3 להקות

BiRd Of PrEy

New member
כנסי לפורום נירוונה

יש שם שירשורים ענקיים על רמת השינאה לאבריל..
זה כיף

Darkslide

New member
למה אתם כל כך שונאים אותה?

כאילו אני יודע למה.... אבל למה שינאת מוות??? מהיא כבר עשת כל כך גרוע?

avshalomariel

New member
למה אנחנו שונאים אותה???

כי היא כוסית שמשחקת אותה רוקיסטית סטייליסטית ושאר ירקות!!!

z O e i

New member
אל תבזבזו כל כך

הרבה אנרגיות על שנאה. היא מעצבנת? אתם לא אוהבים אותה? טוב. אבל זה טיפשי להתעסק בה כל כך הרבה אם ככה אתם חושבים עליה.

נכון! בעצם לא../images/Emo6.gif

היא גם מנסה לשלב שתי סוגי פופ ביחד (בריטני ואנ סינק, למשל) אהובות: sistem garbage santriany (זמר) שנואות: justin snup dog boom funk MC`s שאלה: "אולי בעצם לא" , זה חתימה?
לסיום: כדאי לי להצטרף לפורום?

ramoni

New member
סנטריאני...???

הוא הבאסיסט הכי טוב שקים בעולם... ראיתי סרטון שלו במחשב, איך שהוא מנגן סולו בס מדהים פשוט לא יהמם......

KluncK

New member
3 להקות

אהובות: metallica slipknot system of a dowmn שנואות: blink182 linkin park janes addiction

Darkslide

New member
הנה 3 שלי

megadeth metallica deram theater ושנואות זה דפוק להגיד... אבל אם כבר אז..... ג'סטין טמברלייק לא יכול ליראות אותו ולא לישמוע אותו בריטני ספירס מדונה קיצר כל הפופ מיוזיק וזהו!

השלושה שלי

אהובות 1. SYSTEM OF A DOWN 2. BLINK 182 3. LINKIN PARK 4. רייג' אגינסט דה מאשין שנואות 1. כריסטינה אגילה 2. לימפ ביסקיט 3. לא חסר..

z O e i

New member
טול סיסטם

ו.. הא.. אינקובס? סילברצ'ר? פרל ג'ם? אליס? לא'דע

•Storm•

New member
יש לכם טעם במוזיקה..

אהובות: Toy Dolls ,Sex Pistols ,Rancid ,NOFX ,Me First and the Gimme Gimmes ,Pennywise, Children of Bodom, metalica ,PANTERA ,nirvana ,Sonata Arctica , blind guardian יש עוד הרבה אבל זה מה שאני שומעת בוינאפ בזמן האחרון.. שנואות: אוי גאד יש הרבה.. אבל נו.. כבר אמרו.. אבריל,בריטני.בויבאנדס למיניהם..

Black Eyes

New member
אני אני :)

אהובות: ואוו יש מלא, slayer, pantera, system of a down, korn, machine head,american head charge, mudvayne, hatebreed, nevermore ויש עוד שנואות: גוד שארלוט לינקין פארק זה מה שעולה לי עכשיו לראש

avshalomariel

New member
אההה אומרים את כל הלהקות?? הולך!

להקות אהובות: metallica, pantera, guns and roses, ozzy, doken, katt, bryan adams, mr big להקות זמרים זמרות שנואות: בריטני ספירס, שקירה, ג'סטין טימבלרייק, בלו אהה ושאר להקות בנים להקות פופ זמרות פופ זמרי פופ. קיצר, כל מה שקשור לפופ

למעלה