4.11 ה"י

../images/Emo45.gif

חחח מישהו זרק במקום של נובים מגילה של דאנג'ון, ולא ידעתי מה זה, אז לחצתי, ולא הבנתי כלום.. לא הבנתי איפה אני ואיך יוצאים וזה.. חח ואיזה אחד אמר לי שרק ברמה 40 אפשר לצאת משם, והייתי בערך רמה 20 ועליתי מ-מ-ש לאט רמות, אז כולי הייתי בבאסה של החיים XD עד שאיזה מישהי הביאה לי מפה לאיליניה.. משהו כזה.. XD

0.ם מה?

הוא בטח התכוון כדי לצאת בשלום בלי שיקויים.....אבל אפשר לצאת לקרנינג בלי בעיה.....(אני לא ממליץ לאף אחד אפילו מי שכבר מכיר את המקום והוא מתחת לרמה 40 (למרות שזה נדיר בויקטוריה) לא לצאת דרך הנסיס!!! טעות קטנה ומתים!!! פעם נפלתי מהכי למעלה עד למטה!! זה מקום מסוכן!!!!!!!(בישבילי.... כי מתתי שם 17 פעמים!!!!)

One Minute

New member
דאנג'ן יותר טוב לקשתים.

בעצים זה נורא לא נוח.
וכבר בעבר הסברנו לו איך מגיעים ואיך יוצאים, ושחשוב לקנות סקרול לעיר אחרת או לעיר הקרובה ולהיזהר לא למות שם.
הוא יכול למצוא שם מקום מאוד טוב לעמוד ולהרוג. :p

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif יש לי קשתת,

ובאיזור של העצים זה הרבה יותר טוב.
אפשר למצוא גם שם מקום לעמוד, יש לי טראומות מדאנג'ון.

איך מגיעים לדאנג'אן?

אני מוטרד מהפטריות שחטפו זאפטות ( הפטרייה עם הטופ האפור עם הבליטות. ).

שירלי317

New member
הפיג פארמ זה כיף! ../images/Emo6.gif

עשיתי את הקווסט של הפיג פארם.. שזה היה ממש נחמד ומרענן (כבר די נמאס לי, כי משעמם נורא. אני לא יכולה לעשות לבד כבר כמעט שום קווסט כי המפלצות שאני צריכה חזקות מדי..) אבל אני ברמה 23 עם איזה 20% נראה לי... די מייגע כי הEXP עולה ממש ממש לאט. בוף. אז הלכתי ובלבלתי לאנשים את השכל. ועליתי לlvl14 עם הקשתית... בלבלתי לעוד כמה אנשים את השכל... והייתי נחמדה לבגינרים
אם מישהו רוצה לבוא איתי בפארטי כי להשיג קצת EXP איפשהו (אני בברואה) אני ממש ממש אשמח :] LOL

blink282

New member
יש לי רק בעיה אחת הרגתי תבוס מאיפה אני יקח

תשובות לשאלות

XxTherionxX

New member
זה רק אני או ש.... ???

יש למישהו בעיות מאז הפאטצ' האחרון או שזה רק אצלי?? כל פעם מתנתק לי אחרי חצי שעה או פחות.. ולא רק זה.. אם אני לא עושה תיקון למשחק דרך ההתקנה כל פעם מחדש הוא לא נותן לי לחזור למשחק אפילו אחרי ריסט... חוצמזה.. 10% ומשועממת רצח....

Geanie

New member
../images/Emo110.gifלא רק אצלך

יש לי המון לאגים היום וכבר התנתק לי 5 פעמים. לפחות הצלחתי לעלות לרמה 62.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif המשחק קרס לי פעמיים אתמול,

שלא נדבר על לאגים מטורפים. בהתחלה הייתי הלידר של הפארטי ונכנסנו לPQ כל הזמן, לא היו שום בעיות. ואז פתאום באמצע התחילו לי לאגים מטורפים, עד שפרשתי מהPQ בשביל להציק לאנשים.

TheMessyOne

New member
רמה 63 =]

עליתי אתמול ... היום לא שיחקתי ממש .. רק 200 קיי אקספי :X תמונה של הדמג' , בקרוב שיפור ^_^ >>>>>>

למעלה