29/10 = תאריך משמעותי

pcp1

New member
ירושלים מוזכרת 700 פעמים

אני לא איש דתי אבל אני יביא לך מספר פסוקים חכה קצת

pcp1

New member
שמעת על ממלכת דוד??

שמעת אולי על הכותל?? או שאין לך מושג מה זה??. ראית פעם מטבעות של מרד בר כוכבא לא חסר עובדות כאלה אם זה מה שרצית

בינתיים אלו לא הוכחות

הכותל אומר שהאמינו בתורה, לא שהיא אמיתית, לממלכת דויד אין הוכחה ומרד בר כוכבא היה הרבה אחרי.

pcp1

New member
אתה יודע מה תביא

הוכחות שירושלים שייכת לערבים תביא לי משהו קטן אפילו מרד בר כוכבא היה אחריי מה????

אני לא צריך הוכחות

כי אני לא מאמין בזה. ירושלים כמו כל חלק אחר בכדור הארץ לא שייך לאף עם.

pcp1

New member
אם ככה סבבה אז

אני רוצה לחיות בגינה "שלך" הריי גם זה שייך לכל אחד בכדור הארץ ואם כבר אז למה יהודים לא יכולים להיכנס להר הבית ????

יש הבדל

זה שטח פרטי שההורים שלי קנו בכסף ולא החליטו סתם ככה שזה שלהם. למה הערבים לא יכולים להכנס לישראל? (במידה שווה לשאלה שלך).

pcp1

New member
סליחה למה שערבים

מהרשות או כל מדינה אחרת יכנסו לארץ?????. כמו שיהודים לא יכולים להיכנס כמעט לשום מדינה ערבית וכמו שאני לא יכול מחר להיכנס לאמריקה אתה מבין את זה

pcp1

New member
אתה יודע מה גורלך

יהיה אם מחר נסיר תגבולות ונכריז שמי שרוצה יכנס לפה אתה וכל המפשחה שלך וגם שלי נשרף אז תפסיק עם השטויות והתמימות הזאת למה היא לא תוביל אותך לפרס נובל לשלום אם לשם אתה חותר

pcp1

New member
עזוב אותך אין לך טיעונים בכלל

אתה תקוע על אותו דבר הריי כל מה שאני יגיד גם אם זה נכון מאה אחוז אתה תישאר עם הקשה לי לתאר תמילה

pcp1

New member
אתה מדבר

בנתיים אני מביא לך פה טיעונים אמיתיים ואתה עונה לי בשאלה אז מה אתה מדבר על התחמקויות

pcp1

New member
שום התחמקות אני בדיוק כמוך

משיב בשאלה הריי רק בזה אתה טוב

pcp1

New member
אני יבר עם עצמי סבבה

אבל ביום שחלילה וחס שהרוב יהיו כמוך אפשר לומר ז"ל על העם היהודי

סלוניק

New member
תגיד

אם אתה כל כך קשור לתנ"ך, אתה לא יודע שירושלים הייתה שייכת ליבוסי? "וַיֵּלֶךְ הַמֶּלֶךְ וַאֲנָשָׁיו יְרוּשָׁלִַם, אֶל-הַיְבֻסִי יוֹשֵׁב הָאָרֶץ"...

pcp1

New member
תזכיר לי רק למי היא הייתה שייכת

אני גם לא סגור שהיא היתה ירושלים בדיוק אבל אני חושב שכדיי שתחזור לבדוק שוב

למעלה