...

mr dj11

New member
...

אחריי הכל זה פורום של טראנס אז אוליי בקרוב אני מתחיל להעביר שיעורים פרטיים לcubase sx ולדיג'איות מהרמות הנמוכות ביותר ועד לרמות גבוהות ביותר השיערוים יעערכו באולפן שיש לי באזור המרכז אם מישו מעוניין שיגיד לי באי מילל ואם יהיה מספיק אנשים אז אני יתחיל !

GallaxY

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אתה שולח אותו לפורום טראנס? הם יאכלו אותו שם בעודו בחיים.... חחחחח זה יכול להיות מצחיק.. האנשים שם לא איכפת להם לרדת על אנשים כמוהו (שלא מבינים שיט...)

yamity1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שמעו אבל חייבים להודות לו תראו איך הוא הרים תפורום ;)

GallaxY

New member
כן אה פתאום כולם התעוררו...

מצאתם על מי לצחוק אה...? :)

mr dj11

New member
...

פעם אני גם הייתי כמוכם אני זוכר שהיה פורום של קלאב ודאנס בהייד פארק ואני הייתי כמוכם חשבתי כמוכם ואז בא איזה אחד שקרא לעצמו די ג'יי נאבו בוא נגיד את זה ככה הוא יצג מה שאני מייצג פה בשבילכם (בן אדם שלא מבין כלום במוסיקה) ולא משנה מה הוא אמר סתם ירדנו עליו ואמרנו בתגובה למה שהוא אומר שטויות אחושרמוטה כמו שאתם עושים ... אבל אני ממש שמח עכשיו כשאני מגיע בלי כוונה לפורום הזה ואני רואה כמה שהתקדמתי בחיים שלי בייחוד מבחינה מוסיקלית ! וכן כמה שתצחקו על זה עכשיו אתם בתת מודע שלכם קילתם שיעור קטן וראשוני בחיים ! אז מה שקורא זה שבזמן שאתם משחקים אותה מבינים במוסיקה אבל לא מתקדמים בחיים שלכם ואמרים שscot project זה "טקטראנס" אני כבר הבאתי את "texas feggot" ועשיתי עוד כמה דברים חשובים בקריירה ... או-קיי אז נתתי לכם עוד הודעה ככה שיהיה לכם עוד משהו שיגבש אותכם בתור פורום .. אה ואני חייב לציין שאתם ממש עילגים שכשאתם שומעים טראנס אז אתם מרגישים שהוא נמצא בכמה רמות מעל הקלאב והדאנס אבל זה כבר משו אחר לגמריי שיקח לכם הרבה זמן ללמוד ...

LySrgic

New member
חשבתי שאמרת שאתה לא תגיב או משהו כז

בכל מקרא תתקם בחיים שלך בהצלחה ושיהיה רק טוב לך תגלה מחדש את הפטיפון ותצור סגנון מדידה חדש שמעבר לBPM בהצלחה

JustThomas

New member
הנה הגואל הגיע,

תשבוחות! ריספקט! אתה סוג האנשים שבאמת מעצבנים. עזוב אותך מה שאתה אומר, עזוב טראנס, בי.פי.אם, כל הז'אנרים והכל, לפחות תלמד קצת לקבל ביקורת. תוריד מהאגו, לפחות 7 אנשים פה חלקו על הדעות שלך, זה מראה על משהו. ( כמו כל ערס שני שאני הולך ברחוב ומתחיל לזרוק לי שטויות באוויר על "אהוסים" ועל "תרנסים".) בכל מקרה, מוזיקה זה לא מדע מדויק - אבל אל תתפוס מעצמך יותר מדיי מהר kiddo. בהצלחה.

yamity1

New member
וואלה אחי לאדע מה היינו עושים בלעדי

ך ודרך אגב סקוט פרוג'קט אמרתי שהוא יוצר גם הארדטראנס לא רק טקטראנס אבל אם אתה ממשיך להתעקש שהוא לא נגע בטקטראנס אתה מוכן להגיד לי באיזה סגנון הטראק הבא? Derb - D.F.C. (Scot Project Mix) וזאת רק דוגמא אחת מתוך כמה

beatman

Member
למה התכוונת במשפט האחרון ?

שאנשים פה מזלזלים בדאנס ? גם אני מרגיש את זה לפעמים,הרבה כאן קוראים לזה "ממוסחר" ולא איכותי כאשר במקביל הם אומרים על צ'יל אאוט ופסיכודלי שזה יצירה אלוהית.

למיסטר די ג'י

אני לא מציע לך לרדת לרמה של כמה ילדים פה שלא יודעים מה זה פיץ'. אני שמח שהתקדמת ושאתה מדבר ברמה אחי.תצליח.

mr dj11

New member
...

אמרתי שאני לא יגיב לדעות שלכם על מוסיקה זה סתם יהיה טיפשי באיי סי קיו גם יותר פשוט להסביר עניינים (למה אתה לא רוצה שאני יגיב ?) ... לגבי מי שאמר "7 אנשים פה חלקו על הדעות שלך" אם נוריד כמה שסתם קיללו כי משעמם להם וכמה שלא הפסיקו לשלוח הודעות שנראות ככה "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" נשארו כמה אנשים שהתווכחו (ואין לי ספק שהם יודעים שהם טעו הם סתם מתווכחים בשביל הגאווה להוכיח שום דבר לאף אחד ... מוזר) אבל לא חלקו על הדעה שלי אתה מבין בשביל לחלוק על מישהו צריך להגיד משהו חכם שסוטר בינתיים אפחד לא עשה כזה דבר אלה סתם שלחו הודעות חסרות תחלית לגמריי ! ל- "תומס עם הדולפין 1" תודה ! קראתי את ההודעות הקודמות שלך ואין ספק שיש פה מישהו שמבין עניינים טוב מאוד בזכותךובזכות beatman לפורום הזה מגיע הכינוי של פורום למוסיקה אלקטרונית ... ולגבי הנושא השני שביצבץ פה ... כןרוב האנשים ששומעים פסיכודאלי ונכנסים לזה הם חושבים שהם גילו עולם חדש הם מרגישים שהם כבר ברמה מעל לאנשים ששומעים כל מוסיקה אחרת ... ומה שיש לי להגיד לך זה (been there done that) אין שום מוסיקה שהיא יותר ליגה מהשנייה היוצרים הכי טובים לא שומעים רק תמוסיקה שהם יוצרים הם אולי הכי מושפעים ממנה עם מישהו חושב שמה שהוא שומע יותר טוב ממשהו אחר אז יש לו הרבה מה ללמוד ... לדבוק במטרה זה טוב אבל יש גבול !! תראה מה קרה לאינפקטד בראיון האחרון שלהם לפני כמה ימים הם אמרו שבאלבומים הבאים שלהם הם עוברים ליצירה של פופ וראפ והם אמרו שמה שהשפיע אליהם זה ה-MTV ושהם היו יותר מדיי שקועים בפסיכודאלי שזה כבר שיגע אותם ואחריי Cities of the future זה היה שקוף מזזה זה מלודיה יפה אולי אבל של שירי ילדים !

תודה אחי תודה .......ציטוט------->

ל- "תומס עם הדולפין 1" תודה ! קראתי את ההודעות הקודמות שלך ואין ספק שיש פה מישהו שמבין עניינים טוב מאוד בזכותך ובזכות beatman לפורום הזה מגיע הכינוי של פורום למוסיקה אלקטרונית ...

JustThomas

New member
BTW

זה לא כזה נכון. בדיוק עכשיו אני שומע אלבום של Mos Def, קצת שונה ממה שאתה רואה באמ.טי.וי ועם כל הכוסיות והBooty שמקפצים לך על המסך.

חדל סדר שטויות....

היפ הופ זה סתם מוזיקה בלי שום כשרון ?!?!?! באמת חבל שאתה סתם זורק שטויות לאוויר בלי שבכלל בדקת אותם. אני מעריך שרוב ההיפ הופ ששמעת נע בין: שון פול לנלי עם תחנות ביניים ב50 סנט. על The Roots שמעת ? הרכב היפ הופ מדהים שמנגן הכול חי, המתופף שלהם קווסטלאב נחשב לאחד המתופפים הטובים בעולם, הגיטריסטים שלהם הם מהמעלה הראשונה וכך גם הMC Black Thought וכולם תאמין לי התברכו בהמון כשרון. אתה יכול להוסיף לזה את ההופעות שבהן מצטרף אליהם בחור בשם Rahzel שנחשב לביטבוקסר האנושי הטוב בעולם ותאמין לי שדרוש המון המון כשרון כדי לעשות עם הפה את מה שלא כל די.ג'י מסוגל לעשות עם הביטבוקס משין שלו, ואפשר גם להזכיר את סקראץ' שמופיע איתם ועושה סקראצ'ים בעזרת הפה שלו, פשוט מדהים ועטוף בכשרון... ואם אתה רוצה גם הוכחות לכך שמדובר במוזיקה עם המון כשרון גם בפן האלקטרוני תנסה פעם אחת לשמוע את Gang Starr, אם תשמע אותם תבין מה זה עבודה מושלמת בין MC לדי.ג'י. יש עוד מליון ואחת דוגמאות ג'סט תומאס הזכיר את מוס דף הסופר איכותי אפשר גם לצרף אליו את אחד החברים הטובים שלו טאליב קוואלי, אתה מוזמן לשמוע את אלבומם המשותף Black Star ואז להגיד שזאת מוזיקה בלי כשרון... אתה יכול גם לשמוע Deltron 3030 (שיתוף פעולה מדהים באלבום קונספט מרתק של דן דה אוטמטור ודל דה פאנקי הומוספיאן מהגורילאז ביחד עם הסקראצ'ר הפנומן קיד קואלה) ויש עוד המון המון המון דוגמאות אז חבל שאתה סתם אומר דברים בלי לבדוק, אתה יכול להגיד שאתה לא אוהב היפ הופ, אבל להגיד שזאת מוזיקה בלי כשרון זה פשוט לא נכון.

למעלה