החוויה שלי מפרק 3X11-> ../images/Emo58.gif../images/Emo9.gif
לפני כמה זמן סיימת לצפות בפרק הזה ופשוט לקחתי נשימה עמוקה יותר, וחייכתי. הפרק הזה הוא אחד הטובים ביותר. נהניתי לצפות בהשתלשלות אירועי הפרק. בהתחלה גם אני חשבתי שהאישפוז גמילה הזה היא הצגה, או יותר נכון, כלי כדי להשיג את המטרה העיקרית. אך אני אישית, לא מאמינה באמת שזו כולה הצגה. בסוף הפרק, ווילסון שאל את האוס, על ההתנצלות, והאוס אמר תחשוב מה שאתה רוצה. אוקיי, גם אני. אני חושבת משאני רוצה, שיש כאן עוד צדדים, האוס התאשפז כדי לראות עד כמה רחוק הוא יוכל להגיע. בסוף הפרק, כשאנו מגלים, שהוא לא מתכוון להמשיך עם האשפוז, (או שאני הבנתי לא נכון) ניתן לראות שהאוס כביכול מרוצה, אבל לא ממש. אולי כי רק למחרת בבוקר הוא יצא מהחור הזה. היה גם את הקטע שבו טריטר, כאשר השופטת קבעה שהתיק בוטל, אמר להאוס: "בהצלחה, אני מקווה שטעיתי לגבייך" זה כל כך בולשיט מבחינתי! אין מצב, שתוך כמה שניות בנאדם משנה את דעתו כל כך מהר. אלא אם כן הוא מכונה. טריטר כל משהוא רצה זה לנקום בהאוס ולהראות לו מאיפה משתין הדג. (סורי) טריטר שם לב, שבסוף האוס לא יצא "זוכה", כי בכל זאות הוא ישן בכלא, אפילו אם זה רק ל24 שעות. טריטר נהנה לראות את האוס סובל, כי הוא מרגיש שהוא לימד את האוס לקח. הוא טועה. אך טריטר ניסה לשנות את שיטת העבודה של האוס והוא הלך רחוק מידי. אי אפשר לחנך אנשים ככה סתם, אחרי שכבר יש לפניהם נסיון חיים כה רב וכבר האופי שלהם מטבע כל כך עמוק בתוכם ששום דבר קטן שכזה, לא יכול לשנות אותם. כנ"ל לגבי האוס, אני לא מאמינה שצעד שכזה יכול לשנות אותו, אני אפילו לא ציפיתי לכך, כנ"ל לגבי המשפט הנכון שהאוס אמר בפגישה הקבוצתית באשפוז. כל משקיוויתי למצוא בפרק הזה בהאוס הוא שיעריך את קאדי. כל הפרקים אפשר לראות שאיכשהו האוס מכבד אותה, בצורה מעוותת משלו :] מרבה להקניט אותה ואפילו העליב אותה באחד מהפרקים הקודמים, נכון, הוא היה בכאבים עזים, אפשר להבין את זה, אבל מעולם לא חשבתי שהאוס יהיה כל כך מרושע באותו הרגע. האוס יודע בדיוק איפה נמצאת הנקודה הרגישה אצל בנאדם. (אני רואה את זה כיתרון,להשגת כוח, מרושע קצת, אבל אני לא יודעת מה איתכם...) עכשיו, כאשר היא הצילה את המשרה שלו, הוא חייב לה. וההרגשה הזו, של "חייב לה", זו הרגשה לא נעימה כל כך. וזה משמעניין לראות בהמשך, איך הוא יתמודד עם זה. אני קצת מצערת בשביל ווילסון, הוא מכיר את האוס, ותומך בו, היחיד שאכפת לו באמת. ראיתי שבכל זאות הוא קיווה שזה נכון, הבקשת סליחה כביכול של האוס, שהיא אמיתית, שהאוס באמת התכוון לכל מילה... >< אני כולי צפייע לפרק הבא. מקווה שגם אתם נהניתם כמוני מהפרק, איך לא? מה...?...XD המשך יום נעים אנה