../images/Emo57.gif../images/Emo26.gif
מה הכלי נגינה שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע? (שאת/ה לא מנגן/ת עליו): גיטרה
.
מה יותר טוב: אייסיקיו או MSN מסנג'ר? מסנג'ר.
או שבכלל yahoo מסנג'ר, או שבכלל AIM? מסנ.
.
קאזה, ביטטורנט, מירק (להורדות, בלי קשר לאנשים), אימיול או תוכנה נשגבת אחרת? קאזה.
למה? האמת שלא ניסיתי תוכנות אחרות
.
הריגוש שבסנייל מייל או היעילות שבאימייל? סנייל מייל?
.
אם הייתם יכולים (ואני בטוחה שכמה פה יכולים וכבר גם עשו), מה הוירוס שהייתם ממציאים היה עושה, ואיך הייתם מפזרים אותו? האמת שממש אין לי מושג.
מרקר כתום או מרקר ירוק? כתווווום
.
שקית קניות: paper or plastic? פלסטיק.
יש לכם מתקן למיחזור נייר עיתון (לא משרדי) בבית ספר? יש לבטריות ובקבוקים, אבל לנייר אין.
אם לא: אתם יודעים איפה יש? אין לי מושג.
שניצל או שניצלונים? שניצל תירס טבעול
.
כמה אנשים שאתם הכרתם לפני שהתחלתם לדבר באינטרנט יש לכם בbuddy list? 10-20 ככה
.
שירים ישראליים: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? תלוי מה. זה כמו לשאול אם מוסיקה לועזית זה זוועה בלתי מתוקנת, באמצע או הדבר הכי טוב שקיים. יש כמה סגנונות.
נייר טואלט של לילי: זוועה בלתי מתוקנת, באמצע, או הדבר הכי טוב שקיים? אף-פעם לא עשיתי השוואה בין סוגי נייר טואלט. מודה באשמה
.
מה יש לכם בבית, תבל דיגיטל, הוט, או משהו אחר? יס
.
כמה פעמים נכנסתם לשירותים ציבוריים של המין השני? אני כמעט בטוחה שאף-פעם לא נכנסתי
.
דיסקים צרובים: בעד, נגד צבוע (נגד אבל משתמש), או נגד פעיל? נגד צבוע.
מה יותר מעצבן: הפרסומות בערוץ 2 או ערוץ שש? ערוץ שש.
אתם אגואיסטים? משתדלת שלא. לכל אחד יש את הרגעים שלו.
האם אתם מחשיבים את עצמכם מקוריים/יצירתיים/כו'? כן.
כמה תמונות יש בחדר שבו אתם נמצאים? שלוש.
קראתם את הספר "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? (למי שלא קרא- שיקרא!!!) כן. גאונייייי
.
אתם מוצאים את עצמכם מקשקשים באמצע השיעור על נייר בלי שבכלל שמתם לב שאתם מקשקשים? כן. המון.
יש הפסקת חשמל – הטלוויזיה לא עובדת, המחשב לא עובד, המקרר לא עובד והמיקרו לא עובד, כל המנורות בבית לא עובדות, נגמרו נרות חנוכה ועוד לא קניתם חדשים, ואתם לא מוצאים את המצית או גפרורים. איך תעבירו את השלוש שעות הבאות, עד שהחשמל יועיל בטובו לחזור (אגב, הוא חוזר בשעה 11:30, ואנחנו מדברים על השעה 8:30). יוצאת החוצה ויושבת על הפוך, מלטפת את הכלב ושותה שוקו (נו מה? צריך לשתות אותו, כי אם לא, גם ככה הוא יתקלקל
).
איזה הורדה ההפסקת חשמל דפקה לכם? שירים של משינה
.
האם הציפורניים שלך ארוכות? לא.
אתם אוכלים קרח? רק אם נשאר אחרי ששתיתי את כל המים.
אם מישהו יחטט לכם בתיק, מה הוא ימצא שם בכל דקה נתונה? כסף, איי גס...
אתם אוהבים את עצמכם? לא.
למה, בעצם, לא? (לא קשור לשאלה מלמעלה) הא?
.
אתם עם כרבולית כרגע? לא.
אתם עם פיג'מה כרגע? לא.
צחצחתם שיניים הבוקר? כן.
ואתמול בערב? כן.
A/S/L 16, נקבה, ישראל-חיפה.
אם תפתחו ברגע זה ממש את הטלוויזיה (בהנחה שהיא כבר לא פתוחה) באיזה ערוץ זה יפתח? אנימל פלנט.
מה אתם שומעים ממש ממש עכשיו? לא לעגל ולהגיד את השיר הבא בפלייליסט כי הוא יותר יפה, בבקשה. וכן, זה גם אם אתם שומעים שיר שחבר שלח לכם ואתם שומעים אותו בפעם הראשונה והוא מזוויע. escape from the city/Ted Poley&Tony Harnell. סתם שיר.
קורה לכם הרבה פעמים שאתם מתכוונים לטוב, אבל יוצא לכם ממש ממש ממש רע? סיפור חיי
.
מה היה הממוצע שלכם בתעודה האחרונה שקיבלתם? 93.5, אני חושבת
.
כמה אנשים בחודש האחרון אמרו לכם שאתם מניאקים? אפס. באמת
.
שמתם לב שבהתחלת השאלון כתבתי בגוף שני ועכשיו אני כותבת בגוף שלישי? לא. מודה באשמה
.