3X11

HLAddict

New member
FOX שחררו קליפ חדש!

http://www.fox.com/home.htm אחרי חודש של דיטוקס, אני אשמח לקבל גם 43 דקות של יו מקריא את ספר הטלפונים (מממ, האמת שאת זה אני אשמח לקבל בכל מקרה
), אבל עם זאת, הפרק הזה לא עושה רושם טוב וגם אם בצפיה ראשונה אני אהיה ברקיע השביעי, לא נראה לי שלטווח הארוך הפרק הזה יהיה מהפרקים האהובים עלי. Go ahead, TPTB, prove me wrong! ובכל זאת, Happy Hughsday

Elizabell

New member
החוויה שלי מפרק 3X11-> ../images/Emo58.gif../images/Emo9.gif

לפני כמה זמן סיימת לצפות בפרק הזה ופשוט לקחתי נשימה עמוקה יותר, וחייכתי. הפרק הזה הוא אחד הטובים ביותר. נהניתי לצפות בהשתלשלות אירועי הפרק. בהתחלה גם אני חשבתי שהאישפוז גמילה הזה היא הצגה, או יותר נכון, כלי כדי להשיג את המטרה העיקרית. אך אני אישית, לא מאמינה באמת שזו כולה הצגה. בסוף הפרק, ווילסון שאל את האוס, על ההתנצלות, והאוס אמר תחשוב מה שאתה רוצה. אוקיי, גם אני. אני חושבת משאני רוצה, שיש כאן עוד צדדים, האוס התאשפז כדי לראות עד כמה רחוק הוא יוכל להגיע. בסוף הפרק, כשאנו מגלים, שהוא לא מתכוון להמשיך עם האשפוז, (או שאני הבנתי לא נכון) ניתן לראות שהאוס כביכול מרוצה, אבל לא ממש. אולי כי רק למחרת בבוקר הוא יצא מהחור הזה. היה גם את הקטע שבו טריטר, כאשר השופטת קבעה שהתיק בוטל, אמר להאוס: "בהצלחה, אני מקווה שטעיתי לגבייך" זה כל כך בולשיט מבחינתי! אין מצב, שתוך כמה שניות בנאדם משנה את דעתו כל כך מהר. אלא אם כן הוא מכונה. טריטר כל משהוא רצה זה לנקום בהאוס ולהראות לו מאיפה משתין הדג. (סורי) טריטר שם לב, שבסוף האוס לא יצא "זוכה", כי בכל זאות הוא ישן בכלא, אפילו אם זה רק ל24 שעות. טריטר נהנה לראות את האוס סובל, כי הוא מרגיש שהוא לימד את האוס לקח. הוא טועה. אך טריטר ניסה לשנות את שיטת העבודה של האוס והוא הלך רחוק מידי. אי אפשר לחנך אנשים ככה סתם, אחרי שכבר יש לפניהם נסיון חיים כה רב וכבר האופי שלהם מטבע כל כך עמוק בתוכם ששום דבר קטן שכזה, לא יכול לשנות אותם. כנ"ל לגבי האוס, אני לא מאמינה שצעד שכזה יכול לשנות אותו, אני אפילו לא ציפיתי לכך, כנ"ל לגבי המשפט הנכון שהאוס אמר בפגישה הקבוצתית באשפוז. כל משקיוויתי למצוא בפרק הזה בהאוס הוא שיעריך את קאדי. כל הפרקים אפשר לראות שאיכשהו האוס מכבד אותה, בצורה מעוותת משלו :] מרבה להקניט אותה ואפילו העליב אותה באחד מהפרקים הקודמים, נכון, הוא היה בכאבים עזים, אפשר להבין את זה, אבל מעולם לא חשבתי שהאוס יהיה כל כך מרושע באותו הרגע. האוס יודע בדיוק איפה נמצאת הנקודה הרגישה אצל בנאדם. (אני רואה את זה כיתרון,להשגת כוח, מרושע קצת, אבל אני לא יודעת מה איתכם...) עכשיו, כאשר היא הצילה את המשרה שלו, הוא חייב לה. וההרגשה הזו, של "חייב לה", זו הרגשה לא נעימה כל כך. וזה משמעניין לראות בהמשך, איך הוא יתמודד עם זה. אני קצת מצערת בשביל ווילסון, הוא מכיר את האוס, ותומך בו, היחיד שאכפת לו באמת. ראיתי שבכל זאות הוא קיווה שזה נכון, הבקשת סליחה כביכול של האוס, שהיא אמיתית, שהאוס באמת התכוון לכל מילה... >< אני כולי צפייע לפרק הבא. מקווה שגם אתם נהניתם כמוני מהפרק, איך לא? מה...?...XD המשך יום נעים אנה

Papito

New member
אפשר לספר להם על הפדיחה בפרק?

בדקה 11:40 בנקודה שהאוס קם מהכסא לדלת (לכיוון המעלית), הוא הולך רגיל בלי צליעה

Elizabell

New member
וואיי זו באמת פאדיחה אבל

זו פדיחה יותר גדולה לסט מסביב ולעורכים מאשר ליו. הם היו יכולים לומר לו, זה הם שלא שמו לב. >< נו טוב...

pink panther 8

New member
זה לא נכון....

הוא מתחיל את הצליעה שלו כמו שכל אדם צולע עושה(אנ מכירה אחד שצולע במציאות והם מתחילים לצלוע אחרי צעד או אפילו פחות) יו צלע כמו שצריך מה שנקרא חחחח אהה ואם תשימו לב הוא לוקח צעד אחד ואז מתחיל לצלוע בדיוק כשהפררים משתנה אל מחוץ למשרד ולא בתוך המשרד תשימו שוב פעם לב...

ALIAS ROCK ON

New member
Elizabell בא לך לשלוח לי לינק

לתיבת מסרים לא מצאתי תפרק זתומרת מצאתי 2 אבל שניהם דפוקים....

pink panther 8

New member
../images/Emo58.gifפרק טוב!

החיבוק טיפה איכזב...אבל ראו בתגובה שהאוס היה מופתע ואהבתי את המשפט..."תסלחי לי אבל אני צריך ללכת לכלא" חחחחח איך צחקתי....!!! אה וכל הקטע אם ההתנצלות שלו לטריטר אני דווקא חשבתי שזה מאוד בוגר מצידו אנחנו(הצופים) אוהבים לראות את האוס הילדותי האגומניאק אבל הוא לא....לפי דעתי בתוך תוכו(עמוק עמוק בפנים)הוא בעצם אדם מבוגר שמבין את ההשלכות למעשיו....אבל אני ישר קלטתי שההתנצלות שלו הייתה שווה ל...!@@#$#@$ חחחחח הקטע אם קאדי שהיא זייפה למענו ראיות זה היה קטע חזק איך ראו שקשה לה לדבר על זה יואו אני הייתי בשוק ובהתחלה האמנתי שהיא באמת מדברת אמת ואז שהיא אמרה שהיא זייפה את היומן רישומים אני הייתי בשוק!!! מעניין מאוד לראות אם האוס באמת יקשיב לה....יגמור את הגמילה(מה שהוא בבירור לא עושה חחח),יעשה עוד תורניות מרפאה,ינאם בפני סטודנטים..וכו'... והמקרה הרפואי ...מוזר מאוד אני די לא האמנתי שזה מה שבאמת קרה כאילו באמת באנדם יכול לקבל התקפי לב בגלל שהוא רואה בחורה שהוא אוהב... לא נשמע לי מציאותי(אבל נו טוב אם זה קרה פעם אז אין לי על מה להיתווכח). אהה ועוד משהו קטן ממש קטן צ'ייס בפרק הזה היה יחסית מאוד טוב שהוא הביא את ההברקה שלו לגביי הכאבים של החולה כשאף אחד מהאחרים לא חשב על זה... וזהו בעיקרון מקווה שלא שיעממתי אותכם !! מחכה ליום רביעי הבא!!!!!!!!!

Elizabell

New member
../images/Emo58.gifאני התכוונתי

להתנצלות של האוס לוילסון ולווא דווקא לטריטר. אם כבר הזכרת את ההתנצלות הזו, אני חושבת שזו הייתה התנצלות אמיתית. אפשר פשוט לראות את זה במבט של האוס, הוא פשוט היה מוכן להתנצלות הזו כדי שיישאר במשרה שלו. זה הגיוני ואמיתי לחלוטין. אני התכוונתי על ההתנצלות של האוס, זו בערך התנצלות, השיחה שניהלו האוס ווילסון כאשר הביא לו את העניבה. זוכרת? ולמה לשעמם? אני אוהבת לקרוא חפירות, תלוי פשוט מה כותבים ואיך. זה לא משנה מה גודל ההודעה
ערב טוב אנה :]

pink panther 8

New member
צודקת...

ההתנצלות שלו לטריטר הייתה די כנה לדעתי... וגם ההיתנצלות שלו לווילסון הייתה כנה ראו שהוא באמת היתכוון לזה...אפשר לדעת כי שהוא דובר אמת הוא בדר"כ מנמיך את הקול ומוריד מבט זה קורה די הרבה בסדרה ריך לשים לב! ואני גם נהנית לקרוא הודעות אבל את הארוכות ארוכות אני פשוט לא מתחילה בכלל זה נראה כמו ספר חחחח אני חושבת שבכל הזמן שהייתי בפורום פירסמתי איזה שלוש או 2 הודעות חופרות חחח

HLAddict

New member
../images/Emo58.gif

ההתנצלות שלו לטריטר היתה כנה בערך כמו האשפוז שלו לגמילה. לעומת זאת, ההתנצלות שלו לוילסון היתה בוודאות כנה, כי לא היה לו שום אינטרס להתנצל בפניו, וגם וילסון הבין זאת.

../images/Emo58.gif

בעיני החיבוק ממש לא היה מאכזב [לא ידעתי שהוא יקרה קודם, אבל בכל זאת הקטע הזה היה מצוין בעיני] אני לא יודעת מי היה יותר מופתע, אני או האוס. והמשפט שהוא אמר לך אחרי כן באמת היה מצחיק
עוד דבר שגרם לי לצחוק בפרק היה הקטע בו האוס אמר לשומר ההוא שנתן לו תרופות שהוא "קרן שמש ביום מעונן" או מה שזה לא היה

Elizabell

New member
גם אני הופתעתי מהחיבוק שלהם.

אבל זה היה דווקא נחמד. אפשר לראות שזה לא חיבוק רומנטי. ולנקודה השניה שציינת. האוס שיחק עם אוריגמי שמחולק כזה ל4 חלקים, כל אחד צבוע מעל בצבע כל שהוא. זה שאוחז באוריגמי שואל אחר, צבע ומספר. השני בוחר, נמשל בחר כחול -6,עושים תנועות קדימה והצידה עם ההאצבעות של היידים, והריבוע שיוצא בסוף, כתוב משהו על האדם השני. אם לא הבנתם, כניראה לא הסברתי כל כך טוב.>< אני מכינה כאלה כל הזמן, אויש איזה ילדותית אני, אבל זה כייף! אפשר ממש להשתעשע עם זה! האוס ביקש ממנו שיבחר צבע, והוא לא ענה, אז האוס בחר לבד, ואמר מה כתוב בריבוע...XDXDXD

../images/Emo58.gif מעליי, לא לשכוח לסמן!

ולאוריגמי הזה קראתי בזמנו "קוואה קוואה"
הייתי מכינה די הרבה כאלו כשהייתי ילדה קטנה

Papito

New member
כולם היו קוראים לו קוואה קוואה

אני לא זוכר ילדים בסביבה שלי שקראו לזה "אוריגמי"

Elizabell

New member
>< חברי גם קראו לזה קוואה קוואה אבל

אני תמיד אהבתי לקרוא לזה אוריגמי. >< XD
וכך כניראה תם לו נושא הקוואה קוואה...
אווו...