30 לרפאל
מעדכנת אתכן בגדול במה שאנחנו מנסים לארגן לקראת ה-30 (אני כבר לא זוכרת מה עדכנתי בפורום, מה במסרים למי ששאלה ומה בטלפונים אז תסלחו לי אם יש חזרה על דברים). בגדול, התכנית היא לנטוע עץ לזכרו של רפאל בגן הילדים של רפאל. אני כרגע מנסה לתאם את כל הנושא מול הגן ומקווה שהדברים יסגרו בימים הקרובים (יש צורך להכין פינה מיוחדת לעץ ולקבל אישורים מהרשות לגבי סוג העץ ועוד כהנה וכהנה בירוקרטיות קטנות אבל יש שיתוף פעולה של הגן ואני מקווה שהדברים יסגרו). מעיין הציעה (ואריאן אישרה שזה בסדר), שלאחר שיהיו אישורים מהגן ולאחר שנדע איזה עץ אפשר לטוע, נארגן מפגש באחד הערבים באיזור המרכז (אפשר אצלי). המפגש יהיה ערב לפני הנטיעה ואליו אני אדאג להביא את העץ המיועד. במפגש נזכור את רפאל ונכין מכתבים קטנים עם מלים לזכרו אותם נתלה על העץ בשרשרת. בתום המפגש אריאן תיקח איתה את העץ ולמחרת נביא אותו (אריאן ועוד כמה בנות שיתנדבו להצטרף לנטיעה) לגן של רפאל כדי לטעת אותו. מאחר ועוד אין לי תשובות מהגן מתי כל הדבר הזה יתאפשר, גם אין לי אפשרות להודיע לגבי מועדים למפגש. אני כולי תקווה שעד יום שני, יום ה-30 בפועל והיום בו עולים לקבר, אוכל כבר לסגור את הלוגיסטיקה, לברר איפה אפשר לרכוש עץ, לבדוק נכונות של בנות להשתתף ברכישה (זה אמור להיות סביב ה-20 שקלים לכל אחת מהבנות בהנחה שנהיה כ15-20 בנות וקצת יותר אם נהיה פחות בנות) ולהודיע על מועדים למפגש כשהעץ כבר זמין. אם למשהיא מכן יש רעיונות נוספים אודה מאוד אם תכתבו לי עליהם כאן או במסר. ולירושלמיות היקרות שמנסות לארגן מפגש פורומי מבורך, אני מתנצלת אבל ממש מבקשת לחכות עם המפגש עד שנדע קצת יותר פרטים כדי שלא יהיה מצב שיהיו שני מפגשים צמודים שלא יאפשרו זמינות למפגש הזיכרון לרפאל. ברור לי שאתן מבינות ורק רציתי לנצלת את ההזדמנות כדי לשלוח לכן נשיקה על היוזמה המבורכת ולבקש שנדחה קצת. תודה.