3 להקות

boolbool boy

New member
סקר!!!

שכל אחד יכתוב את 3 הלהקות הלועזיות האהובות עליו ו3 השנואות. הינה שלי: אהוסבות - system of a down static x linkin park שנואות: limp bizkit marlym mansdon sublime

avshalomariel

New member
הדעה שלי!

אני אוהב הכי את הלהקות: metallica machine head racer-x הלהקות השנואות, אבל ממש ממש שנואות: limp bizkit the white stripes the vines אני שונא ואוהב עוד מלא להקות אבל צריך רק 3

y o n i e l

New member
גם אני../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

הלהקות והזמרים האהובים עלי: משינה ברי סחרוף היהודים הלהקות והזמרים השנואים עלי: שרית חדד שלמה ארצי אביב גפן

עכשיו אני:)

הלהקות שאני הכי אוהבת: System of a down The white stripes The rasmus (יש עוד הרבה..) הכי שונאת: ג'ניפר לופז פלסיבו אבריל לאבין (יש עוד הרבה..)

avshalomariel

New member
אין שום דבר רע!!

זאת הדעה האישית שלי אני לא אוהב אותם כי הם מתחילים בthe חחח סתם אני פשוט לא אוהב את הסגנון שלהם!!

bestrafemich

New member
שלי...

זה ממש ממש קשה! יש לי הרבה... אבל טוב נו ננסה Rammstein Mudvayne System of a Down

BiRd Of PrEy

New member
meeee../images/Emo70.gif

אהובות: Faith No More Alice In Chains היהודים (מה לעשות סיסטם לא מהטופ 3 שלי..
) שנואות: אבריל לאבין(אני המתעבת מספר 1 שלה
) לינקין פארק סאם41 ונו.. עוד אחד.. לימפ ביזקיט

NiKi†a

New member
אוקיי...אני ../images/Emo9.gif

אהובות: Muse
Sum41 Linkin park
שנואות: ביונסה |מוות| וזהו.

kusoda

New member
אני אוהב את..

סיסטם (כי אין כמו הלהקה הזאת) ואת לינקין פארק (חרה רוק אבל אחלה אלטרנטיבי) ואני שונה אבל ממש שונה את לימפ ביסקיט חרה להקה תמיד היו תמיד יהיו

נא182

New member
אוקי...

אהובות- BLINK182 NEW FOUND GLORY SIMPLE PLAN LINKIN PARK שנואות- AVRIL וכל השאקירה כריסטינה בריטני ביונסה והחרא הזה.. אה וגם אני שונאת את הלהקות בנים...

הממ.

להקות אהובות: Nofx Blink 182 Sex Pistols System of a down (בשביל הקטע, נו) בשביל מה לשנוא להקות?... oO לא אוהבים מוזיקה מסויימת, אל תשמעו אותה.

אני חייבת להגיד משהו..

כל הכבוד... אני רואה שאני לא היחידה ששונאת מוות את אבריל לאבין

למעלה