29/10 = תאריך משמעותי

pcp1

New member
אתה מפרש את זה ככה

שוב אני מחפש לך תמחקר עצמו אבל תפנים שבוודאות בוצעה בדיקת DNA והוכיחה שיש קשר

סלוניק

New member
אבל קשר בין מי למי?

בין אילו קהילות? באיזה גן? באיזה כרומוזום? מה נפיצות הכרומוזום בשאר הקהילה הסבבת? האם יש התייחסות להבדלים גנטיים אחרים בין הקהילות? וכן הלאה. אחרת זו דמגוגיה לשמה.

pcp1

New member
כרומוזום Y

אתה ביקשת קשר בין היהודים של היום לבין אלו של אז זה לא משנה איזה קיבלה אם היא אתיופית או איראנית הקטע הוא שיש קשר

סלוניק

New member
ברור שזה משנה איזה!!!

הרי שקשר בין קהילות שונות לאו דווקא קושר אותן לישראל אלא בין אחת לשנייה! ולכן יש קשר בין קהילות עיראק לבין קהילות פולין למשל, שהן קהילות שנבעו מכוזריה (כלומר, מתגיירים ולא צאצאים ישירים של יהודי המקרא) ואין להם קשר עם יהודי בריטניה למשל. כרומוזום Y זו התשובה? מה בכרומוזום Y? איזו מוטציה? עוד קצת פרטים? משהו?

pcp1

New member
אני ניראה לך איזה מדען

אני לא ממש מבין בתחום הזה היהודים מעירק הגיעו לשם בגלל הגירוש של הרומאים כולם יצאו מכאן חד וחלק וזהו זה תרוצה תאמין שכן אתה רוצה אל תאמין אני גם טוען שהערבים של היום זה בכלל המצאה מימי הבניים ושלא לדבר על הפלסטינים שזה המצאה ברטית

סלוניק

New member
אם אין לך תשובות לשאלות הללו,

אל תתיימר לקבוע עובדות ללא שום מחקר תומך.

pcp1

New member
הבאתי לך מחקר אתה מזלזל בוא

זכותך מה גם שתדע שערביי הגדה שונים מערביי עזה בגן מסוים

pcp1

New member
אמרת גם ש

זה ב"אופנה" היום להיתחקות לעם עתיק אז אני טוען ככה היהודים במלחמת העולם השניה יש עדויות שהיו חיים נכון תסכים איתי שיש עדויות שהיו יהודים מלפני 300 שנה אוקי האם גם אז זה היה באופנה להיתחקות אחר עם עתיק אחר??? קח תגלגל אחורה ובדוק

סלוניק

New member
אני אגיד את זה רק בפעם האחרונה.

לא נתת קישור לאף מחקר אלא למאמר פרי עטו של הרב קליימן, שמתיימר לבסס תפיסה דתית על פי מחקר ערטיאלי שלא הוצג בשום מקום. אם תמשיך לטעון שזהו מחקר אמין ומקורי אתה משקר ביודעין לאחר שכבר הודית שזהו איננו מחקר ואינך יודע היכן המחקר עליו מדבר הרב קליימן, ואין בפיך ולו תשובה אחת לשאלות החשובות המתעוררות בנוגע אליו. אם תמשיך להתחמק מעימות עם המחקרים שהצגתי בפנייך מבלי להביא שום הוכחה מנגד (ולא, הכתבה ה"מדעית" של הרב היא לא הוכחה), אין לי על מה להתדיין איתך בעניין.

pcp1

New member
אני מחפש

בנתיים אתה גם לא מוכיח שהערבים הם אותם ערבים מימי מוחמד ותחשוב בהיגיון העם 12 מליון יהודים סתם עושים את זה?? ולמה דווקא ישראל קמה פה באזור עם הכי הרבה ממצאים ארכיאולוגים הקשורים ביהדות ובישראל אבל אני יחפש לך מחקר

azikon

New member
המחיר ששילמו ערביי ישראל...

לתוקפנותם כנגד היישוב היהודי הוא כ"כ פעוט שמצחיק לקרוא לזה מלחמה. לדעתי על ישראל של 48' היה לסלק את כל הירדנים שתקפו אותה, וישבו על אדמות ישראל. ואחד הטעויות היתה ההבלגה אל מול זליגתם של 25000 תושבי הגליל שברחו לעבר הירדן חזרה לגליל, אחרי שראו שהשד לא כ"כ נורא. הסיבה האמיתית למה שנקרא ה'נכבה' היא פחדנותם של ערביי ישראל, שאחרי שהראו ליהודים איך האיסלאם מתייחס לבני-אדם, חשבו שננהג כמותם ולכן הפיצו בשידורי רדיו את ההוראה לברוח כאשר בשידורים של ה'הגנה' שידרו להם להישאר, זה אולי נשמע כמו המצאה אבל הלוואי והייתי טועה. הראשונים שברחו הם ההנהגה של התושבים ואחריהם כל בני המעמד הבינוני והגבוה, מה שגרם לחברה המפוררת של ערביי ישראל להתפרק, אבל ס"ה צדקת כשאמרת שערביי הגליל נשארו ברובם, למרות תמיכתם העמוקה ב'קאוקג'י' וצבא ההצלה בלבנון. מה שנשאר לכם זה לרדת מהעץ הגבוה שתיפסתם עליו, מכיוון שאותם אנשי שמאל שהעניקו לכם סולם לעלות עליו לא יישארו שם, גם הניסיון לכבוש את הארץ דרך הרחם הפלשתינית, ייגמר בצורה טראגית כי לעם היושב בציון, אין ארץ אחרת.

ערביי הגליל לא תמכו בצבא ההצלה

הם סבלו אותו וממנו חטיבת הירמוך התיחסה לתושבי הגליל כאל נתינים כבושים ולא זכתה לאהדה מצדם

azikon

New member
תמיד הייתם כבושים?

זאת הרי פיקציה דימיונית, כדי להיחשב "כבושים" היה עליכם להיות שולטים בארץ, ואם הייתם שולטים, אז אתם לא הייתם כובשים??? מה ירשתם את הארץ מדוד מאמריקה?

בעבר הנושא לא הטריד

פריחת הקולוניאליזם היתה בתקופה בה לאומות העולם לא היה אכפת להיות תחת כיבוש התעוררות הלאומיות היתה במאה ה 18

sela v

New member
ומתי בדיוק ליהודים

הייתה מדינה פה? לפני 2000 שנה? אפשר להגיד שהיהודים אחרי 2000 שנה רגילים שהם גרים עם אחרים.

azikon

New member
לא קשור.

מה שאמרת זה לא קשור למרות שזה נכון, אי-אפשר להביא תעודה היסטורית כהוכחה לכיבוש כזה או אחר, כאשר אתה לא כבוש, אלא, נתין של מדינה שהפקירה אותך- ירדן. הם פה זאת עובדה, אני רק מנסה לצמצם את החוצפה, ואת חוסר הידע שהם מנצלים לטובתם.

למעלה