בקשר לכל מה שקורה כאן...
אמנם לא הייתי כאן הרבה בתקופה האחרונה, כך שאני לא מי-יודע-מה מעודכנת באופנות האחרונות, אבל בגדול, אני מסכימה עם חסידי העטרה-ליושנה. חשבתם, פעם, על השם של הפורום? "אפי היקרה"?- סטייל "ורדה-ז'קונט היקרה"? כמו מכתב שכותבים למישהו שלא מכירים ולא מכיר אותנו ויכול להתייחס אלינו כמו שאף אחד בסביבה שלנו לא יכול? כותבים וותיקים, כמובן מאבדים את הזכות הזאת. לכן הם לפעמים כותבים תחת כוכביות ושמות בדויים. השם של הפורום מלמד הרבה מאד וחוסך אולי לקרוא את הודעת המנהלת, אע"פ שכיף בד"כ לקרוא כל מה שיצא תחת ידן של מנהלות הפורום לדורותיהן. "אפי היקרה", כשם, באמת מבהיר לי שמספיק שאכתוב מה שבא לי, איך שבא לי, כדי שאזכה להיות בפוקוס של הפורום- "אפי" תתייחס כאילו הייתי הדבר הכי חשוב שיש לה לעשות, ואחריה גם הפמלייה, שבחלקה תנסה לעזור לי מכל הלב, בחלקה תתחנף ל"אפי" התורנית, ובחלקה תחזור על בדיחה החודשית בפעם המי-יודע-כמה... אבל כל זה מסביב. אני, בחיי, כאידיולוגיה, מאמינה שחייבים לשים גדרות, ולנסות להתמקד, כדי שתהיה משמעות למה שעושים. חלק מהאנשים צריכים להתאסף למטרה, חלק צריכים קצת "להתפזר" מאובר-פוקוס בה, אבל צריך לדעת ולזכור בשביל מה אנחנו כאן. חזרה לנושא המקורי גם מעלה את רמת השטויות, תאמינו לי. כולם יצאו נשכרים.