...

GallaxY

New member
זה הכל עניין של טעם, מה

אתה בידיוק לא מבין?!?! אלה שמעדיפים פסיכודאלי לא ישמעו דאנס רק ביגלל הסיבה הפשוטה שזה לא דומה אחד לשני כמעט ביכלל!! אז די כבר.... מה שאתה אומר זה נכון שאין שום מוזיקה שביא יותר ליגה מהשנייה, אבל אף אחד פה גם אףפעם לא אמר את זה... תבין אנשים פה מביעים דעות אם אחד אוהב פסיכודאלי אז הוא כניראה לא יאהב דאנס, ואין מה לעשות נגד זה!! אתה לא יכול לבוא לכאן ביום בהיר אחד ולשנות את הדעות של כולנו נכון?!?! ותגיד עכשיו שאני לא צודקת...!!?!

GallaxY

New member
אותו דבר אתה עכשיו יכול

להגיד, שמוזיקה אלקטרונית בהרבה יותר שווה מרוק, ושזה ביכלל לא בליגה שלה... אבל תחשוב רגע, אם אתה תיכנס לפורום רוק, למשל, ותגיד כזה דבר... מה יהיו התגובות?... אין לך סיבה להתעצבן רק כי אנשים פה לא כולם אוהבים את הסגנון שאתה אוהב... ותומס עם הדולפין אתה הרי רק לא מזמן אמרת (מצטערת אם זה לא היית אתה אני טועה) שלפי השירים שאמרנו שאהבנו אנחנו ילדים קטנים... אז גם אתה תשמור את הדעות שלך לעצמך כי באנו לדבר על מוזיקה ולא אחד על השני...

beatman

Member
אבל יש הרבה בפורום כאן ובכלל

ששומעים ת'פסיכודלי וצ'יל אאוט. ואומרים שאני שומע זבל,שזה ממוסחר ולא איכותי
למה מה איכותי הזבל הרגוע שלהם ??

mahboba

New member
ד"א אלכס הצ'יל אאוט שהם שומעים באמת

זבל...זה צ'יל אאוט פסיכודאלי אל תבלבל אבל כמובן שזבל רק צ'יל פסיכודאלי וזהו טעמי האישי

mahboba

New member
שחצן אטום ומעורר רחמים

ומליא התחשב בגילך....לך לפורום טראנס וכתוב את כל זה אם אתה כה כביר

Sunblind

New member
טוב שמע, מיסטר די ג'יי האגדי

אני מבטיח לך, שלכל בנאדם שני שלא מסכים עם הדיעות שלך יש הרבה יותר ידע ממך. אז אתה יודע מה זה BPM... ועוד איזה משהו... כותבים ככה Faggot.. אני מציע לך להשאר בפורום, אולי ככה תלמד איזה דבר או שניים על מוזיקה אחרי הכל, כולם פה תותחים אחד אחד, ולפי מה שאתה כותב, רמת הידע שלך שואפת לאפס. אם באמת היה לי כוח לכתוב כל כך הרבה, תיהיה בטוח שהייתי כבר מלמד אותך מזמן על ז'אנרים בתחום המוזיקה האלקטרונית. שיהיה לך יום נעים, ותספיק לבלבל ת'שכל כבר.

mr dj11

New member
מה הקשר ??

את בכלל קראת את מה שאמרתי ... מי ששומע פסיכודאלי לא אוהב דאנס מה לעשות הרוב ככה ! אבל לזלזל זה משו אחר והרוב עושים ככה ואם את חושבת שכל הדיונים שהיו פה זה על דעות אישיות אז מה אפשר להגיד לא למדת כלום ... ביטמן אתה צודק מוסיקת ראפ היא המוסיקה שהכי קל ליצור מבחינה של ליצור אותה !! ואני גם לא מעריך את רוב הראפרים שקיימים כי הם לא יוצרים תמוסיקה שלהם אבל לראפ ודאנס יש משהו מאוד משותף שניהם צריכים ליהיות מלודים ליצור מלודיה קליטה זה לא קל צריך כישרון טהור בשביל זה ככה שגם בראפ אסור לזלזל ...(למרות שיש שאני מאוד מזלזל בזה כי הרוב לא מלודי ולא מושקע סתם כמה תופים ובאס ...) ולמי שכתב תהודעה האחרונה (עוד הודעת חסרת תחלית כמו שהזכרתי בהודעות הקודמות שלי)... אני כבר אמרתי את שלי יום אחד אתה תשכיל ועד אז תרגיש חופשי לשעשע את עצמך עם הידע והדעות שלך ... נ.ב עלה פה איזה משהו על רוק ... לדעתי רוק זאת אחת המוסיקות היום אכותיות שהעולם ראה ואולי זה אחד הדברים שיותר מסובכים ללמידה ויצירה (יותר נכון ניגון ממוסיקה אלקטרונית(ואני לא מדבר על כל החרא ששומעים בישראל כי זה סתם מסריח ולא איכותי)

GallaxY

New member
תיראה לא יודעת

מה עם האחרים, אבל אני לא מזלזלת באף ז'אנר... ואני עליתי על הרוק... ואני גם שומעת רוק... זה לא פשע לשמוע הרבה מוזיקה ההפך זה גיוון... אני מסכימה עם מה שאמרת על הז'אנרים...... :)

shlump3r

New member
בולשיט.

"מי ששומע פסיכודאלי לא אוהב דאנס מה לעשות הרוב ככה ! " אני לא מבין בגרוש במוזיקה אלקטרונית, אבל אתה - פשוט מדבר שטויות...

beatman

Member
הוא צודק

מרבית האנשים שמכורים לפסיכודלי מזלזלים בדאנס וצוחקים כשהם שומעים את זה.

MidNight Flame

New member
וגם רוק, ראפ, אמביינט, IDM...

צ'יל, כל סוגי הטראנס למעט גוטיק טראנס, דרים, ושאר ירקות - SOOOO...?!

ירון316

New member
אוף, אתה אידיוט

כמה דברים: ה"מלודיה" שאתה מדבר עליה היא לא מלודיה במובן הטכני. אני רוצה לראות אותך מייצר פרקאשן של ראפ. בינתיים כל מה שהספקת לעשות הוא לגרו לאנשים כאן כאב ראש עם שגיאות כתיב של ילד בגן (ואם אתה דיסלקט, אני מתנצל מראש, אבל אם אתה לא, אתה די טיפש...). ובקשר לרוק. אתה מכליל סגנונות וז'אנרים שלמים תחת הגדרה כוללת ולא ממצה. רוק אינה מוזיקה קשה לביצוע ובמיוחד לא תתי ז'אנר שלה. האם פאנק קשה לניגון? או נו מטאל? בוודאי שלא. ובקשר ל"חרא ששומעים בישראל", בישראל דווקא מתגאים בקהילה מאוד איכותית של רוק ורק צריך לשמוע להקות כמו "סרטן השד" כדי להבין עד כמה המוזיקה בארץ מצויינת בסקשן הזה. די לבלבל בשכל, תחזור להתכונן לבגרות בלשון, יש לך המון עבודה.

yamity1

New member
אה?

"מוסיקת ראפ היא המוסיקה שהכי קל ליצור מבחינה של ליצור אותה " אני נותן לך חודש וחצי לעשות שיר ראפ נראה אם זה יהיה חצי איכותי ממה שהולך היום. " לראפ ודאנס יש משהו מאוד משותף שניהם צריכים ליהיות מלודים " ראפ צריך להיות מלודי? אחי אתה יודע מזה מלודיה בכלל? איזה שטויות יא אללה דאנס וראפ הם ההפכים המושלמים ולא רק בגלל שראפ הוא בדרך כלל עצבני ודאנס הוא שמח, שזה ההבדל הכי בולט ביניהם "בראפ אסור לזלזל ...(למרות שיש שאני מאוד מזלזל בזה כי הרוב לא מלודי ולא מושקע " לא מושקע אה.. כמו שאמרתי קודם, נראה אותך מגיע ל"חוסר ההשקעה" הזאת חבל שאתה ממשיך להתווכח אתה סתם דופק לעצמך את השם

beatman

Member
הארד טראנס ואפיק (או אפליפטינג)

שייכים לתת ז'אנר הקלאב טראנס,רק שבהארד יש ביטים חזקים יותר. בעיקרון זאת אותה מוסיקה !

mr dj11

New member
טוב אז עכשיו כשכולכם גמרתם להתלהב .

אז אני לא ימשיך להגיב על ההודעות שלכם שמנסות להכפיש אותי מבלי שום תחלית כמו תמיד ... אני כבר עשיתי שיר ראפ אחד לבן דוד שלי שהוא ראפר ... מי שרוצה אני ישלח לו .. אני לא צריך חודש אני יוצר מוסיקה עוד לפניי שחשבת שאתה יודע מה זה מוסיקה בכלל ...

למעלה