4.11 ה"י

אני יודע, אני איטי. ( עזרה ממישהו? )

א.אין לי מקומות אימון טובים. ב. לא יודע... צריך מקומות אימון טובים...

חבר'ה, בחיי.

במקום לרדת עלי, תוכלו אולי להמליץ לי על מקומות אימון טובים? ואולי כמה טיפים? אתם רוצחים בנאדם. בחיי.

blink282

New member
אחי ברמה שלך זה כלום אני עולה יותר מהר

ואני רמה 69.. פשוט תעשה פי קיו

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif אולי די באמת לרדת על הבנאדם

אז הוא עולה לאט, לא כולם חורשים ולא כולם יודעים מה מקום האימון האידאלי..=\ רועי תקשיב, אתה צריך להגיד איזה עבודה אתה בשביל שניתן לך מפלצות אפשריות להתאמן איתן..=] באופן כללי ברמה שלך הכי כדאי ללכת לפיקיו בקרנינג ולא לבזבז זמן על להתאמן לבד על מפלצות.

תלוי....

PQ לודי ממש לא יעיל ברגע שהוא מביא רק 5 אחוז בקושי
(בשלב בו אני נמצאת..) הPQ שעוזר הוא אכן קרנינג או זריז באורביס.. אבל לא כל [PQ מושלם.. ועוזר כשצריך...

צודקת, אבל לרוב עדיף פיקיו..

חחח יש לי דמות חדשה עכשיו, ברמה 10 עשיתי את הפיקיו בהנסיס ולפני זה היה לי משהו כמו 50% ושסיימנו את השלב הראשון עליתי רמה+30% זה היה כזה הזוייי...

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif ברמה שלי Orbis PQ שלם,

מעלה לי רק 2-3%. אני הייתי שמחה אם הייתי מקבלת 5% מפי קיו.
Lmpq בקושי מעלה לי 1%. ><

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פוריה|אבל תחשבי שבLMPQ

את יכולה לקבל אחוז אחד בערך בקצב של דקה אחת לכל אחוז. ובOPQ את מקבלת את ה2-3 אחוזים בקצב הרבה הרבה יותר איטי..=0

One Minute

New member
אוקיי, תקשיב.

לא ירדתי עלייך, אם אתה הבנת ככה, אני מתנצל.
תקשיב, אני לא יודע מה הדמג' שלך ואני לא יכול כ"כ להמליץ. אני חושב שתנסה על הפטריות המקורננות [Horny Mushrooms] שבאנט טאנל 1, בדאנג'ן. תגיד לי בכמה מכות אתה הורג אותם עם 2 החצים, וככה אני אוכל להמליץ לך יותר כי המקומות ברמות האלה הם לכל העבודות בכלליות.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif המ,

אני לא חושבת שצריך להגרר לצינוק בשביל זה, יש באליניה (כשהולכים לכיוון של הנסיס, במפה השלישית של איזורי אימון) כל מיני עצים עם המון פטריות. אני זוכרת שברמה שלו, בשחקן הראשון שלי, דאנג'ון היה סיוט! לא ידעתי איך יוצאים, ונתקעתי עמוק עמוק במערה, וכל פעם מתתי. לקח לי הרבה זמן לשכנע מישהו לעזור לי.

למעלה