36K דמג במכה אחת

icy woman

New member
גם אני הייתי רצינית

נכון שגם עד עכשיו היה לי ציוד טוב- הודות לעבודה קשה של סיוון (שגם אתה הרגשת את תוצאותיו...
) והמטה הזה אכן משהו מיוחד!!! תגיע לרמה 130, מי יודע? אולי גם לך יהיה יש לך למה לצפות

Don Nirtin

New member
הקטע שזה נורא יקר../images/Emo87.gif

150+ מיל לדעתי. ואין לי את התקציב הזה אפילו. אופה.

Don Nirtin

New member
זה רחוק באמוריה../images/Emo87.gif

ואין לי כוח לנסוע כל יום ללודי חזרה לאימונים... לא ללודי- ליפרי... בלע

miss_t

New member
אל תהיה, זה ממש מהנה (לפחות לי)

ובסופ"ש האחרון עשיתי 3 מיל! (מלהיות מחוברת 4 שעות +-)

deisy

New member
ניר ../images/Emo6.gif

אתה מכיר את השרביט של ה E-WAND? השרביט הזו מתאימה לרמה 130 ומיועדת לסוגי המתקפות של הקוסמים.. איריס בתמונה משתמשת בזו שמתאימה למתקפת הברקים ולכן הדמג' שלה כזה מדהים! מעבר לעובדה שיש לה אחלה ציוד.. אבל בוא נגיד, אם אני עם הבישופית אקח את השרביט הזו אני לא אעשה כזה דמג' כמו שלה גם אם זה יהיה ברמה שלה... אבל אני יכולה לעודד אותך ולהגיד לך שבעבודה רביעית הדמג' שלך ישתנה פלאים, ברגע שתקבל את הבליזרד תבין למה הכוונה... סבלנות, לאט לאט תשדרג ציוד.. תעלה רמות...אל תשכח שהיא ברמה 85+ לא עשתה דמג' כזה
גם אתה תגיע לשם...

Don Nirtin

New member
אבל נמאס ליייייייי../images/Emo87.gif

נמאס לי מ2/3K של דמג'. זה דמג' של חלשלושיםםםםםםםםםםם.

IceFairy

New member
נירוש, אני בהחלט יכולה להבין אותך, אבל ...

תאמין לי שתגיע לשם, אני מכירה את הרמות האלו שאתה נמצא בהם, מה שחשוב זה לא להשבר, אתה לא זוכר שגם אני הרגשתי ככה? ותמיד הזכירו לי שבעבודה רביעית הקושי של העבודה השלישית ישתלם מאד בסופו של דבר ואני אשכח כמה חלשה הייתי בעבודה שלישית, בינתיים, כמו איריס וגלית, יכולה רק לחזק אותך, לקוסמי קרח יש יופי של דמג' וברמות הנמוכות דוקא על ההארפס, אני זוכרת שכבישופית ברמות 20+ וגם שרון יכולה לאשר את זה, כי אני יודעת שגם היא עברה את זה וכתבה את זה כאן אפילו, הדמג' שלנו בהארפס כבישופים לא היה גבוה כשל זה של קוסמי הקרח בעבודה רביעית, אז נכון שהכל תלוי בסוג המפלצת ולאיזה סוג של התקפה הן רגישות, אבל שורה תחתונה, אתה תגיע לעבודה רביעית ומהר מאד תשכח את הקשיים של העבודה השלישית, בינתיים יכולה לשלוח לך
ים וחיזוקים

Don Nirtin

New member
אני אפילו לא מסתפק ב100 עגול../images/Emo87.gif

מספיק לי 90!!!! מספיק לי לדעת שהגעתי למספר טוב!! נאי רוצה שיפור בדמג' הכל כך בינוני שהתרגלתי אליו מהעבודה השנייה שלי! אוף!

Guid

New member
אוי, ניר...

רואים שלא היה לך האנטר מעולם... ,_,

icy woman

New member
ניר

תשלח לי במסר את הבילד שלך- כמה נקודות שמת בכל סקיל. החל מעבודה שניה וכמה יש לך בסטטים, כולל DEX , STR אני אבדוק

למעלה