2x21 - Happy Go Lucky שרשור רשמי

Piper Zone

New member
הוא גם ידע שמג על האוטובוס...

שזה בכלל היה מטומטם אם זה היה נכון כי יותר מאוחר התברר שהיא אם ילדיו...

inbalinbal1

New member
צודק במאה אחוז ../images/Emo58.gif 2X21

זה למה חיכיתי עד שעה 00:40 ערה למרות העייפות כדי לראות את הפרק. עכשיו בנוגע למשהו שלא הבנתי בעדות של לוגן הוא נשאל אם הוא קיבל חסינות כדי להעיד??? מה זה אומר??? ולבנדהלה בפרק הראשון של העונה ורוניקה שואלת את דאנקן אם הוא שיחק בליטל ליג והוא ענה שלא (משהו אומר לי שהוא שיקר לה) וזו רק אני או שעוד מישהו קיווה שקית' ישבור לסנגור את הפרצוף??? LoVe מדהימים סצינה אחת ביחד וסצינה ענקית במיוחד לזכרון של לאקי מנסה להלבין את הרגל שלו. עוד משהו שלא הבנתי איזה הקשר הסנגור עשה בין לוגן ליאו ודאנקן??? אבל בכללי פרק ענק

Charmed Gal

New member
תשובות.../images/Emo58.gif221.

לוגן קיבל חסינות זאת אומרת שהוא העיד ובעצם הודה שהוא עשה משהו לא חוקי, אבל לא יגישו נגדו כתב אישום על זה. יאנו, מתעלמים מזה. זה כמו הקרבה בשביל ה-GREATER GOOD.
חשוב יותר לשמוע את העדות שלו מאשר להעניש אותו על זה שהוא שרף את הקלטות ולכן אי אפשר לעשות לו שום דבר על זה עכשיו. כי אחרת הוא לא היה חייב להעיד ולהודות שעשה את הפשע הזה ואין הרי שום עדות לכך ואז לא היו יכולים בכל מקרה להגיש נגדו תלונה. מקווה שלא בלבלתי אותך כבר.
הקשר שנעשה הוא שורוניקה כאילו מנצלת חבר אחד, את ליאו, בשביל לגנוב את הקלטות, כדי שיתן אותן לחבר מספר 2 - לוגן. יאנו היא שרמוטה קטנה שמסדרת את כל החברים שלה לטובתה.

guysahaf

New member
כמעט....... ../images/Emo58.gif221

ההקשר שהעו"ד של אהרון עשה הוא שורוניקה - כמו שעשתה בעבר ניצלה את "החבר" שלה - ליאו, בשביל להסיח אותו, בזמן ש"החבר" השני שלה, לוגן, פורץ לחדר הראיות ולוקח את הקלטת - הכל בשביל לכסות על ה"חבר" השלישי שלה, דאנקן, שלפי העו"ד - רצח את לילי. ובקטע של החסינות נראה לי שהמשמעות היא שהוא למעשה ככה יכול להגיד כל מה שבא לו. אבל גם אני לא ממש הבנתי את מטרת השאלה.

Charmed Gal

New member
אז, כן, וואו.../images/Emo58.gif

איזה פרק מעולה. ואיזה טריילר מעולה לשבוע הבא, אבל לא אדבר עליו כדי לא לספיילר. המממ... ארון חופשי? לא הייתי צופה את זה בתחילה, אבל לאורך הפרק נהייתה לי הרגשה שזהו - הוא חופשי. וודי בטוח לא זה שפוצץ את האוטובוס, כמו שאמרו לפני, כי אז היינו יודעים את זה שבוע לפני הפרק האחרון והם לא יעשו את זה. אבל אולי הוא אחראי לדברים אחרים או שהוא מעורב או משהו. פששש, סחטיין על וואלס! איזה גבר גבר.
ומסכן בקטע עם ג'קי.
אני תוהה אם נראה אותה שבוע הבא. הסנגור ההוא... ארג. מנסה להרוס את הקשר הטוב של ורוניקה וקית'? אידיוט.
ביבר, מק ו-וויבל -
. הם מצחיקים. ביבר לא הומו.
אבל... שלישיה?
ג'קי ואבא שלה לא ממש מעניינים אותי, אז נתעלם מהם.
ארג. חבל שורוניקה יצאה מהמבחן. היא הייתה צריכה להשאר.
אני מבין את הצורך לדעת, אבל זה לא כאילו היא הייתה משנה משו אם הייתה יודעת שעתיים אחרי. מה שהיא עשתה זה בעצם נתנה לארון לדפוק לה את העתיד. חבל. ארגגגגגגגגגגג, אני רוצה שבוע הבא!!!

SuperGirl82

New member
למה הגעת למסקנה...../images/Emo58.gif

שביבר לא הומו? אומנם היה כתוב לו משהו על איזו אמבר על האוטו אבל הוא עדיין הסתובב עם הילד המוזר הזה... ועדיין בכלל לא ברור למה הוא נפרד ממאק. כנראה שנדגלה הכל בפרק הבא...

Charmed Gal

New member
כי...|ספוירלר|

אין מצב. המבטים בינו לבין מאק והכימיה שם. זה אמיתי. הוא לא הומו.

Charmed Gal

New member
*../images/Emo58.gif../images/Emo122.gif

אני מתעצל להכנס לאדמין ולמחוק את ההודעה ולכתוב מחדש עם הסימן.

rds15

New member
../images/Emo58.gif221

וואו! פשוט... וואו! הפרק הכי טוב בעונה עד עכשיו. כבר מההתחלה זה היה ברור שזה הולך להיות פרק עמוס. לאקי בנסיון התאבדות מוצלח[לא יותר פשוט לשים כדורים אמיתיים באקדח ולירות בעצמך? למה לגרום לשומר לעשות את זה?], ו-וואלס הגבר-גבר מציל את ג'קי. מזל שבקטע הזה הכדורים לא היו אמיתיים, אחרת זה לא היה נגמר טוב לוואלס. אני שונא את לוגן. אם הוא לא היה מוחק את הקלטות האלה, אהרון אקולס היה עכשיו נרקב בתא כלא, בתקווה שבתא הנידונים למוות. למה הוא היה חייב להיות כזה אידיוט? למה?! ולמה המושבעים כאלה מפגרים? ולמה התביעה לא הביאה את לוגן שידבר על זה שאבא שלו הכה אותו? מערכת משפט מפגרת. ועו"ד טיפש[של לוגן]. ואהרון הרס לורוניקה את החיים עוד יותר. בגללו היא הרסה לעצמה את הסיכוי להשיג את המלגה, והיא תאלץ ללכת לקולג' בנפטון. או שאולי יתנו לה לעשות מבחן חוזר מנסיבות מקלות, או משהו. כל כך ברור שוודי הוא לא זה שפיצץ את האוטובוס. למרות שאני די בטוח שהוא הouting of all outing של מרקוס. לפחות שיכניסו אותו לכלא על התעללות בילדים. בהנחה שלאמב יעשה את התפקיד שלו פעם אחת בסדרה ויתפוס מישהו. וויבל מאק וביבר -
. איזה שילוב הזוי. וחבל שוויבל לא יוכל להנות מהעובדה שהוא סיים את הלימודים, בהתחשב בעובדה שהוא הולך לכלא. שבוע הבא הפינאלה, וזה הולך להיות ענק.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 221

הולי פאק!!! איזו סצינת פתיחה מטורפת! הייתי על סף התקף לב! וואלאס אשכרה סיכן את החיים שלו בשביל ג'קי, והכלבה הזאת נסעה לפריז והשאירה לו מכתב? מכתב?? כלבה נשארת כלבה! אהרון יצא זכאי בכל סעיף אפשרי שהפילו עליו... בזיון! בדיוק האנטיתזה של לוגן, שמאשימים אותו בכל מה שהוא לא עשה... למה לעזעזל לוגן היה צריך להשמיד את הקלטות? טיפש. טוב נו, ברור שורוניקה הייתה חייבת לדפוק לעצמה את המבחן, אחרת איך תהיה לנו עונה שלישית
? רק חבל שהיא לא עשתה את זה כהחלטה שלה אלא בגלל אהרון... איזו עדות! ואיך היא עמדה בהכל כמו גבר! כל הכבוד לה! מוזר שלא הראו את התגובה של לוגן לכל עניין ה STD, זה היה מעניין לראות. ולוגן וורוניקה שוב מדברים כאילו כלום? הלו! הם לא מתכוונים ללבן את עניין פרק 20?? כדאי להם מאוד! אם יש מקום שזועק לקונטיניואיטי זה פה!!! ברור שוודי לא אחראי לאוטובוס, כי אחרת לא היו מדברים על זה כל הפרק. למרות שגם בעונה שעברה ראינו שגם מי שמדברים עליו חצי פרק 22 הוא ממש לא הרוצח (לוגן). בקיצור - מי זה גאד דמט?? אולי זאת סלסט? חחח ויש לי השערה מאוד מופרכת לגבי מי זה הבחור השלישי בליטל ליג - לוגן.. סתם, מסכן, כמה אפשר להפיל עליו?.. ומה יהיה עכשיו עם אהרון שהוא השתחרר? הוא ייצא לנקום בלוגן וורוניקה? וואו, אני באמת לא מבינה איך אפשר יהיה לדחוס כ"כ הרבה בפרק האחרון, אני מקווה שרוב תומס יתעלה על עצמו.

SuperGirl82

New member
../images/Emo58.gif לא מדוייק...

שההחלטה של ורוניקה לא לעשות את המבחן היא רק בגלל המשפט של אהרון. היא הרי הסתכלה על וואלס מרוקן את הארונית שלו במן מבט כזה, שהיה נראה כאילו יש בה ספקות בנוגע ללעזוב... לפחות לדעתי

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 221 יש מצב

אבל העניין עם אהרון דחף אותה לזה סופית.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 221 שאלה../images/Emo70.gif

איך ורוניקה הגיעה למסקנה שלאקי הוא לא השלישי שהוטרד ע"י וודי? הרי הוא זה שצילם אותם בבית ובמיוחד את התמונה... וגם היה לו את הקטע המוזר עם הלבנת הרגל והקסדה... בקיצור, איך היא החליטה שזה לא הוא?

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif 2X21

כי לאקי ז"ל מבוגר מהם ב 4 שנים בערך אז הוא לא היה איתם באותה הליגה!!!

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 221

חחח לאקי ז"ל! מה זאת ליגה שכבתית? רק אנשים מאותה שכבת גיל יכולים להיות באותה קבוצה?

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif 2X21

ככה נראה לי לא נראה לי שמישהו בן 12 ישחק עם ילדים בני שמונה ואני לא מדברת על המשחקים שוודי שיחק איתם

M r s J o n e s

New member
הולי קראפ../images/Emo58.gif.

איזה פרק מעולה
,פשוט לא רציתי שהוא יגמר! כל מילה מיותרת!לא יכולה לחכות לפרק 22 ואז יהיה אפשר להגיב על שני הפרקים ביחד. טוב רק עוד כמה מילים-רוב תומאס פשוט גאון
,אני לגמרי יכולה לראות איך הוא יחבר את כל הקצוות ושיסתיים הפרק ישאיר אותנו עם פה פעור ומבט של "איך לא חשבנו על זה קודם".

למעלה