...

Kgt1

New member
אתה מסוכן. אין לך אלוהים. נו גאד...

עכשיו חפש אותנו בפורום אחר, כי כבר נשבר לי לקרוא ת'הודעות שלך מר דיג'יי בן 11...

MidNight Flame

New member
השחצנות שלך נשפכת בלי שליטה,

אתה מדבר על התקדמות מבחינה מוזיקלית אבל מה לגבי התקדמות מבחינה אנושית? אני מאוכזב מהתגובות ומרמת הדיון בשרשור הזה ואתה לא ממש תורם לעניין. "אה ואני חייב לציין שאתם ממש עילגים שכשאתם שומעים טראנס" פסיי-טראנס יותר מורכב מדאנס וקלאב ואין על זה ויכוח, לא פסלנו לא דאנס ולא קלאב אז אל תמהר לצאת בהצהרות.

beatman

Member
ומהי דעתך המקצועית ?

קלאב טראנס והארד טראנס אותו הדבר ?

beatman

Member
הבסיס שלהם די דומה

בשורה התחתונה,יש לשים לב ולקרוא להארד - הארד,ולקלאב - קלאב. ולדי ג'יי 11, זה לא מתחלק למערב ומרכז אירופה. בשניהם אומרים גם הארד וגם אפיק\אפליפטינג (קלאב).

mr dj11

New member
כנסו כנסו ...

yamit1 וירון316 איפה אתם הא ?? שום הודעה באי מייל שום כלום מה יש אתה מפחד לשמוע איזה שיר ראפ אגדי יצרתי בעצמי ?? מה קרה אכלת ביאוס לפנים ?? מוסיקת ראפ היא לא מוסיקה שצריך כישרון ליצור אותה כמה תופים קצת באסס מלודיה לופית ומשעממת והופה יש לנו ראפ ! למי שאמר "פסיי-טראנס יותר מורכב מדאנס וקלאב ואין על זה ויכוח" זה רק מראה כמה שאין לך מושג ... ולגביי ההודעה האחרונה ! הבסיס שלהם מאוד דומה !! לא דיי דומה ! ואם אתם חושבים שזה שאתם עשר אנשים שחושבים אותו דבר אתם פשוט לא מבינים שזה לא משנה כי אתם חושבים לא טוב !! וכל מי שלא הגבתי לו אישית להודעות זה כי אתם שולחים הודעות כל כך שטוטיות רק בשביל לנסות לנקות עמדה במקום להשכיל ... "shlump3r " עם אתה בעצמך אומר שאתה לא מבין כלום במוסיקה אז אל תגיב בכלל כי אתה סתם תופס מקום בפורום אנחנו לא צריכים לדעת שאתה חסר השכלה שחולק על הידע שלי מבלי שום בסיס ! ושוב פעם למי שלא הגבתי לחרטות שלו אז אני מצטער כנראה אתה לא מספיק חכם בשביל שאני יעיף מבט לכיוון שלך בכלל ! ושוב פעם אני אומר את מה שאמרתי מההתחלה אתם מתווכחים רק כי קשה לכם להודות שאתם טועים כי זה לא היה ככה אז במקום לשלוח הודעות הייתם באים אליי לאיי סי ללמוד קצת אבל אתם יודעים שאתם טועים אתם סתם רוצים לעשות רושם על אפחד ! וואלה לא היה איכפת לי שאתם מקללים מנסים לרדת עליי לצחוק עליי זה הבליט את העליונות שלי אליכם (וכן הפעם אני באמת משתחצן בפעם הראשונה בהודעות שלי !!) כי אתם נחוטים אתם לא יודעים מזה מוסיקה לא עשיתם שום דבר בחיים ! ואני מדבר ככה למה מישהו פה דיבר על האנושות שלי אז אחריי שאני מדבר יפה באדיבות מבלי לרדת להכפיש או שום דבר אחר על אפחד ממכם אתם יורקים בפרצוף ןבמקום לנהל דיון כמו בניי-אדם אתם מדברים כאילו אנחנו פה רק בשביל לריב כאילו אנחנו ערסים !! קראו תהודעות של עצמכם ותראו שאתם שולחים הודעות נגד כי אני אמרתי את מה שאמרתי לא בגלל מה שאמרתי !! so f*** u and what u do ! ואני גם יודע שכולכם פה אחד אחד יודע טוב מאוד שאתם שמה שאמרתי זה נכון אתם יודעים את זה והפנמתם את זה ט ו ב ט ו ב !! אבל לא באגו שלכם להודות ! אז תמשיכו לזין פה תשכל אבל על מי אתם עובדים פעם באה שיעלה דיון אתם כבר שיניתם תדעה שלכם ! אז הבנתי אתם לא רוצים שאני יגיב פה יש לכם מילה שלי הודעות שלי פה לא תראו !! אתם מרגישים טוב עם עצמכם ... ניצחתם ?? אני חייב לציין שפעם ראשונה שלי בקהילה ובמקוטם לנהל דיון תרבותי אני רק חוזר על עצמי כל הודעה מחדש כי כל ראחד מחדש רוצה לעשות רושם שהוא צודק ... ידע קודם לכל ! אז תמשיכו להעיף כל בן אדם משכיל שבא לפה כדיי לקדם תפורום ! ותמשיכו לחשוב שפסיי טראנס יותר הילאי מכל בחינה שקיימת מכל דבר ! "דרך ארץ קדמה לתודה" וגם לטראנס אני עד עכגשיו בהלם מההודעות שלכם כאילו מה עם אתם טועים אז לקלל ולהכפיש יעשה אותכם צודקים ?? או עוד יותר גאוע לשלוח לי הודעה "חחחחחחחחחחחחחחחחחחח" ממישהוא שבכלל לא יודע מה זה מוסיקה ... זלזול נטו ! מה נסגר איתכם אנשים מזה החינוך הזה ??? אתם לא תגיעו רחוק למען האמת אתם תשארו איפה שאתם עכשיו ! נ.ב - 123002860 אתם רוצים להוכיח לעצמכם שתם טועים זאת הכתובת ! שלום ולא להתראות !!

yamity1

New member
עזבנו כי

אתה פשוט לא מוכן לשמוע את המילה שאתה טועה. ואתה יודע מה בכיף אני רוצה לשמוע את קטע הראפ שלך כדי להעביר לך ביקורת כמה שהקטע לא טוב. תעלה ל- www.o-zen.com (אתר מוסיקאים) או אם אתה מתבייש שישמעו את זה שם, תעלה לסתם אתר איכסון חינמי (כמו www.angelfire.com או www.geocities.com) ותשים פה לינק להורדה. ואם יש לך כוח, כתוב גם את ההסברים שלך בפורומים הבאים: www.tranceaddict.com www.o-zen.com www.bu99fm.net כי אני מבין שעשר אנשים שאומרים לך שאתה טועה זה לא מספיק לך אז אולי כשהמספר יעלה ל-80 אנשים שיגידו לך שאתה טועה אתה תתחיל קצת לחשוב שאתה באמת טועה...

GallaxY

New member
תספרו לי אחר כך איך היה

הקטע ראפ שלו... ובכלל לכל הפורום :) מענייןןןן....

למעלה