בתקווה שאני אספיק הכל....
everytime: בעברית: תבחין בי קח את ידי למה אנחנו זרים כש- אהבתנו חזקה למה להמשיך בלעדיי? בכל פעם שאני מנסה לעוף אני נופלת ללא כנפיי אני מרגישה כל כך קטנה אני מניחה שאני צריכה אותך מותק ובכל פעם שאני רואה אותך בחלומותיי אני רואה את פרצופך, זה רודף אותי אני מניחה שאני צריכה אותך מותק אני גורמת להאמין שאתה פה זו הדרך היחידה אני רואה ברור מה שעשיתי זה נראה שאתה ממשיך הלאה בקלות בכל פעם שאני מנסה לעוף אני נופלת ללא כנפיי אני מרגישה כל כך קטנה אני מניחה שאני צריכה אותך מותק ובכל פעם שאני רואה אותך בחלומותיי אני רואה את פרצופך, זה רודף אותי אני מניחה שאני צריכה אותך מותק גרמתי לגשם לרדת בבקשה סלח לי חולשתי גרמה לך כאב והשיר הזה הוא הסליחה שלי בכל פעם שאני מנסה לעוף אני נופלת ללא כנפיי אני מרגישה כל כך קטנה אני מניחה שאני צריכה אותך מותק ובכל פעם שאני רואה אותך בחלומותיי אני רואה את פרצופך, זה רודף אותי אני מניחה שאני צריכה אותך מותק __________________________________________________________ DON'T LET ME BE THE LAST TO KNOW בעברית: חבריי אומרים שאתה מעוניין בי ושאתה צריך אותי נואשות הם אומרים שאתה אומר שאנחנו מושלמים אבל אני צריכה לשמוע את זה ישר ממך אם אתה רוצה שאני אאמין שזה נכון חיכיתי כל כך הרבה זמן שזה כואב אני רוצה לשמוע אותך אומר את המילים, בבקשה אל, אל תתן לי להיות האחרונה לדעת אל תירתע, פשוט תן לזה לזרום אני צריכה לשמוע אותך אומר שאתה זקוק לי כל הדרך הו אם אתה אוהב אותי אז אל תתן לי להיות האחרונה לדעת שפת הגוף שלך אומרת כל כך הרבה כן, אני מרגישה את זה בדרך שאתה נוגע אבל עד שלא תאמר את המילים זה לא מספיק בוא תגיד לי שאתה מאוהב, בבקשה אל, אל תתן לי להיות האחרונה לדעת אל תירתע, פשוט תן לזה לזרום אני צריכה לשמוע אותך אומר שאתה זקוק לי כל הדרך הו אם אתה אוהב אותי אז אל תתן לי להיות האחרונה לדעת בוא מותק, בוא יקירי, הו כן... בוא ותתן לי להיות האחת בוא עכשיו, הו כן אני צריכה לשמוע אותך אומר שאתה אוהב אותי כל הדרך ואני לא רוצה לחכות עוד יום אני רוצה להרגיש כמו שאתה מרגיש אל, אל תתן לי להיות האחרונה לדעת אל תירתע, פשוט תן לזה לזרום אני צריכה לשמוע אותך אומר שאתה זקוק לי כל הדרך הו אם אתה אוהב אותי אז אל תתן לי להיות האחרונה לדעת _____________________________________________________________ SHADOW בעברית: הגוף שלך חם אבל אתה לא אתה נותן קצת לא הרבה אתה הופך את אהבתך עד שאנחנו מתנשקים אתה כל מה שאני רוצה אבל לא ככה אני רואה אותך נעלם אבל אתה, אתה מעולם לא היית כאן זה רק צל אף פעם לא אתה זה רק צל לא אף אחד אחר זה רק צל ממלא את החדר מגיע מאוחר ועוזב כל כך מוקדם ועוזב כל כך מוקדם הגוף שלך נותן אבל אז נרתע השמש קורנת השמיים שחורים יכול להיות רק סימן אחר לא יכולה להשאיר מה שלא שלי הצחוק שלך עוד שוהה אבל אתה, אתה כמעט הסתלקת זה רק צל אף פעם לא אתה זה רק צל לא אף אחד אחר זה רק צל ממלא את החדר מגיע מאוחר ועוזב כל כך מוקדם ועוזב כל כך מוקדם איך אני יכולה לאמר לך אם אתה מתכוון למה שאתה אומר אתה אומר את זה בקול רם אבל נשמע כל כך מרוחק אולי היה לי מבט חטוף על הנשמה שלך שזה היה הצל שלך שראיתי על הקיר אני רואה אותך נעלם אבל אתה, אתה מעולם לא היית כאן זה רק צל אף פעם לא אתה זה רק צל לא אף אחד אחר זה רק צל ממלא את החדר מגיע מאוחר ועוזב כל כך מוקדם ועוזב כל כך מוקדם זה רק צל אף פעם לא אתה זה רק צל לא אף אחד אחר זה רק צל ממלא את החדר מגיע מאוחר ועוזב כל כך מוקדם ועוזב כל כך מוקדם זה רק הצל שלך... __________________________________________________________ זהו... את בורן טו מייק יו האפי אסי תירגם... גם ככה התעייפתי... מקווה שזה מספיק טוב