28.08.2002,

28.08.2002,

הנה, כנסו לכאן , חפשו את הידיעה שהועלתה בשעה 16:45, ותבינו למה קראתי לשמאל הקיצוני בוגדים. לאט לאט אני מתחיל להבין, שכל דיעותי על חלאות האדם נכונות.

La Gamba

New member
מאיפה הם יודעים?

(העליתי לכאן את הכתבה הנ"ל) "תושבי יצהר לכדו, בתחום הישוב, מרגל מטעם תנועות השמאל אשר הגיע לאסוף מידע ולתעד במצלמתו את התפתחות הישובים באזור גב ההר בשומרון, על מנת למוסרם לאוייבנו. סרטי הצילום הוחרמו והנ"ל גורש מהישוב תחת הזהרה חמורה באם יעז לשוב בשנית. תושבי הישוב רואים בתופעה זו מעשה בגידה בזמן מלחמה, ע"כ פרטי האיש ימסרו לידי משטרת ישראל ותוגש כנגדו תלונה." מאיפה הם יודעים מה הם הולכים לעשות עם הפילם? איך הוא יודעים שתנועות השמאל, החלאות הכי גדולות במדינה, שלו את האיש הנ"ל? אם הוא מטעם השמאלנים, למה שהוא ייתן את זה לערבים? מי הם אויבינו(האם אתה מדבר גם על השמאלנים? אירופאים? כל העניין נשמע תלוש מהמציאות ולא אובייקטיבי. בינתיים אני אחפש את זה במעריב, והארץ. דרך אגב, הימין הקיצוני אינו יותר טוב. הימין הקיצוני גרם לרוב הבעיות בכל העולם... (לא הימין הקיצוני הישראלי, הימין העולמי).

La Gamba

New member
חוץ מזה, זהו העתון של יש"ע.

הוא נשמע לי מאוד אובייקטבי...

La Gamba

New member
הפלא ופלא, בדקתי בשלושה עיתונים,

וזה לא שם! איזו הפתעה. במעריב, הארץ וMSN ישראל (כן, זה לא הכי נחשב, אבל בכל זאת), אין איזכור לשטויות שמפורסמים בעיתון המבופרק הזה. או שליש"ע יש כמובן ידיעות שאין לאף אחד אחר....

נו טוב...זה כמו להגיד

בדקתי בתנ"ך, במשנה ובגמרא- ובכולם- השטחים שלנו! בטח שלא תמצא כאלה ידיעות שם, אלה עיתונים שמאלנים.. כרגיל העליונות שלך מפריעה לך לראות קצת מעבר לאופקים הצרים שלך תקרא מקור ראשון לשם שינוי

מה פתאום עיתונים שמאלנים?

רק הארץ שמאלני נכון אבל מעריב לא ובכלל לדעתך כל העיתונים הגדולים שמאלנים? שטויות!

לא לא לא, מדברת על חדק

סליחה, על צדק. הארץ- שמאלני. מעריב- הכי פחות שמאלני, אבל עדיין נוטה שמאלה. ידיעות- יותר שמאלני בהשוואה למעריב ופחות שמאלני מהארץ. כל העיתונים הגדולים, כיום, נוטים שמאלה בצורה זו או אחרת.

EverMan

New member
אתם לא מבינים ...

בגלל שהעיתון לא מראה את התמונות עולם המעוותת שלו - הוא שמאלני. כל מה שלא מראה שצה"ל צריך לרצוח ערבים - שמאלני ...

yoavl1

New member
בטח שמאלני...

תשמע, בשביל ללמוד עיתונות,תקשורת,פרסום ומדיה, אתה צריך שתהיה לך השכלה בסיסית מסויימת...בגלל זה רוב אנשי התקשורת הם אכן שמאלנים. מה לעשות שאינטילגנציה זה גם קריטריון להיות עיתונאי או איש תקשורת...

EverMan

New member
אין קשר לאינטלגנציה

צריך ראש ישר שלא חושב על רציחות כל הזמן ...

La Gamba

New member
המעריב והארץ הם אותו דבר?

3 עיתוני אינטרנט (במנועי חיפוש שונים) אותו דבר? למה רק בעיתון יש"ע זה כתוב? האם לעיתון יש"ע יש מקורות יותר טובים המהעיתונים הארציים. לי נראה שיש לו נטייה לפברק כמה חדשות, אולי להגזים קצת אפילו, ולסנן חדשות שאינן רצויות לו. (במשנה ובגמרא השטחים לא שלנו, רק שתדע)

לשמאל הקיצוני לא לימני הקיצוני...

זה מוכיח כל הזמן על הצביעות של הימנים, כמה שהם מפגרים ובורים. 200 אלף עוברי חוק גרים כיום בשטחים הכבושים, במקום לפנות את עוברי החוק האלה, הרי הם פושעים !! צריכים להכניס אותם לכלא, הממשלה מאפשרת להם להמשיך לגור בשטחים הכבושים. למרות שאלא שטחים שלא שלנו, והם עוברים על החוק כל פעם מחדש. צה"ל מפנה 40 מאחזים, הם מקימים עוד 80. צריכים להעמיד אותם לדין את הפושעים האלה, ולהכניס אותם למאסר עולם. הם הורסים לנו את החיים, הם מאפשרים לארגוני הטרור לחדור בקלות יתר לארץ.

נכון, חכם שלי.

מה אני אגיד לך, אני כל כך מפגר, אני אפילו לא יודע לרשום בלי שגיאות כתיב! כן כן, אני מפגר בגלל שאני ימני ומתנחל! לדעתי אתה הוא המפגר מבין שנינו, אם אתה חושב שהדיעה הפוליטית שלי ומקום מגוריי הופכים אותי למפגר, אתה פשוט אידיוט. אתה גם כפוי טובה בנוסף לכל. "מאפשרים לארגוני טרור לחדור בקלות יתר"- אני אשמח לשמוע בדיוק על מה אתה מבסס את הטענה שלך. לידיעתך, אנחנו אלה שחוטפים פיגועים במקומכם כאשר יש סגרים. אנחנו חוטפים הכל. אתה יודע, נראה לי שיש לך מנטליות של ילד בכיתה ד´, אז אני צריך לדבר אלייך בהתאם. גם רמת אביב ג´ יושבת על כפר פלסטיני כבוש !!! למה אתה לא רוצה לפנות אותם? הם הרי הורסים לנו את החיים!!! טוב, ילד קטן ואינפנטיל, כשתחליט להתבגר ולראות את כל התמונה תחזור לכאן. עד אז, לך תשב באיזה ארגז חול, חתיכת טמבל

EverMan

New member
שמעת על המושג דיסלקציה ?

וכמה פעמים להגיד לך ? רמת אביב ג´ לא שטח כבוש מהסיבה היחידה - הבעלים הקודמים שלה (הבריטים) לא דורשים אותה ! במשך שנה אחת היא הייתה בחפיפה ואח"כ עברה ליהודים ... היא לא הייתה שייכת מעולם לפלשתינאים. ואם אתה רוצה להיכנס לקטנוניות הזו - שום שטח בארץ הזה לא "שייך" לנו אלא לערבים. בבקשה ממך... דיי עם השטויות - שטחים שסופחו לישראל ויש בהם רוב יהודי - לה ! שטחים שלא סופחו לישראל ויש שם 3.5 מיליון ערבים זועמים - להם !

A Boy

New member
ואת הגדה המערבית ורצועת עזה

שנכבשו על ידי מצרים וירדן ב-48 וב67 נכבשו על ידי ישראל, מצרים וירדן רצו? אז"ש. לא מצרים ולא ירדן רצו את השטחים.

EverMan

New member
שאלה לי אליך

האוכלוסיה שבשטחים הללו הייתה מצרים או ירדנית ? לא! התושבים המקומיים שחיו שם רוצים עצמאות - כל כך פשוט. הם לא רוצים טנקים בחצרות. וגם מצרים וגם ירדן ויתרו על השטחים למען הפלשתינאים.

A Boy

New member
באמת? אם הם רוצים עצמאות

למה אחרי החלטת האו"ם לחלק את ישראל למדינה יהודית וערבית בשנת-47 הם פתחו במלחמה נגדנו ולמה 60% מהערבים שחיו כאן ברחו בזמן מלחמת העצמאות ומאז, עד עכשיו חיים במחנות פליטים שארצות ערב הנאורות נתנו להם? איזה צירוף מקרים. טנקים בחצרות אחרי תחילת האינתיפדה. אולי אם הם יפסיקו ההסתה כוללנית נגד יהודים, ואולי אם הם יפסיקו בבנית מעבדות נשק, שליחת מחבלים, מנהרות סודיות להעברת נשק וכ"ו, אז ישראל תצא מהשטחים. לפלסטינים מעזה יש קשר עם הבדואים ממצרים, לפלסטינים בגדה המערבית אין.

EverMan

New member
פשש .. נחמד ללמוד "עובדות" היסטוריו

ת חדשות כל יום. הערבים הישראלים פתחו נגדנו במלחמה ? harly. היו כנופיות - כן. מי שהכריז מלחמה היו מדינות ערב - לא הערבים הישראלים.ולא - 60% מהאנשים לא ברחו מהארץ. אולי אם לא היית מטיף כל הזמן שכולם בונים מעבדות נשק ושולחים מחבלים והיית מעיף את הטנקים שלך מהחצר שלהם - זה היה בסדר. זה מעגלי אתה יודע ...

A Boy

New member
תתפלא - יום אחרי החלטת האו"ם

הערבים יצאו בפרעות נגד היהודים שהובילו למלחמה 60% ברחו

למעלה