3 unseen pictures from a magazine

TalovesMj

New member
shaylovesmj

אנשים! תשתמשו בסרגל אם קשה לזהות למי הגיבו
!!

FavO r i Tes

New member
אם כבר! אז יש לי טכניקה מאגניבה../images/Emo9.gif

אולי חלקכם משתמשים בזה, אולי לחלק זה יחדש... בכל זאת! טיפ חביב אם יש שירשור ארוך, ואין מקום לסרגל (
...) פשוט תניחו את העכבר על העיגול של ההודעה, ותגלגלו עם הגלגלת של העכבר למעלה בלי להזיז אותו ותראו בקו ישר לאן היא שורשרהD:

pulpula

New member
ככה זה אבל

כפרע על צליקי. אני מצ'ה עליו. ואם לא הבנת, אז איריס-צליקי, צליקי- איריס. ואני שוב מזכירה, כי כנראה לא הקשבת בשיעור!!!!!!!! צליקי נולד עקב אפייה רבה של המשולש בתנור.|פטוש| CASE CLOSED.

שאלה

למה מייקל שם פיאה? יש לו בעיה עם השיער שלו? ולדעתי עדיף שיקרזל אותו...זה יחזיר אותו לעונה של bad!!!

Jo anne

New member
הוא שם פיאה כי....יש לו

תפחדים שלו, עזבי....אבל בהחלט רוב המעריצים מעדיפים אותו מבוקבק ומתולתל

shaylovesmj

New member
לגבי הפיאות

שנים שאנחנו מנסים להבין למה מייקל חובש פיאות לראשו אך עד היום אין ממש תשובה ברורה בנושא:( כניראה שפשוט מייקל מעדיף חלק ולסדר את השיער כל פעם מחדש עם החלקות ופנים זה לא לעיניין אז פשוט מסדרים לו פאיות משיער טבעי המאות אלפי דולרים... למי שתוההה בדר''כ זה ניראה פצצה...ולפעמים זה קצת מצחיק.....במיוחד הבואש שהוא שם בנוורלנד... וגם בנובמבר 2006 בלונדון... אבל זה מה יש you can like it or not ואגב כולם מתים על תלתלים יותר מאשר על פסטיז' כאילו הלו?זה די ברור..... אהההההההההההההההההההההההה שרונה איפה ימי לונדון 2002 איפה?????????????. או ני יורק 2001?....................... תוחזר התספורת הקצרה לאלתר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

HOT4Umichael

New member
לא יחתייייי לאאא

רק לא 2001.... מסכימה לחזור לשיער קצר (תקופת YANA וכדומה..) רק לא לתקופת אינבינסבל !!! הוא נראה ממש כמו מריקיטה.... אטוצ' לשיער שלא מצליח להסתדר..עדיף כבר פסטייייייייג'

למעלה