42 שאלות, כי משעמם לי.

figure

New member
42 שאלות, כי משעמם לי.

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM?\ קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? מרקר כתום או מרקר ירוק? שקית קניות: paper or plastic? יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? אתם אגואיסטים? האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? האם הציפורניים שלך ארוכות? אתם אוכלים קרח? אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? אתם אוהבים את עצמכם? למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) אתם עם כרבולית כרגע? אתם עם פיג'מה כרגע? צחצחתם שיניים הבוקר? ואתמול בערב? A/S/L אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי?

lolly1

New member
La la la la la la la

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): גיטרה ותופים מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר?או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM? YIM ו AIM
קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? ביטטורנט ומירק
למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית - אממ ביל
הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? סנייל מייל אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? אממ אני נחמדה O:) מרקר כתום או מרקר ירוק? כתום שקית קניות: paper or plastic? אממ אין פה Paper אז Plastic
יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? לא אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. כיף לי D: שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) שניצל כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? באמצע נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? אממ o_O מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? HOT כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? בטעות?
לא יודעת :| דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל?
בעד
מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? מי רואה ערוץ 6 o_O אתם אגואיסטים? לא האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? לפעמים כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? 2 של ביל
קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) לא אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? כן בעבר
יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). אם 8:30 אז יש אור ולא צריך נרות אז אני אקרא ספר
איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? אממ American Dreams לפני כמה ימים :| האם הציפורניים שלך ארוכות? לפעמים אתם אוכלים קרח? אני לא נטע
אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? אממ מפתחות, ארנק, סוכריה, קרם ידיים ועוד כמה שטויות. ולמה שמישהו יחטט לי בתיק? :| אתם אוהבים את עצמכם? לא למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) ככה :| אתם עם כרבולית כרגע? לא אתם עם פיג'מה כרגע? כן צחצחתם שיניים הבוקר? כן ואתמול בערב? לא
A/S/L בעע :| אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? 3 מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. לא שומעת כלום :| קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? כן מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? הממ לא קיבלתי עוד כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? לא אמרו
שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? לא

figure

New member
חחחח

אבל בשמונה וחצי בבוקר אני בבצפר אז אין שאלון ^.~

lolly1

New member
הממ

בשמונה וחצי אני ישנה אז לא מפריע לי שאין חשמל

A N I g M A

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo186.gif

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע?: גיטרה
מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר?: MSN או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM?:
קאזה, ביטטורנט, מירק, אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? למה? קזאה, זה עובד הכי טוב. הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? מה זה סנייל מייל?
אם הייתם יכולים, מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? הוא היה אוכל מחשבים באמת, והייתי מפזרת אותו בחבילות שי לראש השנה
מרקר כתום או מרקר ירוק? בכלל ורוד פקאצי. שקית קניות: paper or plastic?: פלאסטיק יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? לע אם לא: אתם יודעים איפה יש? יש מתקן לפחיות בשבילנו (שמיניסטים צריכים כסף) שניצל או שניצלונים?: שניצלונים כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list?: 20 שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים?: הדבר הכי טוב שקיים! נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים?: באמצע. מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? HOT כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? לא ממש יצא לי. דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? צבוע:$ מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? הפרסומות, למרות שהמנחים של ערוץ הילדים מעצבנים ברמות. אתם אגואיסטים? כה האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? כה כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? אין,זה החדר של אחי. קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? נופ
אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? אוי כן
יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור?: אני אשחק קלפים
איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? שיר של אירוסמית'
האם הציפורניים שלך ארוכות? לא
אתם אוכלים קרח? זה עושה לי צמרמורת
אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? פלאפון אתם אוהבים את עצמכם?: בערך למה, בעצם, לא? ככה מהכפת לך
אתם עם כרבולית כרגע? נופ אתם עם פיג'מה כרגע? אפשר להגיד צחצחתם שיניים הבוקר? כה ואתמול בערב? בטח A/S/L: הא? אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? 24 מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? maroon 5 - she will be loved קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? כה :$ מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? 85 כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? אף אחד שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? לא

netaK

New member
אני! ../images/Emo9.gif

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): הממ כינור
מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? אייסיקיו או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM?\ יאהו
קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? ביטורנט
למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) כי הממ זה הכי מהיר הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? הריגושים שבסנייל מייל ^^ אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? וירוס שהממ לא יודעת
מרקר כתום או מרקר ירוק? כתום |ג'ון| שקית קניות: paper or plastic? פייפר יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? ביצפר?
אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. כיף לי :| שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) הממ שניצלונים כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? המממ הרבה
שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? באמצע נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? הכי טוב שקיים
מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? יסססססססס
כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? כמה שצריך
דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? בעד
מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? הפרסומות אתם אגואיסטים? לפעמים?
האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? לא מקורית ב-כ-ל-ל כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? אני באמצע הבית
קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) כן אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? כן, אני מוחקת פנים של אנשים עם טוש שחור באופן אובססיבי (סתם נו
) יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). או מיי גוד, אפרוץ בבכי
איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? של lost האם הציפורניים שלך ארוכות? ממש לא אתם אוכלים קרח? כל היום
אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? הממ...ארנק אתם אוהבים את עצמכם? לא
למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) הא?
אתם עם כרבולית כרגע? לא ;[ אתם עם פיג'מה כרגע? כן
צחצחתם שיניים הבוקר? כן ואתמול בערב? לא :| A/S/L- נקבה, 18, ת"א אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? יס וויקאנד מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. Nothing compares to you קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? לא ממש מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? הממ בסביבות ה83 בטח
כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? הו, 2?

flowers girl

New member
../images/Emo9.gif

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): תופים, פסנתר, גיטרה חשמלית
מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? MSN
או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM?\ לא לא.. MSN
קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? Ares
למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) כי זה שליטהה וזה מהיר וזה שליטההה
הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? מה זה סנייל מייל
כאילו הרגיל
אימייל נראה לי
אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו) מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? איכ וירוס מה אני חננה
הוא היה גורם לכולם להעריץ אותי
מרקר כתום או מרקר ירוק? כתום
שקית קניות: paper or plastic? paper לסופר, plastic חנויות
יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? כע אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. מה
לא אני לא משתמשת.. וכן יש בכל כתה
שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) שניצל.. נראה לי
כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? האייסי שלי לא במחשב הזה אז לאדעת
די הרבה אבל לא כ"כ
שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? באמצע
נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? באמצע, תגזימו קצת
מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? תבל דיגיטל=הוט
כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? 3 בערך
דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? בעד
מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? ערוץ שש, דפנטילי
אתם אגואיסטים? כע לפעמים.. אבל לא ממש
האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? די יצירתית
כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? אהמ. אני בסלון אז.. 1, 2.. 2.
קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) לא
אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? לא
יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). אלך קיש קיש הרחק מהבית
איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? כמה שירים שולטים
האם הציפורניים שלך ארוכות? לא
אתם אוכלים קרח? לא
אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? מה לא
יש לי תיק של מרי פופינס
אתם אוהבים את עצמכם? כע
למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) שתקו
אתם עם כרבולית כרגע? לא. חימום
אתם עם פיג'מה כרגע? לא.. חולצה מהממת
צחצחתם שיניים הבוקר? כע
ואתמול בערב? כע
A/S/L 15 כמעט/נקבה/ת"א
אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? היא פתוחה. MTV HITS.
מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. כלמיני שירים ואיש מדבר בפרסומת
קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? כעעע
מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? גרוע, גרוע, גרוע
כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? משו כמו חמישה-עשרה אנשים

תשובות

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): לא יודעת.. אולי גיטרה, מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? מסנג'ר!!! או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM?\ לא יודעת מה ההבדלים... קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? קאזההההההה למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) לא יודעת. הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? למה וירוס?! אני לא חסרת חיים... מרקר כתום או מרקר ירוק? כתום שקית קניות: paper or plastic? פלסטיק! יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? לא אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) שניצלונים כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? לא יודעת שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? באמצע נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? דבר מצויןןןןן מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? הוט כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? חחחחחחח פעם אחת וזה היה בטעות דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? נגד צבוע מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? ערוץ 2 אתם אגואיסטים? לפי מה שאומרים לא לפי מה שכתוב בהורוסקופ כן האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? בערך.. כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? 6 ו-5 מהם קטנות קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) לא קראתי אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? כןןןןןן יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). מתקשרת למישהו!!! הטלפון עובד... איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? שום הורדה האם הציפורניים שלך ארוכות? כן =] אתם אוכלים קרח? בקיץ כן אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? עיפרון לעיניים פלאפון ושפתון אתם אוהבים את עצמכם? לא ממש למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) הא?! אתם עם כרבולית כרגע? לא אתם עם פיג'מה כרגע? לא צחצחתם שיניים הבוקר? כן ואתמול בערב? כן A/S/L אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? היא פתוחה - ערוץ ויוה מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. חחחח השיר: "אף אחד לא רואה" קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? מדיי פעם... מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? 72 כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? לא זוכרת... שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? חח לא

קורטי

New member
../images/Emo41.gifת../images/Emo41.gifש../images/Emo41.gifו../images/Emo41.gifב../images/Emo41.gifו../images/Emo41.gifת../images/Emo41.gif

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו):
תופים... מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר?
יש לי רק אייסיקיו אז הדיעה שלי אינה אובייקטיבית...
או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM?\
אני אתחיל לבכות... קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת?
קאזה למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-)
כי זה מה שיש... אה אה אה... הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל?
בעעעעע אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו?
הייתי ממציאה וירוס שיחדור למחשב של שתי זונות מקומיות- ושפוט אני אוכל לשלוט על כל מה שהן עושות במחשב... לשלוח הודעות לאשנים בשמם ובכלל לדעת כול מה שהן עושות על המחשב שלהן.. אני יודעת שאני מרשעת! מרקר כתום או מרקר ירוק?
מרקר ירוק שקית קניות: paper or plastic?
אה? יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר?
לא, אנחנו בי"ס לא מתקדם מספיק... אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.)
שניצל! כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list?
לאדעת שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים?
לא אוהבת אבל לא מתנגדת, אלא אם כן מדובר במוזיקה מזרחית... נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים?
בסדר גמור.. מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר?
מה זה, שחכתם את המובילים.. בעצם לא.. לא משנה- לי יש יס.... כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני?
הרבה מאוד- ומה שהכי מעניין זה שזה לא ממש מזיז לי... דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל?
בעד מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש?
מי רואה בכלל טלויזיה? אתם אגואיסטים?
לפעמים האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'?
בד"כ כן, אבל זה ממש תלוי במצב הרוח... כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים?
0... אהההה! קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!)
לא.. אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים?
כל הזמן!!! יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30).
הולכת לישון... סליפי... איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם?
קריידל.. בסטרדס.. האם הציפורניים שלך ארוכות?
לא- בשביל לנגן על גיטרה חייבים להקריב מעצמכם... אתם אוכלים קרח?
לעיתים רחוקות. אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה?
סיגריות, מצית, עיפרון לעיניים ומחברת אתם אוהבים את עצמכם?
האמת, לא ממש... למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה)
כי החיים קשים.. תתמודד.. אתם עם כרבולית כרגע?
לא אתם עם פיג'מה כרגע?
לא צחצחתם שיניים הבוקר?
כן ואתמול בערב?
בהתחשב בעובדה שחזרתי הבייתה ב-5 וחצי- לעעע ממש.. A/S/L אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח?
תלוי מה ההורים או אחותי ראו קודם... אם זה היה תלוי בי אז מ.ט.וי 2... מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע.
Bodom After Midnight- Children Of Bodom קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע?
כן מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם?
אני מניחה ששמונים ומשהו.. כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים?
לא הרבה.. שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי?
לא... אני ישנונית...

NiKi†a

New member
_________../images/Emo20.gif

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): גיטרה חשמילת. מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? אייסיקיו! או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM? מסנג'ר.. קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? אולי שקט כבר?
למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-): למה לא? הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? כוסראבק. אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? מוחק את כל השירים מהמחשב (זה הדבר הכי נורא שאפשר לעשות..לי לפחות). מרקר כתום או מרקר ירוק? ירוק שקית קניות: paper or plastic? plastic יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? לא שידוע לי אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם.....יופי. שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.): שניצלים! כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? שלושים. שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? פסדר. נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? אחלה. מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? הוטטטטט כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? הרבה. דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? נגד צבועה
מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? ערוץ 2 אתם אגואיסטים? לא האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? יצירתיים. כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? 3 קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!): לא.. אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? לא יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). עם הדיסקמן. איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? אף הורדה. האם הציפורניים שלך ארוכות? לא אתם אוכלים קרח? חחחחח כן אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? ספרים, פלאפון, ודברים אישיים
אתם אוהבים את עצמכם? לפעמים למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) כי לא זה בסט. אתם עם כרבולית כרגע? לא אתם עם פיג'מה כרגע? לא צחצחתם שיניים הבוקר? בטח ואתמול בערב? לא A/S/L: A אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? MTV2 מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע: איזו זמרת פופ דבילית ברדיו *מעבירה תחנה* קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? לא הרבה...אבל כן מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? 70 בערך..חח כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? 1 שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? לא..חחחח

ל א ק י

New member
|-)

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? מסנג'ר או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM?\ מסנג'ר קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? קאזה למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) *לא כותבת* הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? מה אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? וירוסים זה רע מה :< סתם הייתי עושה משו שמשנה לכולם ת'דסקופ לתמונה של שוקי, ומעל זה כתוב "Lucky Rulz":$ מרקר כתום או מרקר ירוק? למה מרקרים למה!!!!1 :< שקית קניות: paper or plastic? פלסטיק יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? לא אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) שניצל כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? במה? שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? חלקם בסדר, חלקם ממש לא נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? זה לא הדבר הכי טוב שקיים כי יש עוד דברים כאלה.. אבל אמ זה בסדר מה[?] מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? יס
[אגב, תבל דיגיטל זה הוט :X] כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? אף פעם? אולי כשהייתי קטנה[?] דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? בעד מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? מה רע בערוץ 6 הלו. אתם אגואיסטים? לא האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? לא כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? 1 קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) לא אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? לא.. יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). זה בוקר.. למה צריכים גפרורים? איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? למה שזה ידפוק? זה ממשיך אחרי זה[?} האם הציפורניים שלך ארוכות? אל אתם אוכלים קרח? כן אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? את אותו הדבר שהוא ימצא בדקה הנתונה הבאה אתם אוהבים את עצמכם? לא למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) למה, בעצם, כן? אתם עם כרבולית כרגע? עם מה? אתם עם פיג'מה כרגע? לא צחצחתם שיניים הבוקר? כן ואתמול בערב? לא A/S/L אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? 44 מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. הוינאמפ מכובה קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? כן מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? 85 עם החישוב של ביצפר.. 69 בערך עם החישוב שלי [והוא הנכון :X] כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? לא אמרו, נראה לי שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? לא

דנטל

New member
יששששששששש משעמם לה

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? תופים, גיטרות מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? שונאת התכתבויות מיידיות או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM? שונאת התכתבויות מיידיות קאזה, ביטטורנט, מירק, אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? לא מורידה למה? למה לא? הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? לא מכירה סנייל אם הייתם יכולים, מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? הורג בעינויים את מי שאני לא סובלת, מפזרת דרך הרשת מרקר כתום או מרקר ירוק? כתום שקית קניות: paper or plastic? פלסטיק יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון בבית ספר? לא, אני כבר לא בבי"ס אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. שניצל או שניצלונים? תלוי מי בישל כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? אין לי רשימת חברים שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? הרוב זוועה נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? די טוב מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? הוט כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? המון דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? נגד מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? שנים לא ראיתי ערוץ 6 אתם אגואיסטים? כן האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? לא כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? 4 קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? לא אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? נדיר יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור: יוצאת לבלות באיזו מסעדה או משהו איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? לא מורידה האם הציפורניים שלך ארוכות? יחסית אתם אוכלים קרח? כן אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? ארנק, מפתחות, פצירה, קופוני הנחות, כרטיסי ביקור של תפוז, כרטיס עובד אתם אוהבים את עצמכם? כן למה, בעצם, לא? למה כן? אתם עם כרבולית כרגע? לא אתם עם פיג'מה כרגע? בגדי שינה, כן צחצחתם שיניים הבוקר? ישנתי בבוקר ואתמול בערב? ישנתי בערב אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? MTVBase מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? כלום קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? כן מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? 6.7 כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? כמה וכמה שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? לא

figure

New member
מוזר ^^'

את מנהלת פורום נדודי שינה אבל לא צחצחת שיניים כי ישנת. oO

דנטל

New member
אתה רואה מה זה?

עד 6 בבוקר הייתי ערה, אבל בדיוק בשעות שצריך לצחצח שיניים ישנתי. כמה מוזר.

W3ndy

New member
../images/Emo8.gif

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): גיטרה חשמלית מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? יש לי אייסי ואני מסתדרת איתו טוב או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM?\ לא יודעת קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? כנ"ל למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) כי בא לי הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? אימייל אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? למה שאני אעשה דבר כזה?? מרקר כתום או מרקר ירוק? כתום שקית קניות: paper יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? לא אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) שניצל כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? אמממ שאלה טובה שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? יש ויש נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? מה הבעיה איתו בדיוק? מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? משהו אחר חח כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? לא נכנסתי דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? נגד פעיל(ה) מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? תלוי במצב רוח אתם אגואיסטים? לא ממש האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? כן כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? 4 קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) לא אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? ברור..מה,יש משהו יותר טוב לעשות בשיעור משעמם? יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). וואו איזה שאלה ארוכה... איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? אין לי מושג האם הציפורניים שלך ארוכות? כן אתם אוכלים קרח? לא אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? ווקמן אתם אוהבים את עצמכם? כן למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) אוףף עם הלמה הזה אתם עם כרבולית כרגע? לא אתם עם פיג'מה כרגע? גם לא צחצחתם שיניים הבוקר? כן ואתמול בערב? כן A/S/L אה?? אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? 2 מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. לא שומעת עכשיו כלום קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? מי זוכר?(לא אני) כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? לא מישהו שאני זוכרת כרגע שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? וואלה..

ady18

Well-known member
תשובות

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? דרבוקות(שאת/ה לא מנגן/ת עליו): מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר?איסקו או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM?\ קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת?קאזה למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? מרקר כתום או מרקר ירוק?צהוב שקית קניות: paper or plastic?נייר יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר?לא אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.)שניצל כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים?דבר טוב נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים?לא משנה מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר?דיגטל כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני?לא דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל?בעד מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש?2 אתם אגואיסטים?כן האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'?לא כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים?9 קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). לא בבית למזלי ואם אני בבית מתחרפנת רצח או שנרדמת בחוסר ברירה איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם?בקאזה פעם האם הציפורניים שלך ארוכות?כן אתם אוכלים קרח?כן אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה?כסף כרטיס אוטבוס מפתחות לפעמים טישו אתם אוהבים את עצמכם?לא למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) אתם עם כרבולית כרגע?לא אתם עם פיג'מה כרגע?כן צחצחתם שיניים הבוקר?כן ואתמול בערב?כן A/S/L אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח?2 מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? :p

chompi2

New member
הופסידו

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? בס וגיטרה מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? מסנג'ר קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? אימיול וקאזה וביטרונט כולם ביחד יש^_^ למה? ככה כי אני מקורית! הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? אין אם הייתם יכולים מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? אממ איש קופץ הופך לאריה שואג ואוכל את כל המסמכים והתיקיות ואז הופך לדובי :) מרקר כתום או מרקר ירוק? ירוקקק שקית קניות: paper or plastic? פלסטיק יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? לא שניצל או שניצלונים? טבעולל שניצל[?: כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? הרבה שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? באמצע נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים?אמצע מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? יס כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? פעמיים בלעע דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? בעד מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? 6 חחח הטימטוםם אתם אגואיסטים? נופפ חס וחסה האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? יאפ כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? תמונות? אין.. ציורים יש קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"?נופ אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? יאפפפפ יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30).אממ.. אשן איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם??! האם הציפורניים שלך ארוכות? יאפפ אתם אוכלים קרח? כיףףף כיף כיף אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? פלאפון אתם אוהבים את עצמכם? נופ למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) טוב אתם עם כרבולית כרגע? כרבולית?? אתם עם פיג'מה כרגע? יאפ צחצחתם שיניים הבוקר? ברורר ואתמול בערב? נהה.. A/S/L אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? VH1 קלאסיק מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. אממ... טלויזיה קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? יאפ מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? לא בדקתי ממוצע אבל הוא 80 ומשו כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? 1 או 2 או 0 שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? נופ

למעלה