../images/Emo58.gif
ראיתי רק קטעים מהפרק, היות ונאלצתי להתכונן תוך כדי למצגת שכרגע סיימתי להעביר (היה סביר בהתחשב בכמות הזמן המינימלית שהושקעה, תודה ששאלתם). כעת אני מחכה שירד הקובץ כדי לראות אותו כמו שצריך, אבל נראה לי שאת רוב קטעי הcharacter-driven ראיתי. הקטע בסוף עם הויקודין ו-וולדמורט וההבעה של וילסון היה פשוט... אין מילים. טוב לא הפכו את האוס לרכיכה מוחלטת, ועוד יותר טוב שלא העבירו אותו גמילה, בעיקר כי הוא לא מכור(!). חבל שלא ניצלו את ההזדמנות להעביר אותו למשכך כאבים אחר, אבל ניחא. האוס התנצל גם בפני טריטר, וההתרפסות שלו בפניו היתה איומה ונוראה וכל כך לא האוסית שכמעט בכיתי, גם אם הוא עשה את זה רק כדי להימנע ממאסר. טריטר גם ממש לא יצא מושפל בסוף, למרבה הצער, וקאדי עוד העזה להגן עליו! אחרי שמעשיו בפרק הקודם (וגם הנוכחי) הבהירו שהוא ממש לא מעונין בטובתו של האוס, רק בהשפלתו. בכל אופן, ברוך השם, האיש והאובססיה עזבו את הבנין, אפשר להמשיך הלאה. האוס התנצל בפני וילסון בכנות, אני בטוחה בזה. לא היה לו שום אינטרס לשקר (לפחות לא כזה שאני ראיתי). חשבתי שיהיו התנצלויות כלפי קאדי וצ'ייס, אבל האמת שאני די שמחה שלא היו (כאמור, האוס מתנצל זה לא האוס). ואיפה קאמבק סרקסטי לאמירה של קאדי שעכשיו she owns his ass? איפה הצהרה האוסית בסגנון "if I go down, you go down כך שאין סיכוי שאני אעשה את כל מה שאמרת עכשיו"? החיבוק של קמרון היה יותר משונה ממה שחשבתי, אבל מראש ידעתי שזה לא חיבוק רומנטי כך שלא פיתחתי ציפיות. מה שהכי משונה זה שהפרומו בסוף הפרק היה בכלל לOne Day, One Room והקריין אמר שהוא ישודר בעוד שלושה שבועות. מה עם Needle in a Haystack שאמור להיות משודר בשבוע הבא? אמרתי לך שיהיה פרק לא משהו? נפלא שהאוס חזר, והיה לי כיף לצפות ברמה פיזיולוגית ממש (גנבתי הצצות בין פסקה לפסקה שהכנתי להרצאה), אבל לטווח הרחוק, זה ממש לא מסוג הפרקים שארצה לצפות בהם שוב ושוב ושוב (לא שלא אעשה זאת, כי זה פרק של האוס ואני האוס-פריק, אבל אני מניחה שאת מבינה את הכוונה).