שבעולם התחתון אין בחירות כל ארבע שנים אלא זה הולך במלחמת כוחות וכל פעם שמקור אחד מת, מקור חדש מומלך. ברוב המקרים מעדיפים להמליך מקור חדש שהיה קשור מבחינה משפחתית או מבחינת הקסם למקור הקודם, אבל זה לא מה שיקבע. המקור שנכנס לקול הוא אותו המקור של סוף העונה השלישית, הוא פשוט דיבק אותו ולכן לקול היה את העיניים הבוערות וכל הכוחות עוד לפני ההמלכה. אבל ברגע שמקור מת ממש (ולא נכנס לגוף של מישהו אחר), אז הוא שד רגיל שנבחר להיות המקור ע"י המועצה של העולם התחתון (רואים אותם בפרק 21) ומקבל את כל הכוחות ואת העיניים הבוערות אחרי ההמלכה.

Woogyman

New member
תיקון קטן ../images/Emo58.gif

לקול היו את כל הכוחות של המקור לפני ההמלכה בגלל שהוא קיבל אותם מתי שהוא היה ההולו, והם נשארו בתוכו בחלק שבו בלתאזור היה פעם קיים. זה לא שהמקור עם החצי פרצוף נכנס לתוכו פיזית, רק הכוחות שלו, וזאת הסיבה שכל יכל להבעיר את העיניים לפני ההמלכה - הוא קיבל סט מוכן של כוחות, ממקור שכבר הומלך.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif

רק שהשד בהתחלה אמר שלא הומלך מקור חדש כבר 5000 שנה. האם הוא התכוון שלא הומלך *שום* מקור, וזה עם חצי הפרצוף שלט 5000 שנה, או שהוא התכוון שכל הזמן נשארו הכוחות של המקור, ורק עברו גופים..... דרך אגב - האם עכשיו תתחיל מלחמה על התואר "המקור"? כלומר - שדים ילחמו אחד בשני עד מוות, והחזק ביותר - יתפוס את כסא המקור? ואם כן יכול להיות לו כוחות שונים לחלוטין, שמבוססים למשל, דווקא על מים, ולא על אש? וסימן הכר שונה (לא העיניים)? מעניין....

Woogyman

New member
אממ ../images/Emo58.gif

החצי פרצוף שלט 5000 שנה, אני מאמין שבאותו הגוף ורק לקראת הסוף הכוחות שלו עברו לגוף של קול. וכן, לפי התיאוריה שלנו תתחיל עכשיו מלחמה עד שאחד השדים יומלך סוף סוף. אבל אחרי שתראי את פרק 21 תראי שזה לא כל כך פשוט כי כל המועצה, הסיר וכולם מתים. אז תתחיל מלחמה על המון תפקידים, כל העולם התחתון יהיה בבלאגן. בקשר למקור - כל שד מגיע עם כוחות משלו עוד לפני ההמלכה. אני משער שההמלכה נותנת להם את הכוחות של האש, שנחשב לאחד היסודות החזקים והקטלניים ביותר, וגם את העיניים הבוערות שנחשבות שכוח אש. אם יומלך כמקור שד שהכוח הראשוני שלו היה מבוסס על מים, אז גם בתור מקור, בנוסף לכוחות האש שהוא יקבל בהמלכה, יהיו לו כוחות המים. מצד שני, יכול להיות שכל המלכה משפיעה שונה על כל שד שהופך למקור, והוא יקבל כוחות של יסוד אחר. דבר אחרון, אנחנו לא יודעים אם את כל הכוחות של אש (חוץ מהעיניים הבוערות) המקור הקודם גנב אחרי ההמלכה, קיבל בהמלכה או פשוט היו לו אותם עוד לפני ההמלכה. כך שקשה לקבוע. אבל אני מניח שכוחות של מקור תמיד מבוססים עם אש והם משתלבים עם הכוחות שהיו לשד לפני ההמלכה.

Woogyman

New member
הרגע ראיתי את הפרק של החתונה ../images/Emo58.gif

(415) ואני זוכר ששאלת לפני כמה זמן מה פייפר עשתה שם כשהשד חזר. היא פשוט ביטלה את ההקפאה שהייתה על האפר, והשד קם לתחיה.

Hogo Oneil

New member
4X03 ../images/Emo58.gif(אני היחיד שבכזה איחור

עכשיו ראיתי את החצי פרק שלו,
אבל למה פייפר לוקחת סיכונים? (היא בהצלחה הקפיא את האנשים)
והדבר שהכי מפחיד אותי זה מה שקול אמר לפייפר "קול: את נישמעת כמו פרו", אני לא רוצה שהיא תהפוך לפרו זה יהיה אסון!
והכי גרועה שפייפר ופייג´ לא יסתדרו! כמו פיבי ופרו (לומרות שהן דיי היתקרבו בעונה 3) "פיבי: אני עכשיו יודעת איך פייפר הרגישה שניסתה להקריב ביני לבין פרו" או שזה היה שהיא הקריבה ביני לבין פרו? אבל הן יסתדרו נכון? וידעתי שאסור לי לראות את הפרק שאין לו סוף! ניפסק לי באמצע בידיוק שפייפר זורקת את המכוער ההוא לריצפה! ואז היא תוקפת את ליאו( במובן דיבור) המשך יבוא מחר או מחרותיים והפרק נחמד לא כמו שחשבתי!

Woogyman

New member
איך אתה רואה פרק בלי הסיום?!

הדבר הכי טיפשי והורס שיש... כל הכיף זה לראות הכל ברצף. אני בדרך כלל גם מחכה עד שיש לי כמה פרקים ועושה מרתון. אבל לראות פרק בלי סיום?... נו באמת.

Hogo Oneil

New member
אתה אומר לי?! אני כזה אידיוט! ואני../images/Emo11.gif

אני פשוט היתי חייב לראות אותו!

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif

פייפר לוקחת סתם סיכונים כי גם היא וגם הכוחות שלה כרגע לא בדיוק יציבים - הויא לא פועלת בהגיון, ולא חושבת מה היא עושה. פייפר ופייג´ באמת לא הכי מסתדרות בהתחלה, וזה נמשך ככה בערך עד פרק שבע, אבל זהו - משם הן מתנהגות כמו אחיות לכל דבר. אמנם פייג´ לא קרובה אל פייפר ופיבי כמו שהן אחת אל השניה, אבל היא עדיין קרובה מאוד. למעשה, כבר מפרק 14, פייפר חוזרת להיות האחות המתווכת, אחרי שפייג´ וקול מתחילים לפתח יריבות.

Hogo Oneil

New member
היא ממש לא פועלת בהיגיון!../images/Emo58.gif

היא יכלה לפוצץ אותם! הכי מצחיק זה ב4X03 1 פייפר פוצצה את השד זה היה מצחיק התגובה שלה וביחוד איך שהם נסעו!(ברכב עם קול) 2 קול:*לוקח כיסא מתישב* פיבי:*רצה אחוצה ואז חוזרת* קול: אני אולי עוזר לכם לחסל שדים אבל את אחותכם לא! נפלתי על הריצפה שהוא אמר את זה (דווקא קול ממש מצחיק ונחמד בפרקים האלה!) 3 פייפר: יו אר סאו באסטד! בלה בלה בלה *מקפיאה את האנשים* פיבי: פייפר! יוכלת לפוצץ אותם! פייפר: אני יודעת לקחתי סיכון! ואני דיי אהבתי את הפרקים האלה! הם מרגשים מצחקים ופאני עשתה צבע בשיער שלה! אהבתי!!!!!

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif חשבתי על זה,

אבל זה לא הגיוני. כי הרי כשעושים על משהו הקפאה - ואז מישהו אחר נוגע בו, המשהו הזה מופשר. והרי הבנות שפכו את האפר לאדמה, כלומר - הזיזו אותו. לכן אין סיכוי שהוא היה מוקפא. אני לא בטוחה מה פייפר עשתה עם הכוח שלה, אבל זה מאוד מסקרן אותי.

Woogyman

New member
צריך שמכשפה תגע במשהו הזה ../images/Emo58.gif

כדי לעשות לו אנפריז, וזה גם לא תמיד קורה. אף אחת מהן לא ממש נגעה באפר הקפוא, הוא היה בתוך קופסא. וזה לא משנה אם הזיזו אותו או לא בתוך הקופסא, כי תזכרי שהמולקולות שלו קפואות, לא הזמן. אם טיפה משנים לו את המקום זה לא משנה. פייפר אמרה גם שהאפר קפוא לפני שזה קרה.

למעלה