3 unseen pictures from a magazine

Jo anne

New member
אזהרה: הבוהה עלול ליפול מכסאו

מרוב יופי!!!!!!! וסקסיות.....

חחחחח סורי לאכזב, אך...

התמונה מוכרת!
(אני ונידודי השינה) התמונה לקוחה מהקליפ הבלתי-גמור: OMC

Jo anne

New member
פחח מה הקשר מוכר?

זה בכלל לא הפואנטה. הפואנטה זה כמה הוא יפה וסקסי בתמונה!

shaylovesmj

New member
הוא ניראה פה מדהים!!!

איזה גבר סקסי ומטריף חושים................ אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

comback

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo47.gif

האם נשאר בו חלק טבעי אחד חוץ מהזיפים והעיניים?? (שגם הן משום מה נראות על הפנים דרך המשקפיים שלו) כשכבר נראה שלא יכול להיות יותר גרוע זה רק מחמיר... אל תאכלו אותי...

g a g a

New member
ארתור, ככה עושים קאמבק? ../images/Emo4.gif

אם כבר אתה נכנס לפורום אחרי 90 שנות היעדרות, לא כדאי לעשות את זה עם הודעה חיובית?
נכון שמייקל לא מושלם, אבל אם לא הייתי מכירה אותך הייתי בטוחה שמדובר בטרול.

comback

New member
איריס, ממש לא באתי לעשות קאמבק../images/Emo13.gif

במקרה נכנסתי לפורום לראות מה קורה, אחרי 90 שנות העדרות כמו שאמרת ולצערי לא מצאתי מקום להודעה חיובית. זה כבר הופך להיות עצוב לראות אנשים מתלהבים יותר ויותר דווקא כשהמראה של מייקל נהיה רק יותר ויותר גרוע... לפחות טיפת שפיות... אני לא מדבר על זה שהמקום מזמן איבד ת'שפיות שלו, אבל עד כדי כך? "כפרה על כל צלקת וצלקת", "המשולש דגול. יחי. אמן " ?!? לא נמאס לכם?
גם לא בדיוק הבנתי את ההקשר שהבאת ל"טרול"... בכל אופן, אני כבר לא בכושר לעשות פה בלאגן וזאת ממש גם לא המטרה, אבל כמו שלא מנעתי מעצמי להגיד את מה שאני חושב בעבר, אני לא אמנע זאת מעצמי גם היום.. שתהיה לכולם רפואה שלמה וחג אהבה שמח

g a g a

New member
מה לעשות...

יש מעריצים שמעריצים גם את הצלקות של מייקל. וואט קן יו דו? אף אחד לא הכריח אותך להעריץ לו תצלקת. אבל לחזור לפורום עם הודעה "שערורייתית" שכזו.... לא חראם? וכוונתי ב"טרול" היא שאם לא הייתי מכירה אותך, הייתי בטוחה שאתה סתם נער מחוצ'קן ומשועמם שהחליט להרגיז את מעריצי מייקל בהודעתו השלילית. סופשבוע נעים

comback

New member
הבנתי...

אז כל מי שבא לומר משהו שלילי על מייקל בהכרח בא להרגיז את מעריצי מייקל ג'קסון ? הרי אין למייקל צדדים שלילים שאפשר לדבר עליהם ולשתף בזה את השאר... מצטער להגיד לך אבל הדעה הזאת היא מאוד שטחית ואם לא הייתי מכיר אותך הייתי חושב שהיא באה מנערה שרק אתמול הספיקה לתלות את הפוסטר החדש של מייקל על הקיר ... אני לא באתי לשנות פה אף "מעריץ\מעריצה" וגם לא מתכוון ,אבל זה עדיין פורום של מייקל ג'קסון וכמו שמדברים פה על הצדדים הטובים שלו, יש מקום לדבר גם על הצדדים הפחות טובים ולא צריך ישר לבוא לבנאדם ביציאות עקצניות.. בטח ובטח כשזה מישהו שמכירים... חוץ מזה מי ישמע מה אמרתי... תהרגי אותי וזהו.. בכל אופן, אני לא מתכוון להמשיך ת'דיון הזה כי תמיד יהיה לך מה להגיד ולי תמיד יהיה מה להגיב לך בהתאם ... שיהיה לכולנו סוף שבוע נעים ומהנה..

g a g a

New member
ארתור,אני חושבת שלא הבנת אותי כראוי

אני לגמרי בעד הבעת דיעות, גם דיעות שאני לא מסכימה איתן. בכלל, אני אוהדת את הרעיון הזה שנקרא 'דמוקרטיה'. פשוט היה לי מוזר ששנים לא כתבת כאן. ועכשיו אתה כן כותב וההודעה לא מי יודע מה סימפטית. זה הכל. אבל אם תדפדף אחורה, אתה תוכל לראות שגם אני לא מתה על המראה הנוכחי של מייקל [בלשון המעטה] ועל זה "חטפתי" כבר בעבר [ובהווה] על דפי הפורום ומחוצה לו. אז למען הסר ספק - ניתן להביע בפורום הזה מגוון דיעות. תרגיש חופשי להישאר בפורום, יש אחלה אנשים
ושאלה לסיום - אתה מתכוון לקנות את האלבום של מייקל כאשר הוא יצא?

למעלה