36K דמג במכה אחת

Hasselblad

New member
36K דמג במכה אחת ../images/Emo2.gif

פשוט אין מילים!!! התמונה הבאה לקוחה מתוך ניסיון התאבדות בפאפ... וזה עוד בסיבוב השני... איריס עושה על הפאפ 36K או יותר נכון כבר קרוב ל 37K דמג במכה אחת!!!! איריס יא מלכה
מזל טוב על ה E-WAND החדש

deisy

New member
המלכה הנובית שלנו ../images/Emo99.gif

שלא שמה לב איזה דמג' היא עושה עד סיון צעקה עליה "hit i wanna take pic" .. הזוי, האלמנט הזה פשוט מדהים! תתחדשי אחותי!
כל מכה שלך מכה!!! (נו... אני חייבת להגיע מהר ל 130
)

icy woman

New member
WOW

רק עכשיו אני רואה לראשונה את הדאמג' של הנשק המדהים הזה. סיווני-תודה, תודה , תודה על הנשק
ונכון, אני מתחרה רצינית לתואר הנוביות של השנה...

deisy

New member
כמו כולנו מותק ../images/Emo8.gif

בדיוק עכשיו הלכתי לבדוק אם הגנסיס עושה משו לפאפ כי בפאפ השני שעשינו לא ראיתי את הפס חיים
אבל כנראה שמתתי פשוט מהר מידי
כי יש ביוטיוב בישופ רמה 123 שעושה סולו פאפ

בישופ יכול לעשות סולו פאפ

כאשר יש לו AR ממוקסס. ואגב גלית, הEWAND הוא לא בשביל בישופים. לא רק שהוא לא יעלה לך את ההתקפה, אלא יוריד לך ממנה
נקסון מתעללים בנו יותר ויותר. זה מתאים רק לאלמנטים של קרח ואש.

Hasselblad

New member
יוריד???

הוא לא מוריד עד כמה שידוע לי, מה גם שיש לו סטטים טובים בפני עצמם. לפי ההסברים בפורומים של סלייפי הוא מוסיף 10% התקפה לכל הקוסמים ועוד התקפה עם משתמשים בסקיל שתואם לאלמנט (שאת החלק הזה אין לבישופים כי אין אלמנט של הולי)

ככה אני הבנתי מאנשים

שכן, זה מוריד מהDMG. אז אולי הבנתי לו נכון... אני הבנתי ששום בישופ לא קונה את השרביט הזו כי הוא לא מועילה. ובאסה.. למה אין הולי? גם נאמר לי שלא מתכוונים לעשות...

Hasselblad

New member
מה??

טוב אז יש מלא מלא בישופים שיש להם אלמנט... בברה יש מלא שאני מכירה אפילו הבישופית שמארגת את הזאקום קנתה אחד בכמעט ביל. יתכן, שכן לבישופים המחיר לאלמנט מוגזם כי הוא לא נותן להם הרבה כמו שהוא נותן לכל קוסמי האייס ופויזן, אבל מי שיש לו כסף בהחלט קונה.

icy woman

New member
ה E-WAND

נועד כדי לאזן את הפערים שנקסון בין בישופ לקוסמים האחרים. זו הסיבה שהם לא מתכננים ליצר מטה דומה לבישופים.

deisy

New member
מממ...בישופ יכול סולו פאפ גם עם גנסיס

תריצי יוטיוב ותראי בישופ רמה 123 עושה סולו פאפ עם גנסיס... והE WAND לא מוריד ... הוא מוסיף 10% להתקפה ... נכון שבגדול זה לא ממש "שווה" מבחינה כלכלית למי שאין תקציב ונכון שלקוסמי רעל וקוסמי קרח הוא נותן הרבה יותר, אבל עדיין שווה גם לבישופים (כמובן אם יש תקציב..) לא אחת ראיתי בישופים עם הוונד הזה... מה שכן זה ממש לא משנה איזה כי באמת אין אחד שמיועד להולי אז כולם נותנים את אותו אפקט...

deisy

New member
או קונים ב FM או גג'ה

של זיפנגו או NLC... מה שכן, הדרופ רייט שלו בגג'ה ממש נכון לצערי כרגע.... בהצלחה!

Don Nirtin

New member
יופי.../images/Emo87.gif

למה אני נלחם על דמג' טוב והיא עם דמג' כזה פצצה. בעע.?

IceFairy

New member
בעבודה רביעית גם אתה תהיה פצצה ../images/Emo13.gif

יפה מאד איריס
תתחדשי על ה-WAND

למעלה