4x01 Belles de Jour

Born To Try1

New member
4x01 Belles de Jour

HERE WE GO!! אוקיי, אז אתם יודעים איך זה עובד. זהו שרשור הפרק בו נדון עליו לאחר הצפייה בו, זה המקום לספר איך היה, מה אהבתם מה לא אהבתם, מה אתם צופים בהמשך וכל מה שעולה לכם בראש. חכינו כ"כ הרבה זמן והנה העונה ה-4 כבר כאן אז קדימה כל החברים שאמרו שהם הולכים לצפות בקצב של ארה"ב, מלאו את השרשור בדיעותיכם על הפרק
ואני שמחה שהצטרפו כאן עוד
ובנוסף, אני אישית חושבת שאין שום צורך לסמן ספוילר בכותרת בנוגע לשירשורים הללו כי כמו שאתם יודעים העונה ה-3 הסתיימה במלואה בהוט ולכן אין שום סיבה להיזהר יותר מידיי או חשש לקלקל לאחרים. אך אני מעלה את העניין לדיון. תגידו מה אתם חושבים ונחליט יחדיו
רק מציינת כאן שהפרק משודר בארה"ב בכל יום שני אך קנדה זוכה לקבלו קודם. כלומר, הפרק ה-1 כבר שודר אך ורק בקנדה נכון לעכשיו. אז שתהיה לנו עונה מרגשת וסוערת
ו...צאו לדרך

עדיף שישמו את האיקון ../images/Emo58.gif

בגלל שיש כאלו שלא רואים בקצב של ארה"ב. ומחכים לסדרה שתעלה בארץ עם תרגום

Born To Try1

New member
יש רק ביטוי אחד לסכם את הפרק הזה../images/Emo58.gif

OMG ועם זאת יש הרבה מה להוסיף... זה היה פרק הבכורה הכי טוב בתולדות "אחת שיודעת"!! כ"כ טוב שבא לי לראות אותו שוב!! היה פשוט גאוני בעיניי הכל!! בלייר וסרינה בפריז-מדהים!
חח הקטע עם הנסיך ועם התרגיל שהוא עשה לה-אהבתי. קצת הזכיר לי את כל עניין מרקוס בעונה ה-2. הקטע שהיא התוודתה בפני סרינה על זה שקשה לה להתגבר על צ'אק היה ממש מרגש
בכלל לראות את שתיהן מכייפות בפריז-להיט
ג'ולייט-אני חושבת שגילינו מי זו "אחת שיודעת"...?
או זה מה שרוצים שנחשוב?? בשבילי בכל אופן זו עדיין תעלומה
לילי מקסימה כמו תמיד. דן, ג'וריג'ינה, מיילו-חתיכת סיפור אין ספק, אני משערת שבסוף יתברר שדן הוא לא האבא של התינוק, אבל כרגע יש התפתחות מעניינת אז נראה... וכמובן שיא הפרק בעיניי....צ'אק!!! וואו!!!!! אהבתי איך שעשו את זה לקראת הסוף ממש יפה...ואיך הוא שיקר לה (קוראים לה אווה) בנוגע לזהות שלו...בקיצור, הפרק הזה בהחלט משאיר אותי במתח יוצא דופן לקראת הפרק הבא.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה ../images/Emo70.gif

איזה שמחה שהם חזרו לעוד עונה
פרק מעולה !! בלייר וסרינה אין עליהן ...
ג'ורג'ינה היא ביץץץ.... גם לי נראה שדן הוא לא האבא.. ונראה מה היה עם צא'ק... וג'ולייט הזו.. זה הולך להיות מעניין ....
מחכה כבר לשבוע הבא

../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שצ'אק שיקר לה בקשר לזהות שלו.. אני חושבת שהוא לא זוכר בדיוק מי הוא.. יכול להיות שהוא איבד את הזיכרון שלו לזמן קצר או משהו כזה...

Born To Try1

New member
צ'אק../images/Emo58.gif

שיקר בנוגע לזהות שלו. אפשר היה לראות את זה מהקטע הזה שהוא חיפש שם מסוים בסביבה שלו ליד המיטה והוריד את הטבעת כי הוא יודע שהוא צ'אק באס. הפלאשבאקים הזכירו לו את כל הדברים הרעים שהוא עשה והוא רצה להתרחק מזה ולכן שיקר לה. פלוס אם תראי את הפרומו לפרק הבא, את תראי שהוא יודע מי זו סרינה בלי שום מאמץ להזכר. הוא יודע מי הוא, הוא פשוט מנסה למחוק את "צ'אק באס" דרך אווה.

../images/Emo58.gif

אמג מדהים *_________* צ'אק הזההההה כלכך !@!#$@#$^%@#$
מחכה לפרק הבא כבר!@#

../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

הפרק היה מדהיםםםם
הסצינות של סרינה ובלייר בפריז פשוט חלומיות (הקטע שבלייר דוחפת סרינה למזרקה היה אדיר
) ג'ורג'ינה כרגיל הרסה אותי מצחוק ומיילו מקסים!!!
רק חבל שצ'אק הופיע רק בסוף.. למרות שהיה שווה לחכות ל"הנרי"

../images/Emo58.gif

כלכך מתאים לו השם הנרי חחחח D: וגם ממש ממש צחקתי שהם נסעו ברכבת XDDD נדיר לראות את צ'אק ככה P:

חחחחח את רצינית?../images/Emo58.gif

צ'אק!כיאלו תמידאבל תמיד בלימוזינה! ולראות אותו ברכבת תחתית זה מוזר . ואותי זה הצחיק XD לא הסיטואציה עצמה

marauders

New member
אח, אפר ריד סאייד. הום סוויט הום.

אני אגיד לך מה היה אירוני שהוא בחר דווקא בשם הנרי; מי שיודע קצת היסטוריה, יודע מה היה טיבו של המלך הנרי השמיני עם נשים. בכל אופן, פתיחת העונה הייתה טובה. קצת התבאסתי שראו את צ'אק רק בסוף. כאילו, עם כל הכבוד לכולם, הוא, אממ, איך אני אגיד את זה בעדינות?! הכי מעניין?! בדיוק. לאורך כל הפרק, לא משנה איך הציגו את זה, בלייר נראתה שבירה וחסרת ביטחון עצמי. האמת, אני מקווה שהיא תחזור להיות הנערה היהירה של העונות הראשונות. צ'אק השפיל אותה, ועירער אותה כ"כ מבחינת היציבות; היא חייבת לשקם אותו בחזרה. ולמרות זאת; היא שברה לי את הלב. במיוחד בסוף, כשהיא נפתחה בפני סרינה והתחילה לבכות. אם זה מנחם אותה, היא לא בכתה לבד. חחח. היו הרבה קטעים מצחיקים בפרק; יאמר להגנתם. לדוג' כשבלייר נתבקשה לשבת במושב הקדמי- XD, זה גמר אותי כשהיא אמרה: אף פעם לא הייתי כאן לפני כן. חחח. אבל המשפט הכי שנון היה לחלוטין של וונסה, כשהיא דיברה עם דן על היושר של ג'ורג'; אתה לא יכול לבטוח בשום דבר שיוצא לה מהפה, קל וחומר ממקום אחר. XD. לא יודעת מה איתכם, אבל נקרע לי הנשמה כשצ'אק הוריד את הטבעת מהיד שלו. יש משהו כ"כ עצוב בהכרת החטא, והידיעה שלא משנה מה תעשה- אתה לא יכול לכפר עליו, ולכן אתה מעדיף לשכוח. שמתם לב איזה צליל שמו כשהטבעת שלו פגעה בריצפה?! בום כזה, כאילו זאת לא הייתה טבעת ששקלה כמה גרמים, אלא אבן ממש כבדה. זאת הייתה אחלה מטאפורה להראות איך הוא מרגיש, כאילו משקל עצום נגוז מעל ליבו. עוד דבר אחד. ברור מאליו שלצ'אק יש רגשות כלפי אווה. השאלה שלי היא מה הגורם לכך. כאילו, לי, אישית, הוא היה נראה מאוהב. אבל לא אהבה רגילה. זאת כאילו הייתה התאהבות מתוך הכרת תודה עצומה. היה נראה כאילו הוא מעריץ אותה אבל חושש ממנה בו זמנית. אהו, וג'ולייט היא לא אחת שיודעת, למרות מה שחשבנו. קראתי עכשיו עדכון שפורסם. שיהיה לילה טוב :) עדיה.

marauders

New member
תהייה.

אני באמת לא מבינה למה צריך להציב את הסימן של הספויילרים כאן. הכותרת של שרשרת התגובות מראה בבירור שמדובר על הפרק הראשון בעונה הרביעית. מי שלא ראה ולא רוצה לראות מה קרה- שלא יכנס. וטוב, אם הוא מספיק טיפש כדי להיכנס אז אני חושבת שמגיע לו.

Born To Try1

New member
אני מסכימה איתך

ואולי באמת נפתח על זה דיון בהמשך לראות מה כולם חושבים.
אבל כרגע זה למען הסדר הטוב

את ממש לא צודקת

לפעמים גם בשרשור של העונה הרביעית גולשים לפרטים מהעונות הקודמות ובהם אין צורך בספוילר. כאן כן .

למעלה