ירושלים מוזכרת 700 פעמים אני לא איש דתי אבל אני יביא לך מספר פסוקים חכה קצת
P pcp1 New member 31/10/05 #23 ירושלים מוזכרת 700 פעמים אני לא איש דתי אבל אני יביא לך מספר פסוקים חכה קצת
א אדריכל תאקט New member 31/10/05 #24 גם אני לא דתי ואני לא מאמין בתנ"ך כמו שאמרתי, תביא עובדות לא אמונות.
P pcp1 New member 31/10/05 #25 שמעת על ממלכת דוד?? שמעת אולי על הכותל?? או שאין לך מושג מה זה??. ראית פעם מטבעות של מרד בר כוכבא לא חסר עובדות כאלה אם זה מה שרצית
שמעת על ממלכת דוד?? שמעת אולי על הכותל?? או שאין לך מושג מה זה??. ראית פעם מטבעות של מרד בר כוכבא לא חסר עובדות כאלה אם זה מה שרצית
א אדריכל תאקט New member 31/10/05 #26 בינתיים אלו לא הוכחות הכותל אומר שהאמינו בתורה, לא שהיא אמיתית, לממלכת דויד אין הוכחה ומרד בר כוכבא היה הרבה אחרי.
בינתיים אלו לא הוכחות הכותל אומר שהאמינו בתורה, לא שהיא אמיתית, לממלכת דויד אין הוכחה ומרד בר כוכבא היה הרבה אחרי.
P pcp1 New member 31/10/05 #27 אתה יודע מה תביא הוכחות שירושלים שייכת לערבים תביא לי משהו קטן אפילו מרד בר כוכבא היה אחריי מה????
א אדריכל תאקט New member 31/10/05 #28 אני לא צריך הוכחות כי אני לא מאמין בזה. ירושלים כמו כל חלק אחר בכדור הארץ לא שייך לאף עם.
P pcp1 New member 31/10/05 #29 אם ככה סבבה אז אני רוצה לחיות בגינה "שלך" הריי גם זה שייך לכל אחד בכדור הארץ ואם כבר אז למה יהודים לא יכולים להיכנס להר הבית ????
אם ככה סבבה אז אני רוצה לחיות בגינה "שלך" הריי גם זה שייך לכל אחד בכדור הארץ ואם כבר אז למה יהודים לא יכולים להיכנס להר הבית ????
א אדריכל תאקט New member 31/10/05 #30 יש הבדל זה שטח פרטי שההורים שלי קנו בכסף ולא החליטו סתם ככה שזה שלהם. למה הערבים לא יכולים להכנס לישראל? (במידה שווה לשאלה שלך).
יש הבדל זה שטח פרטי שההורים שלי קנו בכסף ולא החליטו סתם ככה שזה שלהם. למה הערבים לא יכולים להכנס לישראל? (במידה שווה לשאלה שלך).
P pcp1 New member 31/10/05 #31 סליחה למה שערבים מהרשות או כל מדינה אחרת יכנסו לארץ?????. כמו שיהודים לא יכולים להיכנס כמעט לשום מדינה ערבית וכמו שאני לא יכול מחר להיכנס לאמריקה אתה מבין את זה
סליחה למה שערבים מהרשות או כל מדינה אחרת יכנסו לארץ?????. כמו שיהודים לא יכולים להיכנס כמעט לשום מדינה ערבית וכמו שאני לא יכול מחר להיכנס לאמריקה אתה מבין את זה
P pcp1 New member 31/10/05 #32 אתה יודע מה גורלך יהיה אם מחר נסיר תגבולות ונכריז שמי שרוצה יכנס לפה אתה וכל המפשחה שלך וגם שלי נשרף אז תפסיק עם השטויות והתמימות הזאת למה היא לא תוביל אותך לפרס נובל לשלום אם לשם אתה חותר
אתה יודע מה גורלך יהיה אם מחר נסיר תגבולות ונכריז שמי שרוצה יכנס לפה אתה וכל המפשחה שלך וגם שלי נשרף אז תפסיק עם השטויות והתמימות הזאת למה היא לא תוביל אותך לפרס נובל לשלום אם לשם אתה חותר
P pcp1 New member 31/10/05 #37 עזוב אותך אין לך טיעונים בכלל אתה תקוע על אותו דבר הריי כל מה שאני יגיד גם אם זה נכון מאה אחוז אתה תישאר עם הקשה לי לתאר תמילה
עזוב אותך אין לך טיעונים בכלל אתה תקוע על אותו דבר הריי כל מה שאני יגיד גם אם זה נכון מאה אחוז אתה תישאר עם הקשה לי לתאר תמילה
P pcp1 New member 31/10/05 #41 אתה מדבר בנתיים אני מביא לך פה טיעונים אמיתיים ואתה עונה לי בשאלה אז מה אתה מדבר על התחמקויות
P pcp1 New member 31/10/05 #45 אני יבר עם עצמי סבבה אבל ביום שחלילה וחס שהרוב יהיו כמוך אפשר לומר ז"ל על העם היהודי
ס סלוניק New member 31/10/05 #33 תגיד אם אתה כל כך קשור לתנ"ך, אתה לא יודע שירושלים הייתה שייכת ליבוסי? "וַיֵּלֶךְ הַמֶּלֶךְ וַאֲנָשָׁיו יְרוּשָׁלִַם, אֶל-הַיְבֻסִי יוֹשֵׁב הָאָרֶץ"...
תגיד אם אתה כל כך קשור לתנ"ך, אתה לא יודע שירושלים הייתה שייכת ליבוסי? "וַיֵּלֶךְ הַמֶּלֶךְ וַאֲנָשָׁיו יְרוּשָׁלִַם, אֶל-הַיְבֻסִי יוֹשֵׁב הָאָרֶץ"...
P pcp1 New member 31/10/05 #34 תזכיר לי רק למי היא הייתה שייכת אני גם לא סגור שהיא היתה ירושלים בדיוק אבל אני חושב שכדיי שתחזור לבדוק שוב
תזכיר לי רק למי היא הייתה שייכת אני גם לא סגור שהיא היתה ירושלים בדיוק אבל אני חושב שכדיי שתחזור לבדוק שוב