3.11 "מילים ומעשים" -- "Words and Deeds"

לקנדי../images/Emo13.gif../images/Emo27.gif

אני מסכימה איתך שאיך שווילסון עזב את האוס בסוף 3X10 היה נוראי. אך לדעתי, העיסקה עם טריטר היתה מתאימה, כי לא היתה ברירה אחרת. האוס לא חייב להתצל בפניי אף אחד, זה תמיד ככה, אבל ווילסון, מרגיש שהאוס לא מעריך אותו, לא משנה מתי ובאיזו צורה. וכפי שאמרתי בניתוח שלי על 3X10 ב:- האוס - טריטר - ווילסון -, האוס מעדיך לראות זאת כבגידה ואגואיזם, כדי לא להרגיש חייב לו, כי אז תיהיה משמעות ליחסים ביניהם. לדעתי, קשה לשנוא את ווילסון בצורה כזו....למה? כי אנחנו הצופים בעצם -> ווילסון -> מסכימים, מתנגדים, לא/אכפת לנו מהאוס, דואגים לו, חוקרים אותו -> היחס שלנו ל -> האוס. טוב, אני רואה את זה ככה...
ולכל דמות בסדרה יש בעיה כלשהיא בתפקוד הרגשי...

אני ממש שונאת אותו

הוא מעצבן אותי. תמיד מנתח את האוס, מעביר עליו ביקורת, מחליט בשבילו החלטות (כמו אז, ש"הכריח" את קאדי לא לספר להאוס שהוא צדק באבחנה המטורפת שלו, נדמה לי שזה היה ב 3X2) ובכלל, הוא כזה צדקני ומעצבן. ובכלל לא נראה לי שהוא חבר טוב, למרות שהוא כל כך "ישר ומצפוני". אני מתארת לעצמי שהוא חבר שלו במיוחד כי הוא שם אבל לפי קנה המידה שלי הוא ממש לא חבר טוב ולדעתי למרות הטירוף של האוס הוא צדק כל הזמן בזה שטריטר סתם בריון שרדף אותו בגלל נקמנות וזה שוילסון הלשין עליו בכלל לא נראה לי ממניעים טהורים. סליחה. אמרתי שאני שונאת אותו.

YaEl 15

New member
הצד הרפואי בפרק ניראה הזוי רק לי?

זאת אומרת, על BHS קראתי כבר בעבר, אבל כל הקטע של ה"למחוק את איימי מהזיכרון"??? זה היה ממש מוזר, ולא נשמע אמין בכלל. לא שהצד העלילתי היה משהו מיוחד... סתם ככה, האוס השתחרר, אחרי כל הדברים שקרו מאז 3.05 ?? הוא יבלה רק לילה אחד בכלא על בזיון ביהמ"ש ? לא אמין בכלל. לא התלהבתי מהפרק יותר מידי.

דווקא יחסית אמין

שעל בזיון בית המשפט הוא מבלה לילה אחד בכלא. למען האמת זה אפילו נראה יותר מדי. אני חושבת שבד"כ מסתפקים בקנס. כאילו כלא זה לאנשים שמסוכנים לציבור והוא כולה ביזה את בית המשפט. אבל לילה אחד בכלא נשמע לי גם הגיוני. לגבי זה שויתרו על הקייס. אני לא יודעת אם זה נחשב אמין או לא (אני באמת לא יודעת, מה התקדימים על פשע כזה בהתחשב בהוכחות או מה שלא יהיה). אבל בלי קשר למציאות, היה דיי ברור שלא באמת יתנו להאוס להיכנס לכלא. כל הסיפור הזה של טריטר היה (מבחינת הטסריטאים אני מניחה) היה ללמד את האוס לקח, ברור שהוא לא יכנס לכלא, וסביר להניח שיחזור להיות כמו שהוא היה קודם.

SallySkelly

New member
אני מבינה למה את מתכוונת,

בכלל לא ידעתי שזה אפשרי לחשמל כדי לשכוח. הזכיר לי קצת את "שמש נצחית בראש צלול" [מישהו ראה?]. את צריכה לזכור שהאוס תמיד ממציא פתרונות משלו, שהם לאו דווקא רפואיים כל כך, אבל פשוט מצליחים, אז זה מתאים [כמו שהיה, אאל"ט, פרק שהוא השתמש באיברים של חזיר כדי לאשר את הדיאגנוזה שלו].

YaEl 15

New member
הוא לא אישר את האבחנה שלו באמצעות חזיר ../images/Emo109.gif

הוא העביר את הדם של המטופל בחזיר, כדי שהכבד של החזיר יעשה את מה שהמטופל לא יכול לעשות (1.15) והאמת שהפתרונות אמורים להיות אמינים. יש סבירות ממש נמוכה שהמקרים הרפואיים באמת יתרחשו, אבל הם אמיתיים. גם הפתרונות אמורים להיות אמינים.. כמה חבל שבעונה השלישית הרפואה קצת נדחקת לשוליים..

SallySkelly

New member
דווקא לא כזה חבל../images/Emo88.gif

סופסוף קצת מאבקי כוח שמשאירים מקום לניתוח הדמויות והמצבים. לא אהבתי את העניין בעונה הראשונה, שכל פרק הוא אינדיבידואלי, וכל מקרה הוא לגופו, וכל דמות שנוספת לסדרה רק "מקשטת" את העניין הרפואי שבפרק.

xslf

New member
ברור שלא ידעת- כי זה לא אפשרי

ו"שמש נצחית בראש צלול" (סרט מצויין, אגב), הוא בפירוש סרט מד"ב, שמשתמש בטכנולוגיות שאינן קיימות במציאות בשביל למחוק זכרון. זה לא מפריע בסרט כמו שנב"צ, אבל זה מאוד מפריע בסדרה כמו האוס.

4hilla4

New member
אני דווקא צחקתי

מהקטעים שלו עם השופטת!! איך הוא יצא באמצע!! ואז שהוא חזר היא אמרה לו שהיא מקווה שהוא לא מתנגד שהמשכנו בלעדיו ואז הוא אמר- לא.. במילא לא עשיתי כאן כלום!

למעלה