42 שאלות, כי משעמם לי.

mic22

New member
תשובות..

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): גיטרה מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? מסנג'ררררררררררר או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM? איכס לא קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? מירק לדברים איכותיים קשים להשגה, אימיול לסתם דברים קשים להשגה, וקאזה לדברים קלים להשגה שצריך מהר.. למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) כתבתי .. הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? סנייל מייל? WTF? אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? אני לא עושה דברים כאלה :S מרקר כתום או מרקר ירוק? כתוםםםם שקית קניות: paper or plastic? פלסטיק.. יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? לא שידוע לי :| אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. לא יודעת איפה יש שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) שניצל כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? 40 נראה לי היה לי ... באייסי .. משו כזה שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? באמצע.. יש שירים מהממים ויש שירים מגעילים .. כמו במוזיקת חול נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? לא מבדילה בין סוגי נייר טואלט :| מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? הוט לצערי הרב כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? לא זוכרת ...... דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? אממ.. נגד צבוע?.. חח לא יודעת.. אני צורבת רק מתי שאני רוצה לשלב בין שירים.. אם אני רוצה את הדיסק אני קונה מקורי. מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? פרסומות.... אתם אגואיסטים? לא כלכך.. :/ האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? תלוי במה.. אבל כן.. כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? יש פוסטרים :| קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!)לא אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? ברור .. יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). אלך לישון :| או אקשיב לדיסקמן איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? לא זוכרת האם הציפורניים שלך ארוכות? בד"כ כן.. עכשיו לא כלכך כי בדיוק גזרתי
אתם אוכלים קרח? יאמי!!!! אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? פלאפון, מסטיקים, מפתחות, וטישוים.. אתם אוהבים את עצמכם? כן
למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) מה? :S אתם עם כרבולית כרגע? מה? :|:|:| אתם עם פיג'מה כרגע? חח לא צחצחתם שיניים הבוקר? כן..................... ואתמול בערב? כן.................... A/S/L אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? לא יודעת.. תלוי מה התוכנית האחרונה שראיתי
מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. - בלדה לנאיבית קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? לא שזכור לי.. מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? 89.5 כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? אפחד :| שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? חח לא

Mrs big

New member
יאללה בלאגן!$#@#$%$#@!!@#$$%#@

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): גיטרה, סקסופון. מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? אני מעדיפה מסנג'ר. או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM? לא. קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? קאזה. אני לא מסתדרת עם האחרים. למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) ^.^ הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? הא? אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? את לא שואלת את הבן אדם הנכון, שאלי את זה שאיתי בטלפון עכשיו. מרקר כתום או מרקר ירוק? כתום. שקית קניות: paper or plastic? מה אכפת לי. יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? לא שידוע לי. אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. אהכןטוב. שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) שניצלוני תירס. כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? מה? שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? תלוי מאיזה סוג. נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? באמצע. מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? הוט. כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? היום, כדי לראות את השיער שלי בראי. אבל קבלתי רשות ממישהו אחד מהמין השני, אז מותר לי. P: דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? בעד. מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? תלוי מה יש בערוץ 6. אתם אגואיסטים? לעיתים. האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? לא. אולי מיוחדת. כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? אחת. קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) לא, אבל דורון קרא. הוא ציטט לי משם איזשהו משפט פעם. אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? לא, אני תמיד שמה לב. יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). אדבר בטלפון. איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? הורדת בגדים[?]. האם הציפורניים שלך ארוכות? לא.]: אתם אוכלים קרח? לא. אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? ספרים, קלמר, ארנק, פלאפון, נרתיק עם משקפיים, ארגונית. אתם אוהבים את עצמכם? לא. למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) אז לאיזו שאלה זה קשור? :| אתם עם כרבולית כרגע? לא. אתם עם פיג'מה כרגע? לא. צחצחתם שיניים הבוקר? כן. ואתמול בערב? כן. A/S/L אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? 3. מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. את הקול של ידיד שלי. קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? כן. מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? 97. כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? ידיד שלי אמר לי שאני דרעק, נחשב? שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? לא.

חדשה../images/Emo13.gif ועונה..

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): סקסופון מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? MSN או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM?\ קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? קאזה למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) למה לא? הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? אין לי מושג מזה סנייל מייל, אז היעילות שבאימייל אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? הוירוס שמשמיד וירוסים. הייתי מפזרת אותו עם מטהר אוויר מרקר כתום או מרקר ירוק? ירוק שקית קניות: paper or plastic? פלסטיק יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? אין יותר בית ספר! אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) שניצל כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? איפה? שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? הדבר הכי טוב שקיים נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? הדבר הכי טוב שקיים מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? בנתיים הוט כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? לא נכנסת לשרותים ציבוריים דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? נגד צבוע
מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? פרסומות אתם אגואיסטים? לפעמים האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? לא כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? 4 קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) לא אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? כן אבל לא בשיעור יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). הולכת לישון! איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? של שיר כנראה האם הציפורניים שלך ארוכות? לא אתם אוכלים קרח? לא אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? פלאפון, ארנק, דפים ובטריות
אתם אוהבים את עצמכם? לפעמים למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) כי, בגלל, ש. אתם עם כרבולית כרגע? לא אתם עם פיג'מה כרגע? כן צחצחתם שיניים הבוקר? כן ואתמול בערב? כן A/S/L אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? 10 מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. את המאוורר של המחשב קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? כן! מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? אממ 87 או משהו כזה כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? 1 שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? לא

עונה ../images/Emo9.gif אבל תקראו !

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): אממ.. אני לא ממש יודעת .שאלה קשה ... אבל נלך על...תופים!!!
מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? מסנג'ר או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM? הנ"ל קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? קאזה!!! למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) כי הוא הדבר המקורי... אימיול זה סתם... הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? אימייל שולט
אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו?
עזבו אותנו משטויות. מרקר כתום או מרקר ירוק? ירוק!!! שקית קניות: paper or plastic? הו קרז יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? לא . אבל קובי יעשה גם את זה
אני בטוחה!!! אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם.
חחח שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) כלום כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? נואופ שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? הדבר הכי טוב שקיים . אם אנחנו לא נאהב ת'שירים שלנו , מי כן??
נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? לילי ? טוף ...
עם הכלב הזה לא? הוא חמוד! מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? YESSSS כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? פעם פעמיים
בלי כוונה . דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? נגד צבוע
סורי מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? שש אתם אגואיסטים? כל אחד קצת אגואיסט, ומי שאומר שהוא לא, נוסף על זה שהוא אגואיסט הוא גם צבוע!
האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? אני נורמלית . כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? 3
לעומת זאת בחדר שלי יש יותר (הרבה יותר)... קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) לא. אני אקרא אולי
נראה אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? אופקורס
יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). אני אלך לישון
איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? היא לא דפקה כלום . היא מתוקה. האם הציפורניים שלך ארוכות? סתם כאלה..לא אתם אוכלים קרח? ברור
אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? פלאפון/ארנק... תלוי איזה תיק
אתם אוהבים את עצמכם? כן
למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) ככה זה. אתם עם כרבולית כרגע? התכוונת לכרבולת? אז לא כי אני עם פזור . אתם עם פיג'מה כרגע? כן! צחצחתם שיניים הבוקר? יאפ ואתמול בערב? יאפ אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? תלוי איזו טלויזיה . אבל סביר להניח שויוה
מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. מלא מיכל אמדורסקי
איזה פאדיחות... מה זה השיר הזה, ומה הוא עושה אצלי בכלל? קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? יייאפפפפ מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? 93.5
כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? אני לא סופרת שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? האמת היא שלא

ME

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): צ'לו חשמלי,שליטה. מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר?מסנג'ררר או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM?\ לעעע קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת?-אימיול למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-)-ככה:D הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? סנייל מייל הכי כיף אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? וירוס אדיר כזה שכל מי שיקבל אותו יבהל אנושות.. מרקר כתום או מרקר ירוק? ירוק שקית קניות: paper or plastic? פלסטיק... יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר?מאיפהלי אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.)שניצל תירס כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים?האמאמא של הזוועה נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר?של לילי כמו של גלצ שיש כלבים צבועים בצבע כזהה אוי חמוד כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני?ממ מי סופר
? דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל?בעד מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש?מי רואה ערוץ 6?!? אתם אגואיסטים?יאפ האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים?1 קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!)אוקי אני אקרא אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים?כןן חחחחחחחחחחחחחח יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). אשב בחושך ותחיל להרהר איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם?משפחת סופר על
האם הציפורניים שלך ארוכות?לא אתם אוכלים קרח?כן יאמי אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה?ספרים..כן מקורי אתם אוהבים את עצמכם?לא למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה)כי אני זזאת אני אתם עם כרבולית כרגע?חחחחחחח המילה הזאת מצחיקה אותי[LOL],נרגעתי,לא. אתם עם פיג'מה כרגע?לא צחצחתם שיניים הבוקר?נראה לכם?סתמסתם..ברור ואתמול בערב?כן A/S/L אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח?ערוץ 47
מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע.-eye of the tiger קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע?כן מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם?לא זוכרת
כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים?רק גלצ שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? לא

למעלה