30 לרפאל ז"ל - עדכונים

נאשא

New member
משתתפת בעלות

ומבקשת ממך נייטי לחרוג בנושא ולשלם עבורי (אני מבקשת ממך כי אני בודאות אראה אותך בפסח. כלומר, חסר לך שלא). מחכה להוראות בענין הכיתוב. אריאן, איתך במחשבותי. הלואי ויכולתי להיות.

ariane

New member
הבעיה איתך שכל פעם שאת בא לפה

אני נוסעת לכיוון השני

נאשא

New member
ואני דוקא שמחה

שאת נוסעת. אני חושבת שאת מאד זקוקה לפינוק הזה של בית, ומי כמוני מבינה כמה הוא חסר כשרחוקים. אריאן, חבל לי שכנראה לא נתראה, אבל מקווה שאת מרגישה את האהבה שלי גם בלי להתראות.

אפכל

New member
נייטי, לא הצלחתי להגיע לשבעה

ורוצה להגיע ל30. זה בסדר? אם כן, איפה נפגשים?

נייטי

New member
ברור שזה בסדר

כמו שאמרתי, זה יהיה או בביתי שבת"א או בביתה של מעיין שנמצא באיזור גוש דן רבתי.

אפכל

New member
התכוונתי לבית עלמין.

אני אגיע בכל מקרה. מקווה שאין כמה כניסות ושאצליח למצוא. אני אפילו לא יודעת איזו משפחה אני מחפשת.... אבקש לגילוי מצבה של רפאל בן אריאן. אני מניחה שידעו להנחות אותי. תודה.

לצערי ביום חמישי אהיה באזכרה אחרת

של סבי ולא אוכל להגיע. אשמח להשתתף ברכישה, אם מגיעה מישהי מהדרום אעביר עימה, אם לא אמצא את הדרך להעביר. מצטערת שלא אוכל להגיע.

zofo

New member
../images/Emo146.gif

אשמח להשתתף ברכישת העץ. אם מישהי מהצפון רוצה להצטרף למפגש אשמח למסר. בכל מקרה גם אם לא אוכל להגיע למפגש אמצא דרך להעביר לך את הכסף לרכישה.

צפון זה מילה כללית מאוד

אתן שתיכן בצפון במרחק של שעה וחצי נסיעה זו מזו...

mic75

New member
משתתפת

* קודם כל נייטי עם את צריכה נוסף למפגש אין בעיה אצלי לעשות את המפגש *אני רוצה להשתתף ברכישת העץ * ואבוא למפגש איפה שתחליטו שהוא יהיה * לצערי אני לא יכול לבוא מחר ל 30 תתני ממני נשיקה גדולה לאריאן

אםדניאל

New member
אשתתף בקניה

אני רק לא יודעת איך להעביר את הכסף. אני מניחה מדובר בכמה עשרות, אז אולי לשלוח בדואר? ובכלל אם משהיא מהצפוניות הרחוקות נוסעת, אשמח לדעת)

א וש ר י

New member
משתתפת בעץ...../images/Emo145.gif

מחר לא יכולה להגיע, אבל ביום חמישי, אגיע, אפילו אם זה לקצת. אפשר להצטרף לנסיעה.... (ירושלמיות...)

נייטי

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifירושלמיות - שימו לב../images/Emo41.gif

אמאדובה

New member
גם אני אגיע ורוצה טרמפיסטית

אושרי, אם את או מישהי אחרת רוצה להצטרף אליי או להפך - אשמח. אני לא רוצה לנהוג לבד בלילה.

חוה76

New member
אני בחיים ורוצה לנסות להגיע!!!!

חמודה אני רוצה להצטרף אלייך, החשש היחיד שלי זה שאני כל היום בצרצורים בלתי פוסקים וקצת מפחיד אותי להתרחק אבל נראה לי שהמטרה מקדשת את הטיול במקרה הזה. תשלחי לי מסר אם מתאים לך שנסע יחד?

למעלה