4x01 Belles de Jour

JAP Noa

New member
נימוס אלמנטרי..

זה סימן מוכר וידוע לכל גולשי תפוז, וזה גם חלק מהחוקים הלא כתובים שיש בפורום.

../images/Emo58.gif!!!!

אוקיי- WTF!!!!!!!!!! - בלייר וסרינה בפריז=שלמות. בלייר זורקת את סרינה למים=EPIC!!!!!!!!!!
וואי הלוואי שבקולומביה הן יהיו המלכות כמו בקונסטנס זה יהיה חלומי.
- ג'ורג'ינה ממשיכה להיות כלבה. עם הפרצוף הזדוני שלה זה ברור שמשהו עומד מאחורי התינוק הזה...כלבה ככה לנטוש את דן שבצורה מוזרה נהייה חתיך
(ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה...) - אוקיי הקטע עם הסטוקרית של נייט היה השוק של הפרק מבחינתי. בהתחלה חשבתי שהיא ה-גוסיפ גירל אבל..לא חושבת. איזה טירוף!! - ופאקינג צ'אק!!! מה נסגר?! לא הבנתי כלום כאילו חחחח אבל איזה מושלמי הוא!

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מה לא הבנת בקשר לצא'ק..

תקראי יותר למעלה... בסוף העונה הקודמת הוא נפצע, מישהי יפה הצילה אותו והוא שיקר לה .. כדי ל"נסות" לשכוח את עברו...

JAP Noa

New member
חחחחחחחחחחחחח.../images/Emo58.gif

נתחיל מהערת שולייים קטנה, אין לי מושג למה, אולי כי באתי בלי ציפיות בכלל, אבל גם הפרק של גוסיפ וגם הפרק של 90210 היו שניהם מעולים בצורה יוצאת דופן. ומי שרואה 90210 - הקטע עם התאונה היה כלכך במקום.
בכל אופן, או שגוסיפגירל התעלו על עצמם בצורה משמעותית והחליטו שכדאי שגם תהיה עלילה לסדרה או שלא תהיה סדרה, ובאמת אהבתי את הקווי עלילה. זה כזה ברור שהמטורפת הזאת היא לא גוסיפגירל למרות שהם מתים שנחשוב, שג'ורג'ינה חוזרת לרוסיה והולכת לשמש שם כנערת ליווי (תפור עליייה), ושדן וסרינה יהיו שוב ביחד ויגדלו את התינוק המכוער למדיי (באמת, לא יכלו להביא תינוק חמוד? כאילו..
) ביחד ויחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה. ועכשיו ברצינות - כלכך הרבה סטייל ב-45 דק' לא נראה על מסכינו מזה הרבה זמן. ואהבתי את ה"הומאז'" לסקס אנד דה סיטי עם הקטע של המעצבי על..אהבתי את זה שם ואהבתי את זה פה. ללא ספק - גוד צ'וייס.

../images/Emo58.gif

ראיתי את פרק הפתיחה של העונה של 90210, גוסיפ ומגרש ביתי.. כל כך הרבה דרמה בשלושתם.. לא ציפית לתאונה ב90210.. אבל תאכלס לא אהבתי את חוויאר כ"כ חח..

JAP Noa

New member
זה היה כלכך..

מהרגעים האלה שאת אומרת לעצמך - הלוואי שמשהו יסתום לו את הפה. זה היה פשוט רגע קומי טהור. (ואיזה חוסר רגישות מצידי שמישהו מת וזה, אבל דמט, זה פשוט היה במקום.)

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif כ"כ ../images/Emo13.gif היו 2 פרקים מעולים

גם לי לא היו הרבה ציפיות משני הפרקים... בגוסיפ ראיתי רק קצת תמונות לפני הפרק והיה פרק פשוט מעולה
וב90210 כלום.. אז בכלל הייתי בהלם... היה פרק מצויין מחכה להמשך...
אולי אפשר להפו את הפורום הזה לאחת שיודעת ו90210
זה יהיה נהדר

Born To Try1

New member
אני חושבת שיוזמה טובה יותר

תהיה לפתוח פורום ל90210
אחרת יהיה פה מיקס לא נורמלי. כל הייחוד של הפורום הוא שהוא שייך לסדרה אחת. וגם של שאר הפורומים למינהם. אבל זו דעתי כמובן.

spiceupmylife1

New member
כן נכון...

אבל יש כמה מכנים משותפים ל2 הסדרות האלה... שתיהן פונות לנוער ובכלל לאותו קהל לא נראה לי שתפוז יתנו ל90210 פורום... לכן אני מציעה להכניס אותם לפה
כי אני רואה שיש פה עוד כמה שאוהובות את 90210 ככה 2 במחיר 1
מי איתי

הייתי שמחה לנהל פה ,

אין לי מושג אם מותר לנהל שני פורומים כי אני מנהלת פורום מקפליי .. אז לא יודעת . אבל אני יודעת שיש כאן בנות שממש מתאימות לנהל ..

svety

New member
היה פעם פורום 90210

הוא לא שרד. לא הייתה בו כמעט פעילות.

נכון , 90210 היה מעולה! D:

והתאונה הייתה כלכך במקום .. ותהרגו אותי! אני לא מסוגלת לראות את ליאם עם עוד מישהי חוץ מנעמי ואנני דורשת כאפה .

GossipGirl2

New member
יש תירגום אולי? תודה:]

אהה,ואם אסור לשלוח לפה-אז אשמח במסר! תודה

Maayang4

New member
../images/Emo58.gifסוף סוף תרגום

עד שהגיע התרגום אלוהים. האמת כול הפרק היה משעמם ממש רק לקראת הסוף היה מסקרן. עם זאתי החדשה שנייט התקשר עליה אז אולי היא הרכלנית. ומה שקרה עם צ'אק. מחכה כבר שבלייר וצ'אק יפגשו

למעלה