...

...

אולי מישו יודע מה המילים של השיר "sometimes"
ומה התרגום של המילים לעברית...
תודה מראש

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif

You tell me you´re in love with me Like you can´t take your pretty eyes away from me It´s not that I don´t want to stay But every time you come too close I move away I wanna believe in everything you say ´Cause it sounds so good But if you really want me, move slow There´s things about me you just have to know CHORUS: Sometimes I run Sometimes I hide Sometimes I´m scared of you But all I really want is to hold you tight Treat you right, be with you day and night Baby all I need is time I don´t wanna be so shy Every time that I´m alone I wonder why Hope that you will wait for me You´ll see that you´re the only one for me I wanna believe in everything that you say ´Cause it sounds so good But if you really want me, move slow There´s things about me you just have to know Repeat CHORUS Just hang around and you´ll see There´s nowhere I´d rather be If you love me, trust in me The way that I trust in you Repeat CHORUS הפירוש של הפזמון (כי אין לי כוח לכל השיר): לפעמים אני בורחת לפעמים אני מתחבאת לפעמים אני מפחדת ממך אבל כל מה שאני רוצה זה לחבק אותך חזק להתנהג אליך כראוי להיות איתך בימים ובלילות מותק כל מה שאני צריכה זה זמן..

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאני לא יכול לעשות חצי עבודה../images/Emo7.gif

אתה אומר לי שאתה מאוהב בי שאתה לא יכול להסיר ממני את העיניים שלך זה לא שאני לא רוצה להשאר אבל כל פעם שאתה מתקרב יותר מידי אני זזה הצידה אני רוצה להאמין לכל מה שאתה אומר כי זה נשמע כ"כ טוב אבל אם אתה באמת רוצה אותי, לאט לאט יש דברים שאתה צריך לדעת עלי לפעמים אני בורחת לפעמים אני מתחבת לפמעים אני מפחדת ממך אבל כל מה שאני רוצה זה לחבק אותך חזק להתנהג אליך כראוי להיות איתך בימים ובלילות מותק כל מה שאני צריכה הוא זמן אני לא רוצה להיות כ"כ ביישנית כל הזמן שאני לבד אני תוהה למה מקווה שתחכה בשבילי אתה תראה, אתה האחד והיחיד בשבילי אני רוצה להאמין לכל מה שאתה אומר כי זה נשמע כ"כ טוב אבל אם אתה באמת רוצה אותי, לאט לאט יש דברים שאתה צריך לדעת עלי לפעמים אני בורחת לפעמים אני מתחבת לפמעים אני מפחדת ממך אבל כל מה שאני רוצה זה לחבק אותך חזק להתנהג אליך כראוי להיות איתך בימים ובלילות מותק כל מה שאני צריכה הוא זמן רק תסתובב מסביב אין שום מקום שאני מעדיפה להיות אם אתה אוהב אותי תבטח בי כמו שאני בוטחת בך..

הנה ../images/Emo140.gif

You tell me you're in love with me That you can't take your pretty eyes away from me It's not that I don't want to stay But everytime you come to close I move away I wanna believe in everything that you say Because it sounds so good But if you really want me, move it slow There's things about me you just have to know Sometimes I run Sometimes I hide sometimes I'm scared of you But all I really want is to hold you tight Treat you right, be with you day and night baby all I need is time I don't wanna be so shy, uh-uh Everytime I am alone I wonder why Hope that you will wait for me You see that, you're the only one for me I wanna believe in everything that you say Cause it sounds so good but if you really want me, move it slow There's things about me, you just have to know Sometimes I run (Sometimes) Sometimes I hide Sometimes I'm scared of you But all I really want is to hold you tight Treat you right, be with you day and night All I really want is to hold you tight treat you right, be with you day and night Baby, all I need is time Just hang around and you'll see There's nowhere ill ever be If you love me, trust in me The way that I trust in you Oh, yeah Sometimes I run (Sometimes) Sometimes I hide Sometimes I'm scared of you But all I really want is to hold you tight (hold ya tight) Treat you right, be with you day and night (day and night) Sometimes I run Sometimes I hide (sometimes) Sometimes I'm scared of you But all I really want is to hold you tight treat you right, be with you day and night (day and night) All I really want is to hold you tight Treat you right, be with you day and night baby, all I need is time _________________________________________________________________ ובעברית: אתה אומר לי שאתה מאוהב בי שאתה לא יכול להוריד את עיניך היפות ממני זה לא שאני לא רוצה להישאר אבל כל פעם שאתה מתקרב יותר מידי אני זזה הצידה אני רוצה להאמין בכל מה שאתה אומר כי זה נשמע כל כך טוב אבל אם אתה באמת רוצה אותי, תזוז לאט יש דברים עליי שאתה צריך לדעת לפעמים אני רצה, לפעמים מתחבאת לפעמים אני פוחדת ממך אבל כל מה שאני רוצה זה להחזיק אותך חזק להתייחס אליך טוב, להיות איתך יום וליל מותק כל מה שאני צריכה זה זמן אני לא רוצה להיות ביישנית כל פעם שאני לבד אני תוהה למה מקווה שתחכה לי אתה רואה שאתה האחד בשבילי אני רוצה להאמין בכל מה שאתה אומר כי זה נשמע כל כך טוב אבל אם אתה באמת רוצה אותי, תזוז לאט יש דברים עליי שאתה צריך לדעת לפעמים אני רצה, לפעמים מתחבאת לפעמים אני פוחדת ממך אבל כל מה שאני רוצה זה להחזיק אותך חזק להתייחס אליך טוב, להיות איתך יום וליל מותק כל מה שאני צריכה זה זמן רק תהיה בסביבה ואתה תראה אין מקום שאני אהיה בו אם אתה אוהב אותי תבטח בי באותה דרך שאני בוטחת בך לפעמים אני רצה, לפעמים מתחבאת לפעמים אני פוחדת ממך אבל כל מה שאני רוצה זה להחזיק אותך חזק להתייחס אליך טוב, להיות איתך יום וליל מותק כל מה שאני צריכה זה זמן מקווה שזה טוב... סתם תירגמתי חפיף...

כרגע בדקתי את התרגום באנגלית

של אסי וידעתי ששלי שגוי... מי אמר שגוגל זה משו טוב? בקיצור זה התירגום המדויק: רק תהיה בסביבה ואתה תראה אין מקום שאני מעדיפה להיות בו אם אתה אוהב אותי תבטח בי באותה דרך שאני בוטחת בך

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifזה לא התרגום, זה אני ../images/Emo3.gif

סתם סתם..גוגל שומר על זכויות יוצרים...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאז..

הוא לא מדייקים במילים כדי לא לפגוע בזכויות יוצרים..

../images/Emo26.gif

אני רוצה מילים של עוד שירים ולא נעים לי לבקש ממכם שתמצאו לי..אז אתם יכולים להגיד לי מאיפה אתם לוקחים את זה

איזה שירים את צריכה?

אם זה שירים של אמנים באופן כללי יש את הקישור פה... ומחפשים אמנים לפי האות הראשונה של השם משפחה
ואם של בריטני, אז יש את מגוון הדיסקים כאן... פשוט תבחרי אחד...
ואם את צריכה גם את התרגום לעברית, אז פשוט תאמרי את שם השיר, ואסי ואנוכי נירתם למשימה ונתרגם

תודה מותק :)

אם בא לכם ויש לכם זמן אז אני צריכה תרגום ל..:
don't let me be the last to know
everytime
shadow
born to make you happy ה-מ-ו-ן תודה מראש...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifשוב נידבו אותי...../images/Emo46.gif

born to make u happy אני יושבת כאן לבד בחדר וחושבת על הזמן שהיה לנו אני מסתכלת על התמונה שבראשי עושה הכל כדי להבין אני באמת רוצה לדעת במה טעינו עם אהבה שהייתה חזקה כ"כ אם רק הית כאן הערב אני יודעת שהיינו יכולים לסדר ת'מצב אני לא יודעת איך לחיות בלי אהבתך נולדתי כדי לשמח אותך כי אתה האחד והיחיד בתוך ליבי נולדתי כדי לשמח אותך תמיד ולנצח אתה ואני ככה החיים שלנו צריכים להיות אני לא יודעת איך לחיות בלי אהבתך נולדתי כדי לשמח אותך אני יודעת שאני משטתה מאז שעזבת אני מעדיפה לוותר על זה ולהמשיך הלאה כי לחיות בחלום שלך ושלי לא כך חיי צריכים להיותאני לא רוצה לבכות בשבילך אז תסלח לי אם אני עושה זאת אם רק הית כאן הערב אני יודעת שהיינו יכולים לסדר ת'מצב אני לא יודעת איך לחיות בלי אהבתך נולדתי כדי לשמח אותך כי אתה האחד והיחיד בתוך ליבי נולדתי כדי לשמח אותך תמיד ולנצח אתה ואני ככה החיים שלנו צריכים להיות אני לא יודעת איך לחיות בלי אהבתך נולדתי כדי לשמח אותך הייתי עושה הכל, הייתי נותנת לך את עולמי הייתי מחכה לנצח כדי להיות החברה שלך רק תקרא בשמי, ואני אהיה שם רק כדי להראות לך עד כמה אכפת לי אם רק הית כאן הערב אני יודעת שהיינו יכולים לסדר ת'מצב אני לא יודעת איך לחיות בלי אהבתך נולדתי כדי לשמח אותך כי אתה האחד והיחיד בתוך ליבי נולדתי כדי לשמח אותך תמיד ולנצח אתה ואני ככה החיים שלנו צריכים להיות אני לא יודעת איך לחיות בלי אהבתך נולדתי כדי לשמח אותך בום.

היי אסי! ../images/Emo46.gif

יש בעיות? קשה לך לתרגם? אחרי כל השיעורי עזר שעשיתי לך באנגלית? תתבייש לך! אתה צריך להתנדב מרצונך אפילו!

../images/Emo46.gif אני לא!!!

תתבייש לך! ככה אתה אומר לי? אתה בכלל לא פה בשביל לגרד לי בברך! אתה לא פה בשביל לעשות לי מסז' ברגליים! אתה לא פה בשביל להביא לי מלפפונים חמוצים באמצע הלילה! אתה לא יודעת איזה רעש אני עושה בשביל אישה בהריון!!! חצוף!!!

למעלה