Born To Try1
New member
4x01 Belles de Jour
HERE WE GO!! אוקיי, אז אתם יודעים איך זה עובד. זהו שרשור הפרק בו נדון עליו לאחר הצפייה בו, זה המקום לספר איך היה, מה אהבתם מה לא אהבתם, מה אתם צופים בהמשך וכל מה שעולה לכם בראש. חכינו כ"כ הרבה זמן והנה העונה ה-4 כבר כאן אז קדימה כל החברים שאמרו שהם הולכים לצפות בקצב של ארה"ב, מלאו את השרשור בדיעותיכם על הפרק
ואני שמחה שהצטרפו כאן עוד
ובנוסף, אני אישית חושבת שאין שום צורך לסמן ספוילר בכותרת בנוגע לשירשורים הללו כי כמו שאתם יודעים העונה ה-3 הסתיימה במלואה בהוט ולכן אין שום סיבה להיזהר יותר מידיי או חשש לקלקל לאחרים. אך אני מעלה את העניין לדיון. תגידו מה אתם חושבים ונחליט יחדיו
רק מציינת כאן שהפרק משודר בארה"ב בכל יום שני אך קנדה זוכה לקבלו קודם. כלומר, הפרק ה-1 כבר שודר אך ורק בקנדה נכון לעכשיו. אז שתהיה לנו עונה מרגשת וסוערת
ו...צאו לדרך
HERE WE GO!! אוקיי, אז אתם יודעים איך זה עובד. זהו שרשור הפרק בו נדון עליו לאחר הצפייה בו, זה המקום לספר איך היה, מה אהבתם מה לא אהבתם, מה אתם צופים בהמשך וכל מה שעולה לכם בראש. חכינו כ"כ הרבה זמן והנה העונה ה-4 כבר כאן אז קדימה כל החברים שאמרו שהם הולכים לצפות בקצב של ארה"ב, מלאו את השרשור בדיעותיכם על הפרק