ואוו ...:-עשיתי קצת ניתוח על העלילה
אוקיי זה קצת ארוך, אולי נסחפתי אבל עשיתי כמה חישובים... אז ככה, אולי זו ג'יה שעשתה את הכול? אולי היא זו שדאגה לפוצץ את האוטובוס עם איזה שותף(לאקי למשל)? הם עשו את זה ככה שאף אחד לא יחשוד בה, אבל היא שיתפה פעולה עם לאקי (אולי הם עשו את זה ביחד והוא איים שהוא יספר לאנשים ובגלל זה הוא יצא ככה עם אקדח ואמר שהיא "הבחורה שלו" זה חשוד!!), היא גם אמרה שאבא שלה אמר לה לא לעלות על האוטובוס אבל בתכל'ס היא זו שאחראית לפיצוץ ובגלל זה היא שיחקה אותה שהוא אמר לה בזמן שהיא ידעה בעצמה. גם כשהיא אמרה לורוניקה שכולם מתים, ליד הצוק, זה היה כל כך מזוייף! זה נשמע לגמרי הזוי, אבל אולי זו היא בסופו של דבר אבל סתם עלה לי הרעיון, כי פשוט פסלתי את שאר האפשרויות: לוגן- לא סביר שזה היה הוא אפילו שהוא אמר לורוניקה שהוא יתגעגע אליה לפני שהיא עלתה על האוטובוס (שזה חשוד) אבל הוא אוהב אותה אז אין מצב. קנדל- צפוי מדיי.. לא נראה לי שזו היא. ארון- כנ"ל צפוי מדי, אולי הוא רצה לחסל את ורוניקה ולוגן שהם העדים היחידים לקלטות של לילי, אבל עדיין זה צפוי מדי. ביבר- לא נראה לי, יש לו בעיות תסביך עם עצמו בגלל דיק, אבל לא עד כדי כך. דאנקן- לא יכול להיות כי הוא בעצמו עמד לעלות על האוטובוס. דיק- חולה נפש והוא בעצמו הציע לנסוע בלימוזינה, אבל לא עד כדי כך חכם. וודי- כזה חשוד, אבל בעצם סתם פדופיל עם מחלת נפש ופסיכוזה. טרנס קוק- הוא לא היה עושה דבר כזה, רק רצו שנחשוד בו. וויביל- אם הוא היה רותה להרוג את לוגן הוא הי עושה את זה בשיטה הביתית של טיפול קבוצתי ולא על ידי רציחה של תלמידים אחרים. וואלאס- לא, מן הסתם. הפיצפטריקים- אם פליקס היה חי והיה על האוטובוס הזה, זה היה סביר, אבל לא הייתה להם סיבה (גם לא סרבנדו) אלה אם כן זו הייתה קנדל שבקשה מהם לעשות את זה. אבל היא בטח ידעה שדיק וביבר כבר הזמינו את הלימוזינה, אז לא הייתה לה סיבה להמשיך בזה. קית'- כל כך לא. מאק- לא חושבת שהיא עד כדי כך כעסה על ביבר. באטרז- האמת שעם המרמור שלו יש מצב לחשוד בו, אבל לא חושבת שזה הוא. בקיצור לאקי לא עשה את זה לבד, הוא וג'יה היו שותפים בכל העסק, מההתחלה היא נראתה לה חשודה, התנהגות מוזרה מדי, משחקת אותה המטומטמת אבל בעצם יש משהו מעבר...