28.12 יום שני

deisy

New member
מזל טוב יקירתי!

שתעבור מהר הרמה הבאה ותגיעי מהר לעבודה שלישית!!! לדעתי, קחי איתך יותר מקריסטל אחד , שמקרה שתטעי או משהוא
(אם את צריכה עזרה בעוד קריסטלים - דברי איתי
)

../images/Emo24.gif

בינתיים יש לי 10 קריסטלים. אני מקווה לא לטעות 10 פעמים...
[וסביר להניח שכן, כי הבנתי שאלו שאלות על NPCים ואין לי מושג בכלל] מה שכן-אין לי מושג מה לעשות כמעט ולאן ללכת חוץ מהעובדה שמקבלים את עבודה שלישית באל נאת' וצריך להלחם נגד גרנדל אבל אין לי מושג איך ואיפה.

deisy

New member
יש לך 10 קריסטלים שלמים?

כי אם יש לך 10 אבנים, את בעצם צריכה להכין מהם קריסטל שלם באל -נאט, ולדעתי כדאי לך להיות מגובה בעוד אחד.. (כלומר 20 אבנים שחורות) תסתכלי במאמר של איציק על עבודה שלישית במאמרים - הוא עשה שם יופי של מאמר, הכל כתוב וכדאי לך להיות עם השאלות פתוחות - כי יש שם את רוב התשובות. מה שכן, שימי את הגלימה ששומרת מפני הקור, או שבי על כסא ששומר HP או שימי פאי מאל נאט (מהחנות שיקויים) שישמור שלא ירד לך HP - כי אי אפשר לקחת שיקוי תוך כדי ואל תשכחי שהקור של אל נאט מוריד HP בהצלחה! אה, עוד דבר, באופן אישי הייתי לוקחת שיקוי שמוסיף התקפה למלחמה עם הגרדנל, אלה הכחולים שנמכרים ב NLC עושים יופי של עבודה, וקחי שיקויי אול קיור - הם מקללים שם! תהני! ותראי לנו תמונות

Don Nirtin

New member
ועוד טיפ נוסף../images/Emo87.gif

תקראי טוב טוב את השאלות. אני נתקלתי בשאלה שלא הייתה ונקסון הוסיפו שאלות חדשות שלא נמצאות במאמר. כדאי לשים לב.

yonVata

New member
מזל טוב!!!!...

מגניב לך ביותר!... תגידי, באמת שווה להרוג את הוודוס? כי ניר אמר שזאת מפה מלאה בKsים

Don Nirtin

New member
בשעות עמוסות+ דאבלים- כן.../images/Emo87.gif

בשאר הזמן- פנוי. וזה כולל גם סופ"שים ששם האמריקאים הזונות מתאמנים שם רוב הזמן.

yonVata

New member
השאלה...

הבנתי שיש שם רק איזה... 4, לא?... אתה תוכל לעזור לי להגיע למפה בסופש?...

../images/Emo45.gifלך לשם עם דאבל.

זה למה אני שם. בדיוק ב10% האחרונים נגמרו לי ה2X לחצי שעה, ל15 דק' וה1.5X ל15 דק', ככה שהעלתי שם 10% בלי שום דאבל אבל זה גם נחמד.

ReallyWrong

New member
לדעתי לא שווה לך..

עם ההיל אתה יכול להרוג 6 במוב (אאלט?) וזה בזבוז זמן מוחלט בוודוס.. MP3 לוקח בגדול, תחשוב על זה ככה - קצת פחות אקספי למפלצת אחת, אבל יותר מפלצות. הספאון בוודוס פשוט לא טוב לקלריקים דעתי, שווה לנצל את המוב של ההיל

yonVata

New member
לא מדויק...

הייל פוגע בעד 5 ככה שההפרש לא גדול... האקספי באמפי3 הוא 250 לעומת 330 אאל``ט ככה שזה דיי קריטי...

ReallyWrong

New member
אבל כמו שקים אמרה הם לא קרובים

החדר גדול יחסית לחדר עם רק 4 מפלצות וההיל לא תופס את כולם שם אתה צריך לחכות לספאון ובMP3 אתה הורג חמישה, ונגיד הרגת שלושה מתוך חמישה נכנסים לך שלושה אחרים שאתה כבר מתחיל להוריד להם.. קיצור לדעתי לא משתלם אבל תנסה ותראה:)

לבנדר א

New member
בתור אחת שניסתה גם וגם

לא מדדתי EXP וכזה, אבל הרבה יותר כיף (=פחות בא למות) בMP3. גם בגלל הצבעים הבהירים יותר, ובגלל שיותר "מעניין" להילחם על שטח רחב יותר ולזוז מפלטפורמה לפלטפורמה מאשר לעשות הלוך ושוב בחדר הקטן ההוא, שכמה שהוא קטן תמיד הוודוס מופיעים בפינה הרחוקה ממך ועד שאתה מגיע אליהם אחד מהמוב שלך מת ומופיע בקצה השני.
אני ממליצה על MP3, ואם אפשר, לחלוק את המפה עם מישהו. הספאון טוב יותר וגם אפשר לדבר.

yonVata

New member
בעיקרון...

אם אין לי לאגים אין לי שום בעיה להרוג בכל הפלטפורמות שם.. ככה שספון זו לא הבעיה... הקטע שעשיתי שם דאבל של 4 שעות ואנסתי את המקום... והוא גם משעמם רצח! :/

deisy

New member
יון, פשוט נסה לגוון

כל מקום שתבלה בו הרבה רמות בסוף יהפוך למשעמם, גם אם הוא נותן המון אקספי, כשאני הייתי ברמות האלה לא היה סינגפור ועשיתי יופי של אחוזים בבית הרדוף... אבל בשלב כלשהוא זה נהיה משעמם.. תגוון, פעם סינגפור, פעם הבית הרדוף, זה אפילו קרוב מבחינת מיקומי הערים
מה שכן, הבית הרדוף נותן יופי של מסוס!

yonVata

New member
כן.. זה יחסית קרוב...

טוב... אני מניח שאלה האופציות שלי ל... 10-15 רמות הקרובות פחות או יותר?...

למעלה