30 לרפאל ז"ל - עדכונים

../images/Emo130.gif ../images/Emo45.gifאם יהיה אצלי, אגיע בוודאות ../images/Emo8.gif

אם אצלך, מקווה מאוד שכן. ו
על הכל, במיוחד בימים לא פשוטים אלו.

happy

New member
משתתפת

אשתדל מאוד להגיע ביום חמישי. החצי במילואים. אז אני מזמינה ביבי סיטר. אם יקרה משהוא לא צפוי אני אקפיץ את הכסף למעיין ברכה או אליך.

galll11

New member
מאוד רציתי להגיע ולהשתתף במפגש מיוחד זה ../images/Emo10.gif

אבל ביום חמישי אח של בעלי מתחתן.... אבל כן אשתתף בעלות - אמצא דרך להעביר את הכסף.

דיא

New member
../images/Emo124.gifזקוקה לטרמפ בחזור

עד לת"א (תחנה מרכזית עדיף, אבל לא חובה) או עד לראשל"צ

לצערי לא אגיע...משתתפת בעלות העץ

מחפשת דרך להעביר את הסכום (כמה שתגידו). האם מישהי מב"ש או הסביבה נוסעת ואוכל להעביר דרכה?

גם אני מחפשת דרך להעברת הסכום... יש איזו דרומ

ית שמגיעה? יעל, ברבי, קישוא, ווימסי - צרו קשר אם אתן מגיעות כדי שאוכל להעביר אליכן את הכסף - וכנ"ל כמובן כל דרומית אחרת.

whimsical me

New member
אני גם רוצה

לצערי, אין סיכוי שאגיע ביום ה'. אבל רוצה מאד להשתתף ברכישה.

בונגרו

New member
משתתפת בעלות

אשר למפגש: אשמח לפגוש את כולכן אבל זו לא נראית בעיני הזדמנות נאותה למפגש הכרות. אעביר את הסכום שתחליטו עליו לנייטי.

פאקא

New member
באמת? אם כך אני גם אבוא

(אבל באמת, אם אתן חושבות שזה לא מתאים, תשלחו לי מסר אני אקבל את זה בהבנה) וכמובן שאשתתף בעלות

תמי ס

New member
ברור!!!

ואם היינו חושבות שזה לא מתאים לא היינו מתביישות לכתוב זאת כאן. נהפוך הוא - אני מאמינה שאריאן תשמח שתגענה כמה שיותר בנות לזכור אותו איתה.

טאניוש

New member
רוצה להשתתף בעלות העץ

יום חמישי בערב בעייתי מאד. נייטי, אהיה בתל אביב ברביעי, את חושבת שתוכלי כבר להעריך את הסכום כדי שאוכל להקפיץ אליך כסף? כמובן אם מישהי מירושלים מגיעה למפגש, אשמח אם תעביר...

קיטי08

New member
שלום לכולן

נייטי, אשמח להשתתף בקניה. ביום ה אני מסימת לעבוד בתשע, אם אתן קרובות אלי, אשמח לבא (אני ברמת גן) ולא אנא הודיעי לי מי הכי קרובה כך שאעביר לה כסף. תודה

למעלה