42 שאלות, כי משעמם לי.

ווינגז

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo26.gif

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): גיטרה
.
מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? מסנג'ר.
או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM? מסנ.
.
קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? קאזה.
למה? האמת שלא ניסיתי תוכנות אחרות
.
הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? סנייל מייל?
.
אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? האמת שממש אין לי מושג.
מרקר כתום או מרקר ירוק? כתווווום
.
שקית קניות: paper or plastic? פלסטיק.
יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? יש לבטריות ובקבוקים, אבל לנייר אין.
אם לא: אתם יודעים איפה יש? אין לי מושג.
שניצל או שניצלונים? שניצל תירס טבעול
.
כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? 10-20 ככה
.
שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? תלוי מה. זה כמו לשאול אם מוסיקה לועזית זה זוועה בלתי מתוקנת, באמצע או הדבר הכי טוב שקיים. יש כמה סגנונות.
נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? אף-פעם לא עשיתי השוואה בין סוגי נייר טואלט. מודה באשמה
.
מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? יס
.
כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? אני כמעט בטוחה שאף-פעם לא נכנסתי
.
דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? נגד צבוע.
מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? ערוץ שש.
אתם אגואיסטים? משתדלת שלא. לכל אחד יש את הרגעים שלו.
האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? כן.
כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? שלוש.
קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) כן. גאונייייי
.
אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? כן. המון.
יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). יוצאת החוצה ויושבת על הפוך, מלטפת את הכלב ושותה שוקו (נו מה? צריך לשתות אותו, כי אם לא, גם ככה הוא יתקלקל
).
איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? שירים של משינה
.
האם הציפורניים שלך ארוכות? לא.
אתם אוכלים קרח? רק אם נשאר אחרי ששתיתי את כל המים.
אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? כסף, איי גס...
אתם אוהבים את עצמכם? לא.
למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) הא?
.
אתם עם כרבולית כרגע? לא.
אתם עם פיג'מה כרגע? לא.
צחצחתם שיניים הבוקר? כן.
ואתמול בערב? כן.
A/S/L 16, נקבה, ישראל-חיפה.
אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? אנימל פלנט.
מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. escape from the city/Ted Poley&Tony Harnell. סתם שיר.
קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? סיפור חיי
.
מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? 93.5, אני חושבת
.
כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? אפס. באמת
.
שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? לא. מודה באשמה
.

o f i r o s h

New member
גמאנייי

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): תופים מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? אייסיקיו!! או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM?\ לא, לא.... קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? קאזה הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? אימייל מרקר כתום או מרקר ירוק? כתום.. יותר שמח.. שקית קניות: paper or plastic? תלוי... פלסטיק- בגדים, נייר- מממ.. גם. יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? חחחח.. ממש! שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.)חחח.. שניצל! כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? what is it?! שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או *+*+הדבר הכי טוב שקיים?+*+* מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? הוט כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? לא ספרתי...... דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? נגד(קצת)צבוע מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? בערוץ שתיים.. הן ארוכווות אתם אגואיסטים? חלילה.... האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? יאפ.. כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים?שבע... ועוד כמה אלבומים במגירה... קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!)לא אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? לא........ יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). בלילה או בבוקר?........ איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? הכי חשובה האם הציפורניים שלך ארוכות?לפעמים... עכשיו לא.. אתם אוכלים קרח? בבתי מלון....חחחחחח אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? פלאפון, מפתח, ארנק וסביר מאוד להניח שאת האבן שלי.... אתם אוהבים את עצמכם? כן.. אתם עם כרבולית כרגע? לא.. מה זה? אתם עם פיג'מה כרגע? כן צחצחתם שיניים הבוקר? ברור! ואתמול בערב? ברור!! אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? אחד... או שלוש או שבע מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. אני רואה טלוויזיה.. נו מיוזיק קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? כן...... מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? אממממ.. 78 נראה לי כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? לא זכורים לי כאלה! שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? לא

פליפוט

New member
וופי..

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): חליל צד מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? אייסי או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM?\ לא קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? קאזה ואימיול למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) כי... ככה נו הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? מה זה סנייל מייל!? אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? היה מעביר אליי את תוכן כל השיחות באייסי של מי שהיית שולחת אליו הודעה והיה מסתכל לי בפרטים. מרקר כתום או מרקר ירוק? גם וגם.. לא אחד על השני שקית קניות: paper or plastic? הראשון יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? סיימתי ביצפר אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. תודה.. שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) שניצולים. שואה בלגאנים. כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? לוידת שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? הכי טוב נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? לוידת מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? הוט ותבל דיגיטל זה אותו דבר.. ויש לי. כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? כמעט תמיד. בבנות יש תור דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? נגד צבוע מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? 2 אתם אגואיסטים? לרוב לא האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? כן כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? הרבה.. קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) כן אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? כן יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). לוידת.. אלך לישון סביר להניח או אדבר בפלאפון איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? סרט אימה סביר להניח. ספוקי האם הציפורניים שלך ארוכות? לעיתים אתם אוכלים קרח? לעיתים אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? פלאפון, מברשת שיער, עיפרון שחור, לובלו אתם אוהבים את עצמכם? לא משו למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) ככה אתם עם כרבולית כרגע? לא אתם עם פיג'מה כרגע? לא צחצחתם שיניים הבוקר? כן ואתמול בערב? כן אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? ביפ מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. לא שומעת קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? כמעט ולא.. מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? 90 כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? אף אחד שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? מכפתלי!?

gargamich

New member
רק 42? ../images/Emo4.gif

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): אהמ... לא התעמקתי בזה... אני אוהב את כולם הופה
מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? מסנג'ר
או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM? מה זה?
קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? קאזה
למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) ככה הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? אין לי שמץ אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? אהמ... הוא היה משנה את הדסקטופ ואת כלח התפריטים לורוד פוקסיה והיה משנה את כל התמונות השמורות לתמונות של חצילים
והייתי מפזר אותו לכל מי שהיה נכנס לאתר גוטי
מרקר כתום או מרקר ירוק? כתום
שקית קניות: paper or plastic? לא עושה קניות כמעט
יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? לא
וכן, אני יודע איפה יש וממחזר
שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) טבעול, ותלוי במה יש בפנים, הגודל לא משנה. כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? מה?
שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? לא משנה השפה, משנה האיכות
נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? כלום
רק כמה ערוצים פרימיטיביים
כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? פעמיים, טראומטיות במיוחד
דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? נגד צבוע בערך. קודם כל, הצורב בקושי עובד, אבל אם אני צורב ואוהב מאד אז אני קונה. מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? ערוץ שש אתם אגואיסטים? כן האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? לא כל כך כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? תמונות שלי, נראה לי 2... קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) קצת
אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים?
שאלות הפסקות החשמל למיניהן- יש לי גיבוי
האם הציפורניים שלך ארוכות? לא, אני כוסס אתם אוכלים קרח? כןןןןןןןן
לפחות 3 בלוקים ביום
זה הכי טעים בעולם
אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? אהמ... משאפים... [?] אתם אוהבים את עצמכם? לא איכס למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) מה? אתם עם כרבולית כרגע? מה? אתם עם פיג'מה כרגע? בערך צחצחתם שיניים הבוקר? כן ואתמול בערב? כן אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? ויוה
לא שומע מוסיקה עכשיו
אני מקשיב לטלוויזיה
קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? הופה, בוודאי
מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? 89.5 אאל"ט כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? לא ספרתי שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? לא

../images/Emo26.gif

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): ממ גיטרה אה.. קלאסית\אקוסטית אני חושבת מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? המסנג'ר לשיחות אולי ואייסי לאס אם אסים או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM?\ לא משתמשת בהם קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? קאזה לשירים.. אימיול עושה ביות איי מאש לסרטים לפעמים למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) פירטתי כבר<תשובה מספיק טובה?> הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל?לא משתמשת סנייל נלך על אימייל אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? וואי ממ.. באמת שאינלי רעיון עכשיו חח דורש מחשבה
מרקר כתום או מרקר ירוק? לא ידעת.. זה מתסבך אותי חהחה שקית קניות: paper or plastic? תלוי למה.. קניות של אוכל וזה או לזרוק דברים נוח בניילון פלסטיק\נייר כאלה אפשר להשתמש בהן גם כשאין בדיוק תיק וזה די סבבה לשים כמה דברים (אם השקית נראית נורמלית כאילו.. אחרת סתם ניראה כמו אהבלים
) יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? כבר לא לומדת.. ממ לא נראה לי שהיה.. כהה אולי לנייר אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. מממ אז כיפלי חחחח שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) שניצלים אם הם עשויים בבית שניצלונים אפשר גם מאמא עוף וכל זה
כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? אני לא עושה באדי-ליסט אבל ממ בואו נבדוק.. אולי 5 ככה שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? דבר נהדר
נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? נראה לי שבסדר.. אני לא נוהגת לבדוק ניירות טואלט על בסיס קבוע
מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? הוט כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? אה... כמה פעמים.. לא ידעת בדיוק.. כשלא היתה ברירה דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? יותר נגד אבל תלוי דיסקים שלמים וזה של זמרים לא הייתי מורידה וצורבת אני חושבת נלך על באמצע מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש?ערוץ 6 בכלליות?
חח שאלה טובה ..באמת אתם אגואיסטים?לא ממש האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'?בהחלט כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים?תמונות תמונות? או ציורים? תמונות אני יודעת.. 2-3 ויש גםן אותו דבר בערך מס' של ציורים קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) לא יצא אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? לפעמים חח לפעמים אני גם מקשקשת לנייר ואז בלי לשים לב קולטת שאני בשיעור
יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). טוב ממ לפי מה שכתבת אז.. עדיין בוקר ככה שאפשר בלי בעיה הטלפון עוד עובד אפשר להתקשר לדבר עם מישו.. לצייר קצת.. לקרוא ספר אי ביות
איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? לא זוכרת חח האם הציפורניים שלך ארוכות?בינוניות אתם אוכלים קרח?לא בקביעות חח אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? ממ כרטיסיות מאוטובוס חחחח אתם אוהבים את עצמכם? אפשר להגיד למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה)בעצם? אתם עם כרבולית כרגע?לא חח אתם עם פיג'מה כרגע?עוד לא צחצחתם שיניים הבוקר?כה ואתמול בערב?גם A/S/L די עם השטויות האלה אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח?קארטון נטוורק חחחחחחח מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. אין מוסיקה כרגע חהחה (יצאתי בזול
) קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? לפעמים קצת מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם?90 ככה נגיד 80 אולי? כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? אפחד חח שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? לא

EROTOMANIA

New member
יאללה ../images/Emo96.gif

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): בס מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? אייסיקיו או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM?\ לא קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? עזבו אותי מתוכנות למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) כי אין לי כוח הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? מה זה סנייל מייל? אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? אני לא מקורית מרקר כתום או מרקר ירוק? ירוק שקית קניות: paper or plastic? מעולם לא ראיתי שקית קניות מנייר, באמת יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? כן אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. לא יודעת, לא הולכת לחפש שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) שניצל כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? לא יודעת, 50 בערך שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? באמצע נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? מה זה לילי? מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? COMCAST כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? פעמים ספורות דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? נגד צבוע מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? של אמטיוי אתם אגואיסטים? כן האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? לא כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? המון קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) לא אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? כן יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). ארוץ בחושך ואתקל בדברים איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? לא מורידה האם הציפורניים שלך ארוכות? לא אתם אוכלים קרח? לפעמים אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? מסטיק אתם אוהבים את עצמכם? כן למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) o_O אתם עם כרבולית כרגע? לא אתם עם פיג'מה כרגע? לא צחצחתם שיניים הבוקר? כן ואתמול בערב? כן A/S/L אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? דלוקה* ערוץ 11 בטח מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. כלום, אין מוסיקה ברקע קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? בטח מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? 85 משהו כזה כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? 1 או 2 שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? לא

lollapalooza

New member
יאללה.

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע
(שאת/ה לא מנגן/ת עליו): גיטרה, בס, תופים. (השילוש הקדוש) מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר
או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM
MSN קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת
קאזה. למה
(לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) זז הכי מהר. הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל
סנייל מייל. אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו
נמ לא רוצה להפיץ וירוסים. מרקר כתום או מרקר ירוק
מרקר צהוב. שקית קניות: paper or plastic
נייר. יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר
בטח יש באוניברסיטה איפושהוא. אם כן: אתם משתמשים בו
אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא
אם לא: אתם יודעים איפה יש
אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם.- אם אני אתקל בו... שניצל או שניצלונים
(לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) שניצלונים. (טבעול) עם תירס
כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list
לא הרבה. שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים
זוועה, לרוב. נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים
באמצע. מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר
תבל דיגיטל זה הוט, הלו
הוט. כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני
נראה לי שאף פעם. דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל
נגד. פעילה, אבל לא באופן רשמי. מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש
ערוץ שש זה AXN. תתעדכנו. ערוץ הילדים. אתם אגואיסטים
לא. האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'
לא. כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים
רק ציור אחד. ובחדר שבדירה פוסטר, ויהיו תמונות. קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"
(למי שלא קרא- שיקרא!!!) לא. אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים
כן. יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30).- יואיל. אני אלך לישון. איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם
לא קרה עדיין. האם הציפורניים שלך ארוכות
לא. אתם אוכלים קרח
בד"כ לא. אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה
דיסקמן ומפתחות. אתם אוהבים את עצמכם
לא. למה, בעצם, לא
(לא קשור לשאלה מלמעלה) ככה. אתם עם כרבולית כרגע
לא. אתם עם פיג'מה כרגע
כן. צחצחתם שיניים הבוקר
ודאי. ואתמול בערב
בלילה, כן. A/S/L- הא
אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח
היא דלוקה על ביפ. מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו
לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע.- לא שומעת כלום. קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע
כן. מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם
זה היה מזמן. לא זוכרת. כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים
אולי אחד, ולא ברצינות. שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי
לא.

גורי ../images/Emo99.gif

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע (שאת/ה לא מנגן/ת עליו)? פסנתר, או גיטרה אקוסטית, או תוף אירי. ומה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM? אייסיקיו, אבל you gotta hand it to המסנג'ר על התמיכה במצלמות. אם באייסיקיו היה את זה, זה היה מושלם. קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת?
למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) אבא לא מרשה לי להוריד. אבל קאזאא, רק בשביל השירים העבריים. הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? הריגוש. למרות שאני לא מקבלת הרבה דואר
אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? וירוס שהורס את כל השאר! מרקר כתום או מרקר ירוק? צהוב, אבל אם אני חייבת לבחור, אז כתום. שקית קניות: paper or plastic? Papar יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? נייר עיתון? למה שאנשים יביאו עד לביצפר עיתונים בשביל למחזר אותם?! אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. אני יודעת
שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) לא עקרוני, העיקר שיהיה טעים! כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם ב buddy list? יותר מאנשים שהכרתי דרך האייסיקיו... שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? הדבר הכי טוב שקיים
בעצם, אני מתכוונת לעבריים. המוזיקה של היום ((שמוגדרת ישראלית)) היא באמצע. נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? באמצע, רק בגלל שקלינקס זה יותר טוב כשמצוננים. מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? יש לי כבלים אנלוגיים
כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? לא הרבה... דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? יש לי רק אחד, של גריז, שלקח לי קצת זמן להבין שהוא מזוייף, אבל אני עדיין שומעת אותו. נאא, חבל על ההסברים. נגד צבוע. מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? לא רואה כמעט ערוץ 6 יותר. מה שמעצבן בפרסומות זה שיש הרבה. אבל הפרסומות עצמן לא מעצבנות בדרך כלל. אתם אגואיסטים? לא יותר מדי. האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? כשצריך, אז יוצא לי. כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? יש אחת ויש פוסטרים, זה נחשב? קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא - שיקרא!!!) התחלתי, אבל הוא עצבן אותי אז הפסקתי. אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? בדרך כלל זו פעולה מכוונת... יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). בלקרוא מתחת לפנס, או בטלפון. או פשוט לסוע ללב תל אביב ולשוטט שם. איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? שיר עברי ישן ונדיר שיש רק לבנאדם אחד. האם הציפורניים שלך ארוכות? לא כרגע, אבל תנו לי שבועיים. אתם אוכלים קרח? רק בקיץ, ורק כשיש קרח... אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? פתקה ועט. אלא אם כן שכחתי אותו איפהשהו. אתם אוהבים את עצמכם? בעיקרון כן
למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) כי קר פה. אתם עם כרבולית כרגע? לא יעזור, הידיים צריכות להיות מחוץ לה במילא, והן ((והאף)) החלק היחיד שקפוא. אתם עם פיג'מה כרגע? יס. צחצחתם שיניים הבוקר? ואתמול בערב? כן. אני אובססיבית קצת. A/S/L 18, f, Israel אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? הוט סרטים מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. כלום
אבל אני שומעת בראש את "מורה לחיים" של עמיר בניון. קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? לא בכזאת קיצוניות, אבל לפעמים קצת נהרס לי. מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? משהו בסביבות ה 90, לא זוכרת. כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? אפס, תודה רבה שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? שניהם גוף שני, רק שבהתחלה זה היה יחיד ועכשיו רבים. אבל לא שמתי לב עד שאמרת.

adamsplit

New member
42 תשובות(כי ברור שמשעמם לי)

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו):מיתרי קול מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר?איסיקיו או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM?\לא קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת?קאזה למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-)כי צריך להמשיך הלאה הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל?אימייל לרוב אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו?וירוס שמשמיד את כל היכולת של המחשב מלבד כתיבה חוזרת ונשנית של המילה "פטמה",והוא היה מפוזר דר אתרי פורנו מרקר כתום או מרקר ירוק?ירוק שקית קניות: paper or plastic?אוי באמת,פלאסטיק יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר?אני לא בדיוק מורה עדיין אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לאליד הבית שלי בבצפר: כיף לכם.מה? שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.)שניצל טבעול כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? 40 שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים?הדבר הכי טוב שקיים נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים?לא מכיר אותה... מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר?יס כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני?לא הרבה דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל?נגד פעיל זה לשרוף חזיות מדיסקים? מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש?הפרסומות בערוץ 2 זה כיף אתם אגואיסטים?כן ולא האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'?לא לא ולא כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים?2 קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!)כן אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים?אממ,ניסיתי,המאבטחים עדיין גררו אותי מחוץ לבית ספר יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). בואו אני אספר לכם משהו, לא יקרה מצב שאין לי נרות בחדר איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם?החפצים לסימס 2 האם הציפורניים שלך ארוכות?לעיתים אתם אוכלים קרח?רק קצת אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה?מדים אתם אוהבים את עצמכם?לא למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה)כי לפי ניטשה הקיום הוא ביחס ישיר לאמונה אתם עם כרבולית כרגע?כן אתם עם פיג'מה כרגע?לא צחצחתם שיניים הבוקר?כן ואתמול בערב?כן A/S/L אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח?רדיו אילת מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע.האמת שכלום קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע?או,כן מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם?85,אין כמו תעודת בגרות כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים?27 פלוס מינוס(שאני יודע עליהם) שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? כן(וגם שחזרת עכשיו לגוף שני)

ShukyD

New member
תשובות

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): חצוצרה, זה מדהים בשירים מסויימים.. מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? מסנג'ר או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM?\ לא לא.. מסנג'ר.. יענו MSN קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? אימיול וביטורנט.. למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) כי אנחנו כאן, בשבילך הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? אימייל אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? היה נותן בראש מרקר כתום או מרקר ירוק? ירוק שקית קניות: paper or plastic? פלסטיק יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? אין לנו ביצפר אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) שניצולים כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? לא מעט שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? הדבר הכי טוב שקיים נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? הדבר הכי טוב שקיים מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? אין כסף, אין עבדה, אין כבלים כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? לא יותר מדי דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? בעד מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? ערוץ שש אתם אגואיסטים? כן האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? בהחלט כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? יש פוסטרים של פרפר נחמד ושל דפנה ודודידו קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) לא אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? לא יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). יש פלאפון, או שפשוט שוכבים על המיטה ומחכים... איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? לא דפקה, ממשיך מאיפה שהפסיק האם הציפורניים שלך ארוכות? לא.. היו.. אתם אוכלים קרח? כן אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? אין לי תיק אתם אוהבים את עצמכם? כן למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) ככה, בעצם, לא. אתם עם כרבולית כרגע? מה?# אתם עם פיג'מה כרגע? לא צחצחתם שיניים הבוקר? כן ואתמול בערב? כן A/S/L 18 כפר סבא, זכר אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? 2 מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. אביב גפן - השיר שלנו קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? לא יותר מדי מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? לא זוכר עבר זמן כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? יותר מדי שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? לא

swirrrly

New member
הממ ../images/Emo118.gif

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): נבל[?] מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? לודעת או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM?\ לא משתמשת קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? ביטורנט ומירק;[ למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) כי על האחד ניתן לסמוך ביותר, ובשני יש מבחר מ הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? מה זה סנייל מייל אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? טוב די עם השאלות למביני מחשבים מרקר כתום או מרקר ירוק? כתום שקית קניות: paper or plastic? פלסטיק יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? אין לי מושג אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. סתום^^ שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) מה זה שניצלונים|: כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? 4 שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? באמצע נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? לא יודעת לא ניסיתי [?] או שזה בעצם מה שיש לנו בבית [?] בכל מקרה לא משנה העיקר שיהיה נייר טואלט מ;[ מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? הוט, לצערי כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? 3-5[?] דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? נגד צבוע מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? 6;[ אתם אגואיסטים? קצת האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? לפעמים כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? 0 (כאלה שתלויות על הקיר..) קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) לא ואני באמת רוצה לקרוא
(למרות שמרוב ציפייה אני חוששת שאני אתאכזב. לא תמיד הטעם שלי בהומור זהה לשל אחרים מ) אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? לא:\ רק בכוונה:\ אולי פעם-פעמיים יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). יש אור בחוץ?
אני מממ אם יש אור אז אנסה לקרוא עיתון או ספר או משהו... או לעשות שיעורי בית. אולי אני אנסה להתקלח אבל אז עלולות להיות לא מים חמים[?] אמ אני אתאמן/אעשה כושר[?] איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? סרט אנימהX: האם הציפורניים שלך ארוכות? לא אתם אוכלים קרח? לא אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? חתיכות נייר אתם אוהבים את עצמכם? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן*אורגניזם*
למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) הה? אתם עם כרבולית כרגע? מה זה אתם עם פיג'מה כרגע? לא מה שאתם הייתם מגדירים פיג'מה
אתם הייתם מגדירים את זה סמרטוטים
צחצחתם שיניים הבוקר? לא
ואתמול בערב? כן A/S/L חחח 16/f/israel אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? הממ CNN? מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. כלום
קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? טוב
מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? 98*_+ כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? אולי 1 שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? לא

dandusha1

New member
עונה :)

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): גיטרה
מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? אייסיקיו :) או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM? ממ.. אייסיקיו :) חח קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? קאזה ואימיול :) קאזה יותר למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) כי באימיול לוקח שעה להוריד :) הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? אימייל אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? מממ לא יודעת :) מרקר כתום או מרקר ירוק? ירוק שקית קניות: paper or plastic? פלסטיק :) יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? לא חושבת אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) שניצל כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? 5 :) שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? באמצע נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? באמצע מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? יס :) והוט ותבל דיגיטל זה אותו דבר :\ כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? לא קרה דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? בעד מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? ערוץ שש אתם אגואיסטים? לא חושבת האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? לפעמים כן
כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? 2 קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) לא .. אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? כן :) יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). יש לי מנורת חירום :) חח איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם ? משחק האם הציפורניים שלך ארוכות? כן :) אתם אוכלים קרח? ממ.. לא :\ אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? שפתון :) אתם אוהבים את עצמכם? בערך .. למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) אתם עם כרבולית כרגע? לא אתם עם פיג'מה כרגע? לא צחצחתם שיניים הבוקר? ברוור :) ואתמול בערב? כן A/S/L אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? ערוץ 3 מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. אני לא שומעת עכשיו שיר :) קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? כן ... מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? 83 כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? לא אמרו :)

tuty fruty

New member
תשובות

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו):גיטרה קלאסית מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר?אי סי קיו או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM?\לא מכירה! קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת?אימיול למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-)כי אני לא מכירה את התוכנות האחרות כי זה מה שיש לי המחשב! הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל?שונאת איימילים אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו?שונאת וירוסים ולכן אני יהיה אישה טובה ואשלח כרטיס שנה טובה במקום! מרקר כתום או מרקר ירוק?כתום שקית קניות: paper or plastic?נייר יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר?לא ניראה לי אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם.אני אדווח מחר! שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.)שניצלונים כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list?מזה? שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים?הדבר הכי טוב שקיים נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים?הדבר הכי טוב שקיים מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר?הוט כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני?הרבה פעמים דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל?לא בעד ולא נגד מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש?ערוץ 2 אתם אגואיסטים?לא האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'?לפעמים כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים?אף אחת אבל זה לא החדר שלי קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!)לא! אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים?כן יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). בשינה טובה ומתוקה.. איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם?לא הפסיקה כלום. האם הציפורניים שלך ארוכות?כן אתם אוכלים קרח?כן אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה?פלאפון ועט אתם אוהבים את עצמכם?כן למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) אתם עם כרבולית כרגע?לא אתם עם פיג'מה כרגע?לא צחצחתם שיניים הבוקר?כן ואתמול בערב?כן A/S/L אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח?24 מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע.-לא שומעת קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע?כן מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם?לא עשיתי מרוב שהיא הייתה גרועה כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים?לא אמרו שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי?שיהיה בכייף אני אומרת!

מסטולית

New member
../images/Emo9.gif

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו):תופים מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? איסיקיו או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM? יש לי רק איסיקיו, ואני לא מבינה בשאר... קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? קאזזה למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) כי זה הדבר היחידי שאני מכירה
הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? אימייל, כי אין לי מושג מה זה השני אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? מממממ וירוס שמשתלט על המחשב הופך אותו למסך שחור ושומעים את אביב גפן צורח "רוצים שינוי?!?!?!?!!?"
מרקר כתום או מרקר ירוק? כתום שקית קניות: paper or plastic? פלסטיק יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? לא... אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? האמת שלא... אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) שניצל כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? מה זה אומר..? :\ שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? הדבר הכי טוב שקיים!
[תלוי איזה כמובן...] נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? אמצע מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? הוט כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? חחחח מלא פעמים דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? בעד מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? מה מעצבן בערוץ 6? אתם אגואיסטים? לא האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? מממ לא... כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? 3 נראה לי, כולם עם חברים קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) לא... *רצה לקחת מהספרייה* אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? חחחחחח על השולחן... יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). יוצאים החוצה, יש עוד אור בשעות האלה. איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? לפני כמה ימים עשיתי שאלון דומה לזה ושנייה לפני ששלחתי היה קצר בחשמל :\ פאק זה היה מעצבן... ואם מדברים על הורדות - אז איזה שיר של שוטי הנבואה, לא משו רציני... האם הציפורניים שלך ארוכות? כה אתם אוכלים קרח? בקיץ אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? הרבה מאוד ניירות אתם אוהבים את עצמכם? לא למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) מה?
אתם עם כרבולית כרגע? לא אתם עם פיג'מה כרגע? לא צחצחתם שיניים הבוקר? כן ואתמול בערב? כן A/S/L מה?
אני לא מבינה תשאלון הזה אוף. אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? 24 מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. קולדפליי - אין מיי פלייס [אין לי כוח לאנגלית, סלחו לי] קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? כה מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? 68 נראה לי כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? אחד שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? לא
וזה לא גוף שלישי, זה רבים.

AndreaCorr ©

New member
~~~>

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): גיטרה מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? לכל אחד יש את היתרונות או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM? אין לי קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? אי-מיול למה? עמה. הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? אי מייל, דואר שבלולים זה לא בשבילי אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? הוא היה מגיע רק למחשבים של כל מי שאי פעם שלח לי וירוס והיה הורס אותם. מרקר כתום או מרקר ירוק? ירוק. שקית קניות: paper or plastic? פייפר. יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? לא. אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. זה היה משפט ארוך מדי ולכן התקשיתי למצוא את השאלה. שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) אני צמחונית אבל גם טבעול הפסקתי לאכול, כך שאף אחד מהם כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? הרבה שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? הדבר הכי טוב נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? אין לי מושג מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? יכולת לכתוב בקצרה הוט או יס. יש לי יס. כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? לא שזכור לי. דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? בעד. מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? לא רואה טלוויזיה אתם אגואיסטים? לפעמים האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? קצת כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? יש פה לוח מלא תמונות ואין לי כוח לספור קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) כן אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? כן יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). זה אומר שזו שעת בוקר, לא? אני אקרא או משהו. איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? אין לי מושג האם הציפורניים שלך ארוכות? לא אתם אוכלים קרח? לא אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? פלאפון, ארנק, מפתח, וזלין ועפרון שחור אתם אוהבים את עצמכם? לא למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) כי לא אתם עם כרבולית כרגע? לא אתם עם פיג'מה כרגע? לא צחצחתם שיניים הבוקר? כן ואתמול בערב? כן A/S/L אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? לא זוכרת מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. החדש של יזהר אשדות קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע?כן מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם?88 נראה לי כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים?לא זוכרת שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? לא

Lost Lullaby

New member
מ.

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): לא מנגנת]: מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? מסנג'ר!! או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM? מה קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? WINMX! למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) כי הממשק נוח והיא יפה ומגניבה ומורידה בלי ביפים
הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? אימייל אבל תלוי מה. נגיד אמ חברה שלי מאנגליה שלחה לי גלויה כשהיא הייתה בפראג
וזה היה מרגש
אם הייתם יכולים , מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? הורס לפקצות מחשבים
מרקר כתום או מרקר ירוק? לורד שחור. שקית קניות: paper or plastic? אמ פלסטיק (?) יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? לא שניצל או שניצלונים? ח מה כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? מזה באדי ליסט
שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? איכ :<< נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? מה אכפת לי
כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? אפס? דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? בעד מה. אלא אם זה דיסק של דארן או סאבג'
! מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? פרסומות. נקודה. אתם אגואיסטים? ח לא האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? אמ בערך (?) כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? תמונות? אחת אבל אמ יש ציורים קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? לא אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? כע יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30)
אתם רעים! אם זה היה בחושך אז הייתי מדליקה נרות ונהנית מהאווירה
אבל אמ אולי אני אצא לטייל [אני אוהבת לטייל לבד. שתקו
] איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? ח אם כרגע אז שומדבר :$ האם הציפורניים שלך ארוכות? לא אתם אוכלים קרח? לא אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? MP3\דיסקמן וארנק אתם אוהבים את עצמכם?ח לא למה, בעצם, לא? כי אמ ככה אתם עם כרבולית כרגע? מה אתם עם פיג'מה כרגע? לא צחצחתם שיניים הבוקר? כע ואתמול בערב? כע A/S/L
15 נקבה נתניה אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? לוידעתתתתתתתתתתתת מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? savage garden- carry on dancing
קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? כן
מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? שנה שעברה 83 וחצי [אבל זה כיתה ט' מה] כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? 1
שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? מה לא

Day by day..

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): פסנתר, גיטרת בס. מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? אייסיקיו. או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM?\ לא. קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? קאזה. למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) כי הממשק נוח ואין לי כוח לסרברים. הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? אף אחד מהם. אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? לא הייתי עושה, בע. מרקר כתום או מרקר ירוק? ירוק. שקית קניות: paper or plastic? תלוי. יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? לא. אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. איזה קרציות!!! שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) טבעול, שניצל. כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? הא? מה? מה? שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? ה-3. נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? ה-3. מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? יס. כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? הממ. לא של המין השני, סתם של הנכים. P: דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? נגד צבוע, עד שאני קונה את הדיסק. מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? הפרוסמות. אתם אגואיסטים? לא. האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? יאפ. כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? ציורים בסגנון של 'למה אתה רץ' שכבר לא מצייר.
קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) לא. אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? יאפ. יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). אני לא בבית בשעה הזו, באסה. איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? אף אחת. האם הציפורניים שלך ארוכות? בערך. אתם אוכלים קרח? לא. אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? טמפונים, ספרים, עיפרון שחור, משחה לצמיחת שיניים לילדים, קלמר, דיסקמן, 5 דיסקים וספר. אתם אוהבים את עצמכם? לא. למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) אז למה זה כן קשור ? אתם עם כרבולית כרגע? לא. אתם עם פיג'מה כרגע? לא. צחצחתם שיניים הבוקר? כן. O_O ואתמול בערב? כן. A/S/L אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? יס 1. מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. חחח אני הרבה עושה את זה. Calling all angels של לני קרביץ', השיר היחיד בפלייליסט. הוא מדהים. קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? יאפ. מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? בטח נכשל, כי לא הואלתי בטובי לבוא לבית הספר. אבל לפני זה - 95. כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? הממ. 30 ? שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? בטח.

Atza

New member
עונה ..

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו):חליל\ית מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר?מסנג'ר באט אפקורס או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM? אם אס אן קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? אימיולללל למה? רוצים תשובה מלאה ? סבבה - אימיול מוצא דברים נדירים שזה לא מוצא בקאזה ובאיכות טובה יותר . סיבה טובה
? הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? אימייל-מקשר אותך עם אנשים חשובים
סיבה מקורית אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? וירוס שתוקף את הפופאפס והורג אותם
מרקר כתום או מרקר ירוק? ירוק שקית קניות: paper or plastic? פלאסטיק יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? אממ לא .. לבטריות יש
אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. וואי איזה שאלון מתוסבך
שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.)- שניצלונים כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? אין לי שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? תלוי איזה שירים ואיזה זמרים ...!! בעיקרון שירים מקסימים .. נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? ליליייייי יש להם כלב שהם מביאים עם הקנייה ! לילי לשלטון מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? הוט דיגיטל
כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? זה לא קורה ....... דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? נגד צבוע ביותר...זה דבר מחריד לצרוב , פוגע באמנים , אבל , מה לעשות .. אני מגעילה
מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? בערוץ 2 ! .. למרות שעכשיו יש פרסומת אחת שאני אוהבת
אתם אגואיסטים?לא לא לא ! ממש לא ! .... וואי אני כל כך ההפך ...תמיד רק רוצה את טובת האחרים
האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? פחות או יותר ... אני יודעת ?!
כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? תמונות ? מה אני מוזיאון? אין פה. קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!)-לא אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? בטח . יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). ---שאלה מצחיקה . וחכמה . אמממ .. סביר להניח ש....אני אדליק פנס..שכחתם מזה
איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? אוי ויי חס וחלילה .. זה מוריד עכשיו שירים מקסימים ביותר .. כל מיני ואל תעצבנו אני לא אפרט עכשיו !
האם הציפורניים שלך ארוכות? חחחחחח ..לא במיוחד.....כוססת, יאפ .. אתם אוכלים קרח? ברור
אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? מסטיק . עם חול . אתם אוהבים את עצמכם? כן , יש ברירה ? אני תקועה איתי לכל החיים . למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה)- כי ככה זה .... וזה לא קשור לשאלה למעלה . פשוט לא . אתם עם כרבולית כרגע? כרבולית ? what the fuck ? אתם עם פיג'מה כרגע?לא צחצחתם שיניים הבוקר? איכס נו חלאס עם שאלות כאלה ... ברור שכן
ואתמול בערב?כ-ן מספיק יא דוחים A/S/L אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? 24
מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. --- נטליה אוריירו. אני לא סובלת אותה אבל את השירים שלה אני סובלת מאוד ...
חבל שזה לא על איגי וקסמן עכשיו ואז הייתי שמחה יותר להגיד
נגמר נטליה ...שניה ...ליאל קולט .. נו טוב
קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? ברור . כל חיי
מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? עניינכם ? לא . אבל אני אגיד כי זה היה טוב ואנחנו בקטע של להשוויץ עכשיו - 94
תודה תודה . כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? אממ ...בצחוק? 100 בערך ..אבל ברצינות בכעס ? אפחד
אולי מאחורי גבי
שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? לא אבל עכשיו שאמרת אז כן ...
השאלון היה בהחלט מוזר , חובה לציין , אבל היה מעניין... בערך. תודה

jaqui

New member
הנה שלי

מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): לא יודעת מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM?\ נראה לי מסנג'ר אבל אני משתמשת גם באייסיקיו קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? קאזה למה? (לא לכתוב לי ככה, יא צורת חיים לא מקורית -.-) היחיד שאני מכירה הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? לא יודעת מה זה סנייל מייל אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? לא יודעת מרקר כתום או מרקר ירוק? כתום שקית קניות: paper or plastic? לא זה ולא זה יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? לא יודעת אם היה אם כן: אתם משתמשים בו? אם אתם לא יודעים: אתם תבדקו מחר, ואז תעקבו אחרי התשובות של כן ולא? אם לא: אתם יודעים איפה יש? אם אתם כבר לא בבצפר: כיף לכם. אממ? כיף לי כנראה שניצל או שניצלונים? (לצמחונים=לטבעול, לטבעונים=נדפקתם.) שניצלונים כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? לא יודעת שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? באמצע נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? הכי טוב מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? יס כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? פעמיים דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? בעד מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? לא יודעת מה יש בשש אתם אגואיסטים? לא האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? לפעמים מקוריים כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? 2 תלויים, השאר זה פסלים קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) לא אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? לא יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). אהיה עם המשפחה איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? שום הורדה האם הציפורניים שלך ארוכות? לא ממש אתם אוכלים קרח? לא אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? שפתון נגד יובש ועפרון לעיניים אתם אוהבים את עצמכם? כן למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה)גובה.. אתם עם כרבולית כרגע? לא אתם עם פיג'מה כרגע? כן צחצחתם שיניים הבוקר? כן ואתמול בערב? לא A/S/L אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? ערוץ יס וואי מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. של מטריקס קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? כן מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? לא זוכרת כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? אף אחד שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? לא

למעלה