3 להקות

boolbool boy

New member
הינה כל הלהקות שלי...

אוהב: system, static-x, linkin park, slipknot, metalica, blink182, sum41, new faund glory, POD, pudell of mude, AFI, hoobastenk, lostprophets ועוד מלא... שונא: כל הפופ והמזרחי...

maxbass

New member
jesus

מילא לא לדעת אנגלית, אבל לא לדעת איך כותבים את שם הלהקה/להקות שאתה אוהב?!

boolbool boy

New member
אחי...

אני יודע אנגלית מעולה... פשוט מזה לא היה לי כוח את השמות האלו, שמות נורא מסובכים...

XlesbianX

New member
פשש....כמובן שיש עוד...

הרשימה המלאה: POD SOAD AFI PLACEBO FFAF PINK FLOYD PAPA ROACH HIM GUANO APES TOOL BLINDSIDE RHCP

XlesbianX

New member
שכחתי...

את ADEMA.... וכמובן אני חייבת לשים תמונה של DAVEY HAVOK....

avshalomariel

New member
יפהההההה

יש לכם טעם טוב!!! חשבתי שכולם פה אוהבים רק פופ רוק וכאלה

boolbool boy

New member
אבשלום....

זה פורום סיסטם אוף א דאון למה ניראה לך שאוהבים פה פופ???

avshalomariel

New member
לא אמרתי פופ אמרתי....

פופ רוק כגון: sum 41, blink 182, the rasmus ושטויות כאלה מי שאוהב אותם זכותו רק שאני חושב שזאת חרא של מוזיקה

BadAsSkArInA

New member
blink 182 זה ממש לא פופ רוק! הנה שלייי

like: NIRVANA KORN SYSTEM OF A DOWN GUNS N' ROSES METALLICA BLINK 182 NO DOUBT ה+הודים WHITE STRIPES RED HOT CHILI PEPPERS ALICE IN CHAINS STATIC X GREENDAY DEFTONES LED ZEPPLIN MERLYM MANSON PUDDLE OF MUDD חחח נראה לי מספיקקקק חח HATE: כל הפופ איכסססס פאק דם אוללל ואמממ מזרחית!!!!

XlesbianX

New member
חחח...

ממש לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה DAVEY HAVOK, הסולן של AFI!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה BRIAN MOLKO, הסולן של PLACEBO------------>

ramoni

New member
אני לא מוצא הבדל קשה לי להבדיל

בין קוקסינלים.. שהיה אני חולה על פלאסיבו... גם לAFI היה שיר שמאוד אהבתי(הסנגל הראשון מתוך הדיסק החדש)

bestrafemich

New member
כי הוא

מה"מטאליסטים הקשוחים" ששמועים רק מטאל... אז הוא בא לפה "להתלהב" שהוא "אוהב מוזיקה טובה" ואנחנו לא... מה, אתם לא מכירים אותם? אלה אנשים עטומים מוזיקלית. חבל

למעלה