3.11 "מילים ומעשים" -- "Words and Deeds"

YaEl 15

New member
פרטי הפרק --->>

תקציר: כדי לפייס את טריטר, האוס מאשפז את עצמו במרכז הגמילה של ביה``ח, אך נאלץ להופיע לשימוע בפני שופטת. בהמשך מגיע לטיפולו כבאי צעיר שסובל מתופעות גופניות מוזרות המצריכות פתרונות יצירתיים. ______________________________________________________
מידע
תמונות
תסריט תמונה --->>

Marg H

New member
נראה לי שכבר ראיתי את הפרק שהוא רק יצא.. ../images/Emo3.gif

Tal2012

New member
וולדמורט ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif פרק ענק..

אני חושבת שהתסריטאים שיחקו אותה עם הדמות של האוס בפרק הזה.. תחמן קטן

gal9218

New member
פרק מצחיק מאוד..-שאלה..?

יש עוד פרקים לעונה.. מעכשיו לא יהיה משהו בהמשכים מפרק לפרק? מעכשיו זה רק רפואה בלי כל מיני שטויות שלוקחות את כל הפרק?

anatge

New member
לא אומרת מה יקרה אבל אולי ספויילר

לא יהיו עוד המשכים יהיו כמה פרקים עם שטויות

MommyHug

New member
פרק גדול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

סוף סוף פרק מעולה ואופטימי אחרי הפרק המזעזע של שבוע שעבר... אהבתי את המשפט האחרון "believe what you want"
ככה היו צריכים לקרוא לפרק...

ש ב ע

New member
לא הבנתי!

הוא באמת התאשפז? אז איך הצליח לגרום למישהו להבריח לו כדורים? הוולדמורט הזה הוא חלק מהצוות הטיפולי? האוס שיחד אותו? מה??

I Me Mine

New member
וולדמורט

הוא הרשע ב"הארי פוטר", אבל אם את שואלת אותי, קאדי די מזכירה אותו. בכל אופן, פרק נפלא עם ציטוטים יפהפיים.

ש ב ע

New member
אני יודעת מי זה וולדמורט

לא זה מה ששאלתי. התכוונתי מה זאת אומרת שהאיש הזה הביא להאוס ויקודין? הרי אסור לו? ומה זה שוילסון אמר "מה, הכל היה הצגה?" הכוונה שגם האשפוז הוא הצגה? והאיש הזה, איך יש לו יכולת להבריח להאוס ויקודין למרכז גמילה? הוא הרי חלק מהצוות הטיפולי, האם שיחד אותו או משהו?

Base2

New member
כל "הגמילה" כביכול היתה הצגה.

גם בזמן ה"גמילה" האוס לקח ויקודין.

דפנה80

New member
למה ביטלו לו את המשפט?

הרי אפילו אם קדי אמרה את האמת והוא קיבל פלסבו, זה עדיין אומר שהוא אשם במה שהאשימו אותו מלכתחילה, עם ווילסון, שהוא משיג לעצמו מרשמים באופן לא חוקי, וזה גם מה שקאדי העידה שהוא עשה אז לכאורה בגלל שזה לא "עבד לו" ההאשמות מבוטלות. נשמע לי קצת טיפשי. חוץ מזה אני אוהבת איך הם קושרים את הנושא של הפרק גם למקרה וגם לארועים אחרים, כמו שהפרק שבו ווגלר מופיע נקרא שליטה, ויש בו הרבה היבטים של שליטה, גם בפרק הזה, היו הרבה מילים והרבה מעשים וההשלכות של כל אחד מהם. טריטר אומר לו שלמילים אין משמעות אבל בגלל המילים של המטופל עורכים לו פרוצדורה שגורמת לאיבוד זכרון... כך שלמילים יש הרבה משמעות על המעשים... וגם המסר של האוס בסוף, שלכאורה על מעשים ניתן לסמוך אבל הוא מראה לנו שגם מעשים יכולים להיות מתעתעים... אז אולי צריך למצוא דרך אחרת להגיע לכוונות ולמוטיבציות, לא דרך המילים ולא דרך המעשים... והוא בכלל אומר לנו שההתנצלות בפני ווילסון, היתה כנראה אמיתית.

sacrament

New member
בישראל זו נחשבת עבירה של ניסיון

ניסיון להחזקת סמים או ניסיון לצריכת סמים ללא מרשם... אני לא יודעת איך זה בארה"ב אבל בכל מקרה, עונש על ניסיון הוא עונש קל יותר ולא קיים בכל עבירה... וחוץ מזה- השופטת אמרה שחוץ מזה אין בכלל ראיות אז אין מה להביא את זה מול מושבעים- היא לא יכולה לקבוע אם הוא אשם או לא ,רק אם להעביר את זה הלאה ולנהל משפט (אם אני זוכרת נכון זה הליך קדם משפטי, לבדוק אם יש סיכוי לתביעה). בהתחשב בזה שהוא לא מישהו שממלא את הרחובות בסמים ושטריטר סתם כועס עליו אז היא מבטלת את ההאשמות.

Alone In Kyoto

New member
טעות של טירונים

לא יודעת איך לעזאזל זה קרה לי. לא נשאר מספיק מקום בקלטת והפרק נקטע. כשהגעתי הבוקר לוידאו וראיתי שהקלטת בתחילתה, כבר הבנתי את גודל האסון... אך את הנעשה לא ניתן להשיב. מישהו מוכן להואיל בטובו לספר לי מה קורה מהרגע במשפט שבו האוס חוזר, והשופטת באה להגיד משהו על קאדי? ( I think your boss....) מי שלא נחתכה לו הקלטת באמצע פרק של האוס, לא ידע עצב מימיו.

SallySkelly

New member
../images/Emo201.gif

אכן ידעתי עצב כזה מימיי ;[ לא יודעת על איזה חלק בדיוק אתה מדבר... בקצרה, קאדי העידה שהאוס אכן גנב את האוקסיקודון [לדעתו] אבל שהיא החליפה קודם לכן את הכדורים בפלסבו - ולכן הכדורים שהוא לקח לא היו משככי כאבים. השופטת החליטה לא לנהל את המשפט עם מושבעים, כי אין מספיק ראיות, והאשימה את האוס "רק" בביזיון בית המשפט. התברר, אחרי שחשמלו את המטופל, שאיימי ואיך-קוראים-לו לא באמת מאורסים, והוא חשב כך בגלל שהמוח שלו המציא זכרונות כוזבים. לא זוכרת עוד
[אם מישהו מוכן להשלים את ההסבר הקצר מדי שלי, זה יהיה נחמד ^^]

YaEl 15

New member
השופטת אומרת שלהאוס

יש חברים טובים יותר ממה שמגיע לו.. בכל אופן, היא ביטלה את התיק, אבל האוס עדיין מואשם בבזיון בית המשפט, והוא נאסר ללילה. כשלוקחים את האוס, טריטר אומר לו: "Good Luck, I hope I'm wrong about you". ((ואז סוגרים קצוות עם המטופל)) האוס בכלא, וקדי ווילסון באים לבקר אותו. קדי אומרת לו את כל הדברים שהוא יצטרך לעשות בשבילה ברגע שהוא ישתחרר, והולכת. ווילסון מביא את התרופה של האוס מ"וולדמורט" ואז אנחנו מגלים שהוא בעצם שיחד אותו, כדי שייתן לו וויקודין, וכל הגמילה הזאת באמת הייתה הצגה אחת גדולה. ווילסון אומר שהאוס לא היה צריך להתנצל בפניו בשביל ההצגה הזאת, שהיה אפשר גם בלעדיה. האוס עונה "תאמין למה שאתה רוצה..." זהו.. סוף. מקווה שהצלחתי להסביר טוב
אני גרועה בהסברים

shahar615

New member
פרק הזוי

האוס: לרגע האמנתי שהאוס באמת רוצה להגמל, זה נתן לו המון קרדיט בעיניי. אבל ברגע שגיליתי שהאוס למעשה מרמה את כולם כל כך שנאתי אותו... האוס התנצל במתכוון או שלא לפני אויבו וחברו אני האמנתי לו. אולי אני נאיבית וטיפשה אבל אני ממש רציתי שהאוס יגמל או לפחות יקבל רגשות של בנאדם. ווילסון: ווילסון חוזר לשמש להאוס את האמא הפולנייה. החסרתי הרבה פרקים באחרונה (6,7,10) וחסר לי החלק שבו האוס מגלה שווילסון הלשין עליו, אם הוא מגלה בכלל ומה הוא עשה לו. ווילסון מקבל התנצלות מהאוס וכמוני הוא האמין לו וקנה כל מילה, אני בטוחה שהוא מאוכזב מהאוס כשהתברר לו שהאוס שיקר לו מהתתחלה. קאדי: קאדי יצאה נפלאה כשהיא עזרה להאוס, אבל מצד שני אני בטוחה שאם האוס לא היה נכנס למוסד גמילה הזה היא לא הייתה עושה את זה, מסכנה אני מרחמת על מה שיקרה לה כשהיא תבין שהאוס עבד גם עליה. קמרון: והנה שוב יש האמרון(ייפי? אתם יודעים שאני מעדיפה אותו עם החבר'ה המובגרים) קמרון חזרה להתייחס אליו כמו פעם 'פגום' הייתה המילה אז, אני מניחה שהיום זה דיי קרוב. שימו לב שכל פעם שהאוס נכנס לאיזה צרה (עצמית) קמרון עושה לו עיניים... פורמן וצ'ייס: שני הנעלמים של הפרק. לא נרשמה אצלי התפעלות מצידם הפרק. פתרו את הקייס, דאגו לבוס וזהו. תקנו אותי אם אני טועה אבל שוב יצא שהם קישטו את המסך. פה ושם: *טריטר יוצא מחיינו? הייתכן שהגעתי לעולם שכולו טוב ואין בו טריטר? *השילוב של המילה וולדמורט המון פעמים בפרק גרמה לי להצטער שלא השקעתי ושכתבתי את התגובה המדהימה והאבודה שלי על הפרק שבו ווילסון וצ'ייס הלשינו על האוס. השוויתי אותם ואת כל הסדרה להארי פוטר.. אחת התגובות המושקעות יותר שלי...באסה *הקייס היה נחמד אבל ברור שהדגש לא היה עליו אלא על המשפט וברור לחלוטין גם למה. שורה תחתונה: פרק מוזר הן מבחינת קייס והן מבחינת המשפט. הפרק הזה גרם לי בהחלט לשנוא את האוס על שבירת האמון שלי בו. הוא יצטרך לעבוד קשה כדי לשפר את המצב.

למעלה