2x21 - Happy Go Lucky שרשור רשמי

foxylady2005

New member
פרק שווה ביותר!../images/Emo6.gif

אני כבר מתה לדעת מי חיבל באוטובוס!!! זה קורע אותיייי זה חייב להיות מישהו שלא חשבו עליו בכלל, אבל זה בטוח קשור לקנדל הזבלבלה ולארון כי הם פשוט תככנים וזוממי מזימות מקצועיים
ואני היחידה ששמה לב לזה שביבר נראה חתיך יותר תמיד?! נהיה סקסי הבחור, הומו, דו או סטרייט הוא בהחלט שווה נגיסה
ועליתי על משהו שפשוט הרג אותי מצחוק, לכל מי שראה פעם בובה פראית- נכון שלאקי דומה לצ'מוקו???!

Nitzan122

New member
וואו../images/Emo58.gif221

זאת בערך המילה שהכי מתאימה לסכם את הפרק הזה.... ואם צריך עוד אחת אז- אידיוט אידיוט אידיוט
למה? למה היית חייב למחוק את הקלטות למה?! אוף זה רק מחזק את השנאה שלי לפרק 10 הדפוק... גם למה לליאו למכור את הקלטות המקוריות ולא לפחות לשכפל אותם ככה שגם הוא ירוויח וגם רוצח לא סתם יצא לחופשי? ולמה ללוגן האידיוט למחוק אותם?! הוא באמת חושב שהם יהיו מספיק מפגרים כדי לאבד אותם פעמיים?! הם גרמו לאהרון לצאת זכאי! כמה מפגרים אפשר להיות?! מסכנה ורוניקה איך המשפט הזה דפק אותה, היא גם פספסה את הסיכוי שלה ללכת לסטנפורד וגם כל סודות הקלימידיה והפשע שלה נחשפו לחדר מלא אנשים שלא לדבר על אבא שלה... ואהרון אפילו לא נכנס לכלא
והסצנה עם לאקי- וואו, ראיתי את תחילת הפרק בpreview של התוכנה וזה נתקע לי שנים על הקטע הזה אחרי שהוא יורה בו ואחרי הפרצוף של ורוניקה ולפני שמגלים שזה לא כדורים אמיתיים וכמעט התחרפנתי... אני היחידה שמפריע לה שלא הייתה שום התייחסות לזה אחר כך בין וולאס לורוניקה- היא רואה את החבר הכי טוב שלה מת (שוב) או חושבת ככה לפחות ולא התייחסו לזה בכלל אפילו הסצנת פרידה לא הייתה סצנת פרידה אמיתית (למרות שזה בטח כי הם עוד יראו אחת את השני) ובקושי התייחסות לסוף פרק שעבר... טוב מהפעם הראשונה שראו את וודי היה ברור שכל המושלמות והנחמדות הזאת הם סתם הצגה וכיסוי אז אישית לא ממש הופתעתי בקשר אליו... לקח לי שנה להיזכר מאיפה הילד שהיה עם ביבר... ביבר וויבל ומאק-
מי דמיין שימצאו דרך לשלב אותם ביחד זה היה ממש נחמד ומסכן וויבל... איך הוא יצא מזה?... הקטע עם אבא של ג'קי (שברח לי השם שלו) סתם היה משעמם... ולאמב אידיוט! וואי שבוע הבא פרק אחרון לעונה
(ואני ממש מקווה שזה יהיה פרק אחרון רק לעונה ולא לסדרה...)

SuperGirl82

New member
../images/Emo58.gif 221

מאיפה הילד הזה עם ביבר? הוא מוכר לי אבל אני לא זוכרת אותו.

buffgirl

New member
OMJ, גאוני!!! ../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif 221

סצינת הפתיחה, הדבר הכי טוב שראיתי בטלוויזיה, וואו. פשוט וואו. סוף הפרק - מדהים, אני עדיין בשוק ועכשיו כותבת באקסטזה כזו, אז מצטעתר אם אני יוצאת פאקצה או מוזרה, זה הרף המטורף. וואו, אהרון לא אשם? עלילה עונתית מעולה לעונה 3, ותהיה עונה 3, כי אין מצב שהם מבטלים אותה. פשוט אין מצב, מצטערת. אהבתי שורוניקה עזבה את המבחן ועכשיו לא תקבל את המילגה לסטנפורד [
] אבל עכשיו באמת יש להם דרך להשאיר אותה בנפטון, אז זה בסדר, למרות שהיא כזו חכמה שבאמת מגיע לה יותר, הרבה יותר. קוק והאינדיאני הזה - חבל, אהבתי אותו ואפילו שהוא זרק משחק לא צריך להתעלל בו כך. וואלס וג'קי - עד שהם נהיו חמודים ולא מרגיזים יותר מידי, וג'קי שפויה, חבל לקחת אותה ממנו, אני מקווה שהיא תחזור בפרק הבא. חוץ מזה, איך היא עזבה? היא עוד לא סיימה את התיכון. אני כבר לא יכולה לחכות לפרק הבא, הוא נראה פשוט מעולה ואני כולי עם קוצים בתחת ולא יכולה כבר לחכות
וואו, פרק מדהים, אני חושבת שאפילו הכי טוב העונה. כל הכבוד לכותבים, עבודה מעולה!

Nitzan122

New member
דווקא ../images/Emo58.gif221

יכול להיות שהיא כן סיימה, וולאס אמר שהוא גמר את כל הבחינות שלו אז יכול להיות שגם היא, מה זה משנה אם היא שם לטקס הסיום? היא גמרה את הבצפר... וגם אני חושבת שזה הפרק הכי טוב העונה

באתר של ג'ייסון דורינג?

תיכנסי למדייה, ושם מצד ימין, ממש ימין, יש שם טריילר לפרק הבא. בהצלחה.

PunkMan

New member
פרק מעולה ../images/Emo58.gif 221-222

רק לי יש הרגשה מוזרה שבפרק האחרון אבא של ורוניקה לא יציל אותה אלא ורוניקה תציל את עצמה ותירה במישהו? >< לא יודע הטריילר פתח לי תארויות חדשות.. בנוגע לפרק, מצד אחד מצאתי אותו די משעמם כי זה פרק יותר מדי מבולגן.. מצד שני האקשן והמתח שהיו בי עשו את הפרק הזה מעולה! כשלאקי ירה בוואלס ממש הייתי במתח, והיה לי ממש ממש חסר את הסצינה שורוניקה אומרת לוואלס כמה שהיא דאגה כשהיא ראתה שהוא ירה בו. מה עוד? וודי לא פוצץ את האוטובוס זה בטוח! הוא בטח עשה משהו שקשור לזה בעקיפין אבל לא, זה יותר מדי שקוף שהוא עשה את זה. מה שהיה עם קרלי מורן, חייב להיות קשור איכשהו לפיצפטריקים... לפי האוטו שדרס אותו בטריילר זה די ברור לי.. לאמב ממש ממש חשוד מבחינתי..היה לו חיוך זדוני מדי במשפט עם אהרון.. אולי הוא עשה איזושהי עסקה עם אהרון שאם אהרון ידאג לפיצוץ האוטובוס אז הוא ידאג שהוא ישתחרר או משהו בסגנון.. ואז כשמקשרים את זה לאהרון מקשרים את זה לקנדל/פריסילה/איך שלא קוראים לה..ואז זה מתקשר לפיצפטריקים.. בכל אופן...נחכה ליום שלישי :D:D

foxylady2005

New member
ואוו ...:-עשיתי קצת ניתוח על העלילה

אוקיי זה קצת ארוך, אולי נסחפתי אבל עשיתי כמה חישובים... אז ככה, אולי זו ג'יה שעשתה את הכול? אולי היא זו שדאגה לפוצץ את האוטובוס עם איזה שותף(לאקי למשל)? הם עשו את זה ככה שאף אחד לא יחשוד בה, אבל היא שיתפה פעולה עם לאקי (אולי הם עשו את זה ביחד והוא איים שהוא יספר לאנשים ובגלל זה הוא יצא ככה עם אקדח ואמר שהיא "הבחורה שלו" זה חשוד!!), היא גם אמרה שאבא שלה אמר לה לא לעלות על האוטובוס אבל בתכל'ס היא זו שאחראית לפיצוץ ובגלל זה היא שיחקה אותה שהוא אמר לה בזמן שהיא ידעה בעצמה. גם כשהיא אמרה לורוניקה שכולם מתים, ליד הצוק, זה היה כל כך מזוייף! זה נשמע לגמרי הזוי, אבל אולי זו היא בסופו של דבר אבל סתם עלה לי הרעיון, כי פשוט פסלתי את שאר האפשרויות: לוגן- לא סביר שזה היה הוא אפילו שהוא אמר לורוניקה שהוא יתגעגע אליה לפני שהיא עלתה על האוטובוס (שזה חשוד) אבל הוא אוהב אותה אז אין מצב. קנדל- צפוי מדיי.. לא נראה לי שזו היא. ארון- כנ"ל צפוי מדי, אולי הוא רצה לחסל את ורוניקה ולוגן שהם העדים היחידים לקלטות של לילי, אבל עדיין זה צפוי מדי. ביבר- לא נראה לי, יש לו בעיות תסביך עם עצמו בגלל דיק, אבל לא עד כדי כך. דאנקן- לא יכול להיות כי הוא בעצמו עמד לעלות על האוטובוס. דיק- חולה נפש והוא בעצמו הציע לנסוע בלימוזינה, אבל לא עד כדי כך חכם. וודי- כזה חשוד, אבל בעצם סתם פדופיל עם מחלת נפש ופסיכוזה. טרנס קוק- הוא לא היה עושה דבר כזה, רק רצו שנחשוד בו. וויביל- אם הוא היה רותה להרוג את לוגן הוא הי עושה את זה בשיטה הביתית של טיפול קבוצתי ולא על ידי רציחה של תלמידים אחרים. וואלאס- לא, מן הסתם. הפיצפטריקים- אם פליקס היה חי והיה על האוטובוס הזה, זה היה סביר, אבל לא הייתה להם סיבה (גם לא סרבנדו) אלה אם כן זו הייתה קנדל שבקשה מהם לעשות את זה. אבל היא בטח ידעה שדיק וביבר כבר הזמינו את הלימוזינה, אז לא הייתה לה סיבה להמשיך בזה. קית'- כל כך לא. מאק- לא חושבת שהיא עד כדי כך כעסה על ביבר. באטרז- האמת שעם המרמור שלו יש מצב לחשוד בו, אבל לא חושבת שזה הוא. בקיצור לאקי לא עשה את זה לבד, הוא וג'יה היו שותפים בכל העסק, מההתחלה היא נראתה לה חשודה, התנהגות מוזרה מדי, משחקת אותה המטומטמת אבל בעצם יש משהו מעבר...

Nitzan122

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif221

רק ג'יה... מי זה יכול להיות??? טוב נגלה עוד 4 ימים(!!!)

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 222

האמת שגם לי יש הרגשה שג'יה איכשהו קשורה לזה, והניתוח שלך רק העמיק את החשדות שלי

foxylady2005

New member
כן הא..? היא פשוט...../images/Emo58.gif

מתנהגת כמו מטומטמת אבל יש לה רגעים שהיא כאילו חכמה (חושבת לבדה), אז זה העלה את החשדות שלי, כי אם דמות מטומטמת אז היא עד הסוף- דיק למשל..., אז היא פשוט חשודה מכל הבחינות, בטוח היא הכירה את לאקי עוד הרבה לפני והיה להם איזה קטע, הם תכננו ביחד על האוטובוס או משהו כזה, עדיין לא הגעתי להבין למה בדיוק, אבל בטח ממש עכשיו היא החליטה שהיא לא רוצה חלק בזה יותר אז הוא השתולל ורצה להפחיד אותה עם האקדח. זה נורא הפתיע כשהוא אמר "איפה הבחורה שלי? ג'י ג'י ג'י ג'יה" זה כאילו שהתסריטאי מנסה להגיד לנו משהו.. לדעתי כמובן.הקטע עם החברים שלה בmy space אני לא חושבת שהיו לה כלכך הרבה חברים, היא תמיד מדברת על הבית ספר הישן שלה, שהיו לה הרבה חברות אבל תכלס אנחנו לא יודעים הרבה עליה, היא הופיעה משומקום! לדעתי היא הייתה מאושפזת באיזו מחלקה סגורה עם לאקי, אולי היא בעצמה רוצה לנקום באבא שלה... הכול יכול להיות איתה(!) אבל נדע את הכול ביום שלישי...

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 222

כן באמת מה היה קשור הקטע הזה עם my spece? "אוי לא, יש לי עכשיו רק 900 ומשהו..." אולי כי הורדת חלק מהם לתהום עם האוטובוס??
בקיצור, באמת מוזר, כי וודי אמור היה לגור כל הזמן הזה בנפטון אם הוא אימן את השכבה של ורוניקה כשהם היו קטנים, ואף אחד לא הכיר את ג'יה עד גיל 17 פתאום? איפה היא הייתה ביסודי? גם בבי"ס פרטי? ומה הקטע עם האמא המוזרה שלהם? בפרק שורוניקה הייתה אצלה במסיבת פיג'מות... אבל האמת הקטע עם לאקי ו"הבחורה שלו ג'יה" לא חייב להיות קשור לאוטובוס. אולי הוא סתם רוצה לנקום בוודי (למרות שעד עכשיו לא הבנתי איך ורוניקה בטוחה שלא הוא הילד השלישי) והוא החליט להתחיל בג'יה. יכול להיות שזה סתם קשור למה שקרה בפרק 20 כשהוא איים עליה בסכין...

foxylady2005

New member
כן..../images/Emo4.gif

יש כל כך הרבה אופציות לגבי זה, אבל ג'יה בהחלט מככבת אצלי כחשודה מדרגה ראשונה, עם לאקי או בלי לאקי היא מסתירה משהו. גם יש לה פיצול אישיות, אני חושבת. רגע אחד היא מוזרה ומטומטמת, רגע שני היא באה לורוניקה ביציאה (כאילו שהיא חשבה על זה המון), "האבא שלך הזה... מה נסגר איתכם??" בלה בלה, זו הייתה התנהגות מוזרה לחלוטין רואים שמשהו לא בסדר. אבל את הכול נגלה בקרוב:)

Mical the III

New member
למה זאת התנהגות מוזרה?

אבא של ורוניקה בדיוק רמז שאבא שלה שכב עם מישהי והשקה אותה עד שהיא התעלפה, היא פשוט הייתה עצבנית, זה לא דבר שדורש הרבה שכל.

למעלה