28.12 יום שני

yonVata

New member
אני דיי מקוה...

אחרי רמה 70 לא לראות את המקום הזה יותר...

לבנדר א

New member
רק תזכור

שהמשחק הוא בשביל הכיף, אין טעם סתם לטחון את עצמך באימונים אם אתה לא נהנה מזה. אבל כמובן, אתה מההישגיים, אז...

yonVata

New member
ברור...

אבל יש רמות שהן מבאסות... אז אין ברירה.. אלא סתם להתאמן ולעשות קווסטים בשביל להעיף אותן...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifקים צודקת

בתכלסכל קלריק שאני מכירה התאמן יותר בMP3 מאשר בבית הרדוף שמתאים יותר לעבודות שהורגות בבודדים, או ללוחמים עם המוב שלהם שהורגים שם במכה. אבלמעבר לזה, את יכולה לגוון עם MP3 שאני כמעט בטוחה שתישארי שם יותר גם בגלל הספאון... עם הבית הרדוף, כשימאס לך..=] הרי כל הקטע זה להנות..D:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif../images/Emo122.gif

אעה כן אני יודעת שאתה גבר ._." אבל משום מה הייתי בטוחה שלא אתה כתבת את ההודעה הזאת..0.ם טוב לא משנה הכוונה אותה כוונה..XD

yonVata

New member
ועוד משהו...

בגלל שאני גולש מהפלפון עקב זה שאני חייל ממורמר, אני לא יכול לראות אייקונים בנושא :p

רמה 43 עם האראן

לקחתי בטעות ב- LPQ את המפתחות בסוף כ"כ נלחצתי שבמקום לומר להם שבטעות לקחתי את המפתח (שאי אפשר לזרוק...) ושיעשו אותי מנהיג זרקתי אותו (כמו שזורקים QUEST ITEM ) עזבתי את הפארטי והנתקתי.....

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתראווווווווווווו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מה דעתכם על האוברול החדש שלי?
בדיוק כמו שרציתי
גם קניתי פנדה והיא כזאת נושיפושימוצי!

והפנדה הנושית../images/Emo26.gif

[קוראים לה שלומקה כמו שלומקה מקופיקו DDD:: אבל היא נקבה!] העברתי את הEXP של היטי שלי אליה. :) אז היא ברמה 17 כבר.

icy woman

New member
Mar the fairy

אתה צריך ללכת לפיה השייכת לחיות המחמד (זו שבאילניה). מלבד להחיות את החיה שמתה, יש גם אפשרות להעביר אקספי מחיה לאחרת. לשם כך צריך (אם לא שכחתי...)ללכת ל NPC במאשרום פארק שבהנסיס (לא זוכרת את השם, אך זהו NPC שמפרט את הפקודות של כל סוגי הפטים)- כשהוא פותח חלון- בסוף כל הרשימה למטה, יש אפשרות לקבל ממנו סקרול להעברת האקספ]י בתוספת 250K מזוס. חוזרים למאר ומעבירים את האקספי

icy woman

New member
../images/Emo2.gif

למי אתה מתכוון? למאר או קלואי? בכל מקרה, אני חושבת שהתשובה היא כן

למעלה