../images/Emo58.gif 221
פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אוקיי, הטיזר? שיו. נשארתי בלי נשימה, ועם פה ככה פעור
משהו מדהים. וואלאס מלך
התגובות של ורוניקה היו מדהימות, קריסטן בל פשוט... מדהימה. ורוניקה והאימיילים - אוקיי, וודי? CREEPY. אבל זה היה מעולה. והקליפ סאונד? פאקפאקפאק. וויבל והמתמטיקה - סקווייייי מאק וביבר
איזה חמודים הם היו עם כל החיוכים האלהההההה
וויבל קיבל B! גאון קטן שלי. חבל שהילדים הקטנים האלה חזרו... אפילו שאני די שמחה שהם חזרו, כי פאק קונטיניויטי. מתה על הסדרה הזאת. ורוניקה/וואלאס - דיייייייייייייי
It was worth getting taped to that pole
המשפט של אהרון? שוב פאק על העדות של ורוניקה. כאב לי הלב עליה, אפילו שהיה ברור לי ובטח גם לה (
) שזה מה שיקרה... כנ"ל על העדות של קית'... קרעו אותם לחתיכות. לא הזכירו בכלל חצי מהאירועים של אהרון/ורוניקה בבית ההוא בפינאלה של שנה שעברה
הייתי טיפה מספויילרת על ה Not guilty אבל עדיין... עם כל ההאשמות לרגע חשבתי שימצאו אותו אשם בלפחות סעיף אחד... אבל נופ, completely guilty! זה אומר שעכשיו נראה אותו הרבה בעונה 3? זה אומר שהוא ירצה לחזור הביתה...? לפחות ללוגן יש את המקום שלו עכשיו והוא לא תלוי באהרון. ואיך הוא הביא לאאאאאאאאאאאאאפנים את העדות "אם תדבר על מה שראית בקלטות יכניסו גם אותך לכלא" "או שלא! עשיתי עסקה מגניבה!"
אבל היא עזבה את המבחן... וזה בעצם יכול להיות ה way out שלהם כדי להשאיר אותה בנפטון! גו ורוניקה! אה, ולוגן/ורוניקה - סצינה חמודה הסצינה שהייתה להם. ואם בפרק הבא אין איזו שיחת לב-אל-לב על המשפט של אהרון אני הולכת מה לצרוח... עד שייגמר לי הקול! האשם בהכל - עכשיו זה ב-ט-ו-ח לא וודי. אני מתחרפנת פה.
מי זה?! נ.ב. אם זה יהיה אהרון אני אתאכזב ברמות.