3 unseen pictures from a magazine

Jo anne

New member
3 unseen pictures from a magazine

אל תצחקו על הדבק של הפיאה
הוא נראה מדהים ויפיוף!!!!!

shaylovesmj

New member
זה בלונדון

מאי 2006 שאף אחד לא הצליח לפגוש או לראות חוץ מאיזומ זנותית אחת שראיינה אותו מאיזה עיתון.. שרונה זוכרת מה צ'לסי וקלייר סיפרו לנו...?....:))) חחחחחחחחחחחחחחחחח מגיע להן....זונות......

shaylovesmj

New member
וואי איזה מהממת!!!!

הוא ניראה פה בדיוק כמו שראינו אותו בהרודס ביום כיפור ה12 באוקטובר 2005!!!!!! או שאני מדמיינת???????????????????..

g a g a

New member
תודה על התמונות ../images/Emo140.gif

מעניין מה שאשא תגיד על הזיפים ועל מצב האף. האף ממש במצב... :X ואני מתה כבר שהוא ישליך את הפיאות שלו לאש ויחזור לתלתלים

pulpula

New member
WTF? ../images/Emo12.gif מה אני אמורה לומר?

ככה המשולש הדגול נראה :-O צליקי שם המשולשי שם הכל במקום. מה לא בסדר? המשולש דגול. יחי. אמן
הזיפים מהממים כן ירבו לייזר זיפס!

g a g a

New member
האף ממש.... אממממ....

נו תסתלי על המסביב של המשולש. לא על המשולש עצמו... זה ממש מפחיד :(

g a g a

New member
כן אבל זה קמטים מטורפים.

כאילו מישהו משך את האף והחזיר אותו למקום. (Look Blanket! I got your nose!)...
רק מי שצופה בSP יבין...

abigaillovesmj

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

פרק ענקקקקק
לא אהבתי את הזיפים
יפה לו לדעתי עם זקן אבל לא במראה האמצע הזה. זה נראה שהוא לא החליט אם הוא אשכרה רוצה להתחיל לגדל משהו או שהוא פשוט שכח להתגלח...

TalovesMj

New member
אופסי לאXD סורי

אבל בכל אופן לאלה שחושבים שזה מעכשיו זה לא אממ כי יש כאלה שחושבים חח

Jo anne

New member
זה ממאי או משהו כזה

ולגבי האף...הבא לא נשכח שאלו צלקות מסביב לאפו של מייקל...

shaylovesmj

New member
כפרה על כל צלקת וצלקת

תמשיכו להתמרמר הייתם מתים שיהיו לכם צלקות כאלה יפות!!!!!!!!!!! כל צלקת יש לה ייחוד יש לה סטייל...יש לה אימרה...:)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יחי המשולש,מייקלון,וצליקותיו הרבות...... כפרה על כל קמט וקמט בפניו וכמו כן כפרה על הבוטקססססססססססססססססססססססס יחי ממציאי הקולוגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן:)

shaylovesmj

New member
אביגיל יקירתי

וכל השאר תפסיקו לנתח לי כל דבר כמו איזה חבורת סתומים!!!!!!!!1 גידל זקן לא גידל?...שכח להתגלח זכר?.. מה אנחנו בגן ילדים עם פיגור שכלי?...תתעסקו יותר בעיקר ופחות בתפל אנשים... אביגיל ממך הייתי מצפה לתגובה קצת שונה תאמת.

g a g a

New member
אוי שי תרגיע!!!! ../images/Emo3.gif

אנחנו נדבר על מה שבא לנו! כולם פה אוהבים את מייקל, אז תרגיע. מותר לנו לאהוב או לא לאהוב את הזיפים או כל דבר אחר במייקל. יש כמה אנשים בפורום הזה שלא חושבים שמייקל=אלוהים, אתהתצטרך לחיות עם העובדה הזאת. חג אהבה מהמם לכולם

shaylovesmj

New member
אקפוץ להרגיע!!!

אני ממש לא חושב שמייקל אלוהים...יש קדוש ברוך הוא בשמיים והוא מעל הכל... ממש לא ניראה לי שאנשים פה אוהבים את מייקל לפחות לא הרוב...כל הזמן שופטים אותו ומשחירים לו את החיים... אם מייקל היה יודע כמה ביקורת שלילית הוא מקבל ממעריצים הוא היה כ''כ מיתעצב.... אטוץ' איריס!!!!! ומייקל אומנם לא אלוהים אך הבן אדם היפה ביותר והמוכשר ביותר שקיים על כדור הארץ...הכרתי מספיק מי זה מייקל כדי לדעת שהוא בן אדם כמו כולם וגם לו יש חסרונות... אבל הוא לא רואה ממטר אף אדם אחר ועל כן יש להללו ולא להשחירו לאלתר!!!! יחלי מייקל המהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!

Jo anne

New member
מתי אתה מארגן לכולנו

נסיעה קבוצתית לפגישה עם מייקל שכולנו נראה איזה בנאדם מדהים הוא?

amir1112

New member
למה?

למה שאארגן פגישה או נסיעה קבוצתית???? למה מישהו אי פעם עזר לי לפגוש או להגיע למייקל??? ממש לא!אני בעצמי הגעתי לכל מקום לבד ואף אחד מעולם לא עזר לי..... אם כל הכבוד מי שכ''כ רוצה לראות איזה בן אדם מדהים הוא מזיז את התחת שלו ונוסע.... בין היתר תמצאו את שרונה אהובתי,מיכל מורן וליטל...כפרות עליהן...שמזיזיות תתחת!!!!! שי...

למעלה