2B or not 2B

נחמד שזוכרים ../images/Emo9.gif

לגבי שלומו של דוד - מת כהרגלו. לגבי החבילה - השטפון סופסוף יבש, החבילה נארזה והיא ממתינה שיגיע האוטומוביל של הדואר-נע שלנו. ולכבוד הוא לי לפגוש את מלכת דנמרק ולהתחכך שוב בגדולי עולם.

אם איני טועה (והמלכה לעולם אינה

טועה). נהגתי להזמינכם אלי לחוג את ראשיתה של השנה ברוב פאר והדר ומלוא כל טוב ארץ דנמרק.

אטיוד5

Active member
אוי

תמיד הוא היה באשכול תמיכה? ומה ההבדל בין פורומים שמצוין בהם שהם פורומי תמיכה בשמם, בפרוש, לבין פורומים שהם סתם באשכול הזה?

shellyland

New member
תמיד הוא היה בתמיכה, לאחרונה הוא גם

הוסף ל"קשקשת ברשת", בשל השינוי שקשה-לפספס באופיו. אני רוצה להבהיר: זה לא שדנה ואני נגד הקשקשת. נהפוכו. אבל המינונים, אפעס, קצת לא נעימים לנו. זה הכל. בסופו-של-דבר, זה פורום שלכם ואתם תחליטו מה יהיה בו. אני הרגשתי צורך לסמן טיפונת את הגבולות (הרחבים!), גם בגלל שקרן שאלה בצדק וגם בגלל שפולה קצת צודקת, למרות הנימה הסרקסטית. החזון האישי שלי הוא שהפורום יהיה שילוב של אכסניה לנדכאי עולם עם מצוקות קיומיות ומפגש-חברתי נעים של חבריפ וירטואלים ואחרים. לגבי השאלה שלך: פורומים שמוגדרים כתמיכתיים בשמם, הם לרוב פורומים הנותנים תמיכה סביב נושא מוגדר. אנחנו פתוחים לכל בעיה שהיא, מתוך אמונה אמיתית שחיים נטולי בעיות אינם חיים.

אטיוד5

Active member
אני תמה ...

כי שאלתי בעבר אם הפורום הזה הוא פורום תמיכה, ואמרת שלא, ואז נרגעתי. עכשיו אני נורא לא רגוע.

shellyland

New member
אני?! אמרתי שלא?! אתה בטוח?!

אני זוכרת ששאלו פה פעם למה הוציאו אותו מאשכול תמיכה, ומייד הפניתי את השאלה להנהלתה והענין סודר. אולי הסברתי שזה לא בדיוק תמיכה במובן המקובל, אלא יותר פתרון-בעיות? אולי התלוצצתי ולא הבנת את כוונתי? אפשר קישור?

shellyland

New member
כן. זה גם מה שאני זכרתי.

ואני שמחה לראות את המהירות בה הפנמת את הודעת המנהלת לגבי זה שאני תמיד צודקת.

מה? אה! נדמה לך שקראתי. הבנתי.

את תמיד צודקת. חוץ מאשר כשאני צודקת ואת טועה. יותר אמת מזה? (זו הטענה השלישית בשרשור הזה של מישהי שהיא תמיד צודקת. לא?).

אטיוד5

Active member
באמת לא הבנתי

אז עכשיו שהענין הזה סודר, קבלו איחולי כל טוב ל"אכסניה לנדכאי עולם עם מצוקות קיומיות".

shellyland

New member
ואילו אני

תוהה לאן לשרשר את האופטופיק המשונה הזה. יש לכם המלצות?

בפורום אומנות שימושית פתרו את הבעיה

ע"י זה שפתחו תת פורום בשם: אומנות שימושית-חברתי. וכל הקשקשת עברה לשם.

על איזה "אתם" חשבת כשהוצאת

את עצמך מהכלל? (ומתוך שהוציא את עצמו מהכלל כפר בעיקר. נכון?) אני מתאמצת לא להעלב. אגב. וגם לא להיות פולניה ולשאול אם כאן "אנחנו" מתקבלים בברכה.

למעלה