2x21 - Happy Go Lucky שרשור רשמי

אגב, זה יעניין אותך לשמוע

שרוב תומס אמר שמי שעומד מאחורי פיצוץ האוטובוס זה לא איזה כוכב אורח בסדרה, אלא מישהו שאנחנו באמת מכירים.

maya567

New member
הממ... ../images/Emo58.gif 221

אז אם כבר מישהו שאנחנו באמת מכירים - ואם נלך על האלמנט ה"אין סיכוי שזה הוא אבל what the hell בוא ננחש" - אז יש לי גם ניחוש מהסוג הזה. ואני אקח כמה שורות רווח אם יש אנשים שלא רוצים לדעת השערות לוגאן. שוב - השערה בלבד! וחס וחלילה שזה יהיה נכון - אבל צפייה חוזרת בפרק הראשון של העונה, והמשפט "i'm gonna miss you" שלוגאן אומר לוורוניקה רגע לפני שהיא ודאנקן עולים על האוטובוס... אבל מצד שני. אין מצב שזה נכון. אחרת מה לעזאזל יהיה בעונה השלישית? ומה עם הנשיקה שכולנו מחכים לה בין לוגאן וורוניקה?

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif 2X22 החשודים שלי

אם ההשערה שלך נכונה וזה לוגן אני מאחלת לרוב תומס מוות איטי וכואב ומלא מלא בסבל ואם (למרות שאני חושבת שאין סיכוי קל שבקלים שהיוצרים עד כדי כך מטומטמים) לוגן עשה את זה אני מכריזה בזאת שאני לא אראה את העונה השלישית אם תבוא (מחזיקה אצבעות שכן) ועכשיו לחשודים שלי: 1. זה דאנקן כי הוא היחיד שלא נחשד והיה לו מניע להעלים את מג אמנם ראינו איך הוא היה מרוצה כאשר ורוניקה נשארה בחיים אבל יכול להיות שהוא היה מופתע יותר מדי ויכול להיות שפעם ראשונה שהוא נתן משחק טוב 2.קלמונס ראינו בפרק 9 שלבן אדם אין עכבות ואולי הוא רצה את הטרגדיה של האוטובוס להפיל על המנהל ואיכשהו משהו השתבש לו שם אבל אם נזכור את פרק 19 עונה 2 באטרס אמר לורוניקה שאבא שלו עושה סיבוב אוטובוסים שהוא עושה כל יום בסיום הלימודים

rds15

New member
../images/Emo58.gif[?]

טוב שלא הגזמת... לוגן הוא לא מרכז הסדרה, ממש ממש לא. למרות ההתעקשות הזאת של מעריצי LoVe על כך.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif בוא נשאל שאלה כזאת ...

אם ורוניקה היא הדמות הנשית הראשית, מי הדמות הגברית הראשית?... זה לא קשור למעריצי LoVe זה פשוט קשור למה שהדמות הזאת עושה לסדרה, ואין ספק שרק טוב. לא קיימות הרבה דמויות עם כימיה כ"כ מעולה, דיאלוגים שנונים וכריזמה כזאת. זה פשוט ככה, גם לדעת מבקרים שהם לא אוהבי LoVe (למרות שרובם כן, מעניין למה...)

rds15

New member
לפי דעתי, הדמות הגברית הראשית

זה קית'. הוא משפיע על העלילה[ועל ורוניקה] הרבה יותר מלוגן, והסצנות שלו עם ורוניקה לא פחות שנונות מכל סצנות ורוניקה-לוגן, אם לא יותר.

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif עונה 2

קית' הוא דמות חשובה אין ספק אבל....... לוגן הוא אינטרס האהבה בסדרה ובכל סדרה חשוב שיהיה אחד במיוחד בשביל סדרה שיש בה למעשה דמות אחת שהיא המפתח (ורוניקה) זה כמו סופרמן בלי לויס ולוגן הוא זה שממלא את תפקיד אינטרס האהבה בסדרה בין אם מעריצי VD ירצו או לא וזה מה שהופך אותו לדמות מספיק חשובה כדי שהיוצרים לא יהפכו אותו לרוצח המונים!!!!! ועכשיו
ל-2X22 מי שלא רוצה לקרוא שלא ירד בטריילר רואים את מאק בוכה בהיסטריה של פחד מעניין מדוע!!!!

rds15

New member
../images/Emo58.gif

אני באמת לא חושב שלוגן הוא האחראי לפיצוץ של האוטובוס, בעיקר כי זה לא הגיוני בכלל ואין לו שום סיבה לעשות את זה. מה שאני כן מנסה להגיד, זה שלראות סדרה בגלל מה שקורה עם דמות אחת, ורק בגלל אותה דמות, בעיניי לפחות, זה טיפשי למדי.

guysahaf

New member
אני מוריד עכשיו אבל הם פישלו רציני!

הפרק איחר בכמה? 15 שעות?

Charmed Gal

New member
פישלו או לא, אתה חייב להם תודה..../images/Emo3.gif

אין לנו ממש זכות להתלונן עליהם.

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif 221

פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אוקיי, הטיזר? שיו. נשארתי בלי נשימה, ועם פה ככה פעור
משהו מדהים. וואלאס מלך
התגובות של ורוניקה היו מדהימות, קריסטן בל פשוט... מדהימה. ורוניקה והאימיילים - אוקיי, וודי? CREEPY. אבל זה היה מעולה. והקליפ סאונד? פאקפאקפאק. וויבל והמתמטיקה - סקווייייי מאק וביבר
איזה חמודים הם היו עם כל החיוכים האלהההההה
וויבל קיבל B! גאון קטן שלי. חבל שהילדים הקטנים האלה חזרו... אפילו שאני די שמחה שהם חזרו, כי פאק קונטיניויטי. מתה על הסדרה הזאת. ורוניקה/וואלאס - דיייייייייייייי
It was worth getting taped to that pole
המשפט של אהרון? שוב פאק על העדות של ורוניקה. כאב לי הלב עליה, אפילו שהיה ברור לי ובטח גם לה (
) שזה מה שיקרה... כנ"ל על העדות של קית'... קרעו אותם לחתיכות. לא הזכירו בכלל חצי מהאירועים של אהרון/ורוניקה בבית ההוא בפינאלה של שנה שעברה
הייתי טיפה מספויילרת על ה Not guilty אבל עדיין... עם כל ההאשמות לרגע חשבתי שימצאו אותו אשם בלפחות סעיף אחד... אבל נופ, completely guilty! זה אומר שעכשיו נראה אותו הרבה בעונה 3? זה אומר שהוא ירצה לחזור הביתה...? לפחות ללוגן יש את המקום שלו עכשיו והוא לא תלוי באהרון. ואיך הוא הביא לאאאאאאאאאאאאאפנים את העדות "אם תדבר על מה שראית בקלטות יכניסו גם אותך לכלא" "או שלא! עשיתי עסקה מגניבה!"
אבל היא עזבה את המבחן... וזה בעצם יכול להיות ה way out שלהם כדי להשאיר אותה בנפטון! גו ורוניקה! אה, ולוגן/ורוניקה - סצינה חמודה הסצינה שהייתה להם. ואם בפרק הבא אין איזו שיחת לב-אל-לב על המשפט של אהרון אני הולכת מה לצרוח... עד שייגמר לי הקול! האשם בהכל - עכשיו זה ב-ט-ו-ח לא וודי. אני מתחרפנת פה. מי זה?! נ.ב. אם זה יהיה אהרון אני אתאכזב ברמות.

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif221 - ענק! ענק! ענק!!!

ממש אהבתי את הפרק. - הסצינה עם לאקי בהתחלה, שבסוף הוא נורה. - וודי מטריד ילדים קטנים ובמקרה 2 מהם על האוטובוס.. "היציאה של כל היציאות", מישהו? אבל זה לא הוא. אין מצב. - ג'קי? עזבה כבר? מה קרה לה? - טראנס חופשי אבל משועבד למר לובו הזה. ידעתי שהוא מוכר לי מפרקים קודמים, אבל רק כשהוא אמר קזינו נזכרתי מי זה. - וודי יודע לחייך ולאיים על קית' באותו הזמן. כישרון נדיר. - איך אפשר לאשר שההקלטה אמיתית? כלומר, שהוא באמת הטריד אותם ולא סתם אומרים את זה? - אותה פצצה על המכונית של וודי = אותה פצצה באוטובוס... אממ... - חחח.. וויבל ביבר מאק... איזה שילוב... - הסיום. חרא! איך הוא יצא? מעניין מה יסגר עם זה בסוף. פרק מעולה. עוד פרק אחד, וכנראה אחרון. חס וחלילה!!!

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif פרומו222

וואי. נראה מרגש. לא יודע איך הם הולכים לספר לנו את כל האמת בפרק הבא כי יש הרבה לספר אבל רואים בפרומו את הבחור עם שמת שהיה כתוב לי על היד את השם של ורוניקה (בדיוק באותו שבוע שהפרק משודר בהוט יוצא שמגלים לנו את האמת עליו בארה"ב..) ולפי מה שהבנתי הוא נדרס והאוטו העיף אותו מהצוק.. רואים גם את מאק בוכה.. מעניין למה.. אולי ביבר אחראי לזה? ואהרון וורוניקה..! וורוניקה עם אקדח!! אני באמת מקווה שאני לא סתם מטפח ציפיות..

פרק 2x21- מדהים!!../images/Emo58.gif

וואי, זה הפרק הכי טוב שהיה העונה. הוא ישר התחיל בבום, זרק מתח מכל מקום, לא היה בו רגע שאמרת לעצמך "נו טוב, עכשיו שקט". ואפילו למרות ההצהרה של רוב תומס שהאחראי לתאונת האוטובוס זה לא מישהו שהצטרף לסדרה לפני כמה פרקים (אהמ, וודי אהמ), היה עוד משהו בפרק הזה שרק חיזק את זה: כל הפרק התמקד בזה שוודי היה אחראי לאוטובוס. נו באמת, שבפרק הלפני אחרון יגלו לנו מי עשה את התאונה הזאת ולמה? ברור שלא! אבל עכשיו אני באמת במתח לדעת מי לעזאזל כן עשה את זה. כי פאק, זאת לא דמות אורחת!! אולי זאת ג'קי? ולכן בפרק 2x13 היא הרשתה לכל הילדים לזרוק עליה בלונים כי היא הרגישה רע?
אולי זאת מק, כי היא החליטה בצעד חסר תקדים לנסות את התוכנת מחשב החדשה שהיא המציאה, "נלחץ קליק ומלא ילדים מעצבנים ימותו באוטובוס"? אבל החשד העיקרי שלי כרגע זה שזה וואלאס. כי בתכלס, סתם יש לי הרגשה. לא יודע.
ויחד עם כללל המתח הזה, גם היה המשפט של אהרון. והסוף המצמרר הזה, עם הבכי של קירסטן. אררר. מדהים!! ג'ורי מפגר, אבל מדהים!!
אני ממש ממש מחכה לשבוע הבא!! אה, כן, ואם ורוניקה מבוטלת, אני אדאג כבר ל-UPN. הו הו, מוהאהאהא.

אהה!! תיאוריה תיאוריה!!!!!!../images/Emo58.gif

אוקיי, דאנקן? הוא חוזר. ראו אותו בטריילר של פרק 2x22. ולמה הוא חוזר? כי הוא אחראי לתאונת האוטובוס. וזה גם למה ורוניקה בוכה בטריילר כשהיא אומרת "אתה רצחת את כולם באוטובוס". ולמה הוא עשה את זה? כי הוא הילד השלישי. הילד השלישי שוודי התעלל בו!!!!

guysahaf

New member
הספויילר מעלי ל-2x22

מה הבעיות שלך?! לא כולם רואים את הפרומו!!!

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif לא נראה לי..

כי הוא לא היה נותן לורוניקה לעלות על האוטובוס אני חושב שזה לוגאן. לא יודע למה..

למעלה